hmm hayırlısı olsun bacım Şenizyeni kapandım
bende resim koycam sizde koyun lennnnnn
kendi resminide koy ösledim :1hug:
tamerde cok büyümüş ve müthiş sana benzemiş :asigim: aahhh onu ısırmak vardı şimdi beeee
Terken cok tatlisiniz masallah tamer de buyumus masallah yerim ben onuu
he valla ya kaç defadır koyacam koyacam diyo koymuyo
yavrum varya ekleyecek bi kelimem bile yok aynen katılıyorum, öyle iğrenç olaylar yaşanıyo ki, içinde olmayınca bilmiyoruz, anca böyle tvden duyduklarımıza filan isyan ediyoruz, ya ben böyle kaç olay biliyorum, lise öğrencisi sevgilisiylen kırıştırıyo, sora hamile kalıyo, sora gecenin bi yarı doğum sancısı tutuyo koşmaca dışarı çıkıyo, ağaçlık bi yere gidip orda doğm yapıyo, sora çocuğun kafasını ezip kanalizasyon çukuruna atıyo, sora köpekler buluyolar cesedi, ağzının kenarını filan yemişler bebenin, varya ne sinirlenmiştim ilk duyduğumda, o zamanlarda tedavi görüyoduk, lan dedim insanlıktan çıkmış insanlar çock sahibi oluyo kafasını taşla eziyo, biz çocuk çocuk diye gözyaşı döküyoz, olsa gözünün içine bakarız diyoz dedim, varya karıyı elime geçirsem oracıkta boğazlıcaktım o kadar sinir oldum, hatta etrafımdaki insanlar bile şaşırdılar o tepkime, korktular benden o kadar yaa, ya bunun sonu da gelmez aslında, dünyanın çivisi çıkmış anasını satim, insanlar zevk sefa peşine düşmüşler, geçen gün nette okudum bebeklerinisatıyolarmış, en çok hindistan gibi fakirülkelerde oluyomuş, yicek ekmeğimiz aşımız yok mecbur satıyoruz filan diyolarmış, pazarlık bile yapıyolarmış, dünyanın çivisi çıktı yaa, allah bebeciklerimizi korusun bu kötü dünyadan :Saruboceq::çok üzgünüm:geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm: temizlik yaparken oldu de mi.. yorma kızım kendini okadar.. yazık canına..klava:
oo maşallahh kuzuya..
ne vardı bakem burda..kötükedihüso
hadi gözünüz aydın canım..a.s
ben izlememiştim hiç bu konuyu ama yinede çok üzüldüm.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:. herkes anne baba olamsın kardeşim ya... basit bir araba sürmek için bile bir sürü sınavdan geçiriyorlar ehil miyiz diye defalarca bakıyorlar ama çocuk dünyaya getirmeya ehli var mı bakabilşr mi diye ilgilenen yok.. nikahtan önce test yapıyorlar ya bir de psikolojik test yapmamlılar. anne baba olabilir mi diye.. bakabilir mi diye.. yada ne biliyim bir taneden fazla yapma diye.. offffff çok üzülüyorum çocuklara..
ooff gecmiş olsun leylusuum yaaa :teselli: baya kötü oolmusun :çok üzgünüm:
ayyy inşallah pozitif cıkar testinnn delikafadulden :Saruboceq: hadi hayırlısı alkisalkisalkis
vvaaaayyyyy maşşalllaaahhhh hacerimeeeeee Şeniz bak yemio die üzülüodun demek hersey yolunda hadi bakalım süper anne dooru yoldasın devam :lepi:
sendemi bürütüs
saol teezesi.bizde paşamızı öpotük Şeniz
torbayı takarken mikrop bulasıo olabilir dedi.ya sondayla alıcaz yada batından iğneyle girip idrarını cekicez dedi :1shok: :1no2: senağlama allahım o raddelere getirmesin :Saruboceq:
:hooray: korkma terkenim.o damak yapısıyla alakalıdır.bence buyudukce yerine yerleşir.
saol leylusum :çok üzgünüm:
o yazlık uyku tulumnlarına bakıodun bacım?bulamadınmı?
kızlar ay-yıldızdan mail gelmiş.bikiniler 39/49 a inmiş :lepi:
[/COLOR]
ahh ah deşme yaramı geçen hafta baktım baktım yerine koydum içine giremiyooommm eski mayomun altına uzun bir şort alacam bu yıl böööle
ayyy bi çıksaydı şu dişler de kurtulsaydık :çok üzgünüm:ya bizimkide aynı 1 haftadır yatmıy bizide yatırmıy ma tık yok daha
buda bizz anasıyla 2 dişli kuzusu
meran müsaadenlen ben bu tameri yiyebilirmiyim cokacimcoookkaydirigubbakcemile3 ne yiyo ule o manzaraya karşı, bi de opcektiflere poz vermiş artiz kaydirigubbakcemile3 vıyh hülya da hülya gibi bi karıymış yane, nisan tamer ve hülya üçlüsü, ne güzel de bakıyolar beteyzeleriiiiii bakınnn :asigim:
son fotoğraftaki arkadaşımm huullyaa delikafadulden]
len meran bu kahküller sana çok güzel yakışıyo yaa, bende istiyom aslında da rahat edemem öle, anlıma deyip durunca sinir oluom, kaşıntı tutuyo kaydirigubbakcemile3 bi de ikide bir örtünün altından çıkar o yüzden kestiremiyom, çok kısa da kestiremiyom zaten, bağlancak şekil olmalı, yoksa sağdan soldan fışkırıyo kıllarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benim yeni fotoğrafım yokk kiii beeçocuklardan bana fırsat kalmıo kii 2-3 hafta öncesinden koyayım 1 tanee
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?