2008 Ekim Anneleri

Len gamze varsa var ne yapak uzulup durma ben uzulmuyomm haceri emziremiyecegim icin biraz uzuluyom ama varsada allahtan gelene raziyiz ben bi yarin test yapiyim hayirlisi olsun da aldiracak degilsin ya sanki

Iboss bu kilolarimizi yazdigimiz topice en son yazilanlar celen sen ve citirin uzman onlari silmis va citirida banlamis ne oldu ya ne konustunz k citiri niye attilar

Len gamze varsa var ne yapak uzulup durma ben uzulmuyomm haceri emziremiyecegim icin biraz uzuluyom ama varsada allahtan gelene raziyiz ben bi yarin test yapiyim hayirlisi olsun da aldiracak degilsin ya sanki

yok yawrum üzülmüom ben inşallah yoktur die dua ediom.yerimseniben..Allahtan gelene razıyım tabiki..ama efe için üzülüorum.:çok üzgünüm:.daha çok küçük we hala beni emmekte kararlı öle bişi olursa çok zorlanacak...:çok üzgünüm:
bende cumaya kadar olmazsam test yapcam yola çıkmadan bakalım...

Dogrusun bacim iste ben kucuklugunu gectimde emziremeyecegim icin uzuluyom sanki ona haksizlik yapiyo gibi vicdan felan yani

ne ettünüz loooo
offffffff makarnayı çok kaçırdım sanırsam cokacimcoookşu makarnaya da hayır demeyi öğrenmem gerek:1no2:

Merakimdan catlarim yoksa süleyin

leyloşum ben de bilmiyom neler konşulduğunu ama konu başlığı ile ilgili hassas bir konuda tartıştıklarını sanıyorum
üzüldüm çıtıra ama ne yazdığını da bilmiyorum demek uzman gerçekten onu haksız buldu ki banladıbenneyaptımki

hişşştt siz taze 2. anne aday adayları artık bu topice de takılmazsınız loooo
2010 şubat anne aday adayları siziii
yarın test alın da çatlatmayın bizi emi

Sorsakmi niye banlandi diye

ben öğlen iboşla msn den konuştum ayrıntıya grmedik ama seviyesiz şeyler geçmiş sanırsam
uzmanın anlatcağını sanmam merak ediyosan celen yada iboş anlatmak isterlerse onlara sorarsın canım
bence çok da üstüne gitme onlar arasında hoş olmayan bi durum olmuş çünkü yoksa kimse kimsenin burdan böle gitmesini istemes hele ki çıtır ne kadar zamandır burdaydı

hişşştt siz taze 2. anne aday adayları artık bu topice de takılmazsınız loooo
2010 şubat anne aday adayları siziii
yarın test alın da çatlatmayın bizi emi

dalga geçme len :mymeka:dalga geçenlerin sonu kötü oluyo bilesin :dilcikar:

Yav bende hic bir belirti yok ben degilimdir bekli gamze olabilirkaydirigubbakcemile3

hade len sen hamilesin işte :dilcikar: ben diilim :dilcikar:

nooldu yaw:uhm: ama bende merak ettim..bende bilmek istiyom ama bakın ya hamileysem:çok üzgünüm: ya öğrenemezde stres yaparsam :çok üzgünüm:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

dogru diyon insanin basina ne gelirse meraktan gelir hehhee benide atmadan susayim

bu arada bende banlanabilirim söliim bi topikte kendimi tutamadım ağır yazdım ama yazdığımda haketmişti...:1closedeyes:
banlanırsam hakkınızı helal edin:a015:

Sensin iste gamze hamiilee gamze haamiilee lülülülülülü

ya bence cok önemsiz bir konuydu.en son ne yazdıd a banmlandı bilmiyorum.am a ikide bilmiyorum.o zaman karsılınıı yazar bende banlanırdım.yanloz hep yazdıımm gibi cıtırın hiççbir art niyeti yok.onu tanıdıım kadarıyla.sadece su var bu zaman kadar usamimiyetimizle yazdıımız seyler gün geldi karsımıza kullanıldı.benide üzen o oldu.ben normalde neysem burdada oyum.lütfen samimiyetimiz bi gün bu şekle girmesin.

Iboss bu kilolarimizi yazdigimiz topice en son yazilanlar celen sen ve citirin uzman onlari silmis va citirida banlamis ne oldu ya ne konustunz k citiri niye attilar

leylacım bu konuya girmeyelim istersen, onunla benim aramda bi mevzuu, çok istiyosa kendisi gelince size seviyeli bi biçimde anlatır zaten, ben basit ve çirkef bi insan olduğum için onun seviyesine inemiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…