Guanydinn ibosum saa katiliyorum bu modeller boyle benim herif te tam bi gicik hic ilgilenmeyi bilmiyo daha dogrusu haceri hic vermiyorum gunduz ben aksam babannesi ben isimi bitireme kadar bakiyo babaya hic bak diye verilmiyo sev diye veriliyo anlican zaten biraz bak diye verince hacer hep yanima geliyo hemen yurtece koyuyo hadi git kizim diye ssimdide atiyo yere cocuk emekleyerek geliyo dun sinir oldum birakmi yere oda benim pesime geliyom diye emekelyerek antreye cikmis betonda oturuyo insan bi bakar dimi napiyo diye agzini acincada beni begenmez kendi 2 dk bakamiyo ben 7 24 bereberim vebazen hacer onu sinir edince uff ya felan diyo ben canim yokmu diyorum hergun boyleyim diyince o senin gorevin diyo dovecen ya bak gene dellendim sanki ben tek basima yaptim tobee tobe
ayyyy darısı basımıza yaaaaa :Saruboceq: dedim ya minyon tipli bir kız olabilir cıtı-pıtı.ama önemli olan sağlık sorunu olmasın.yani kısalığınını az kilosunun ebebi umarım :Saruboceq:genetiktir :Saruboceq:
puhahahaaaa hamırını yediim gene yapmıs yapacaanı :roflol: hocanın dediğini yap yaptığını yapma demiş atalarımız puhahahaa kaydirigubbakcemile3
nooooorrrmaaaaalllll ekim hödüğü deilmi hepicii aynı :dilcikar:
Ekim hödüğümü hahahha bayıldım buna :)
mıçımı da yırtsam almıyo.dün gece emdi.o da nasıl olduysa işte.ama gündüz asla emmiyo.gündüz emmezse geceye süt nasıl birikir?çekilir diye korkuyorum açıkcası.mafoldumben.yoksa ben emzirmez miyim kızlar.off bu konu içimi çokk acıtıyoomafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim arkadaşın da öyleydi, onunkisi de inadına solu almıyomuş, onu gece uykusunda kandırıp veriyom derdi kaydirigubbakcemile3sağol iboşumm.inşallah geçicidir.sağıyım napalım.elle de olsa sağarım.gece de uyanıyo zaten bazen alıyo bazen almıyo.onu da hanımefendi tek bi tanesini alıyo.sağı hiçç almaz.doğduğu günden itibaren sağ göğsümle arası açık:roflol:
mrb kızlarr
umarım herkes iyidir ce-e deyip kaçcem yine çünkii kayseriye gidiş tarihimiz değişti yarın gece yola çıkıyoruuzz :dance:
leylaaa nihalll bekleyinn beniii gelioruummm
vvvaaaauuuuuvvvv bekle kayseri meran geliyor seni kıllatmayaaaaa delikafadulden cok sevindim meranım..allahım içine sindirsin :1hug: hayırlı yolculuklar a.s.mrb kızlarr
umarım herkes iyidir ce-e deyip kaçcem yine çünkii kayseriye gidiş tarihimiz değişti yarın gece yola çıkıyoruuzz :dance:
leylaaa nihalll bekleyinn beniii gelioruummm
Anaa essahmi lenn cok sevindim hadi hayirlan gel ayy cok hecanlandimm bulucazz yaa havalar cok kotu burda ona gore gel kacgundur usuduk yagmur yagiyo bicirlara ceket felan al gerci annenle konusmussunuzdur
ben de görür gibi oldum ama 9 aylıktan büyük gibiydi gerçekten..boşver kıyaslayınca insanın morali bozuluyo, sonuçta boyu uzun iri olması normal di mi annede boy var baba da boy var birazda genetik bu işler sadece yedirmekten diil..o yüzden çocuklarımızla kimseyi kıyaslamayalım mutsuz olmayalım derim ben..ben yemeye fırsat bulamıyorum sen nası bi daha yiyosun :)
ulen gene bulusuyosunuz di mi killi gacilar.. ama ben de 5 agustos itibariyle bi hafta ankaradayim. ankaradaki butun ekim anneleriyle buluscam. hazir olun biz geliyoruz ardayla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?