2008 Ekim Anneleri

cemreye yarından itibaren 7 gün iğne vurulucak.iltihabı gecmemiş.cumada usg cekilicek.sonra tekrar kültür verilcek.eğer kötü cıkarsa daha detaylı arastırma yapılıcak poooffff cok moralim boosuk((((((((((

cemreye yarından itibaren 7 gün iğne vurulucak.iltihabı gecmemiş.cumada usg cekilicek.sonra tekrar kültür verilcek.eğer kötü cıkarsa daha detaylı arastırma yapılıcak poooffff cok moralim boosuk((((((((((

çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa wersin

anam bu karılar beni cok pis gaza getiriiler haaa delikafadulden bi kocama ses edem bakam :jeyyar: şansımı denemey gidiim :a015:

aman fazla gaza gelmede nolur noolmaz ikincilik haberini senden almayalım :roflol::roflol:
hem daha bayrama çok war :roflol:lülülülülülü

aman fazla gaza gelmede nolur noolmaz ikincilik haberini senden almayalım :roflol::roflol:
amiiiiinnnn :Saruboceq:
ne bayramı kııııızzzzz :1shok: :uhm:

diilimdir dimi:çok üzgünüm:

dıılsındır tabı, bende sezeryanlıyım yavrum, üzme canını, hakkımızda hayırlısı olsun, ne gelirse allahtan dimi yerimseniben
anam bu karılar beni cok pis gaza getiriiler haaa delikafadulden bi kocama ses edem bakam :jeyyar: şansımı denemey gidiim :a015:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğur anam doğur, kim tutar seni bee, bir de yetmez beş tane, beşte yetmez on tane ver allahım ver :roflol::roflol: şş bu arada sen cemre iileşmedimi dedin yaa, sorcektim laf karıştı, düşmemişmi lökositi :çok üzgünüm:

ule bunlar bayram seyran dinlemicekler anlaşıldı, sıra sıra dizcekler, valla ben sıra sıra dizmeye kalksam kesin futbol takımı kurarım, kızı tutturamam herhal kaydirigubbakcemile3 benim herifin sülale erkek kayniii, kızları mumla arıyoz valla :mymeka: inadıma da gönlümde kız var yaa :çok üzgünüm:

Allah gönlüne göre versin bacım...:Saruboceq:
ben hep erkek istemişimdir rabbim nasip etti...kız ewladı bu aile içinde çok zor be eşimin tarafı erkeğe düşkün onun için kızım olsun istemiom:çok üzgünüm: hep ezilir yawrum dayanamam:1no2: rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize...yerimseniben

aaaa sizinkilerde mi öle düşünüyo, seni kışkırtmak gibi olmasın da valla bana en ufak bişey hissettircekler topunu kırar geçiririm, ne demek, kız hiç bilmiyonmu lafını, bi tırnağını yaratmaya kadirmisinizki seçiyosunuz dersin sende, ya bu düşünceler o kadar yanlış ki, nereden girmiş kültürümüze bilmiyorum, ya islam dininde bile kadının yeri bambaşkayken nasıl insanlar kadını 2. sınıf gibi görüyolar ya, islamda bile cennet anaların ayağının altındayken (ki bu kadınlara bahşedilmiş bişey erkeklere değil) nasıl bir kadın doğum yaptığında küçük günahları affedilir denirken yani kadın bu kadar mukaddesken kız çocukları 2. plana atılıyo, çok kızdım valla, galiba bızdık da öle bişiylerden bahsetmişti, ne cahilce düşünüyolar yaa, şöyle başlarnı yastığa koysalar eğriyi doğruyu bi ölçüp tartsalar o zaman anlarlardı ne kadar yanlış düşündüklerini, üzme yavrum sen, istemiyorum falan da deme, hayırlısı olsun de her zaman, belki kız bebek daha hayırlı olcak hem sen hem aileniz için, kız çocuklarının tadı bi başka yaaa, o cilveli halleri yokmu deli oluorum :asigim: ben yusuf eymeni bile yalayıp yutarkene onu napardım kimbilir kaydirigubbakcemile3

selam kızlar canım çok sıkkın
kereme babanesi bakıo ya günde 1kez kusuo çocuk nasıl oluosa bendeyken bişey olmuo artık nasıl yediriosa çocuğaklava: dün yoğurt yedirirken gördüm daha ağzındaki yutmadan tepio ağzına napıosun sen dedim ooo öyle yavaş verirsem bitermi tabak dio yarısı içine yarısı dışına yedirdiğini zannedio
neyse bugün geldim sabah kahvaltısını kustu dedi yedirdim oturma odasına gelince kustu dedi o nasıl kokuo allahtan halılara örtü yayıom neyse onu kaldırdım makinaya attım
çorbasını yedimi peki dedim yok dedi sabah tavuklu şehriyeli çorba yapmştım ben sabahın köründe kalkıp hazırlıom bi yedirmeyi beceremio evi de ne hale getirio işten gelip bide ortalığı topluom toplıycam tabi ama en ufak bişeyi şurdan alıp şuraya koymuo artık doldum eşim gelince hem anlattım hem ağladım.eşimin teyzesi var daha genç o baksın bari dedim bakalım ne olcak olan kuzuma oluo çocuk yemekten kaşıktan nefret etti 3yaşına girsin iyi bi kreşe vercem neyse kerem ağlıo senağlama

mrb kızlar sonunda geldim evee delikafadulden hastaneden çıkınca nisanın arkadaşına gittik çünküü

tamer için herşey yolunda maşallah süper dedi :lepi:

nisanda da bişe bulamadı boyu kilosu güzel görünürde bişe yok dedi.birkaç soru sordu işte çişini yaparken acıomu ağrıyan bi yerin var mı dedi nisan sadece karnım ağrıyo yemek yemek istemiorum dedi....doktorda bağırsak florası için ilaç verdi bundan dolayı olabileceğini düşünüorum dedi :sm_confused: bakalım bunu kullancaz iştahsızlığı devam ederse yine gidicez :çok üzgünüm: pastörize süt kullanmayın dedi günlük süt alın dedi ömrü 3-4 gün olanlardan...
güneş kremi olarak çocuklara bi markayı önerdi ama unuttum şimdi yazmıştı bi yere ondan alıcam 50 spf bi krem ...sinek kovucu olarakta kola takılan bi bilezik varmış sinekleri kovuormuş onu öneririm dedi..sinek kovucuyu vucuduna sürmeyi tavsiye etmem kıyafetlerine sıkabilirsiniz dedi...
diş için jel kullanmıorsun demi dedi bende hayır dedim ben tavsiye etmiorum zaten jelleri dedi içinde bi madde var zararlı dedi zaten çocuk onu hemen yutuo dedi...bende limondan bahsettim iyi fikir doğal dedi...çocuklara bıldırcın yumurtası ve andız pekmezi verdiğimi söyledim...devam edebilirsin dedi...bıldırcın yumurtası alerji yapabilir ama tamerin kilosu kilosu kaldırır dedi vermeye devam etcem...işte böyle aklıma geldikçe yazarımm yine :lepi:

çok enteresan yaa kötükedihüso çok istedin erkek oldu birgün karşına ben kadın olmak istiyorum dedi nolcaak naniknanik ne özelliği var yaa erkeğin evlat evlattır :çok üzgünüm: herşeyin hayırlısını istemek lazım ama erkek manyaklığını anlamıorumm...erkek olsun erkek olsunn bunuda en çok kadınlar yapıoo yaa ona daha daa çok hayret ediorum :1shok:

maşallah kuzulara nerdesin yaw özlettin kendini..güneş kreminin markası neydi ben almadım alıcam ama karar veremiorum...
bu arada ben dbesti görmüom çalışmaya başlayınca yetişemio buraya galiba..Allah çalışan annelere kolaylık versin

ozkerem canım seni anlıyorum benimkide yemio die alışıcak öle deyipte ağlata ağlata yedirmişti kayınwaldem ne zoruma gitti sanki ben bilmiom ağzına öğle tepmeyi..Allah yardımcın olsun güzelim ne diim..

yanlış anlaşılmak istemem benim genç kızlıktan beri hewesim wardır erkek çocuğa ama şimdi bide kızım olsun isterim onunda tadı yeri bi başka.kaydirigubbakcemile3.eşimin ailesi benim ailemden farklı olarak biraz tutucular yani kızım olursa çok karışırlar we bu yüzdende çok tartışırız çünkü eşimde biraz o fikirde benim oğlum herşeyi yapar yakışır der ya kızın derim sessiz kalır.:mymeka:.kızı olsa eminim onuda çok fazla sewer ama işte yetişeceği ortam kızım için zor olur.:çok üzgünüm:..onun için oğlum olduğuna sewindim..we tekrar sölüyorum bi kızım olursa üzülmem..ama lütfen kız yada erkek şimdi olmasın...:1no2: Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

Cikart len acima bi erkeklere acimak yokk elimden gelse ben doverdim
bu akşam da yok.dükkanda ben kalayım mı diye sordu.bende sen bilin dedim.zati gündüz ben evdeyekn yoktu.izinni yarın kullnacakmış.hesaplaşmak ya gice yarısından sonraya kalacak yada yarına .kötükedihüso
evt buna benzer bir kayınvalde bendede var. eltimin oğluna bakarken kaşığı tepeleme doldurur. çocuk bir kek yedii mi tama bu ona yeter der. patate kızartması , makarna , çorba en tercih edilen öğünlerdir.ama etrafı düzenlemeye çalışıyordu.onda yalan yok.
benim oğlana annem bakıyor.söyledğim şekilde bakıyor.çorbasını fln ben yapıyorum.çok da zorlamıyor.bu yönden rahatım.güzel güzel oynatıyor.konuşuyor.tabi önce müge anlı bitecek :roflol: allahtan o saatlerde evde oluyorum.yada batu uyuyor fln.o yönden aşnslıyım galiba.annem bakıyor.bişiy söylesemde alınmıyor.keşke bu kayınvaldeler de öyle olsaaa.dedğin gibi yarı yere yarı ağzına aldıktan sonra kase bitmiş çorba, muhallebi bitmiş ne anlamı var. yarısını yesin ama midesine gitsin.valla kızılmayacak gibi değil.can emanet ediyoruz. biz okulda 20-25 çocukal ilgileniyoruz.onalr bir çocukla ilgilenemiyorlarsa daha ne diyeyim.bi de kendi torunları.en kıymetli v arlıklarının canı.

tamer paşaya maşallah.ablalarar form koruma çabasında galiba.
benimde ablamın büyük kızı 2.sınıfa gidiyor kürdan gibi. oğlu da 3 yaşında maşallah şitahı da sağlığı da yerinde.oğlan çocukalrı daha iştahlı mı oluyor ne.
birde kutudaki pastörize sütleri bend eduydum .
star habere çıkan kanser uzmanı prof.dr. erkan bey vardı.o söylemiş.kutu sütlerdeki besin değeri günlükler kadar değilmiş.ayrıca daha sağlıklı olduğunu söylemişti.bend ebatuya günlük pastörüze süterlden yoğurt yapıyorum.batuya daha sevdiremedim o ayrı konu.
geçen ablama gittik.ikimzde aynı firmanın sütünü kullanıyoruz(günlük tabi) ablamın mayaladığı yoğurdu yedi benim mayaladığım yoğurdu zorla yiyoruz.

anaaaa nedir bu çocuğun hastalıktan çektiği..:çok üzgünüm: gelmiş geçmiş olsun artık..:Saruboceq:
delikafadulden
tamamen katılıyorum sanaŞeniz
çok zor valla..bende eylülde işe başlayınca kayınvalide bakacak:çok üzgünüm: bakalım ne maceralar yaşıycazÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…