2008 Ekim Anneleri

he anam bak size kapris yakın çeşmede family var ama orayı tavsye etmem plajı yok habire yemek yiyon antalyada daha çok islami oteller

bu kapris antalyadaymış zaten, ya biz her yere yakınız, marmaris fethiye antalya, arabayla gitsen mesela sabah erken çıksan gece dönsen bile olur
ozaman en güdük benm kızım 65 cm :çok üzgünüm:

olm kız çocuğu için hiç de güdük diil bi kere, la biz güdüküz unutma, :dilcikar:
Ben biraz yatiyim zaten yatiyomda uyuyum bari

hee yat da dinlen anacım, dinlenerek geçer bu hastalıklar, hade öptm, geçmiş lsun tekrardan Şeniz
kız ibolya sen denizlinin neresindensin ben 2000 de buldana geldim çeyizimi düzdüm malum oranın dokuması meşhır bide pamukkalleye gitmiştim denizli harika biyer çok seviyom ben egeyi ya

merkezde oturuyoz biz anacım, ama anne baba çal, bende çallıyım diyom, çallı diyince korkuyolar, hikayemiz bileme var :roflol::roflol: aman ben pek sevmiyom denizliyi ya, gezilcek yerleri az bence :1closedeyes:

nasıl ucuzmu c&a dan bize biri hediye takım almış çok hoş sıradan erkek kıyafetlerinden değil ama hiç bakmaya fırsatım olmadı cıvıl diye bir yer var ordan bakıyom ucuz hemen büüyolar çok para vermek istemiyom nasıl fiyat aralıkları bide siz otobandan basıp gidiyonuz heralde biz dolanarak gidiyoz

yok kız kapris didimde yerimseniben
kızlar yağmur beni öpiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayyyy :asigim: canım benm yaaaa :asigim: bende cemreye 3 aydır nerdeyse ööretmeye calısıom tık yok :1ninca:babası kılıklı :dilcikar:
aha bi güdük daha ama siz bizden hafta farkıylan küçüksünüz bilekafamçokkarıştı
ewet cok orcinal seeler var.ve cok ekonomik/kalityeli.sortu 5 milyoon pantolonu 7 milyon.kot tulum vardı 17 ydi.lcw de 25:1shok:
maşallah senin kız sana düşkün olacak benimkide saçlarımı çekiyooo
puhahaha buda iikaydirigubbakcemile3

terkencim C&A çok ucuz ben resimlerini çekip koyucam bakarsın.bide Zeyland var orasıda çok uygun ama size yakın varmı bilmiyorum:uhm:sitesine bir bak.ben giraya 4,9 sepete düşmüş salopet aldım.çabuk büyüyolar zaten ucuz ucuz almak lazım

evet zeynepcim burdada var zeyland maltepede bakarım orayada hem marka hem uygun dediğiniz gibi bakacam bendeee

dün mecidiyeköydeydik biz.ordada vardı ve burdakine göre daha buyuktu.şimdi biz profiloya gittik.cevahir neresinde uzakmı?haftaya galiba laptopu almaya gene gidiciz.kalyon mu ne varmıs oraya gidelim dedi kociş.sen gittinmi bu dediklerime?

batı ege'nin bağından bal dağından yağ akar

valla bende delikafadulden kaçalım mıdelikafadulden
kaçalım ule bebeleri de alır beraber fingirderük kaydirigubbakcemile3
ne biiliiim benim aklımda antalyadiye kaldı kaydirigubbakcemile3 gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş anam gitmedikki hiç ne bilelimkaydirigubbakcemile3

Celencim valla bazen koyu kıvamda oluyor o zaman koku oluyor bence o kullanılan bezin markasına göre de değişiyor doktorlarda soruyordu ama öyle her zaman olmuyor bizim ya yani sürekli değil...
Kızlar bu arada herkes kapalı bayan mı ya bende istiyorum örtünmek ama nasıl yapçam bilmiyorum çevrem çok tepki verir insanları kaybetmekten korkuyorum...

akifin hafif ateşi var kaç gündür şimdide var ve huysuz soydum şimdi cıscıbıl duruyo napim banyo yaptırıyımmı

he kaçalım delikafadulden

bezimiz prima.daha önce koku yoktu.bööle keskin boğuk bi koku.ve sürekli.:çok üzgünüm:

akifin hafif ateşi var kaç gündür şimdide var ve huysuz soydum şimdi cıscıbıl duruyo napim banyo yaptırıyımmı

ölçtünmü?kaç cıktı?cok yuksek deilse tamamen soyma.bide üşütmesin.ince bişelrle bırak.

bizim bezimiz de koku yapıyo.prima bizimki de.özellikle uyurken oluyo.çok çiş yapmaktan olsa gerek.bi de yaz geldi artık.

yok ölçmedim ama alnı boynu sıcak badisiyle duruyo kısa kollu ayağındada çorap var ince

yok canım.rengi hep aynı.ama dedim ya özellikle uyurken oluyo.uyandığında bezini açınca pis pis kokuyo.bizim de 1 hafta önceye kadar bişimiz yoktu.ama bugünlerde var.götürsem mi acaba şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…