bizim dr hiç bi halta evet demiyo, başka bi dr da bulamadım yav, hani sen senin dra sorceydin yav denizliden bi dr yokmu tavsiye edebilcen diye,
lökositi geçmemiş, 10 tane iğne vurcaklarmış :çok üzgünüm:
bi sorayım da ona göre...sğl cnm ebn arada geliorum ama asıll sen nerdesinklava:
güneş kreminin markası baby blanket canıım..ben ondan alcam nivea kullanıordum ama bunu tavsiye etti ben çok güveniorum doktorumuza çokta seviorum o ne derse o :lepi:
kayınvalidenin yaptığı da acaip ha ağlarken tıkmak ne demek yaa hayret bişee yaa kötükedihüso
yok hayatım bu heves normal a.s abartanları anlamıorum ben kötükedihüso bende kız çok severim isterim ama illaaa kız olcak kız olcak die tutturmam hayırlısı ne ise o olsun ikiside cinsiyetinin özelliklerini taşısınlar sağlıklı çocuklar olsunlar insan başka ne ister...
haşlıyorum ama normal yumurta gibi 5 dakika falan diil 2 dakikada haşlanıor sarısını veriorum a.s fındık kadar bişe zaten sarısı...ama sen ilk defa verceksen yarımdan başla derim sonuçta bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasına nazaran 5 kat daha fazla fosfor, 8 kat demir, 9 kat protein içeriyormuş...ağır gelmesin...birde doktora sorup kullanmak daha doğru gelior bebeğinin neye ihtiyacıını olduğunu en iyi doktorunuz bilir...
sebamed de 50 tla.sgüneş kremine baktım baby blanketin 150 ml 60 tl miş :1shok: pahalıymış ama alcam
çok güzel yakışmım , güle güle kua.s.llan.
:roflol::roflol: şş len babamın bi arsası var burda, bu aralar sürekli oraya gidip geliyolar, bostan ekmişler bahçeye, kavun karpuz salatalık filan ektik diyo annem, söleiim de bi de dam yapsınlar oraya, inek de beslesinler keçi de anasını satim :lepi: kk bebeleri içün bize günlük süt üretin diimmi :roflol::roflol:
sağol şekerim gel bende seni öpecemŞenizbizim dr hiç bi halta evet demiyo, başka bi dr da bulamadım yav, hani sen senin dra sorceydin yav denizliden bi dr yokmu tavsiye edebilcen diye,
ay bu oğlan matrix giibi duruyo be kaydirigubbakcemile3 maşşallah diim de nazar deymesin paşaya
ay çok hoş durmuş kız saçların, pek de güzel bakmışın anam sen opcektiflere yav, öpecem dur kaydirigubbakcemile3:jeyyar:Şeniz
lökositi geçmemiş, 10 tane iğne vurcaklarmış :çok üzgünüm:
bende de kahvaltı yapma alışkanlığı yok:çok üzgünüm: kellogs filan geçiştiriyorum.. ananem burdayken o zorla yaptırıyor aama o da gidiyor yarın..:çok üzgünüm:olsunn vercez zamanla sağlık olsunda gerisi kolay :lepi: dün bi diyetisyenle tanıştım nisanın sınıf arkadaşın annesiymiş...onla konuştukta o da yeni doğum yapmış haftada 500 grdan fazla vermek doğru değil dedi fazlasıyla alırsın...dengeli beslenerek 6 öğün aralarda meyve ama meyveyide abartmayacaksın dedii...sabah mutlaka kahvaltı falan filan....
bende ona kendi yöntemimi söyledim eskiden günde 150 mekik çekiordum çok az yiordum ama grram veremiordumm..şimdi yalan yok spor yapmıyorum sadece yediklerimi yazıorum bu çok önemli sabah kahvaltı yapıorum önceden yapmazdımm birde meyve yemeye başladım..sabahlarıda sirkeli ballı su derken baya inceldim...yediklerim yine az ekmek yok şeker yok tuz yok..rahatsızlığıma rağmen kiilo vermeye başladım...
:roflol::roflol::roflol: şş len babamın bi arsası var burda, bu aralar sürekli oraya gidip geliyolar, bostan ekmişler bahçeye, kavun karpuz salatalık filan ektik diyo annem, söleiim de bi de dam yapsınlar oraya, inek de beslesinler keçi de anasını satim :lepi: kk bebeleri içün bize günlük süt üretin diimmi :roflol::roflol:
deli olcam yaw ne zaman fotoğraf konsa ya efe ağlıyo ya işim oluyo hay şansıma tüküriim.Çok üzgünüm çoook.herkes beğendiğine göre yakışmış güle güle kullan görmedim ama nese:1closedeyes:
ben tamerin kilo kontrolü için götürdüm dişte çıkardı herşey yolunda mı die...ama doktorumuz çok ilgili herşeyi anlatır otur aklına takılan ne varsa rahat rahat sor birde çokk sevior çocukları...medical parkta gülsüm hanım tavsiye ederim sskan varsa muayene çokta uygun git tanış derim...nisana anjelic tamere sumocu dioo kaydirigubbakcemile3bi sorayım da ona göre...
merann bzm doktor diğer ay kontrol yok dedi.. yaa aşkın hanım çok iyi bir doktor ama soğuk biraz.. öyle samimi bir konuşması yok. yada tarzı öyle..:çok üzgünüm:
sebamed de 50 tla.s
sağol canımŞeniz
Killatma ekibi ben bugun katilamiyacam diyim de cikiyim dedim cok kotuyum yaav kaynanaccim nane limon yapti ictim haceri uyuttu yatirdi bende yaticam cok killatmayin byy
sağol şekerim gel bende seni öpecemŞeniz
bende de kahvaltı yapma alışkanlığı yok:çok üzgünüm: kellogs filan geçiştiriyorum.. ananem burdayken o zorla yaptırıyor aama o da gidiyor yarın..:çok üzgünüm:
:roflol:
canım hatırlat bir ara yine koyarım.. yerimseniben yalnız şimdi ben çıkıyorum eşimin işi varmış.. öpüyorum sizi..Şeniz
kızlar benim efe paşam akşam 7 den beri uyuyo 2 kere uyandırmaya teşebbüs ettim uyanmadı bu saatten sorada ben uyandırmam...sizce yanlışmı yaparım uyandırsammı yoksa nasıl olsa sabahın körü uyanacak hiç ellemiyimmiCADIARZU naapsam acaba
unuttum yaa gitmeden önce hatırlatsaydın keşkee sorardıımm :çok üzgünüm:
ahh cemre kuzusuu yaa inş.atlatır biran önce :Saruboceq:
Killatma ekibi ben bugun katilamiyacam diyim de cikiyim dedim cok kotuyum yaav kaynanaccim nane limon yapti ictim haceri uyuttu yatirdi bende yaticam cok killatmayin byy
aahh ahhh keşkee ibolyam keşkee :çok üzgünüm: yediğimiz içtiğimiz hormonluuçocuklara elimden geldiğinde organik yedirmeye çalışıorum ama ne işte ne kadar yapabilirim kiii en azından hayatlarının ilk yıllarında doğal beslensinler istiorum ama olmuyo olmuyoo :çok üzgünüm: hippin organik mamaları çokk güzel içindeki tavuk hindi et ve sebzeler organik ondan alıorum hergün yiyor meyvelerinide organik alıyorum kaşık mamalarınıda şimdilik böyle idare etcez bu kadarını yapabiliorum :çok üzgünüm:
he yaa inşallah atlatır, kuzucuk bi kurtulamadı şu lökositten :çok üzgünüm:
geçmiş olsun yavrum yaaaaa, kıyamam ben sana, hayde git yat dinlen :teselli:
ya bu hippinkilerin tadı güzelmi, milupayı pek hazzetmiyo yusuf eymen, onun tadı güzelse bi de ondan mı denesem acaba :uhm:
nurçe maşallahh çok karizmatik... yerim ben bu yakışıklyı..Şeniz
ay bu oğlan matrix giibi duruyo be kaydirigubbakcemile3 maşşallah diim de nazar deymesin paşaya
hippinkilerii biz çok beğendik hatta milupanın organik sebzelerinden çorbalarından daha çok beğendi hippi a.s ben ilk celenden duymuştum hippii...gerçekten güzel :lepi:
günaydın kızlarr
siz bi ara muhammed falan diordunuz demi müge anlıda diordinuz galiba...çocuğun cesedi bulunmuş az önce gazetede okudum yazık yaaa :çok üzgünüm:
dıılsındır tabı, bende sezeryanlıyım yavrum, üzme canını, hakkımızda hayırlısı olsun, ne gelirse allahtan
doğur anam doğur, kim tutar seni bee, bir de yetmez beş tane, beşte yetmez on tane ver allahım ver :roflol::roflol: şş bu arada sen cemre iileşmedimi dedin yaa, sorcektim laf karıştı, düşmemişmi lökositi :QUOTE]
he iileşmemiş.zaten ankarada kullandıımız antibiyotikle kaldıydı.nasıl iileşsin :çok üzgünüm: inşallah bu iğne işe yarar :Saruboceq: yoksa can acıtıcı detaylşı bir incelemee baslatıcak doktoru senağlama
allah hayırlısını versin bacım.kız erkek önmli deil ki yerimsenibenAllah gönlüne göre versin bacım...:Saruboceq:
ben hep erkek istemişimdir rabbim nasip etti...kız ewladı bu aile içinde çok zor be eşimin tarafı erkeğe düşkün onun için kızım olsun istemiom:çok üzgünüm: hep ezilir yawrum dayanamam:1no2: rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize...yerimseniben
e teyze bakcek mi ki?bide kaynanan darılmasın?selam kızlar canım çok sıkkın
kereme babanesi bakıo ya günde 1kez kusuo çocuk nasıl oluosa bendeyken bişey olmuo artık nasıl yediriosa çocuğaklava: dün yoğurt yedirirken gördüm daha ağzındaki yutmadan tepio ağzına napıosun sen dedim ooo öyle yavaş verirsem bitermi tabak dio yarısı içine yarısı dışına yedirdiğini zannedio
neyse bugün geldim sabah kahvaltısını kustu dedi yedirdim oturma odasına gelince kustu dedi o nasıl kokuo allahtan halılara örtü yayıom neyse onu kaldırdım makinaya attım
çorbasını yedimi peki dedim yok dedi sabah tavuklu şehriyeli çorba yapmştım ben sabahın köründe kalkıp hazırlıom bi yedirmeyi beceremio evi de ne hale getirio işten gelip bide ortalığı topluom toplıycam tabi ama en ufak bişeyi şurdan alıp şuraya koymuo artık doldum eşim gelince hem anlattım hem ağladım.eşimin teyzesi var daha genç o baksın bari dedim bakalım ne olcak olan kuzuma oluo çocuk yemekten kaşıktan nefret etti 3yaşına girsin iyi bi kreşe vercem neyse kerem ağlıo
maşallah ikisinide...demek bıldırcına basladınç.bide ben soram bakalım ne diick gecen kocam soruodu vercen mi die.erken diodum CADIARZUmrb kızlar sonunda geldim evee delikafadulden hastaneden çıkınca nisanın arkadaşına gittik çünküü
tamer için herşey yolunda maşallah süper dedi
nisanda da bişe bulamadı boyu kilosu güzel görünürde bişe yok dedi.birkaç soru sordu işte çişini yaparken acıomu ağrıyan bi yerin var mı dedi nisan sadece karnım ağrıyo yemek yemek istemiorum dedi....doktorda bağırsak florası için ilaç verdi bundan dolayı olabileceğini düşünüorum dedi bakalım bunu kullancaz iştahsızlığı devam ederse yine gidicez :çok üzgünüm: pastörize süt kullanmayın dedi günlük süt alın dedi ömrü 3-4 gün olanlardan...
güneş kremi olarak çocuklara bi markayı önerdi ama unuttum şimdi yazmıştı bi yere ondan alıcam 50 spf bi krem ...sinek kovucu olarakta kola takılan bi bilezik varmış sinekleri kovuormuş onu öneririm dedi..sinek kovucuyu vucuduna sürmeyi tavsiye etmem kıyafetlerine sıkabilirsiniz dedi...
diş için jel kullanmıorsun demi dedi bende hayır dedim ben tavsiye etmiorum zaten jelleri dedi içinde bi madde var zararlı dedi zaten çocuk onu hemen yutuo dedi...bende limondan bahsettim iyi fikir doğal dedi...çocuklara bıldırcın yumurtası ve andız pekmezi verdiğimi söyledim...devam edebilirsin dedi...bıldırcın yumurtası alerji yapabilir ama tamerin kilosu kilosu kaldırır dedi vermeye devam etcem...işte böyle aklıma geldikçe yazarımm yine :lepi:
saol teezesianaaaa nedir bu çocuğun hastalıktan çektiği..:çok üzgünüm: gelmiş geçmiş olsun artık..:Saruboceq:
sildim
bencede bıldırcını doktora sormadan vermeyin.meranın da dediği gibi diğer yumurtaya göre en ağırı yerimsenibensğl cnm ebn arada geliorum ama asıll sen nerdesinklava:
güneş kreminin markası baby blanket canıım..ben ondan alcam nivea kullanıordum ama bunu tavsiye etti ben çok güveniorum doktorumuza çokta seviorum o ne derse o :lepi:
kayınvalidenin yaptığı da acaip ha ağlarken tıkmak ne demek yaa hayret bişee yaa kötükedihüso
yok hayatım bu heves normal a.s abartanları anlamıorum ben kötükedihüso bende kız çok severim isterim ama illaaa kız olcak kız olcak die tutturmam hayırlısı ne ise o olsun ikiside cinsiyetinin özelliklerini taşısınlar sağlıklı çocuklar olsunlar insan başka ne ister...
haşlıyorum ama normal yumurta gibi 5 dakika falan diil 2 dakikada haşlanıor sarısını veriorum a.s fındık kadar bişe zaten sarısı...ama sen ilk defa verceksen yarımdan başla derim sonuçta bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasına nazaran 5 kat daha fazla fosfor, 8 kat demir, 9 kat protein içeriyormuş...ağır gelmesin...birde doktora sorup kullanmak daha doğru gelior bebeğinin neye ihtiyacıını olduğunu en iyi doktorunuz bilir...
işte buradayım.. arkada görünende eşim olur..
ekmeği alınca buzluğa koy merancım.ben ööle yapıyorumç.kahvaltıdan yarım saat önce cıkarıyorum eriyince taze gibi oluo.hem istediğin süre kullan cokacimcoookbende 3-4 ten sonra kahvaltı yapardım şimdi sabah 10 gibi kahvaltı yapıorumya nesfit yada yağsız tost yiorum bol domates salatalık falan işte uno light aldım 1 hafta oldu bitiremedim bugün baktım küflenmişş doğru düzgün emek bile yemiorum eğer tost yapmıorsam :sm_confused:
bende 1 haftadır ii bir diyete girdim.spor dahil tabi.ve 1 kiloyu vermişim :lepi: ama hiç bir belirti yok :sm_confused:
milupada güzel hip te aslında.ama hip milupaya göre hem cok eski bir marka hem daha kaliteli:lepi:he yaa inşallah atlatır, kuzucuk bi kurtulamadı şu lökositten :çok üzgünüm:
geçmiş olsun yavrum yaaaaa, kıyamam ben sana, hayde git yat dinlen :teselli:
ya bu hippinkilerin tadı güzelmi, milupayı pek hazzetmiyo yusuf eymen, onun tadı güzelse bi de ondan mı denesem acaba :uhm:
o tavuklu mamayı ben yoğurtla karıstırıp veriyorum silip süpürüyo cadıay bi de ondan deniyelim bakem, bu milupannı tavuklusu varya iğrenç bişi o ya hiç semedi yusu f eymen, değişki markalardan da deniim bari kavanoz mamalarını CADIARZUyemezse birazda mama koy bacım.
ewet bitmedi :mymeka:iyi gecelr.kimsecikler kalmamış zati.hadi kilitiliyom dükkanı. çıngırt mıngırt.sabah görüşürüz. ne kaynattık beeeeeeeeee.oku oku bitmez şimdi geçmiş.gelmeyenlere iş olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr
siz bi ara muhammed falan diordunuz demi müge anlıda diordinuz galiba...çocuğun cesedi bulunmuş az önce gazetede okudum yazık yaaa :çok üzgünüm:
günaydun hanımlar muhammet ölü bulunmuş çok üzüldüm çocuğun birtek kemikleri kalmış çürümüş Allahım ya dünde vanda bşr kızı öldürmüşler dinledinizmi tüylerim diken diken oldu çocukları gözümüzün önünden ayırmayalım
:çok üzgünüm: beklenen haber maalesef.inşallah annesi yapmamıstır.işte ozaman yıkılırım..anne yaaa anne!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?