kızım kapalı oteller çok pahalı oluyıo ya resmen soyuyolar gecelik kişi başı 130 lira civarı normal 5 yıldızlılar daha ucuz
ben ve kızım
off ne biliim yaaa sonda bana doğumda takıldı doğumdan beterdi.şimdi minicik bedene giricek.inşallah ona gerek kalmaz.sizin cisde cok kötü kokuomu?bizimki berbat kokuo idrarı.bide rengi koyu baya.bu aksam ilk iğnesini vurulcak yavrum dünyadan bş haber :çok üzgünüm:Slm kızlar nabersiniz?
Herkes foto koymaya başlamış
İbolyacım benim bebişiminde bi türlü dişi çıkmadı emeklemek te yok özellikle geceleri krize giriyor nevresimi ucundan tutup ağzına dolduruyor ha bu arada bizde Molfix reklamına bayılıyoruz pür dikkat izliyoruz hatta mo mo molfix desek bile oynamaya başlıyor yerinde ileri geri gidiyor birde utanmaya başladık oynarken yeni yeni hem yere bakıyor bi yandan oynamaya devam
Gelelim Celenime canım bizim biliyorsundur idrar yolu iltihabı için yapmadığımız şey gitmediğimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı hala bir yıl devam edecek olan antibiyotiğimiz var Largopen biz de sonda ile idrar verdik biraz acıyor ama korkma ben bebekten çok ağlıyorum öyle durumlarda ama hemen acısı geçiyor korkmayın en sağlıklısı da o yöntem bu arada
Ya Kızlar ben bu hamilelik işine hala tam alışmış değilim yaaaaaa
ayy o akprise bende bitiğim :asigim: aradım ben merak ettim cunku ultralüks.2 sene önce dünya paraydı.kafamçokkarıştızilli mi :roflol::roflol: la nerde giyyon, islami otellere filanmı takılıyon, şş kapris varya müthiş bi otel yaa, bizim arkaaşlar gitti oraya, tee şubatta gitmişlerdi, 2 yıl önce kışın geceliğine 50 lira verdilerdi kişi başı, ama çok lüks bi yermiş ya, 5 yıldızlı zaten, bende gitmek istiyom bendeeeeeeeeee delikafadulden ya ben en son 2006da gittim tatile ondan soora hiçbiyere gitmedik desem yeri yani, sadece izmire arkadaşımın yanınag ittim, eve bi girdik tee denizliye gelirken çıktık :çok üzgünüm: kocası sürekli çalışıyo gezdiremedi bizi, çok güzel piknik yerleri varmış halbise, bu yaz da gidemicem zaten tatile, belkim seneye yaz olabilir, işe başlayım da hele, şimdik para yok :çok üzgünüm:
he valla param olsa bende giderdim.gerci haremli,k selamlık bi garip kacardı ama pekde bi rahat olurdu kaydirigubbakcemile2hee pahalı ama müthiş bi yer anacım, 5 yıldızlı diyoz, herşey var, param olsa giderdim valla, hatta bi gün paraya kıyıp gidecem, tabi kışın :roflol::roflol:
amnın zekzülük ve ben löp löp yağ var bende daha gitmedi bakem ne zaman gitcekkkkk
voyagede güzelllllllllll bizde 5 yıldızlıya gittik herşey dahil nisan mayısta gidin iyi oluyo uygun oluyo
heee de işte benim herif zaten normel otele gitmez, gitse de placa inmez, ya bende inemem zaten, utanırım ööle bikini mayo filan kaydirigubbakcemile3 o yüzden bizim için en uygunu islami oteller, napalım gazık yerik acıkkaydirigubbakcemile3
bende büyümüşmüyüm leyla bak bakalımm kaydirigubbakcemile3
celen bak len
görmedim
off ne biliim yaaa sonda bana doğumda takıldı doğumdan beterdi.şimdi minicik bedene giricek.inşallah ona gerek kalmaz.sizin cisde cok kötü kokuomu?bizimki berbat kokuo idrarı.bide rengi koyu baya.bu aksam ilk iğnesini vurulcak yavrum dünyadan bş haber :çok üzgünüm:
ayy o akprise bende bitiğim :asigim: aradım ben merak ettim cunku ultralüks.2 sene önce dünya paraydı.kafamçokkarıştı
he valla param olsa bende giderdim.gerci haremli,k selamlık bi garip kacardı ama pekde bi rahat olurdu kaydirigubbakcemile2
soğuk olur len ozamandaaaaaa delikafadulden
palladium yakın ama arabayla yakın bacım 10 dk felan ataşehirde çıkan olyaı gördüm ama ora ataşehir değil şimdi yeni ilçe olduk ya biz heryere ataşehir diyolar neoldu palladiumama giteçeniz
batı ege'nin bağından bal dağından yağ akarkız ibolya sen denizlinin neresindensin ben 2000 de buldana geldim çeyizimi düzdüm malum oranın dokuması meşhır bide pamukkalleye gitmiştim denizli harika biyer çok seviyom ben egeyi ya
hee, zaten insan öle rahat olduğu için istiyo, yoğsan normel zamanda öle haremlik selamlık oturmuyoz yani, ama kapris gerçekten müthiş biyer yaa, bi gece de olsa gitmek isterim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?