2008 Ekim Anneleri

napsın anacım, bikaç gün öncesine kadar gayet iyi gidiyodu da bu aralar dişleri acayip kabarmış galiba ondan bilemiyorum, gece durduk yere çığlıklar atıyo, gündüz k eyfi yernide halbuki, bi de kendi kendine uyumaya alıştırmıştım, bikaç gündür uyumuyo öle, yatırmaya kalkınca deliriyo, ben dişe bağlıorum ama bilmiorumki :uhm:

canım benimm çok sağol:teytey::teytey::teytey:
gel senide öpeyimŞeniz
sorma yaa sıpalar büyüdü..yakında bi bakcaz 1 yaşına girmişlersenağlama
bu arada 8. ay şerefine oğluşa alkış yapmayı öğrettimalkisalkisalkis,bide gel babası geel diye elini sallıyo..biraz geçmi oldu ne..:uhm:burada daha önce yapanlar vardı sankikaydirigubbakcemile3benim oğlum tembel zaten daha desteksiz oturamıyo velet.:mymeka:hep ayakta durmak istiyo

evet canım ev tertemiz oldu.su değmeyen bi yer kalmadı sanırım.boya işleri zor ya,bi de çocukla hiç olmuyo yanii..ustalar acıkıyo,bi yandan onlara yemek hazırlamaya çalış,bi yandan yağız paşaya hizmetlen..psikolojikman çöktüm yaniii

üzülme canım bu veletlerin hepsi ayrı bi cins
bizimki desteksiz oturuyo ama gel gör ki başka hiç bi icraat yok ba-ba an-ne diyom eblek gibi sırıtıyo
çak alkış yapıyorum elimi tutup ağzına götürmeye çalışıyo deli olacammm-tatlicadiarzu-

Yagizi halayinda bene varim:teytey::teytey:

hayırlı olsun yeni ayı yağız paşanın:teytey::teytey::teytey:

:
sağolun kızlar:teytey::teytey:
diştendir anacım.ben ne kadar uzun zamandır çekiyom biliyon halaa çıkmadı anasını sattıımın dişleri yaaaa:çok üzgünüm:bazı yerleri çok kabardı..parmaklarımı çekip ağzına sokuyo ve deli gibi kaşıyo..ısırıyo..o zaman daha net hissediyorum sertleşmiş diş etleri baya..ama diş falan yok ortada:1no2:Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

Selam ben geldim bogazim cok agriyo hic bisey yutamiyorum hem hastayim hemde moralsizim dun gece hodukle kavga ettik bayagi bagristik cok bunaldim basimi alip kacmak istiyorum
geçmiş olsun canım.. :çok üzgünüm:ayrıca takma kafana..yerimseniben
iyi haberlerle gelirsin inşallah..a.s
bugün arıkanla görüşcektikk ama kızcağız ishal olmuşş doktora gitmiş şimdi ilaç kullanıormuşş :çok üzgünüm:
şekerim dün geceden beri iyiyim ama sabah sana ulaşamadım ki :sm_confused:
Anaa gecmis olsunn simdi nasil acaba
iyiyim canım..:lepi:
evet artık hep el yazısı var.. kendi kişiliklerini yansıtacakmış el yazısı
:1shok:
millett unutmadann bu gece kıllatma gecesi yapalım :lepi: uzun zamandırr şöylee kıllatamadıkk temem mii delikafadulden
Eller havayadaa yapceezzz geliinnnnn demiii ibolyaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
alkisalkisalkis

canım kıyamam sana.. çabucak iyileş ama iyileşmesende söyle kocana seni doktora götürsün..a.s:teselli:

ben geldim millet alışweriş yaptım bebişime ciciler aldım...delikafadulden
bu arada bende daha regl olmadım 5 gün geçti arada acayip midem bulanıo...
2. haberini benmi wercem ne..Allahım sen koru yarabbim...ben sezeryanlıyım doğuramam ki:1shok:

Sagol canim zor valla konusmaya mecalim yok zillide susumuyo dun zaten herifle oyuzden kapistik

Anaam benden bidene daha cikti gel anam sende gel karungacada guvenilmiyoo gayrii belki bizimkilerde patlamistir

Ben ilk 18 subatta adet oldum sonra 26 martta sonra 18 nisanda 18-26-18 simdi yinemi 26 da olacam acaba yada hic olmicammi

hoşgeldinna.s.
anaaaa:1shok: bu ne len haberleştiniz mi bu ay herkes bi panik 2. heyecanı filankaydirigubbakcemile3

bu arada köy seyahatiniz nası geçti cumartesi sakaryaya geldim olsaydın buluşurduk ne güsel
artık bi dahakine inş:çok üzgünüm:

walla haberleşmedik ama bilmiom yane:1shok: çokta tırsıyom yane:1shok:

ay ne güzel olurdu buluşurduk..delikafadulden inşallah görüşürüz.. ben bu hafta sonu ist. gidiyorum inşallah çelenle buluşcaz bakalım.

leyla kız ben rüya bilem görmedimdelikafadulden bişi yoktur dimi lenkafamçokkarıştı çok tırsıom walla...naparım ben anneeeeeee:1shok:

ben kaçtım kızlar hem bi sürü ütüm var hem de oğluş durmuyo hiç..öptüm hepinizi..bidaha topice girdiğimde hamişlik haberleri felan okucam galiba-tatlicadiarzu-

ay bakın aklıma geldi bizim hınzır bu haftasonu ne yaptı bi anlatam
şu 1 milyoncular var ya ona girmiştim eray kucağımda tabi bişeye bakıyodum dükkanda şu plastik sandalyelerden vardı onların çocuklar için olanına 2 dk lığına oturttum sıpayı baktım sonra çocuğu kucağıma alıyım dedim bizimki sandalyeyi tutmuş bırakmıyo
o kadar yığın sandalyeden çekip ayırdı bi de bırakmadı valla kocişe söledim bunu almak farz oldu diye o sırada dükkan sahibi de görmüş gülüyo beyfendiye bizim hediyemiz olsun dedi
neyseki tanıdık tükkan valla şimdiden mahçup etmeye başladı bu bebeler bizi ilerde bi de almıcaz diyince çıngarı basarlar artık

ben kaçtım kızlar hem bi sürü ütüm var hem de oğluş durmuyo hiç..öptüm hepinizi..bidaha topice girdiğimde hamişlik haberleri felan okucam galiba-tatlicadiarzu-

güle güle kuş kolay gele arayı uzatma ama okyerimseniben
bende şimcik salataya girişcem zati

hayırlı uğurlu olsun yeni ayınız..:teytey:
çok sevindim canım ev almanıza.. a.sbak yağmur hanım kısmetli maşallah.. bizde geçen sene bu vaktler almıştık.. ödeniyoo şekerim sıkma canını..:teselli:
anam biliyom çok klasik olacak ama diştendir dişten.:roflol:.anam bu aynı kedidir kediye döndü bea..:roflol:
olsun annesi maşallah işte.. daha ne yapsın yavaş yavaş..a.s
güle güle giysin cicilerini kuzu..a.s
anam ahanda diyom bu topicte en az iki hamile haberi daha alacaz yakın zamanda bence..
Ben ilk 18 subatta adet oldum sonra 26 martta sonra 18 nisanda 18-26-18 simdi yinemi 26 da olacam acaba yada hic olmicammi
ahaaa biri geliyor..:CüvCüv:

ahanda bu da ikinci..:CüvCüv:

ne geçmişi ay kimsenin gelip gittiği yok topice kaydirigubbakcemile3 şş bu arada ön tatilinin güzel geçtiğinesevindim,ne yaptın anlat anlat delikafadulden

ben ders çalışıyorum
anlatım ya kestirmeden, ama iyi geldi valla. şu 3 hafta inşallah çarçauk geçer.
aslında mantıklısı kira öder gibi ev almak. hayırlı olsun canım. mülk edinmişsiniz iyi yapmışsınız, güle güle oturun. yarın bugün çocuğunuza bırakacak bi eviiniz olur en azından.
Selam ben geldim bogazim cok agriyo hic bisey yutamiyorum hem hastayim hemde moralsizim dun gece hodukle kavga ettik bayagi bagristik cok bunaldim basimi alip kacmak istiyorum
inşalah çarçabuk iyileşirsiniz. yine bağrıştınız. bulmuş gül gibi kzı nne bağrıyo bu herifler yaa klava:
yağızın halayında bende varımmmm :teytey::teytey::teytey::teytey:
bugece çok kıllatmayın ben gelemeyebilirm.yarın akşam toplanın.ya da yarına da bırkaın.haha böyle iyi . yarına da bırkaın , hepsini anlatmayın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şimdi bizde oğlumla gezmeye gidelim.baba çalışsın.:jeyyar:
bugün eve geldim öğlen. sabvah evde yoktu.öğlen geldim , yine gidiyor.akşama çıkartırım ama acısını.kötükedihüso

uuuhhh basıııımmmm uuuhhhhh kafamçokkarıştı basım ağrii gene.karsıya gectik kocacımlan.öölen geldi.laptopu servise bıraktık sonra profilo avm ye girdik.abbboooowwww ne kadar buyuk biyer :1shok: sanırım 5 binanın tek arsasına yapılmıs.labirent gibi.bide cemrenin doğmadan almaynadan teyzemin getirdiği ayakkabının tekini kaybettik :çok üzgünüm: üzüldük baya.manevi değeri coktu :a015:

gecmiş olsun yavrum şimdi nasılsın :teselli:
çıktı canım çıktı söylemeyi unutmuşum
alkisalkisalkis darısı bize artık yaaaa :Saruboceq:
ben destekliorum bu el yazısına girmelerini.taklit etmek zordur.ve kişisel tanımalarda el yazısının cok buyuk önemi vardır.şimdi için deil belki ama ilerde cok faydalı olucak.:lepi:
o zaman erkek geliii delikafadulden zaten hacerin arkası erkek kesin :lepi: test yapsana leeennn delikafadulden
hadi lenn delikafadulden hayırlısıı olsuunn şok olduumm wallaa delikafadulden
şimdi hemen çıkmam lazımm doktora gitcez yaa sende bi test al yap bee meraktan ölürüm wallaa delikafadulden
gelince yaz CADIARZU
:teytey: nice 8 senelere yağızımm Şeniz
:dance: evet hafta sonu bulusuceeezzz allahtan bi maniş cıkmazsa :Saruboceq:
puhahahaaa hade bakem oldu bu iş lülülülülülü
beleşci eray lülülülülülü

güle güle kirletin patoşum.Şeniz

şimdi bizde oğlumla gezmeye gidelim.baba çalışsın.:jeyyar:
bugün eve geldim öğlen. sabvah evde yoktu.öğlen geldim , yine gidiyor.akşama çıkartırım ama acısını.kötükedihüso

Cikart len acima bi erkeklere acimak yokk elimden gelse ben doverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…