Gunaydinn ben geldim hastaneye gittik cok hastayim cook eczaneden test aldim yaptim ki ona gore ilac yazssin diye hamile degilim dr muayene etti bogozin hep intihap neden kendine izdirap cektiriyon nasil durdun boyle dedi durabildimmi gece sabaha kadar uyuyamadim tükrügümu bile yutamiyom valla iyce kizdi sen emziren bi annesin kendine dikkat etmeen lazim falan filan antibiyotik ve gargara yazdi sonra ben hemsireye 9 gun adetimin gectigini soyledim test yaptim negatif cikti dedim oda dr soyleyelimde kandan bi bakilsin her ihtimale karsi dedi tekrar kan verdik 3bucukta sonucu alicaz ilaclari sonucundan sonra alin dedi geldik
good morning len1 saattir hem okuyorum hem alıntı yapıorum hemce cemre zillisi ağlii onu susturmaya calısıom kafamçokkarıştı cok huysuz yaa :çok üzgünüm: ama kesin bu iye den :çok üzgünüm:
dıılsındır tabı, bende sezeryanlıyım yavrum, üzme canını, hakkımızda hayırlısı olsun, ne gelirse allahtan
doğur anam doğur, kim tutar seni bee, bir de yetmez beş tane, beşte yetmez on tane ver allahım ver :roflol::roflol: şş bu arada sen cemre iileşmedimi dedin yaa, sorcektim laf karıştı, düşmemişmi lökositi :QUOTE]
he iileşmemiş.zaten ankarada kullandıımız antibiyotikle kaldıydı.nasıl iileşsin :çok üzgünüm: inşallah bu iğne işe yarar :Saruboceq: yoksa can acıtıcı detaylşı bir incelemee baslatıcak doktoru senağlama
allah hayırlısını versin bacım.kız erkek önmli deil ki yerimseniben
e teyze bakcek mi ki?bide kaynanan darılmasın?
maşallah ikisinide...demek bıldırcına basladınç.bide ben soram bakalım ne diick gecen kocam soruodu vercen mi die.erken diodum CADIARZU
saol teezesi
bencede bıldırcını doktora sormadan vermeyin.meranın da dediği gibi diğer yumurtaya göre en ağırı yerimseniben
ekmeği alınca buzluğa koy merancım.ben ööle yapıyorumç.kahvaltıdan yarım saat önce cıkarıyorum eriyince taze gibi oluo.hem istediğin süre kullan cokacimcoook
bende 1 haftadır ii bir diyete girdim.spor dahil tabi.ve 1 kiloyu vermişim :lepi: ama hiç bir belirti yok :sm_confused:
milupada güzel hip te aslında.ama hip milupaya göre hem cok eski bir marka hem daha kaliteli:lepi:
o tavuklu mamayı ben yoğurtla karıstırıp veriyorum silip süpürüyo cadıyemezse birazda mama koy bacım.
ewet bitmedi :mymeka:
:çok üzgünüm: beklenen haber maalesef.inşallah annesi yapmamıstır.işte ozaman yıkılırım..anne yaaa anne!!!!!
canım çok geçmiş olsun Cemreciğe acil şifalar Girayda kocaman öpüyo arkadaşını yazarken:1hug:
Gunaydinn ben geldim hastaneye gittik cok hastayim cook eczaneden test aldim yaptim ki ona gore ilac yazssin diye hamile degilim dr muayene etti bogozin hep intihap neden kendine izdirap cektiriyon nasil durdun boyle dedi durabildimmi gece sabaha kadar uyuyamadim tükrügümu bile yutamiyom valla iyce kizdi sen emziren bi annesin kendine dikkat etmeen lazim falan filan antibiyotik ve gargara yazdi sonra ben hemsireye 9 gun adetimin gectigini soyledim test yaptim negatif cikti dedim oda dr soyleyelimde kandan bi bakilsin her ihtimale karsi dedi tekrar kan verdik 3bucukta sonucu alicaz ilaclari sonucundan sonra alin dedi geldik
selam kızlar canım çok sıkkın
kereme babanesi bakıo ya günde 1kez kusuo çocuk nasıl oluosa bendeyken bişey olmuo artık nasıl yediriosa çocuğaklava: dün yoğurt yedirirken gördüm daha ağzındaki yutmadan tepio ağzına napıosun sen dedim ooo öyle yavaş verirsem bitermi tabak dio yarısı içine yarısı dışına yedirdiğini zannedio
neyse bugün geldim sabah kahvaltısını kustu dedi yedirdim oturma odasına gelince kustu dedi o nasıl kokuo allahtan halılara örtü yayıom neyse onu kaldırdım makinaya attım
çorbasını yedimi peki dedim yok dedi sabah tavuklu şehriyeli çorba yapmştım ben sabahın köründe kalkıp hazırlıom bi yedirmeyi beceremio evi de ne hale getirio işten gelip bide ortalığı topluom toplıycam tabi ama en ufak bişeyi şurdan alıp şuraya koymuo artık doldum eşim gelince hem anlattım hem ağladım.eşimin teyzesi var daha genç o baksın bari dedim bakalım ne olcak olan kuzuma oluo çocuk yemekten kaşıktan nefret etti 3yaşına girsin iyi bi kreşe vercem neyse kerem ağlıo senağlama
bu arada bende banlanabilirim söliim bi topikte kendimi tutamadım ağır yazdım ama yazdığımda haketmişti...:1closedeyes:
banlanırsam hakkınızı helal edin:a015:
ya bence cok önemsiz bir konuydu.en son ne yazdıd a banmlandı bilmiyorum.am a ikide bilmiyorum.o zaman karsılınıı yazar bende banlanırdım.yanloz hep yazdıımm gibi cıtırın hiççbir art niyeti yok.onu tanıdıım kadarıyla.sadece su var bu zaman kadar usamimiyetimizle yazdıımız seyler gün geldi karsımıza kullanıldı.benide üzen o oldu.ben normalde neysem burdada oyum.lütfen samimiyetimiz bi gün bu şekle girmesin.
..........
good morning len1 saattir hem okuyorum hem alıntı yapıorum hemce cemre zillisi ağlii onu susturmaya calısıom kafamçokkarıştı cok huysuz yaa :çok üzgünüm: ama kesin bu iye den :çok üzgünüm:
doğur anam doğur, kim tutar seni bee, bir de yetmez beş tane, beşte yetmez on tane ver allahım ver :roflol::roflol: şş bu arada sen cemre iileşmedimi dedin yaa, sorcektim laf karıştı, düşmemişmi lökositi :QUOTE]
he iileşmemiş.zaten ankarada kullandıımız antibiyotikle kaldıydı.nasıl iileşsin :çok üzgünüm: inşallah bu iğne işe yarar :Saruboceq: yoksa can acıtıcı detaylşı bir incelemee baslatıcak doktoru senağlama
ya neden geçmiyoki bi türlü detaylı inceleme dediğin sonda mı benim 8 yaşında kızkardeşim var oda bebekken idrar yolu enfek. geçirdi ama sürekli tekrarlıyodu en sonunda sondayla baktılar yavrum ya yıkmıştı ortalığı atlatırsınızı inşallah
:
Hacerinde boyuna bosuna baktirdik valla bana biraz morol oldu boyumuz 67 ydi 72 olmus yanlis mi var diye dusundum bi an ama gecen ay ki olculen yerde olculdu kilomuzda 8 250 ydi 9 olmus cok sukur bu ay kendimi paraladim resmen cocukgu besleyecem diye cunki gecen ay kilo vermisti iyi bakamadim diye cok uzulduydum
maşallah bak arayı kapatmışsınız
Gordum len o yazini helal olsun len kondurmussun lafi
Bende burda bikere bisey paylasmistim ve dalga gecildi kimseyye bisey demedim ama uzuldum yani
ya nolmuşş kim banlandı niye banada anlatın noldu yav
kızlar bizim 2. dişimizde geldiiihihoyyyt :sm_cool::teytey: ama tabi buda öteki gibi diş yerinin 2 milim gerisinde çıktı ya neyseki haftaya kontorlülüz var soracam
napsın anacım, bikaç gün öncesine kadar gayet iyi gidiyodu da bu aralar dişleri acayip kabarmış galiba ondan bilemiyorum, gece durduk yere çığlıklar atıyo, gündüz k eyfi yernide halbuki, bi de kendi kendine uyumaya alıştırmıştım, bikaç gündür uyumuyo öle, yatırmaya kalkınca deliriyo, ben dişe bağlıorum ama bilmiorumki :uhm:
günaydın kızlarrrrrrr biliyonuz ev sahibi çıkarıyodu kralık çok baktık ama çok pahalı bizde bankadan kredi çekip ev alıyoz baya borçlandık 10 güne kadar taşıncam ve yeni evde uzun bi süre internnet olmayacak malum borçlar derya oldu sizleri çok özliycemmmmmmmmmmmmsenağlama
cemreye yarından itibaren 7 gün iğne vurulucak.iltihabı gecmemiş.cumada usg cekilicek.sonra tekrar kültür verilcek.eğer kötü cıkarsa daha detaylı arastırma yapılıcak poooffff cok moralim boosuk((((((((((
selam kızlar canım çok sıkkın
kereme babanesi bakıo ya günde 1kez kusuo çocuk nasıl oluosa bendeyken bişey olmuo artık nasıl yediriosa çocuğaklava: dün yoğurt yedirirken gördüm daha ağzındaki yutmadan tepio ağzına napıosun sen dedim ooo öyle yavaş verirsem bitermi tabak dio yarısı içine yarısı dışına yedirdiğini zannedio
neyse bugün geldim sabah kahvaltısını kustu dedi yedirdim oturma odasına gelince kustu dedi o nasıl kokuo allahtan halılara örtü yayıom neyse onu kaldırdım makinaya attım
çorbasını yedimi peki dedim yok dedi sabah tavuklu şehriyeli çorba yapmştım ben sabahın köründe kalkıp hazırlıom bi yedirmeyi beceremio evi de ne hale getirio işten gelip bide ortalığı topluom toplıycam tabi ama en ufak bişeyi şurdan alıp şuraya koymuo artık doldum eşim gelince hem anlattım hem ağladım.eşimin teyzesi var daha genç o baksın bari dedim bakalım ne olcak olan kuzuma oluo çocuk yemekten kaşıktan nefret etti 3yaşına girsin iyi bi kreşe vercem neyse kerem ağlıo senağlama
yaa dbest,celen,leyla yokkk ama :çok üzgünüm:
Hacerinde boyuna bosuna baktirdik valla bana biraz morol oldu boyumuz 67 ydi 72 olmus yanlis mi var diye dusundum bi an ama gecen ay ki olculen yerde olculdu kilomuzda 8 250 ydi 9 olmus cok sukur bu ay kendimi paraladim resmen cocukgu besleyecem diye cunki gecen ay kilo vermisti iyi bakamadim diye cok uzulduydum
ayy bu çocuk beni öldürüyo ya çok komik.kucağımda tv seyrediyoruz reklamlara bayılıyo anası kılıklı nolcak:)
kalbimi seviyorum kırmızı giyiyorum var ya ona hayran nasıl seviyo ve gülüyo kuzum bide ahhhh yapıyo:))büyüdükçe daha tatlanıyolar yaaaaa
kızlar bizim 2. dişimizde geldiiihihoyyyt :sm_cool::teytey: ama tabi buda öteki gibi diş yerinin 2 milim gerisinde çıktı ya neyseki haftaya kontorlülüz var soracam
bence dişiniz çıkacak hadi bakalım hayırlısı ilk kim görecek acaba inşallah çok çektirmeden çıkarır ibolyacım bizde geçen hafta 3 gün boyunca doğru dürüst uyuamadık 3 te kalkıyodu battaniyeyle sallıyoduk 3 günün sonunda kaşıkta ısırmaya benzer kıtırtılar duydum meğer diş çıkarmış 2 gün öncede tıpkı büyük adam gibi uykusuun arasında bi sağa dönüyo bi sola dönüyodu sıkıntıdan bugün 2.yide patlatmış
yağmurcum hayırlı olsun bu zamanda borçsuz bişey alınmıyo anacım Allah ödeme kolaylığı versin
çok geçmiş olsun leyla, inşallah bir an önce iyileşirsin, şu kan sonucuunu bize de söle emi, haceri emzirirken filan maske tak nolur nolmaz :teselli:
oyyyyy maşallah cemreye, ne güzel olmuş len boyu kilosu, teprik ettim hacoşumu,, maşşallahŞeniz
:roflol::roflol: sorma benimki de bu aralar mom mom mom molfix dio ya o reklama hasta, dün mutfaktaydık annem vardı, tv de açıktı, yusuf eymen de kucağımdaydı, annemlen bişiy konuşuyoduk, anam tvde molfix relkamı çıktı, amanin nasıl panikle dönüyo sesin geldğii tarafa, şahlanıyo gidecem die, izlicekmiş :roflol::roflol: ya izlettirmemek için çok çabalıorum ama mecburen izlioruz yaa :çok üzgünüm:
ooo ikinci dişiniz de hayırlı olsun bakalım, ya terken bişey sorcam, dişetleri kabardktan ne kaar sonra dişi çıktı akifin
hiç kabarıklık göremedim hergün yokluyoduk çıkmadı sanıyordum ama normal yerden gelmediki alt 2 diş patladı ama bakınca görünmüyor 2 milim içerde kalmış belkki kabarmıştır ama içte kaldığı için göremedim inşallah sorunsuz çıkar bende çıktoğı yeri taktım şimdi kafayya normalden farklı bir yerde gibi
hııııııı benimki de bu aralar acayip dönüyo yatakta, öyle böle diil yani, gece onu kontrol edcem diye uyuyamadım, tam yatıyorum sonra içim rahat etmiyo bi bakim diyorum gidiyorum aa üstünü başını açmış, sonra güzelce örtüp bastırıyorm yeniden, yine yatıyorum, sora yine içi m rahat etmiyo gene gidiorum yine üstünü açmış, 10ar dakka arayla kalktım, en son üzerine ceketini giydirdim, altına da kışlık polar pantolonlarından birini giydirdim, üzerini de ölesine örttüm yatırdım, yoksa sabaha kadar üşüyüp hasta olcak, zaten kolunun altından geçiriyoz örtüsünü, gösü açıkta kalıyo bu aralar, diştenmi diyosun yani :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?