uuuhhh basıııımmmm uuuhhhhh kafamçokkarıştı basım ağrii gene.karsıya gectik kocacımlan.öölen geldi.laptopu servise bıraktık sonra profilo avm ye girdik.abbboooowwww ne kadar buyuk biyer :1shok: sanırım 5 binanın tek arsasına yapılmıs.labirent gibi.bide cemrenin doğmadan almaynadan teyzemin getirdiği ayakkabının tekini kaybettik :çok üzgünüm: üzüldük baya.manevi değeri coktu :a015:
geçmiş olsun yaa senin bu baş ağrında bi geçmio.migrendi dimi....bişi dicem ama belki iğrenirsin.. ama duymuşsundur sülük vurdursana üç kez yapınca Allahın izniyle hiçbişi kalmıomuş..ben inanmazdım böle şeylere ama yaptıranlar var..ve tw de bi doktor tıp kabul etti diodu..bi araştır istersen...
:dance: evet hafta sonu bulusuceeezzz allahtan bi maniş cıkmazsa :Saruboceq:
İNŞALLAH..alkisalkisalkis
puhahahaaa hade bakem oldu bu iş lülülülülülü
:çok üzgünüm:töbe de len olmaz olamaz olmamalı Allahım nolur olmasın.:Saruboceq:..benim efem daha çok minik..o bi büyüsün öle inşallah...
Len gamze varsa var ne yapak uzulup durma ben uzulmuyomm haceri emziremiyecegim icin biraz uzuluyom ama varsada allahtan gelene raziyiz ben bi yarin test yapiyim hayirlisi olsun da aldiracak degilsin ya sanki
yok yawrum üzülmüom ben inşallah yoktur die dua ediom.yerimseniben..Allahtan gelene razıyım tabiki..ama efe için üzülüorum.:çok üzgünüm:.daha çok küçük we hala beni emmekte kararlı öle bişi olursa çok zorlanacak...:çok üzgünüm:
bende cumaya kadar olmazsam test yapcam yola çıkmadan bakalım...
Merakimdan catlarim yoksa süleyin
hişşştt siz taze 2. anne aday adayları artık bu topice de takılmazsınız loooo
2010 şubat anne aday adayları siziii
yarın test alın da çatlatmayın bizi emi
Sorsakmi niye banlandi diye
hişşştt siz taze 2. anne aday adayları artık bu topice de takılmazsınız loooo
2010 şubat anne aday adayları siziii
yarın test alın da çatlatmayın bizi emi
Yav bende hic bir belirti yok ben degilimdir bekli gamze olabilirkaydirigubbakcemile3
ben öğlen iboşla msn den konuştum ayrıntıya grmedik ama seviyesiz şeyler geçmiş sanırsam
uzmanın anlatcağını sanmam merak ediyosan celen yada iboş anlatmak isterlerse onlara sorarsın canım
bence çok da üstüne gitme onlar arasında hoş olmayan bi durum olmuş çünkü yoksa kimse kimsenin burdan böle gitmesini istemes hele ki çıtır ne kadar zamandır burdaydı
ben öğlen iboşla msn den konuştum ayrıntıya grmedik ama seviyesiz şeyler geçmiş sanırsam
uzmanın anlatcağını sanmam merak ediyosan celen yada iboş anlatmak isterlerse onlara sorarsın canım
bence çok da üstüne gitme onlar arasında hoş olmayan bi durum olmuş çünkü yoksa kimse kimsenin burdan böle gitmesini istemes hele ki çıtır ne kadar zamandır burdaydı
dalga geçme len :mymeka:dalga geçenlerin sonu kötü oluyo bilesin :dilcikar:
hade len sen hamilesin işte :dilcikar: ben diilim :dilcikar:
nooldu yaw:uhm: ama bende merak ettim..bende bilmek istiyom ama bakın ya hamileysem:çok üzgünüm: ya öğrenemezde stres yaparsam :çok üzgünüm:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Iboss bu kilolarimizi yazdigimiz topice en son yazilanlar celen sen ve citirin uzman onlari silmis va citirida banlamis ne oldu ya ne konustunz k citiri niye attilar
Sensin iste gamze hamiilee gamze haamiilee lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?