2008 Ekim Anneleri

al işte şimdi uyuyo.yanına yattım .yalancı emziği aldım ağzından kendi mememi verdim.şöyle bi baktı arkasını döndü.sütüm var ama emen yok.olmadığını zannettiğim zamanlarda bile emiyodu ama şimdi gerçekten sütüm var ama emmiyooooomafoldumben

Eylul sutuu sagsan da bari yedirdigin seylerle karistirip versen kahvaltisiyla m.esela bari oyle alsa anne sutunu

canımaslında öle yapmak istedim.ama pompam yok benim elle sağınca da süt çıkmıyo denecek kadar az çıktı.ama birazdan bir kere daha deneyim.bakalım belki çıkar.ama emmeyle sağmanın arasındaki farkı biliyosundur.emmeyince illaki çekilecek.

Evet canim emmesi sart bi ara hacede oyle oldu hic emziremiyodum uykuda ancak oda aradaa bende bu el pompalari varya ondan aldim uygun zaten onlar makinam benimde yoktu en azindan sagip goguslerimi bosaltip gece rahat yatiyim dedim sagdim bi muddet o sutle cici bebe kahvalti felan yaptirdim ama unutmasina izin vermedim cunku bi gecici donem unutturma dediler cok sukur sonra tekrar aldi bi muddet devam mamasina baslama bakalim belki biraz ac kalsin yine mi almiyacak agzinda yara olabilirmi yada kulagi agriyo sebeblerini bi arastir bakim ins alir tekrar

Son düzenleme:
sağol leyloşş.yok canım unutturmak istemiyorum.her daim tepesine çöküyorum ama emmeyince sinirleniyorum.bakalım dediğin gibi inşallah emer ve ben buraya kızlar eylül emiyo çok mutluyum diyerek gelirim inşallah.desteğiniz için teşekkür ederim.iyi ki varsınız

tabi yavrım biz bu bebeleri tek başımıza yaptık, onların en ufak bi katkısı olmadı, tabiykü de yardım edmeycekler kaydirigubbakcemile3
demi kaydirigubbakcemile3
Ekim hödüğümü hahahha bayıldım buna :)

kız bu muhabbet çoktan var, ekim ayından kaynaklanan bi durum kanımca, çoğumuzun herifleri hödük, ayındanmıdır suyundanmıdır daha tam olarak çözemedik kaydirigubbakcemile3
yavrum pes etme sakın, eğer kesileceğinden korkuyosan gündüz sağ çorbasının bişeysinin içine koy, aama gece mutlaka emzir, bak emmeye emmeye kesiliyo söyleyim, benim sıpa da emmediydi biliyon, bende kesilmesin diye sağdım, ama hiç mememi veremedim, ne zaman niyetlensem hep kafasını geri atıyodu, sağa sağa da kesildi bi süre sonra, gündüz sağ gece emzir, ama mutlaka emzir, çünkü kendi emince beyne süt üretimi için sinyal gidiyo, pompayla sağınca o sinyal gitmiyo o yüzden azalıyo, zamanlada kesiliyo, gece doyana kadar emmeyeceği için sık sık emmek isteyebilir, ama sakın seni bırakmasına izin verme, bence geçici bi durum, allah yardımcın olsun:teselli:

sağol iboşumm.inşallah geçicidir.sağıyım napalım.elle de olsa sağarım.gece de uyanıyo zaten bazen alıyo bazen almıyo.onu da hanımefendi tek bi tanesini alıyo.sağı hiçç almaz.doğduğu günden itibaren sağ göğsümle arası açık:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim arkadaşın da öyleydi, onunkisi de inadına solu almıyomuş, onu gece uykusunda kandırıp veriyom derdi kaydirigubbakcemile3

selamlar kızlar nasılsınız birazdan çıkcam bi bakem dedim
eylülcüm inş emmeye devam eder hanfendi geçici bi dönemdir kerem de biara almadı uyurken zor veriodum şimdide eve gidince üstüme saldırıo bunları böyle özletmek lazım kıymet biliolar ozaman

bende ramazanda netcez diye düşünüyorum süt azalcak ister istemez ozaman bırakabilir diye düşünüyorum annem de 2yaşına kadar emzir zaten bişey yemior dio kafamçokkarıştı

benim oğlum 4 aylık bıraktı emmeyi 5 aydır sağarak veriyorum.çok zorluk çektim kesinlikle emmek istemedi ne yaptıysam olmadı. 1 ay önce pompa bozuldu diye yenisini aldım, pahalı da bişey, şimdide sütüm gitti gelmiyo, 24 saat geçiyo ancak bi biberon çıkıyo, annemlerde bayatlıyodur verme çocuğa diyolar acaba bayatlıyomudur sağmayınca bilmiyorum, ilaç niyetine içse diyorum ama zararı olcaksa bırakiym sağmayı..kaç aylık eylül kızın? emmiyosa sağarak veririsn, anne sütünü bırakmamış olur madem sütün var..biraz da öyle denersin ben 5 aydır devam ediyorum ama artık bırakıcam mecburen, gelmiyo çünkü ama sağdığım için azaldığını sanmıyorum biraz sıkıntı ve üzüntüden heralde.
eğer ekim annesiysen 9 ay emmiş demektir yemek yiyosa hiç derdetme bence, benim oğlum çok seçici çok uğraştırıyo yemek konusunda

mrb kızlarr
umarım herkes iyidir ce-e deyip kaçcem yine çünkii kayseriye gidiş tarihimiz değişti yarın gece yola çıkıyoruuzz :dance:

leylaaa nihalll bekleyinn beniii gelioruummm

yav gene simir oldum...bir ikidir denk geliyo böyle...bugün gazetede yüksel ak adlı mankanin 9 aylık oğlunun resmi var maaşallah tosun gibi...yav bizimkiler niye böyle ki...ne yediriler anlamadım ki...ben oğlanı doyurucam derken bazen ne yediğimi şaşiriim yediğimi unutup yine yiyom...yardımcısı yokmuş anacım...eylül dert etme anam be....geçer inşallah....biz 40 gün emdil sadece....

ben de görür gibi oldum ama 9 aylıktan büyük gibiydi gerçekten..boşver kıyaslayınca insanın morali bozuluyo, sonuçta boyu uzun iri olması normal di mi annede boy var baba da boy var birazda genetik bu işler sadece yedirmekten diil..o yüzden çocuklarımızla kimseyi kıyaslamayalım mutsuz olmayalım derim ben..ben yemeye fırsat bulamıyorum sen nası bi daha yiyosun :)

mrb kızlarr
umarım herkes iyidir ce-e deyip kaçcem yine çünkii kayseriye gidiş tarihimiz değişti yarın gece yola çıkıyoruuzz :dance:

Anaa essahmi lenn cok sevindim hadi hayirlan gel ayy cok hecanlandimm bulucazz yaa havalar cok kotu burda ona gore gel kacgundur usuduk yagmur yagiyo bicirlara ceket felan al gerci annenle konusmussunuzdur

mrb kızlarr

vvvaaaauuuuuvvvv bekle kayseri meran geliyor seni kıllatmayaaaaa delikafadulden cok sevindim meranım..allahım içine sindirsin :1hug: hayırlı yolculuklar a.s.
Anaa essahmi lenn cok sevindim hadi hayirlan gel ayy cok hecanlandimm bulucazz yaa havalar cok kotu burda ona gore gel kacgundur usuduk yagmur yagiyo bicirlara ceket felan al gerci annenle konusmussunuzdur

heyecanını anlıyorum leylusum :asigim: bambaska bir duygu tatmanı diliyorum en kısa zamanda :1hug:

fotoyu yakından çekmişlerdir ondan öyledir tombik görünüyodurdelikafadulden,sağlıklı olsunlarda gerisi çokta önemli değil boşverinnnnnnnnyerimseniben

ulen gene bulusuyosunuz di mi killi gacilar.. ama ben de 5 agustos itibariyle bi hafta ankaradayim. ankaradaki butun ekim anneleriyle buluscam. hazir olun biz geliyoruz ardayla :)

ulen gene bulusuyosunuz di mi killi gacilar.. ama ben de 5 agustos itibariyle bi hafta ankaradayim. ankaradaki butun ekim anneleriyle buluscam. hazir olun biz geliyoruz ardayla :)

izmirede gel leeeeennnnn delikafadulden döferim bak :mymeka: allahtan bir mani olmaza biizde 2010 mayısta berline geliciiz sositososito dügün var :dance: zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…