2008 Ekim Anneleri

hah oldu kız iboş heralde bizde millet,in içinde giymiyoz mayoyu zilli

zilli mi :roflol::roflol: la nerde giyyon, islami otellere filanmı takılıyon, şş kapris varya müthiş bi otel yaa, bizim arkaaşlar gitti oraya, tee şubatta gitmişlerdi, 2 yıl önce kışın geceliğine 50 lira verdilerdi kişi başı, ama çok lüks bi yermiş ya, 5 yıldızlı zaten, bende gitmek istiyom bendeeeeeeeeee delikafadulden ya ben en son 2006da gittim tatile ondan soora hiçbiyere gitmedik desem yeri yani, sadece izmire arkadaşımın yanınag ittim, eve bi girdik tee denizliye gelirken çıktık :çok üzgünüm: kocası sürekli çalışıyo gezdiremedi bizi, çok güzel piknik yerleri varmış halbise, bu yaz da gidemicem zaten tatile, belkim seneye yaz olabilir, işe başlayım da hele, şimdik para yok :çok üzgünüm:

lenn saçların düzse güzel olur haa ama yazın zor olur o da var delikafadulden

he ya bi çıksaydı da kurtulsaydık şu dişlerden yav, kız o molfix reklamıylan yerim seni yerim yeim seni bizim eve götürsem gelirmisin diyo ya baylılıyom o zilliya :roflol::roflol: ha bi de ama sayın asuman kroşe sizde hiç konuşturtmuyonuz oha ya diyo ya, bi de ona bayılıyom, ana oğul birlikte bayılıyoz valla :roflol::roflol: ya hamileliğinin tadın ı çıkar anacım, en güzel zamanlar onlar yaa, ne güzel depik üstüne depik atcak yakında anasına delikafadulden
lenn saçların düzse güzel olur haa ama yazın zor olur o da var delikafadulden

hee de işte diyomya beni rahatsız ediyo anlıma deyince bi de başörtünün altında olmaz, yoksa çok hoşuma gidiyo o model yani

yok bacım kapris çok pahalı annemlerin yazlığı var orda hanımlara ve erkelklere ayrı havuz var orda giriyom valla bi görsen çarşaflı karılar bi geliyolar bi açılıp saçılıyolar anacım valla mankenlere taş çıkarır ben utanıyom ya bikinimin altına şort giyiyorum manken gibi olsam yinede giyerdim öyle alışmışım

hee pahalı ama müthiş bi yer anacım, 5 yıldızlı diyoz, herşey var, param olsa giderdim valla, hatta bi gün paraya kıyıp gidecem, tabi kışın :roflol::roflol:

kızlar bu ay bebişler 200-400 gram arası alıyolarmış benim gibi endişelenmeyin demin tarttım 200 gram almış hareketlendi sıpacanlar tabi boylarıda 1 yada 2 cm uzarmış bizim doktor her ay 700 gram hedef koyuyor imkansız artık galiba büyüdükçe düşüyor kilo alımları

neyse bende gideyim de evimi temizleyim ne güzel bahar temizliğinizi yaptınız çoğunuz ben daha elimi sürmedim valla evi bk götürüyor ne tembelim hadi görüşürüz kızlar

terken akif emre kaç kilo

ya geçen ay ben sağlık ocağında tartırdım 7400 geldi tabi kıyafetliydi sonra doktorda tartıldık 7100 geldi çıplak şimdide evde önce kendim tartılıyom sonra oğlumla tartılıyorum çıplak 7400 -7300 geliyor

yamır çok zekzü duruyonuz analı kızlı, yanlız şu arkadaki herife sinir oldum, gerine gerine kafa üstü düşecek yere kaydirigubbakcemile3

amnın zekzülük ve ben löp löp yağ var bende daha gitmedi bakem ne zaman gitcekkkkk
voyagede güzelllllllllll bizde 5 yıldızlıya gittik herşey dahil nisan mayısta gidin iyi oluyo uygun oluyo

maşallah iyi iyi bizde bi 7 olaydıkcokacimcoook yemiyki kızım aman boşverdim he
kafa çeveresi ne kadar ibolya ve terken bizimki 41,5

maşallah iyi iyi bizde bi 7 olaydıkcokacimcoook yemiyki kızım aman boşverdim he
kafa çeveresi ne kadar ibolya ve terken bizimki 41,5

aman unuttum da biz yenice 7 kilo olduk zaten kaydirigubbakcemile3 geçen gün üniversiteye gittiydik, bizim burda bi çalışma başlatmışlar, erkek bebelerin pipilerine bakıyolar, bitişiklik filan varmı diye, testislerine bakıyolar inmişmi normalmi diye, onun için gitmiştim, orda da dr kilosunu tarttı, badisi beziylen 7160 geldi, 160ı kıyafetlere say 7 kilo kaydirigubbakcemile3 boyunu da 69 ölçtü, hatta ben olamaz imkansiz filan dedim, niye dedi, geçen ay 65 ölçmüşlerdi bu çocuk 1 ayda 4 cmmi aldı dedim, bi daha ölçtü, bak işte 69 dedi, hadi 68 olsun dedi, işte ööle yani, ama kafasını unuttum

kızım kapalı oteller çok pahalı oluyıo ya resmen soyuyolar gecelik kişi başı 130 lira civarı normal 5 yıldızlılar daha ucuz

yok lennnnnnnnnnnnnn ne gezer değil anam sen kapalımısın iboşşşşşşş bilmidim bak

he anam kapalıyım, şimdik başımda örtü dötümde bikini olmaz dimi, :roflol::roflol: o yüzden islami otel bakyıom, karılarlan irkekler ayrı ya, bi de bi otel buldum, her ne kadar gitmicek de olsak, aileler için placlarda ayrı bölümler varmış, tuttum o oteli kaydirigubbakcemile3

baş çevresi 43buçuk öuş boy 69 aşı kartına baktım kıs iboş senin oğlanla benim oğlan aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…