he anam bak size kapris yakın çeşmede family var ama orayı tavsye etmem plajı yok habire yemek yiyon antalyada daha çok islami oteller
ozaman en güdük benm kızım 65 cm :çok üzgünüm:
Ben biraz yatiyim zaten yatiyomda uyuyum bari
kız ibolya sen denizlinin neresindensin ben 2000 de buldana geldim çeyizimi düzdüm malum oranın dokuması meşhır bide pamukkalleye gitmiştim denizli harika biyer çok seviyom ben egeyi ya
heeora bizim kapı komsusu gibi bişi oldu kaydirigubbakcemile3 c&a varya ordan alısveriş yapıyorum ben sürekli cemreye.gecen haftasonu sortlan pantolon aldım güccük almısım.ona gidicciim.yakınsan sanslısın dicektim :enbuyukkk: yanlız bizede arabaylan 10 dk :uhm:
kızlar yağmur beni öpiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yok kız kapris didimde yerimsenibenbu kapris antalyadaymış zaten, ya biz her yere yakınız, marmaris fethiye antalya, arabayla gitsen mesela sabah erken çıksan gece dönsen bile olur
olm kız çocuğu için hiç de güdük diil bi kere, la biz güdüküz unutma, :dilcikar:
hee yat da dinlen anacım, dinlenerek geçer bu hastalıklar, hade öptm, geçmiş lsun tekrardan Şeniz
merkezde oturuyoz biz anacım, ama anne baba çal, bende çallıyım diyom, çallı diyince korkuyolar, hikayemiz bileme var :roflol::roflol: aman ben pek sevmiyom denizliyi ya, gezilcek yerleri az bence :1closedeyes:
ayyyy :asigim: canım benm yaaaa :asigim: bende cemreye 3 aydır nerdeyse ööretmeye calısıom tık yok :1ninca:babası kılıklı :dilcikar:kızlar yağmur beni öpiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aha bi güdük daha ama siz bizden hafta farkıylan küçüksünüz bilekafamçokkarıştıbizde 65ük
ewet cok orcinal seeler var.ve cok ekonomik/kalityeli.sortu 5 milyoon pantolonu 7 milyon.kot tulum vardı 17 ydi.lcw de 25:1shok:nasıl ucuzmu c&a dan bize biri hediye takım almış çok hoş sıradan erkek kıyafetlerinden değil ama hiç bakmaya fırsatım olmadı cıvıl diye bir yer var ordan bakıyom ucuz hemen büüyolar çok para vermek istemiyom nasıl fiyat aralıkları bide siz otobandan basıp gidiyonuz heralde biz dolanarak gidiyoz
puhahaha buda iikaydirigubbakcemile3maşallah senin kız sana düşkün olacak benimkide saçlarımı çekiyooo
nasıl ucuzmu c&a dan bize biri hediye takım almış çok hoş sıradan erkek kıyafetlerinden değil ama hiç bakmaya fırsatım olmadı cıvıl diye bir yer var ordan bakıyom ucuz hemen büüyolar çok para vermek istemiyom nasıl fiyat aralıkları bide siz otobandan basıp gidiyonuz heralde biz dolanarak gidiyoz
maşallah senin kız sana düşkün olacak benimkide saçlarımı çekiyooo
terkencim C&A çok ucuz ben resimlerini çekip koyucam bakarsın.bide Zeyland var orasıda çok uygun ama size yakın varmı bilmiyorum:uhm:sitesine bir bak.ben giraya 4,9 sepete düşmüş salopet aldım.çabuk büyüyolar zaten ucuz ucuz almak lazım
kaçalım ule bebeleri de alır beraber fingirderük kaydirigubbakcemile3batı ege'nin bağından bal dağından yağ akar
valla bende delikafadulden kaçalım mıdelikafadulden
yok kız kapris didimde yerimseniben
ayyyy :asigim: canım benm yaaaa :asigim: bende cemreye 3 aydır nerdeyse ööretmeye calısıom tık yok :1ninca:babası kılıklı :dilcikar:
aha bi güdük daha ama siz bizden hafta farkıylan küçüksünüz bilekafamçokkarıştı
ewet cok orcinal seeler var.ve cok ekonomik/kalityeli.sortu 5 milyoon pantolonu 7 milyon.kot tulum vardı 17 ydi.lcw de 25:1shok:
puhahaha buda iikaydirigubbakcemile3
he kaçalım delikafaduldenkaçalım ule bebeleri de alır beraber fingirderük kaydirigubbakcemile3
ne biiliiim benim aklımda antalyadiye kaldı kaydirigubbakcemile3 gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş anam gitmedikki hiç ne bilelimkaydirigubbakcemile3
Celencim valla bazen koyu kıvamda oluyor o zaman koku oluyor bence o kullanılan bezin markasına göre de değişiyor doktorlarda soruyordu ama öyle her zaman olmuyor bizim ya yani sürekli değil...
Kızlar bu arada herkes kapalı bayan mı ya bende istiyorum örtünmek ama nasıl yapçam bilmiyorum çevrem çok tepki verir insanları kaybetmekten korkuyorum...
akifin hafif ateşi var kaç gündür şimdide var ve huysuz soydum şimdi cıscıbıl duruyo napim banyo yaptırıyımmı
bizim bezimiz de koku yapıyo.prima bizimki de.özellikle uyurken oluyo.çok çiş yapmaktan olsa gerek.bi de yaz geldi artık.
yok ölçmedim ama alnı boynu sıcak badisiyle duruyo kısa kollu ayağındada çorap var ince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?