sağolsın anacımm:teytey:özledim len gel öpiimŞeniz
senin oğlan napıyo bakiim?uslanma varmı birazdelikafadulden
leylacım geçmiş olsun hayatım.geçenlerde ben de çok pis grip oldum..ama içmediğim antibiyotik,yemediğim serum kalmadıkaydirigubbakcemile3kociş ne bulduysa dayadı banaÇok üzgünüm çoook...vicdan azabı duydum ama başka türlü ayağa kalkacak halde değildim..hani parol içebilirmiyim diye sormuşun ya..parol bana göre şuan leblebi gibi bişey:roflol:
fatoşcum ay dönümünüz hayırlı olsun
haydi herkes yağızın halayına:teytey::teytey::teytey:
aman ne çabuk geçiyo yaw 9. aylara girmeye başladık koca adam oldu bunlar yawsenağlama
bu arada baya işlenmişiniz bak sebep olmuş boyaydı derken köklü bi de temizlik yapmışınız çok yorulmuşundurr kıyamam neyse bu temizlik uzun süre götürür sizi
sen de oğluşunla sefanı sürersin inşşsırnaşık şey
canım benimm çok sağol:teytey::teytey::teytey:
gel senide öpeyimŞeniz
sorma yaa sıpalar büyüdü..yakında bi bakcaz 1 yaşına girmişlersenağlama
bu arada 8. ay şerefine oğluşa alkış yapmayı öğrettimalkisalkisalkis,bide gel babası geel diye elini sallıyo..biraz geçmi oldu ne..:uhm:burada daha önce yapanlar vardı sankikaydirigubbakcemile3benim oğlum tembel zaten daha desteksiz oturamıyo velet.:mymeka:hep ayakta durmak istiyo
evet canım ev tertemiz oldu.su değmeyen bi yer kalmadı sanırım.boya işleri zor ya,bi de çocukla hiç olmuyo yanii..ustalar acıkıyo,bi yandan onlara yemek hazırlamaya çalış,bi yandan yağız paşaya hizmetlen..psikolojikman çöktüm yaniii
Yagizi halayinda bene varim:teytey::teytey:
sağolun kızlar:teytey::teytey:hayırlı olsun yeni ayı yağız paşanın:teytey::teytey::teytey:
:
napsın anacım, bikaç gün öncesine kadar gayet iyi gidiyodu da bu aralar dişleri acayip kabarmış galiba ondan bilemiyorum, gece durduk yere çığlıklar atıyo, gündüz k eyfi yernide halbuki, bi de kendi kendine uyumaya alıştırmıştım, bikaç gündür uyumuyo öle, yatırmaya kalkınca deliriyo, ben dişe bağlıorum ama bilmiorumki :uhm:
geçmiş olsun canım.. :çok üzgünüm:ayrıca takma kafana..yerimsenibenSelam ben geldim bogazim cok agriyo hic bisey yutamiyorum hem hastayim hemde moralsizim dun gece hodukle kavga ettik bayagi bagristik cok bunaldim basimi alip kacmak istiyorum
iyi haberlerle gelirsin inşallah..a.shoşbuldumm canım benim Şeniz
ne var yok hastaymışsınn :çok üzgünüm: şimdi nasılsınn
bende bugün tameri ve nisanı doktora götürcem tamerin rutin kontrolü var nisanda da yine iştahsızlık var bakimm doktor ne dicekk :uhm:
sana özelden msj gönderiorum bakarmısın
şekerim dün geceden beri iyiyim ama sabah sana ulaşamadım ki :sm_confused:bugün arıkanla görüşcektikk ama kızcağız ishal olmuşş doktora gitmiş şimdi ilaç kullanıormuşş :çok üzgünüm:
iyiyim canım..:lepi:Anaa gecmis olsunn simdi nasil acaba
evet artık hep el yazısı var.. kendi kişiliklerini yansıtacakmış el yazısıtam olarak okuyamıyor leylacım a.s ama harflerin hepsini öğrenmiş fisfisfis dün öğretmeni de söyledi nisan harfleri tanıor yazıor yaz tatilinde öğrenir dedi a.s ama artık el yazısı ile başlıorlarmış okulda o yüzden okulda karıştırabilir dedi :çok üzgünüm: çünkü evde düz yazı yazıo :sm_confused: nerden çıktı bu el yazısı bilmem çok gıcık ya kafa karıştırmak için birebir kötükedihüso öğrenme olayı komple değişmişş ne kadar yarar sağlıo aceba yeni sistem kötükedihüso
:1shok:Meross biliyon mu bi haftadir regl olmadim daha hamis olabilirimm hacere hamile kaldigim zamanlarda ruyyamda agacta armut koparip yiyodum boyle nasil sulu ve tatli tabirine baktim ve sulu armut goren kadinsa cocugu olacagina isarettir yaziyodu gecen yine agactan armut koparip yedim len pskolojik mi acep amma bu sulu degildi ve sertti
alkisalkisalkismillett unutmadann bu gece kıllatma gecesi yapalım :lepi: uzun zamandırr şöylee kıllatamadıkk temem mii delikafadulden
Eller havayadaa yapceezzz geliinnnnn demiii ibolyaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hee ibossumm o zaman kaptim sifayi bende bi hasta olursam hemen bademciklerim siser aynadan baktim sabah bogazima bembeyaz olmuss herzaman igne yemeden duzelmezdim daha yataga dusmedim amma yakindir hoduklen konusmuyom da kaynanama diyimde yarin bi hast gotursun beni
sağolsın anacımm:teytey:özledim len gel öpiimŞeniz
senin oğlan napıyo bakiim?uslanma varmı birazdelikafadulden
leylacım geçmiş olsun hayatım.geçenlerde ben de çok pis grip oldum..ama içmediğim antibiyotik,yemediğim serum kalmadıkaydirigubbakcemile3kociş ne bulduysa dayadı banaÇok üzgünüm çoook...vicdan azabı duydum ama başka türlü ayağa kalkacak halde değildim..hani parol içebilirmiyim diye sormuşun ya..parol bana göre şuan leblebi gibi bişey:roflol:
ben geldim millet alışweriş yaptım bebişime ciciler aldım...delikafadulden
bu arada bende daha regl olmadım 5 gün geçti arada acayip midem bulanıo...
2. haberini benmi wercem ne..Allahım sen koru yarabbim...ben sezeryanlıyım doğuramam ki:1shok:
ben geldim millet alışweriş yaptım bebişime ciciler aldım...delikafadulden
2. haberini benmi wercem ne..Allahım sen koru yarabbim...ben sezeryanlıyım doğuramam ki:1shok:
Ben ilk 18 subatta adet oldum sonra 26 martta sonra 18 nisanda 18-26-18 simdi yinemi 26 da olacam acaba yada hic olmicammi
hoşgeldinna.s.
anaaaa:1shok: bu ne len haberleştiniz mi bu ay herkes bi panik 2. heyecanı filankaydirigubbakcemile3
bu arada köy seyahatiniz nası geçti cumartesi sakaryaya geldim olsaydın buluşurduk ne güsel
artık bi dahakine inş:çok üzgünüm:
ben kaçtım kızlar hem bi sürü ütüm var hem de oğluş durmuyo hiç..öptüm hepinizi..bidaha topice girdiğimde hamişlik haberleri felan okucam galiba-tatlicadiarzu-
hayırlı uğurlu olsun yeni ayınız..:teytey:herkese merhabaaa:sm_cool:
oy oyy oyyy çok özledim leynn hepiniziiŞeniz
sonunda eve mantolama sistemi yaptırdık..tabi üstünede heryer boyandı.çok zor oldu ama evde ustalar,harçlar,alçılar..bi yandan yağız hiç durmadıkafamçokkarıştıboya yapılırken anneme postaladım,bizde rahat rahat iş yaptık..neyse ev yerleşti,çiçek gibi oldu vallasositosositoşimdi de son parti perdeleri yıkıyom..ıvır zıvır işleride halledeyim hergün atcam kendimi dışarılara çooooooooooook sıkıldııımmmm:çok üzgünüm:
bugün oğluşumun ay dönümüüüüüüüüüüüüü:teytey::teytey::teytey:
artık 8 aylık olduk ya inanamıyorum..Allah'ım belki bu ay biraz uslanır oğlum:Saruboceq:sırnaşık şey
umarım herkes iyidir..geçmiş acayip birikmiş okucek vaktim yok:dilcikar:
çok sevindim canım ev almanıza.. a.sbak yağmur hanım kısmetli maşallahgünaydın kızlarrrrrrr biliyonuz ev sahibi çıkarıyodu kralık çok baktık ama çok pahalı bizde bankadan kredi çekip ev alıyoz baya borçlandık 10 güne kadar taşıncam ve yeni evde uzun bi süre internnet olmayacak malum borçlar derya oldu sizleri çok özliycemmmmmmmmmmmmsenağlama
anam biliyom çok klasik olacak ama diştendir dişten.:roflol:.anam bu aynı kedidir kediye döndü bea..:roflol:napsın anacım, bikaç gün öncesine kadar gayet iyi gidiyodu da bu aralar dişleri acayip kabarmış galiba ondan bilemiyorum, gece durduk yere çığlıklar atıyo, gündüz k eyfi yernide halbuki, bi de kendi kendine uyumaya alıştırmıştım, bikaç gündür uyumuyo öle, yatırmaya kalkınca deliriyo, ben dişe bağlıorum ama bilmiorumki :uhm:
olsun annesi maşallah işte.. daha ne yapsın yavaş yavaş..a.süzülme canım bu veletlerin hepsi ayrı bi cins
bizimki desteksiz oturuyo ama gel gör ki başka hiç bi icraat yok ba-ba an-ne diyom eblek gibi sırıtıyo
çak alkış yapıyorum elimi tutup ağzına götürmeye çalışıyo deli olacammm-tatlicadiarzu-
güle güle giysin cicilerini kuzu..a.sben geldim millet alışweriş yaptım bebişime ciciler aldım...delikafadulden
ahaaa biri geliyor..:CüvCüv:Ben ilk 18 subatta adet oldum sonra 26 martta sonra 18 nisanda 18-26-18 simdi yinemi 26 da olacam acaba yada hic olmicammi
walla haberleşmedik ama bilmiom yane:1shok: çokta tırsıyom yane:1shok:
ay ne güzel olurdu buluşurduk..delikafadulden inşallah görüşürüz.. ben bu hafta sonu ist. gidiyorum inşallah çelenle buluşcaz bakalım.
leyla kız ben rüya bilem görmedimdelikafadulden bişi yoktur dimi lenkafamçokkarıştı çok tırsıom walla...naparım ben anneeeeeee:1shok:
anlatım ya kestirmeden, ama iyi geldi valla. şu 3 hafta inşallah çarçauk geçer.ne geçmişi ay kimsenin gelip gittiği yok topice kaydirigubbakcemile3 şş bu arada ön tatilinin güzel geçtiğinesevindim,ne yaptın anlat anlat delikafadulden
ben ders çalışıyorum
aslında mantıklısı kira öder gibi ev almak. hayırlı olsun canım. mülk edinmişsiniz iyi yapmışsınız, güle güle oturun. yarın bugün çocuğunuza bırakacak bi eviiniz olur en azından.günaydın kızlarrrrrrr biliyonuz ev sahibi çıkarıyodu kralık çok baktık ama çok pahalı bizde bankadan kredi çekip ev alıyoz baya borçlandık 10 güne kadar taşıncam ve yeni evde uzun bi süre internnet olmayacak malum borçlar derya oldu sizleri çok özliycemmmmmmmmmmmmsenağlama
inşalah çarçabuk iyileşirsiniz. yine bağrıştınız. bulmuş gül gibi kzı nne bağrıyo bu herifler yaaSelam ben geldim bogazim cok agriyo hic bisey yutamiyorum hem hastayim hemde moralsizim dun gece hodukle kavga ettik bayagi bagristik cok bunaldim basimi alip kacmak istiyorum
gecmiş olsun yavrum şimdi nasılsın :teselli:Selam ben geldim bogazim cok agriyo hic bisey yutamiyorum hem hastayim hemde moralsizim dun gece hodukle kavga ettik bayagi bagristik cok bunaldim basimi alip kacmak istiyorum
alkisalkisalkis darısı bize artık yaaaa :Saruboceq:çıktı canım çıktı söylemeyi unutmuşum
ben destekliorum bu el yazısına girmelerini.taklit etmek zordur.ve kişisel tanımalarda el yazısının cok buyuk önemi vardır.şimdi için deil belki ama ilerde cok faydalı olucak.:lepi:tam olarak okuyamıyor leylacım a.s ama harflerin hepsini öğrenmiş fisfisfis dün öğretmeni de söyledi nisan harfleri tanıor yazıor yaz tatilinde öğrenir dedi a.s ama artık el yazısı ile başlıorlarmış okulda o yüzden okulda karıştırabilir dedi :çok üzgünüm: çünkü evde düz yazı yazıo :sm_confused: nerden çıktı bu el yazısı bilmem çok gıcık ya kafa karıştırmak için birebir kötükedihüso öğrenme olayı komple değişmişş ne kadar yarar sağlıo aceba yeni sistem kötükedihüso
o zaman erkek geliii delikafadulden zaten hacerin arkası erkek kesin :lepi: test yapsana leeennn delikafaduldenMeross biliyon mu bi haftadir regl olmadim daha hamis olabilirimm hacere hamile kaldigim zamanlarda ruyyamda agacta armut koparip yiyodum boyle nasil sulu ve tatli tabirine baktim ve sulu armut goren kadinsa cocugu olacagina isarettir yaziyodu gecen yine agactan armut koparip yedim len pskolojik mi acep amma bu sulu degildi ve sertti
gelince yaz CADIARZUhadi lenn delikafadulden hayırlısıı olsuunn şok olduumm wallaa delikafadulden
şimdi hemen çıkmam lazımm doktora gitcez yaasende bi test al yap bee meraktan ölürüm wallaa delikafadulden
:teytey: nice 8 senelere yağızımm Şenizherkese merhabaaa:sm_cool:
oy oyy oyyy çok özledim leynn hepiniziiŞeniz
sonunda eve mantolama sistemi yaptırdık..tabi üstünede heryer boyandı.çok zor oldu ama evde ustalar,harçlar,alçılar..bi yandan yağız hiç durmadıkafamçokkarıştıboya yapılırken anneme postaladım,bizde rahat rahat iş yaptık..neyse ev yerleşti,çiçek gibi oldu vallasositosositoşimdi de son parti perdeleri yıkıyom..ıvır zıvır işleride halledeyim hergün atcam kendimi dışarılara çooooooooooook sıkıldııımmmm:çok üzgünüm:
bugün oğluşumun ay dönümüüüüüüüüüüüüü:teytey::teytey::teytey:
artık 8 aylık olduk ya inanamıyorum..Allah'ım belki bu ay biraz uslanır oğlum:Saruboceq:sırnaşık şey
umarım herkes iyidir..geçmiş acayip birikmiş okucek vaktim yok:dilcikar:
:dance: evet hafta sonu bulusuceeezzz allahtan bi maniş cıkmazsa :Saruboceq:ben geldim millet alışweriş yaptım bebişime ciciler aldım...delikafadulden
puhahahaaa hade bakem oldu bu iş lülülülülülüwalla haberleşmedik ama bilmiom yane:1shok: çokta tırsıyom yane:1shok:
ay ne güzel olurdu buluşurduk..delikafadulden inşallah görüşürüz.. ben bu hafta sonu ist. gidiyorum inşallah çelenle buluşcaz bakalım.
leyla kız ben rüya bilem görmedimdelikafadulden bişi yoktur dimi lenkafamçokkarıştı çok tırsıom walla...naparım ben anneeeeeee:1shok:
beleşci eray lülülülülülüay bakın aklıma geldi bizim hınzır bu haftasonu ne yaptı bi anlatam
şu 1 milyoncular var ya ona girmiştim eray kucağımda tabi bişeye bakıyodum dükkanda şu plastik sandalyelerden vardı onların çocuklar için olanına 2 dk lığına oturttum sıpayı baktım sonra çocuğu kucağıma alıyım dedim bizimki sandalyeyi tutmuş bırakmıyo
o kadar yığın sandalyeden çekip ayırdı bi de bırakmadı valla kocişe söledim bunu almak farz oldu diye o sırada dükkan sahibi de görmüş gülüyo beyfendiye bizim hediyemiz olsun dedi
neyseki tanıdık tükkan valla şimdiden mahçup etmeye başladı bu bebeler bizi ilerde bi de almıcaz diyince çıngarı basarlar artık
ben kaçtım kızlar hem bi sürü ütüm var hem de oğluş durmuyo hiç..öptüm hepinizi..bidaha topice girdiğimde hamişlik haberleri felan okucam galiba-tatlicadiarzu-
şimdi bizde oğlumla gezmeye gidelim.baba çalışsın.:jeyyar:
bugün eve geldim öğlen. sabvah evde yoktu.öğlen geldim , yine gidiyor.akşama çıkartırım ama acısını.kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?