2008 Ekim Anneleri

haydaaaaaaaaaa , ay kendi öz torununa bakıyo yaa, niye umursamaz darvanıyo öle, zorla tıkıştırılırmı çocuğa, yavrum üzme sen canını, eşin konuşsun güzellikle, anne bu şekilde olmaz çocuğa zorla tıkıştırma sürekli dene falan desin :teselli:

sğl cnm ebn arada geliorum ama asıll sen nerdesin klava:
güneş kreminin markası baby blanket canıım..ben ondan alcam nivea kullanıordum ama bunu tavsiye etti ben çok güveniorum doktorumuza çokta seviorum o ne derse o :lepi:
kayınvalidenin yaptığı da acaip ha ağlarken tıkmak ne demek yaa hayret bişee yaa kötükedihüso
yok hayatım bu heves normal a.s abartanları anlamıorum ben kötükedihüso bende kız çok severim isterim ama illaaa kız olcak kız olcak die tutturmam hayırlısı ne ise o olsun ikiside cinsiyetinin özelliklerini taşısınlar sağlıklı çocuklar olsunlar insan başka ne ister...

haşlıyorum ama normal yumurta gibi 5 dakika falan diil 2 dakikada haşlanıor sarısını veriorum a.s fındık kadar bişe zaten sarısı...ama sen ilk defa verceksen yarımdan başla derim sonuçta bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasına nazaran 5 kat daha fazla fosfor, 8 kat demir, 9 kat protein içeriyormuş...ağır gelmesin...birde doktora sorup kullanmak daha doğru gelior bebeğinin neye ihtiyacıını olduğunu en iyi doktorunuz bilir...

şiştttt kızlar burda mısınız son halimi göstercem size saçımı boyatmıştım ya..kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun yavrum, çok şükür bişi yokmuş nisan sultanda, ya meran günlük süt kullanın demiş ya drun, geçenlerde tvde bi adam konuşuyodu, günlük süt diye satılanlar da artık günlük süt diil diyodu, ne vercez bu bebelere yaaa ya ben bugün mecburiyetten jel kullandım yaa, çocuk kaç gündür geceleri çığlık atarak uyanıyo, dişleri sancı yapıyo galiba, diş yok yok derken birden belirdi yaa, gündüzleri keyfi çok yerinde de geceleri yapıyo bunu, gerçi gündüzleri de kendi kendine uyutamıyorum artık, salıncağında filan sallıyorum öyle uyuyo bazen, bazen de kanguruda gezdiriyorum, ama isyan çıkartabiliyo her iki durumda da, ben dişlere yoruyom artık çünkü bu aralar çok uslanmıştı, annem de bugün bize 4 dene bıldırcın yumurtası getirmiş :lepi: şimdiye kadar bize hiçbişi alerci yapmadı ama bi denesemmi napsam, bi de bıldırcının da sarısını veriyon dimi sadee, beyaz vermiyon, ay ben bu tamoşa hasta oluom yav :asigim: maşşalllah paşama
yarvrum dbestin kocası askere gidcek ya belki ondan gelmiodur :çok üzgünüm:

sadece sarısını veriorum a.s ben tamere günlük sütten yoğurt yapıordum ama şimdilerde mamadan yapıorum...yine alcam nisan için günlük süt ya ben bunu nasıl düşünemedim die kendime kızıorum...günlük süt varken çocuğa neden pastörize içirdimm yaa :çok üzgünüm:
ya süt konusunda neye güvencez anasını satimm off inek alcam eve şart olduu kötükedihüso peynirde yaparımm :jeyyar: bi arada keçii alcam diordum vazgeçtim inek alcamm :lepi:

bizim dr hiç bi halta evet demiyo, başka bi dr da bulamadım yav, hani sen senin dra sorceydin yav denizliden bi dr yokmu tavsiye edebilcen diye,

herkes burdayekn koyim bari.

ay bu oğlan matrix giibi duruyo be kaydirigubbakcemile3 maşşallah diim de nazar deymesin paşaya
şiştttt kızlar burda mısınız son halimi göstercem size saçımı boyatmıştım ya..kaydirigubbakcemile2

ay çok hoş durmuş kız saçların, pek de güzel bakmışın anam sen opcektiflere yav, öpecem dur kaydirigubbakcemile3:jeyyar:Şeniz
cemreye noldu yaa okumadım geçmişş bi bakim

lökositi geçmemiş, 10 tane iğne vurcaklarmış :çok üzgünüm:

sağol şekerim yalnız kilolar burada kamuflee:roflol:

olsunn vercez zamanla sağlık olsunda gerisi kolay :lepi: dün bi diyetisyenle tanıştım nisanın sınıf arkadaşın annesiymiş...onla konuştukta o da yeni doğum yapmış haftada 500 grdan fazla vermek doğru değil dedi fazlasıyla alırsın...dengeli beslenerek 6 öğün aralarda meyve ama meyveyide abartmayacaksın dedii...sabah mutlaka kahvaltı falan filan....

bende ona kendi yöntemimi söyledim eskiden günde 150 mekik çekiordum çok az yiordum ama grram veremiordumm..şimdi yalan yok spor yapmıyorum sadece yediklerimi yazıorum bu çok önemli sabah kahvaltı yapıorum önceden yapmazdımm birde meyve yemeye başladım..sabahlarıda sirkeli ballı su derken baya inceldim...yediklerim yine az ekmek yok şeker yok tuz yok..rahatsızlığıma rağmen kiilo vermeye başladım...

:roflol::roflol: şş len babamın bi arsası var burda, bu aralar sürekli oraya gidip geliyolar, bostan ekmişler bahçeye, kavun karpuz salatalık filan ektik diyo annem, söleiim de bi de dam yapsınlar oraya, inek de beslesinler keçi de anasını satim :lepi: kk bebeleri içün bize günlük süt üretin diimmi :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…