2008 Ekim Anneleri

olm üs bi tane kuruluyo :roflol: senin koruma bitmemiş, yoğsan saldıreceydim, senin mallar dolmuştur şimdik, kullanmıyon, bak koruman bitsin paso saldırı alırsın

Hee bulusacazz 12 -1 gibi bulusalim dedik onada bebelerin uyku saati denk geldi ben meran aradi konustuk bebesileri uyutalim bi huysuzlanmasinlar dedik 2 3 gibi bulusacaz nihalede dedim oda tamam dedi ay cok heycanliyim

amannnnnnn leyla benimkisi senin işin zor dio da noluyo, lafta onlar anacım, uygulamada bişiy yok kötükedihüso

Kizlar hacer bi cadi olduku bizim yaptigimiz bazi seyleri hep taklit ediyo simdi yaramazlik yapinca hacer diyom kaslarimi catip ihii hìii heriz ya oda diyo hihh diyom oda diyo şşştt diye sesleniyom ssss diyo alkis yapiyom oda hemen yapiyo dil cikariyom oda bana cikariyo agzina elimle yavas yavas vuruyom av vav avav diye ses cikariyo gece babannesi hadi uyuyalim demis bide horlamis buda ogrenmis huhh huhh diyedun hapsurdm buda haahh diye bagiryo ne gorse ne duysa hemen kapiyoo varya

ay o hacer zillisini bi elime geçirirsem varya :roflol::roflol:

Iboss yine senin esin yardimci oluyo len hakkini yeme benimki hic anlamiyoki beceremiyo bakmayi bilmiyo dusun aksam giderken ayakkabisini verdim giydir diye ters giydirmis dusunebiliyomusun baktim bebenin ayaklar ters duruyo puahaha ana yuj ayakkabiyi ters giydirmissin dedim oda diyoki hele bende bu ayakkabi niye girmiyo ayagina dedim diyo gulenmi aglanmi ben ne anlarim yavv diyo sen kendi ayakkabini da mi terts giyon be adam ne farki var anlamakla anlamamak la iste islerine gelmiyo

:roflol::roflol::roflol: solucek bısı bulamıorum leloşum puhahaha

işlerine gelmio tabi..bi işi düzgün yapmazlar bilerek.zannediolar sonra hep onlara yaptırıcaz :mymeka: 2 defa yap diceme kendim yaparım daha ii hem düzgün olur :dilcikar:

ayy bayıldım analı kızlı harikasınız gerçekten çok beğendim opuyorumnanaktan

abooooowww nihalim korktum kız senden ne cadıyöışsın benim ki olsa asla beni bırakıp gitmezdi iyi etmişsin ama dillerine sağlık
leyloşum bence bu kadar kızma ne kadar iyi bir baba olursa olsunlar bir anne gibi olamazlar ki yapılarında yok çünkü anne düşeceğini bile hissediyor gözünün biri her zaman bebeğinde oluyor babalardan bu kadar şey belemeyin anne gibi olabilmeleri imkansız
ahanda biz gülçe yi kaşığa alıştırma çabaları yüzünden ara sıra biz de böyle tartışıyoz ben de inatlaşıyom en son tabiki pes eden ben oluyom laelaelaelaelae

celen 60 kusur askerim var len :))
yaw ne demek bu şimdi ben anlamadım :uhm:

hacer çok cadı annesi çoooook kime çekmişse artık :jeyyar:
gülçe de ilk defa dünden beri çok güzel bir şekilde dede demeye başladı bakalım anneyi ne zaman diyecek

kızlar bu arad tatile gitcez dedim yaaa kaynanamı da aradık söyledik bugün neyapsa beğenirsiniz aramış ben bilet aldım size geliyom diyo derdi neyse artık bide söyledik ya şimdi allah aşkına siz söyleyin bunu ne yapmak lazım

tskr ederiz zambakım opuyorumnanaktan
benmkide 3 gündür anne dio peşimden dolana dolana opuyorumnanaktan ha hoşuma gidio ama hep benm üstümde artık.millet anne dio die bana verio bebeeeeee kafamçokkarıştı

valla hıyarlık etmıs. bence onu evde bırakın gıdın tatılınızekötükedihüso

şimdi dah çok şey yazmak istiyorum da koca evde işte
kocacım sağolsun kaç defa aradı gelme dedi yok ben gelecem diyo yüzsüz

:1shok: a aaaaaa napmaya calıso len bu karııııı :1shok:
şimdi dah çok şey yazmak istiyorum da koca evde işte
kocacım sağolsun kaç defa aradı gelme dedi yok ben gelecem diyo yüzsüz

hemde söölediğiniz haldeeeee :1shok: alla allaaaaaaa :1shok: acaba siz gidin ben gülceye bakarım mı diicek kıızz kaydirigubbakcemile3

mecbur gidece rezervasyon yaptrdık da peşimize takılır kesin klava: klava:

ya söölersin kızım biz rezervasyonumuzu cok önceden yaptırdık yer kalmıo die dersin.kusura bakma anne istersen anahtarı sana bırakalım dersin e anlar heralde :umursamaz:

:1shok: a aaaaaa napmaya calıso len bu karııııı :1shok:

hemde söölediğiniz haldeeeee :1shok: alla allaaaaaaa :1shok: acaba siz gidin ben gülceye bakarım mı diicek kıızz kaydirigubbakcemile3

heee öyle dicek :roflol:
hem dese bile değil bir kaç gün 1-2 saat bile kuzumu bırakmam ona hoş kızım da hiç sevmedi onu zaten herkese giden gülçe bir tek ona gitmiyordu sevmiyordu bide kadındaki niyete bak yaaa kötü niyetli pis kadın kocacım askere gidecek diye beraber dolu dolu vakit geçirmeye çalışıyoz b.k var gibi buraya geliyo bide 1 ay falan kalacakmış mış ayyyy deli olcam valla kafayı yicem bir insan bu kadar yüzsüz olabilir mi yaaa kaç defa gelme dedik açık açık gidip bilet almış emri vaki yapıyo iyice nefret ettim gelince de görseniz inanmazsınız resmen oğlunu benden kıskanıyo mutfakta bile yalnız kalsak yanımıza gelir oğlunun kucağına yatar zorla sırnaşır hatta inanmayacaksınız ama kocamı uyandırmaya yatak odasına gider benim yatağımda yatar ya bu kadarı olmaz susuyorum diye tepeme çıktı gıcık kadın

belli canım kıskandığı :mymeka: o kadar lafa hala gelio mendebur karı :mymeka: ya kocan bi daha acıp sööleseydi biz gidiyoruz dönünce gel die :umursamaz: sizin tarih ne zamandı?

arkadaşlar işyerinde yasak olduğu için nete giremiyorum.akşamları bi okuyup çıkıyorum.bugün baktımda ekim babalarının bu sıra hödüklük zamanı herhalde.oğluma bi hafta annem bi hafta kayınvalidem bakıyor.bütün hafta çocuk onlarda olduğu halde her pazar bizi çağırır kayınpederim.çocuğu özledim der.benim hödükte hayır diyemez.bu pazar bana söz vermişti hiç bir yere gitmiycez.bu pazar üçümüz birlikte gezicez diye.sözde denize gidecektik.ama benimki sabah ne oldu bilmem.ben hastayım.gitmesek olmazmı diye.bende sinirlendim senin sözüne bi daha güvenmem diye.saat 3 oldu benimki iyilşti.hadi kalk çarşıda biraz gezelim sonra annamlere gideriz diyo.sen nereye gidersen git.ben oğlumla oturacam dedim.çekti gitti.çok canım sıkıldı.psikolojimi iyice bozdular her zaman aynı şey.annesi babası bizi gezmeye götür dediği zaman ne hasta ne yorgun.ne yaparsa bana yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…