hah oldu kız iboş heralde bizde millet,in içinde giymiyoz mayoyu zilli
len meran bu kahküller sana çok güzel yakışıyo yaa, bende istiyom aslında da rahat edemem öle, anlıma deyip durunca sinir oluom, kaşıntı tutuyo kaydirigubbakcemile3 bi de ikide bir örtünün altından çıkar o yüzden kestiremiyom, çok kısa da kestiremiyom zaten, bağlancak şekil olmalı, yoksa sağdan soldan fışkırıyo kıllarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ve kızım
siz ne tatlı anne kızsınız öyle ya canlarım benim maşalah yağmur aynı sen bacım ya bide kaç defadır soruyom cevap vermiyosun orası neresiiii
Slm kızlar nabersiniz?
Herkes foto koymaya başlamış
İbolyacım benim bebişiminde bi türlü dişi çıkmadı emeklemek te yok özellikle geceleri krize giriyor nevresimi ucundan tutup ağzına dolduruyor ha bu arada bizde Molfix reklamına bayılıyoruz pür dikkat izliyoruz hatta mo mo molfix desek bile oynamaya başlıyor yerinde ileri geri gidiyor birde utanmaya başladık oynarken yeni yeni hem yere bakıyor bi yandan oynamaya devam
Gelelim Celenime canım bizim biliyorsundur idrar yolu iltihabı için yapmadığımız şey gitmediğimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı hala bir yıl devam edecek olan antibiyotiğimiz var Largopen biz de sonda ile idrar verdik biraz acıyor ama korkma ben bebekten çok ağlıyorum öyle durumlarda ama hemen acısı geçiyor korkmayın en sağlıklısı da o yöntem bu arada
Ya Kızlar ben bu hamilelik işine hala tam alışmış değilim yaaaaaa
lenn saçların düzse güzel olur haa ama yazın zor olur o da var delikafadulden
zilli mi :roflol::roflol: la nerde giyyon, islami otellere filanmı takılıyon, şş kapris varya müthiş bi otel yaa, bizim arkaaşlar gitti oraya, tee şubatta gitmişlerdi, 2 yıl önce kışın geceliğine 50 lira verdilerdi kişi başı, ama çok lüks bi yermiş ya, 5 yıldızlı zaten, bende gitmek istiyom bendeeeeeeeeee delikafadulden ya ben en son 2006da gittim tatile ondan soora hiçbiyere gitmedik desem yeri yani, sadece izmire arkadaşımın yanınag ittim, eve bi girdik tee denizliye gelirken çıktık :çok üzgünüm: kocası sürekli çalışıyo gezdiremedi bizi, çok güzel piknik yerleri varmış halbise, bu yaz da gidemicem zaten tatile, belkim seneye yaz olabilir, işe başlayım da hele, şimdik para yok :çok üzgünüm:
yok bacım kapris çok pahalı annemlerin yazlığı var orda hanımlara ve erkelklere ayrı havuz var orda giriyom valla bi görsen çarşaflı karılar bi geliyolar bi açılıp saçılıyolar anacım valla mankenlere taş çıkarır ben utanıyom ya bikinimin altına şort giyiyorum manken gibi olsam yinede giyerdim öyle alışmışım
kızlar bu ay bebişler 200-400 gram arası alıyolarmış benim gibi endişelenmeyin demin tarttım 200 gram almış hareketlendi sıpacanlar tabi boylarıda 1 yada 2 cm uzarmış bizim doktor her ay 700 gram hedef koyuyor imkansız artık galiba büyüdükçe düşüyor kilo alımları
yamır çok zekzü duruyonuz analı kızlı,yanlız şu arkadaki herife sinir oldum, gerine gerine kafa üstü düşecek yere kaydirigubbakcemile3
amnın zekzülük ve ben löp löp yağ var bende daha gitmedi bakem ne zaman gitcekkkkk
voyagede güzelllllllllll bizde 5 yıldızlıya gittik herşey dahil nisan mayısta gidin iyi oluyo uygun oluyo
ya geçen ay ben sağlık ocağında tartırdım 7400 geldi tabi kıyafetliydi sonra doktorda tartıldık 7100 geldi çıplak şimdide evde önce kendim tartılıyom sonra oğlumla tartılıyorum çıplak 7400 -7300 geliyor
ora nerde bi söle bakim, islami mi islami mi kaydirigubbakcemile3
maşallah iyi iyi bizde bi 7 olaydıkcokacimcoook yemiyki kızım aman boşverdim he
kafa çeveresi ne kadar ibolya ve terken bizimki 41,5
yok lennnnnnnnnnnnnn ne gezer değil anam sen kapalımısın iboşşşşşşş bilmidim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?