2008 Ekim Anneleri

bizim dr hiç bi halta evet demiyo, başka bi dr da bulamadım yav, hani sen senin dra sorceydin yav denizliden bi dr yokmu tavsiye edebilcen diye,

lökositi geçmemiş, 10 tane iğne vurcaklarmış :çok üzgünüm:

unuttum yaa gitmeden önce hatırlatsaydın keşkee sorardıımm :çok üzgünüm:
ahh cemre kuzusuu yaa inş.atlatır biran önce :Saruboceq:

bi sorayım da ona göre...
merann bzm doktor diğer ay kontrol yok dedi.. yaa aşkın hanım çok iyi bir doktor ama soğuk biraz.. öyle samimi bir konuşması yok. yada tarzı öyle..:çok üzgünüm:
güneş kremine baktım baby blanketin 150 ml 60 tl miş :1shok: pahalıymış ama alcam
sebamed de 50 tla.s
çok güzel yakışmım , güle güle kua.s.llan.

sağol canımŞeniz

deli olcam yaw ne zaman fotoğraf konsa ya efe ağlıyo ya işim oluyo hay şansıma tüküriim.Çok üzgünüm çoook.herkes beğendiğine göre yakışmış güle güle kullan görmedim ama nese:1closedeyes:

Killatma ekibi ben bugun katilamiyacam diyim de cikiyim dedim cok kotuyum yaav kaynanaccim nane limon yapti ictim haceri uyuttu yatirdi bende yaticam cok killatmayin byy

aahh ahhh keşkee ibolyam keşkee :çok üzgünüm: yediğimiz içtiğimiz hormonluu çocuklara elimden geldiğinde organik yedirmeye çalışıorum ama ne işte ne kadar yapabilirim kiii en azından hayatlarının ilk yıllarında doğal beslensinler istiorum ama olmuyo olmuyoo :çok üzgünüm: hippin organik mamaları çokk güzel içindeki tavuk hindi et ve sebzeler organik ondan alıorum hergün yiyor meyvelerinide organik alıyorum kaşık mamalarınıda şimdilik böyle idare etcez bu kadarını yapabiliorum :çok üzgünüm:

kızlar benim efe paşam akşam 7 den beri uyuyo 2 kere uyandırmaya teşebbüs ettim uyanmadı bu saatten sorada ben uyandırmam...sizce yanlışmı yaparım uyandırsammı yoksa nasıl olsa sabahın körü uyanacak hiç ellemiyimmiCADIARZU naapsam acaba

sağol şekerim gel bende seni öpecemŞeniz
bende de kahvaltı yapma alışkanlığı yok:çok üzgünüm: kellogs filan geçiştiriyorum.. ananem burdayken o zorla yaptırıyor aama o da gidiyor yarın..:çok üzgünüm:
:roflol:

canım hatırlat bir ara yine koyarım.. yerimseniben yalnız şimdi ben çıkıyorum eşimin işi varmış.. öpüyorum sizi..Şeniz

ben tamerin kilo kontrolü için götürdüm dişte çıkardı herşey yolunda mı die...ama doktorumuz çok ilgili herşeyi anlatır otur aklına takılan ne varsa rahat rahat sor birde çokk sevior çocukları...medical parkta gülsüm hanım tavsiye ederim sskan varsa muayene çokta uygun git tanış derim...nisana anjelic tamere sumocu dioo kaydirigubbakcemile3
Killatma ekibi ben bugun katilamiyacam diyim de cikiyim dedim cok kotuyum yaav kaynanaccim nane limon yapti ictim haceri uyuttu yatirdi bende yaticam cok killatmayin byy

geçmişş olsuunn dikkatt et kendine

bende 3-4 ten sonra kahvaltı yapardım şimdi sabah 10 gibi kahvaltı yapıorum ya nesfit yada yağsız tost yiorum bol domates salatalık falan işte uno light aldım 1 hafta oldu bitiremedim bugün baktım küflenmişş doğru düzgün emek bile yemiorum eğer tost yapmıorsam :sm_confused:

aslında uyandırsan doyurup uyutsan daha iyi olurdu bence a.s

unuttum yaa gitmeden önce hatırlatsaydın keşkee sorardıımm :çok üzgünüm:
ahh cemre kuzusuu yaa inş.atlatır biran önce :Saruboceq:

he yaa inşallah atlatır, kuzucuk bi kurtulamadı şu lökositten :çok üzgünüm:

geçmiş olsun yavrum yaaaaa, kıyamam ben sana, hayde git yat dinlen :teselli:
ya bu hippinkilerin tadı güzelmi, milupayı pek hazzetmiyo yusuf eymen, onun tadı güzelse bi de ondan mı denesem acaba :uhm:

hippinkilerii biz çok beğendik hatta milupanın organik sebzelerinden çorbalarından daha çok beğendi hippi a.s ben ilk celenden duymuştum hippii...gerçekten güzel :lepi:

hippinkilerii biz çok beğendik hatta milupanın organik sebzelerinden çorbalarından daha çok beğendi hippi a.s ben ilk celenden duymuştum hippii...gerçekten güzel :lepi:

ay bi de ondan deniyelim bakem, bu milupannı tavuklusu varya iğrenç bişi o ya hiç semedi yusu f eymen, değişki markalardan da deniim bari kavanoz mamalarını CADIARZU

iyi gecelr.kimsecikler kalmamış zati.hadi kilitiliyom dükkanı. çıngırt mıngırt.sabah görüşürüz. ne kaynattık beeeeeeeeee.oku oku bitmez şimdi geçmiş.gelmeyenlere iş olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr

siz bi ara muhammed falan diordunuz demi müge anlıda diordinuz galiba...çocuğun cesedi bulunmuş az önce gazetede okudum yazık yaaa :çok üzgünüm:

günaydun hanımlar muhammet ölü bulunmuş çok üzüldüm çocuğun birtek kemikleri kalmış çürümüş Allahım ya dünde vanda bşr kızı öldürmüşler dinledinizmi tüylerim diken diken oldu çocukları gözümüzün önünden ayırmayalım

günaydın kızlarr

siz bi ara muhammed falan diordunuz demi müge anlıda diordinuz galiba...çocuğun cesedi bulunmuş az önce gazetede okudum yazık yaaa :çok üzgünüm:

yaaa öylemiymiş allah rahmet eylesin :çok üzgünüm: emiinim ailesinden hiçkimse üzülmemiştir kına yakarlar artık herhalde

good morning len 1 saattir hem okuyorum hem alıntı yapıorum hemce cemre zillisi ağlii onu susturmaya calısıom kafamçokkarıştı cok huysuz yaa :çok üzgünüm: ama kesin bu iye den :çok üzgünüm:

Gunaydinn ben geldim hastaneye gittik cok hastayim cook eczaneden test aldim yaptim ki ona gore ilac yazssin diye hamile degilim dr muayene etti bogozin hep intihap neden kendine izdirap cektiriyon nasil durdun boyle dedi durabildimmi gece sabaha kadar uyuyamadim tükrügümu bile yutamiyom valla iyce kizdi sen emziren bi annesin kendine dikkat etmeen lazim falan filan antibiyotik ve gargara yazdi sonra ben hemsireye 9 gun adetimin gectigini soyledim test yaptim negatif cikti dedim oda dr soyleyelimde kandan bi bakilsin her ihtimale karsi dedi tekrar kan verdik 3bucukta sonucu alicaz ilaclari sonucundan sonra alin dedi geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…