2008 Ekim Anneleri

kızım kapalı oteller çok pahalı oluyıo ya resmen soyuyolar gecelik kişi başı 130 lira civarı normal 5 yıldızlılar daha ucuz

heee de işte benim herif zaten normel otele gitmez, gitse de placa inmez, ya bende inemem zaten, utanırım ööle bikini mayo filan kaydirigubbakcemile3 o yüzden bizim için en uygunu islami oteller, napalım gazık yerik acıkkaydirigubbakcemile3

görmedim
off ne biliim yaaa sonda bana doğumda takıldı doğumdan beterdi.şimdi minicik bedene giricek.inşallah ona gerek kalmaz.sizin cisde cok kötü kokuomu?bizimki berbat kokuo idrarı.bide rengi koyu baya.bu aksam ilk iğnesini vurulcak yavrum dünyadan bş haber :çok üzgünüm:
ayy o akprise bende bitiğim :asigim: aradım ben merak ettim cunku ultralüks.2 sene önce dünya paraydı.kafamçokkarıştı
hee pahalı ama müthiş bi yer anacım, 5 yıldızlı diyoz, herşey var, param olsa giderdim valla, hatta bi gün paraya kıyıp gidecem, tabi kışın :roflol::roflol:
he valla param olsa bende giderdim.gerci haremli,k selamlık bi garip kacardı ama pekde bi rahat olurdu kaydirigubbakcemile2
amnın zekzülük ve ben löp löp yağ var bende daha gitmedi bakem ne zaman gitcekkkkk
voyagede güzelllllllllll bizde 5 yıldızlıya gittik herşey dahil nisan mayısta gidin iyi oluyo uygun oluyo

soğuk olur len ozamandaaaaaa delikafadulden

he anam bak size kapris yakın çeşmede family var ama orayı tavsye etmem plajı yok habire yemek yiyon antalyada daha çok islami oteller

yamıııııııırrr bende seni göremedim resim koy.meranınkide sayılmaz.zayıflamıs haline bakıciiimm

len terken karısı bu pallodium size yakınmı?bide gecen gün atasehirde olaylar cıkmıs.o size yakınmı?

palladium yakın ama arabayla yakın bacım 10 dk felan ataşehirde çıkan olyaı gördüm ama ora ataşehir değil şimdi yeni ilçe olduk ya biz heryere ataşehir diyolar neoldu palladiumama giteçeniz

kız ibolya sen denizlinin neresindensin ben 2000 de buldana geldim çeyizimi düzdüm malum oranın dokuması meşhır bide pamukkalleye gitmiştim denizli harika biyer çok seviyom ben egeyi ya

hee, zaten insan öle rahat olduğu için istiyo, yoğsan normel zamanda öle haremlik selamlık oturmuyoz yani, ama kapris gerçekten müthiş biyer yaa, bi gece de olsa gitmek isterim yani

palladium yakın ama arabayla yakın bacım 10 dk felan ataşehirde çıkan olyaı gördüm ama ora ataşehir değil şimdi yeni ilçe olduk ya biz heryere ataşehir diyolar neoldu palladiumama giteçeniz

hee ora bizim kapı komsusu gibi bişi oldu kaydirigubbakcemile3 c&a varya ordan alısveriş yapıyorum ben sürekli cemreye.gecen haftasonu sortlan pantolon aldım güccük almısım.ona gidicciim.yakınsan sanslısın dicektim :enbuyukkk: yanlız bizede arabaylan 10 dk :uhm:

kız ibolya sen denizlinin neresindensin ben 2000 de buldana geldim çeyizimi düzdüm malum oranın dokuması meşhır bide pamukkalleye gitmiştim denizli harika biyer çok seviyom ben egeyi ya
batı ege'nin bağından bal dağından yağ akar
hee, zaten insan öle rahat olduğu için istiyo, yoğsan normel zamanda öle haremlik selamlık oturmuyoz yani, ama kapris gerçekten müthiş biyer yaa, bi gece de olsa gitmek isterim yani

valla bende delikafadulden kaçalım mıdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…