pc yi kapamamışım
daha yemeğimi yemedim hadi ii geceler size güsel muhabbetler
selam kızlar canım çok sıkkın
kereme babanesi bakıo ya günde 1kez kusuo çocuk nasıl oluosa bendeyken bişey olmuo artık nasıl yediriosa çocuğaklava: dün yoğurt yedirirken gördüm daha ağzındaki yutmadan tepio ağzına napıosun sen dedim ooo öyle yavaş verirsem bitermi tabak dio yarısı içine yarısı dışına yedirdiğini zannedio
neyse bugün geldim sabah kahvaltısını kustu dedi yedirdim oturma odasına gelince kustu dedi o nasıl kokuo allahtan halılara örtü yayıom neyse onu kaldırdım makinaya attım
çorbasını yedimi peki dedim yok dedi sabah tavuklu şehriyeli çorba yapmştım ben sabahın köründe kalkıp hazırlıom bi yedirmeyi beceremio evi de ne hale getirio işten gelip bide ortalığı topluom toplıycam tabi ama en ufak bişeyi şurdan alıp şuraya koymuo artık doldum eşim gelince hem anlattım hem ağladım.eşimin teyzesi var daha genç o baksın bari dedim bakalım ne olcak olan kuzuma oluo çocuk yemekten kaşıktan nefret etti 3yaşına girsin iyi bi kreşe vercem neyse kerem ağlıo senağlama
sğl cnm ebn arada geliorum ama asıll sen nerdesinmaşallah kuzulara nerdesin yaw özlettin kendini..güneş kreminin markası neydi ben almadım alıcam ama karar veremiorum...
bu arada ben dbesti görmüom çalışmaya başlayınca yetişemio buraya galiba..Allah çalışan annelere kolaylık versin
ozkerem canım seni anlıyorum benimkide yemio die alışıcak öle deyipte ağlata ağlata yedirmişti kayınwaldem ne zoruma gitti sanki ben bilmiom ağzına öğle tepmeyi..Allah yardımcın olsun güzelim ne diim..
yok hayatım bu heves normal a.s abartanları anlamıorum ben kötükedihüso bende kız çok severim isterim ama illaaa kız olcak kız olcak die tutturmam hayırlısı ne ise o olsun ikiside cinsiyetinin özelliklerini taşısınlar sağlıklı çocuklar olsunlar insan başka ne ister...yanlış anlaşılmak istemem benim genç kızlıktan beri hewesim wardır erkek çocuğa ama şimdi bide kızım olsun isterim onunda tadı yeri bi başka.kaydirigubbakcemile3.eşimin ailesi benim ailemden farklı olarak biraz tutucular yani kızım olursa çok karışırlar we bu yüzdende çok tartışırız çünkü eşimde biraz o fikirde benim oğlum herşeyi yapar yakışır der ya kızın derim sessiz kalır.:mymeka:.kızı olsa eminim onuda çok fazla sewer ama işte yetişeceği ortam kızım için zor olur.:çok üzgünüm:..onun için oğlum olduğuna sewindim..we tekrar sölüyorum bi kızım olursa üzülmem..ama lütfen kız yada erkek şimdi olmasın...:1no2: Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
bıldıcın yumurtasını nasıl veriyorsun şeker..CADIARZU
güneş kremini sebamed ya da nıvea almayı düşünüyorum ben.. yarın alırım herhalde.. nıveanın fiyatı daha uyguna.s
elanın cinsiyetini öğrendiğiizde doktor %80 kız dedi.. yanımızdaki eşimin akrabası . neyse boşver % 20 hala erkek yani demişti.:roflol:. daha belli olmaz canını sıkma diyor bir de bana..hey allahım yaaa..Çok üzgünüm çoook
şiştttt kızlar burda mısınız son halimi göstercem size saçımı boyatmıştım ya..kaydirigubbakcemile2
şiştttt kızlar burda mısınız son halimi göstercem size saçımı boyatmıştım ya..kaydirigubbakcemile2
mrb kızlar sonunda geldim evee delikafadulden hastaneden çıkınca nisanın arkadaşına gittik çünküü
tamer için herşey yolunda maşallah süper dedi :lepi:
nisanda da bişe bulamadı boyu kilosu güzel görünürde bişe yok dedi.birkaç soru sordu işte çişini yaparken acıomu ağrıyan bi yerin var mı dedi nisan sadece karnım ağrıyo yemek yemek istemiorum dedi....doktorda bağırsak florası için ilaç verdi bundan dolayı olabileceğini düşünüorum dedi :sm_confused: bakalım bunu kullancaz iştahsızlığı devam ederse yine gidicez :çok üzgünüm: pastörize süt kullanmayın dedi günlük süt alın dedi ömrü 3-4 gün olanlardan...
güneş kremi olarak çocuklara bi markayı önerdi ama unuttum şimdi yazmıştı bi yere ondan alıcam 50 spf bi krem ...sinek kovucu olarakta kola takılan bi bilezik varmış sinekleri kovuormuş onu öneririm dedi..sinek kovucuyu vucuduna sürmeyi tavsiye etmem kıyafetlerine sıkabilirsiniz dedi...
diş için jel kullanmıorsun demi dedi bende hayır dedim ben tavsiye etmiorum zaten jelleri dedi içinde bi madde var zararlı dedi zaten çocuk onu hemen yutuo dedi...bende limondan bahsettim iyi fikir doğal dedi...çocuklara bıldırcın yumurtası ve andız pekmezi verdiğimi söyledim...devam edebilirsin dedi...bıldırcın yumurtası alerji yapabilir ama tamerin kilosu kilosu kaldırır dedi vermeye devam etcem...işte böyle aklıma geldikçe yazarımm yine :lepi:
maşallah kuzulara nerdesin yaw özlettin kendini..güneş kreminin markası neydi ben almadım alıcam ama karar veremiorum...
bu arada ben dbesti görmüom çalışmaya başlayınca yetişemio buraya galiba..Allah çalışan annelere kolaylık versin
ozkerem canım seni anlıyorum benimkide yemio die alışıcak öle deyipte ağlata ağlata yedirmişti kayınwaldem ne zoruma gitti sanki ben bilmiom ağzına öğle tepmeyi..Allah yardımcın olsun güzelim ne diim..
işte buradayım.. arkada görünende eşim olur..
çokk güzelsinizzartık görsem tanırım senii koyu saç çok yakışmışşş alkisalkisalkis
geçmiş olsun yavrum, çok şükür bişi yokmuş nisan sultanda, ya meran günlük süt kullanın demiş ya drun, geçenlerde tvde bi adam konuşuyodu, günlük süt diye satılanlar da artık günlük süt diil diyodu, ne vercez bu bebelere yaaaya ben bugün mecburiyetten jel kullandım yaa, çocuk kaç gündür geceleri çığlık atarak uyanıyo, dişleri sancı yapıyo galiba, diş yok yok derken birden belirdi yaa, gündüzleri keyfi çok yerinde de geceleri yapıyo bunu, gerçi gündüzleri de kendi kendine uyutamıyorum artık, salıncağında filan sallıyorum öyle uyuyo bazen, bazen de kanguruda gezdiriyorum, ama isyan çıkartabiliyo her iki durumda da, ben dişlere yoruyom artık çünkü bu aralar çok uslanmıştı, annem de bugün bize 4 dene bıldırcın yumurtası getirmiş :lepi: şimdiye kadar bize hiçbişi alerci yapmadı ama bi denesemmi napsam, bi de bıldırcının da sarısını veriyon dimi sadee, beyaz vermiyon, ay ben bu tamoşa hasta oluom yav :asigim: maşşalllah paşama
yarvrum dbestin kocası askere gidcek ya belki ondan gelmiodur :çok üzgünüm:
işte buradayım.. arkada görünende eşim olur..
bizim dr hiç bi halta evet demiyo, başka bi dr da bulamadım yav, hani sen senin dra sorceydin yav denizliden bi dr yokmu tavsiye edebilcen diye,sğl cnm ebn arada geliorum ama asıll sen nerdesinklava:
güneş kreminin markası baby blanket canıım..ben ondan alcam nivea kullanıordum ama bunu tavsiye etti ben çok güveniorum doktorumuza çokta seviorum o ne derse o :lepi:
kayınvalidenin yaptığı da acaip ha ağlarken tıkmak ne demek yaa hayret bişee yaa kötükedihüso
yok hayatım bu heves normal a.s abartanları anlamıorum ben kötükedihüso bende kız çok severim isterim ama illaaa kız olcak kız olcak die tutturmam hayırlısı ne ise o olsun ikiside cinsiyetinin özelliklerini taşısınlar sağlıklı çocuklar olsunlar insan başka ne ister...
haşlıyorum ama normal yumurta gibi 5 dakika falan diil 2 dakikada haşlanıor sarısını veriorum a.s fındık kadar bişe zaten sarısı...ama sen ilk defa verceksen yarımdan başla derim sonuçta bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasına nazaran 5 kat daha fazla fosfor, 8 kat demir, 9 kat protein içeriyormuş...ağır gelmesin...birde doktora sorup kullanmak daha doğru gelior bebeğinin neye ihtiyacıını olduğunu en iyi doktorunuz bilir...
herkes burdayekn koyim bari.
cemreye noldu yaa okumadım geçmişş bi bakim
sağol şekerim yalnız kilolar burada kamuflee:roflol:
sadece sarısını veriorum a.s ben tamere günlük sütten yoğurt yapıordum ama şimdilerde mamadan yapıorum...yine alcam nisan için günlük süt ya ben bunu nasıl düşünemedim die kendime kızıorum...günlük süt varken çocuğa neden pastörize içirdimm yaa :çok üzgünüm:
ya süt konusunda neye güvencez anasını satimm off inek alcam eve şart olduu kötükedihüso peynirde yaparımm :jeyyar: bi arada keçii alcam diordum vazgeçtim inek alcamm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?