2008 Ekim Anneleri

kabarıklık var diyosun e bide uykusu sıkıntılı bence diş bi kaç güne gelir bence sizinkide

ya 4-5 gün oldu bizim, bişi gelmedi ama, kaç gün sürüyoki bu meret yaaa, valla çocuk hırpalanmaya başladı, gece çığlık çığlığa uyanıyo :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm: temizlik yaparken oldu de mi.. yorma kızım kendini okadar.. yazık canına..klava:
oo maşallahh kuzuya..
ne vardı bakem burda..kötükedihüso
kızlar bizim 2. dişimizde geldiiihihoyyyt :sm_cool::teytey: ama tabi buda öteki gibi diş yerinin 2 milim gerisinde çıktı ya neyseki haftaya kontorlülüz var soracam
hadi gözünüz aydın canım..a.s
Cok uzuldum yaa kayip muhammet ölü bulunmuss tuylerim diken diken oldu yaa

ben izlememiştim hiç bu konuyu ama yinede çok üzüldüm.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:. herkes anne baba olamsın kardeşim ya... basit bir araba sürmek için bile bir sürü sınavdan geçiriyorlar ehil miyiz diye defalarca bakıyorlar ama çocuk dünyaya getirmeya ehli var mı bakabilşr mi diye ilgilenen yok.. nikahtan önce test yapıyorlar ya bir de psikolojik test yapmamlılar. anne baba olabilir mi diye.. bakabilir mi diye.. yada ne biliyim bir taneden fazla yapma diye.. offffff çok üzülüyorum çocuklara..

ooff gecmiş olsun leylusuum yaaa :teselli: baya kötü oolmusun :çok üzgünüm:
ayyy inşallah pozitif cıkar testinnn delikafadulden :Saruboceq: hadi hayırlısı alkisalkisalkis
vvaaaayyyyy maşşalllaaahhhh hacerimeeeeee Şeniz bak yemio die üzülüodun demek hersey yolunda hadi bakalım süper anne dooru yoldasın devam :lepi:

sendemi bürütüs
[
canım çok geçmiş olsun Cemreciğe acil şifalar Girayda kocaman öpüyo arkadaşını yazarken:1hug:
saol teezesi.bizde paşamızı öpotük Şeniz
torbayı takarken mikrop bulasıo olabilir dedi.ya sondayla alıcaz yada batından iğneyle girip idrarını cekicez dedi :1shok: :1no2: senağlama allahım o raddelere getirmesin :Saruboceq:
kızlar bizim 2. dişimizde geldiiihihoyyyt :sm_cool::teytey: ama tabi buda öteki gibi diş yerinin 2 milim gerisinde çıktı ya neyseki haftaya kontorlülüz var soracam
:hooray: korkma terkenim.o damak yapısıyla alakalıdır.bence buyudukce yerine yerleşir.
Cook fgecmis olsun yaa
saol leylusum :çok üzgünüm:

o yazlık uyku tulumnlarına bakıodun bacım?bulamadınmı?

kızlar ay-yıldızdan mail gelmiş.bikiniler 39/49 a inmiş :lepi:

ahh ah deşme yaramı geçen hafta baktım baktım yerine koydum içine giremiyooommm eski mayomun altına uzun bir şort alacam bu yıl böööle

canım inşallah o raddelere gelmez yaa.. kıyamam bebeğime.. :çok üzgünüm:

[/COLOR]

ahh ah deşme yaramı geçen hafta baktım baktım yerine koydum içine giremiyooommm eski mayomun altına uzun bir şort alacam bu yıl böööle

puhahaa ben ellemiom bile.ööle duruo cekmecede o yuzden şimdi buyuk beden bakıyorum.üstünede plajda dolasmak için etek.karnımda deil ama bacaklarımın iç kısmında ciddi catlak var kafamçokkarıştı ama ne kadar karnım kalırsa kalsın bikini alıcam.mayoda üşüyorum ben yaaa -tatlicadiarzu-

özellikle sen burdasın die koydumm ama sen görmedinn bayada beklediimm :dilcikar:
cemre durmuodu :dilcikar: koy bakliorum
celen bikiniler inmiş ne yazar ben inemedimkiiiiiidelikafaduldendelikafaduldensenağlama
olsun bacım ne vucutlar bikinilerin içinde :CüvCüv: giyerük anasını satiim :dilcikar:
canım inşallah o raddelere gelmez yaa.. kıyamam bebeğime.. :çok üzgünüm:

amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızım sen beyaz tenlisin demi belli olmaz çatlak falan

teyzeleriiiiii bakınnn :asigim:
son fotoğraftaki arkadaşımm huullyaa delikafadulden

[][/URL]

kendi resminide koy ösledim :1hug:
tamerde cok büyümüş ve müthiş sana benzemiş :asigim: aahhh onu ısırmak vardı şimdi beeee

tamer çok değişmiş yani önceki resimlerine göre tabi yorum yapıyorum ne kadar büyümüş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…