2008 Ekim Anneleri

Hacerinde boyuna bosuna baktirdik valla bana biraz morol oldu boyumuz 67 ydi 72 olmus yanlis mi var diye dusundum bi an ama gecen ay ki olculen yerde olculdu kilomuzda 8 250 ydi 9 olmus cok sukur bu ay kendimi paraladim resmen cocukgu besleyecem diye cunki gecen ay kilo vermisti iyi bakamadim diye cok uzulduydum

geçmişş olsun cnm ya dikkat et kendinee :çok üzgünüm: bakalım kan testinin sonucu ne çıkacak delikafadulden

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.inşallah tahlil sonucunda istediğin gibi çıkara.s.

canım yaa niye öyle yapıyoki iş bitsin diyemi acaba:uhm:üzülme sen belki o günlük yapmıştır sonuçta onunda torunu ya.teyzesi bakarsa kvaliden alınmazmı peki:uhm:

bu arada bende banlanabilirim söliim bi topikte kendimi tutamadım ağır yazdım ama yazdığımda haketmişti...:1closedeyes:
banlanırsam hakkınızı helal edin:a015:

Gordum len o yazini helal olsun len kondurmussun lafi

Bende burda bikere bisey paylasmistim ve dalga gecildi kimseyye bisey demedim ama uzuldum yani

ayy bu çocuk beni öldürüyo ya çok komik.kucağımda tv seyrediyoruz reklamlara bayılıyo anası kılıklı nolcak:)
kalbimi seviyorum kırmızı giyiyorum var ya ona hayran nasıl seviyo ve gülüyo kuzum bide ahhhh yapıyo:))büyüdükçe daha tatlanıyolar yaaaaa

maşallah kuzum benim Allahım nazarlardan saklasın

leylacım çok geçmiş olsun bizim ne yazıkki hasta olmak gibi bir lüksümüz bile yok artık dikkat et kendine

kızlar bizim 2. dişimizde geldiiihihoyyyt :sm_cool::teytey: ama tabi buda öteki gibi diş yerinin 2 milim gerisinde çıktı ya neyseki haftaya kontorlülüz var soracam

bence dişiniz çıkacak hadi bakalım hayırlısı ilk kim görecek acaba inşallah çok çektirmeden çıkarır ibolyacım bizde geçen hafta 3 gün boyunca doğru dürüst uyuamadık 3 te kalkıyodu battaniyeyle sallıyoduk 3 günün sonunda kaşıkta ısırmaya benzer kıtırtılar duydum meğer diş çıkarmış 2 gün öncede tıpkı büyük adam gibi uykusuun arasında bi sağa dönüyo bi sola dönüyodu sıkıntıdan bugün 2.yide patlatmış

yağmurcum hayırlı olsun bu zamanda borçsuz bişey alınmıyo anacım Allah ödeme kolaylığı versin

kızlar bu ayda bebilşlerimizin alması gereken ortalama kilo aralığı ne biliyomusunuz 8 haziranda kontrol var tartıyorum 200 gram anca almş

cemreye yarından itibaren 7 gün iğne vurulucak.iltihabı gecmemiş.cumada usg cekilicek.sonra tekrar kültür verilcek.eğer kötü cıkarsa daha detaylı arastırma yapılıcak poooffff cok moralim boosuk((((((((((

Cook fgecmis olsun yaa

Yaa uzuldun simdii esinle konus kirmadan anlatsin ya olurmu oyle sey bende hep diyodum ki hani geldim yemek yaptiim felan diyince kaynanasi niye yapmiyosa sonucta kerem uyuyunca yapabilir bi kap yemek ama kari evi bile dagitip toplamiyomus
yaa dbest,celen,leyla yokkk ama :çok üzgünüm:

Ahh canimm gelemedim yaa

çok geçmiş olsun leyla, inşallah bir an önce iyileşirsin, şu kan sonucuunu bize de söle emi, haceri emzirirken filan maske tak nolur nolmaz :teselli:
oyyyyy maşallah cemreye, ne güzel olmuş len boyu kilosu, teprik ettim hacoşumu,, maşşallah Şeniz
:roflol::roflol: sorma benimki de bu aralar mom mom mom molfix dio ya o reklama hasta, dün mutfaktaydık annem vardı, tv de açıktı, yusuf eymen de kucağımdaydı, annemlen bişiy konuşuyoduk, anam tvde molfix relkamı çıktı, amanin nasıl panikle dönüyo sesin geldğii tarafa, şahlanıyo gidecem die, izlicekmiş :roflol::roflol: ya izlettirmemek için çok çabalıorum ama mecburen izlioruz yaa :çok üzgünüm:
kızlar bizim 2. dişimizde geldiiihihoyyyt :sm_cool::teytey: ama tabi buda öteki gibi diş yerinin 2 milim gerisinde çıktı ya neyseki haftaya kontorlülüz var soracam

ooo ikinci dişiniz de hayırlı olsun bakalım, ya terken bişey sorcam, dişetleri kabardktan ne kaar sonra dişi çıktı akifin
hııııııı benimki de bu aralar acayip dönüyo yatakta, öyle böle diil yani, gece onu kontrol edcem diye uyuyamadım, tam yatıyorum sonra içim rahat etmiyo bi bakim diyorum gidiyorum aa üstünü başını açmış, sonra güzelce örtüp bastırıyorm yeniden, yine yatıyorum, sora yine içi m rahat etmiyo gene gidiorum yine üstünü açmış, 10ar dakka arayla kalktım, en son üzerine ceketini giydirdim, altına da kışlık polar pantolonlarından birini giydirdim, üzerini de ölesine örttüm yatırdım, yoksa sabaha kadar üşüyüp hasta olcak, zaten kolunun altından geçiriyoz örtüsünü, gösü açıkta kalıyo bu aralar, diştenmi diyosun yani :uhm:

kabarıklık var diyosun e bide uykusu sıkıntılı bence diş bi kaç güne gelir bence sizinkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…