buda başka bir rsim
heeeeç bakmam isteyen istediğini söylesin memnun bilenem olurum turkbayragizambakcım kvalidene tek cümle diycem kusura bakma lütfen DENSİZ :1shok:
amaaaaaan napmalı bunları yaaa kendi utanırmış mış da sanki sen elin kızı değilsin yok efendim gelin başka damat başka olurmuş zihniyetleri boş bunlarıncanım bunların modeli böyle napcaksın:1no2:bizde dün annemlere gittik kahvaltıya akşam yemeğini yedik giray uyudu babamda eğer uyuyan çocuğu uyandırırsanız asıl o zaman beni üzersiniz dedi.aman benimki evlendiğimizden bu yana hiç kalmadık beraber 15 dk arabayla aramız çünkü bir tafralar yaptı siz kalın ben sabah sizi almaya gelirim ben burada duş almaya utanırım wc ye giremem bir sürü tantana sabah 7de uyanırım kalkar gideriz gibi laflar zavallı annem sabah 9da kalktı kahvaltı hazırladı 11 de kalktık evimize geldik.ama ben 3 sene bitti hiç itiraz etmeden onun ailesiyle kaldım yatıya.kvalideler yazlığa giderler ben 3 yıldır görümcemi yalnız bırakmadım haftasonları hep gittim bizimki afra tafra yaptı.neymş efendim plansız programsız gitmişiz.kötükedihüso
amaaaaaaaaaaaaan çok güzelsiniz yaaa gerçekten hepinizi çok seviyom ben bu arad feyzanın tameri nasıl süzdüğü gözümden kaçmadı haişte buluşma fotosu.benim çektiklerim çok güzel değil.meranın çektikleri güzel ama oda telden bağlandığı için atamayacak
eee babamın o lafından sonra kaldı eli mahkum çünkü
bende cok ama cok sinirliyimananemle annemle tartıtık şimdi oktan boktan bi sebepten tartıtık biliosunuz bir haftadır bi yerlere gidelim die götümü yırtıyorum.altımızda araba karısanımız yok edenimiz yok ama bi türlü koca götlerini kaldırıp cıkamadılar evden.yok temizlikci gelcek yok su yapılcak diip durdular.şimdide sabahtan beri internet yer bak gidliem dioalr.ii dedim bakim.işmdide yok focaya gidleim yok gümüldüre gidleim yok cesmeye gidelim laelaelaelaelae ya dedim focayı gümüldüür bilionuzmu e diolar cesmeyide bilmioz ama ben biliyorum dedim.şimdi ufak bebekle bilmediğimiz bir yere gidip riske giremem.kalsın dedim.yok illa bak.yine ii dedi.yarın sabah cıkıcaz.şimdide karstan teyzem koli göndermiş.yarın aksamüstü gelicekmiş eve.e onu bekleyelim ya dedim altta kiracı var alır.yok ananem laftan anlamıo kuruyasıca acaip sinirlendim ve herzamanki gibi gitmiyorum bi yere dedi.ama angut celen dururmu hadi dedim aksama yeni gzl bi restorant acılmıs ona gidleim.canım et cekio ne zamandır.ananem kaktı orda pideci var ona gidelim e nezamandır pizza yemioz ona gidelim.cehennemin dibine git.bende bastım fırcayı.ve ehrzaman yaptıı gibi ağlıo şimdi..hep ööledir evlatlarını gözyasıyla cezbeder.ona sığınır.
sıkıldım yaolmucak bööle yemişim izmirini evimde otururum yanlız sıkılırım ama en azından evimdeyim derim.koccam bugun nöbetci.arayıp canını sıkmak istemiyorum yarın arıycam gelsin alsın bizi migrenim tuttu delirmek üzereyim kötükedihüso
hacerle feyzanın saçlarını da kıskandım gülçenin hala saçı toka tutmayacak kadar kısa uzamıyo bir türlü dökülmediği halde kız leyla bide hacer kel kalmıştı saçlar hepten gitmişti ama maşallah ne güzel uzamış
celennnnnnn naber kıssss buldum seni napooon bakem ayyy kıs takma kafana bana de gezelim beraber nolcek yaşlılar hep ölee valla yapcak bişi yok sen takıl kafana göre ben boştayım beklerüüümmmm
eee biz napalım canımcım bizde toka istedik ama napalım rabbim bize erkek evlat nasip etti.çok şükür sağlıklı ama kızlar için çok şey var yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
kimselerim bilmezim ne gzl cıkmısınız kıııızzzzzzz delikafadulden valla cok sevindim adınıza zemuszemus maran acaip kilo vermişin bacım :1shok: kıskandım mı :1shok: yooo hiç kıskanmadım :dilcikar:
bebişlerim canlarım nasılda tatlılar ekim bebekleri bi baska canıııımmmmm lülülülülülü tamerim öslemişim seni teezem :a015: feyza cok deişmiş cok ama cok tatlı olmus opuyorumnanaktan hacer gene bi bambaska cok seviyorum hepsini :asigim:
beyazzzambak, celen35+, ibolya+, kimselerbilmez+, sonuyok, zeynepözdil
resmin kokusu alan geliyo hayret leyla nerde kaldıysa
hakkat o nerde ki kaydirigubbakcemile3
:1shok: anam basıldım cendermeler cendermeler delikafadulden he kı moralim bozuktu bugun aklıma geldin ama cok sıcaktı ses etmedim :gitme: bundan sonra acımam ederim :jeyyar:
bugün ekim hanımefendileriyle buluştu ya şincik de kocasının gönlünü yapıyodur
bende cok ama cok sinirliyimananemle annemle tartıtık şimdi oktan boktan bi sebepten tartıtık biliosunuz bir haftadır bi yerlere gidelim die götümü yırtıyorum.altımızda araba karısanımız yok edenimiz yok ama bi türlü koca götlerini kaldırıp cıkamadılar evden.yok temizlikci gelcek yok su yapılcak diip durdular.şimdide sabahtan beri internet yer bak gidliem dioalr.ii dedim bakim.işmdide yok focaya gidleim yok gümüldüre gidleim yok cesmeye gidelim laelaelaelaelae ya dedim focayı gümüldüür bilionuzmu e diolar cesmeyide bilmioz ama ben biliyorum dedim.şimdi ufak bebekle bilmediğimiz bir yere gidip riske giremem.kalsın dedim.yok illa bak.yine ii dedi.yarın sabah cıkıcaz.şimdide karstan teyzem koli göndermiş.yarın aksamüstü gelicekmiş eve.e onu bekleyelim ya dedim altta kiracı var alır.yok ananem laftan anlamıo kuruyasıca acaip sinirlendim ve herzamanki gibi gitmiyorum bi yere dedi.ama angut celen dururmu hadi dedim aksama yeni gzl bi restorant acılmıs ona gidleim.canım et cekio ne zamandır.ananem kaktı orda pideci var ona gidelim e nezamandır pizza yemioz ona gidelim.cehennemin dibine git.bende bastım fırcayı.ve ehrzaman yaptıı gibi ağlıo şimdi..hep ööledir evlatlarını gözyasıyla cezbeder.ona sığınır.
sıkıldım yaolmucak bööle yemişim izmirini evimde otururum yanlız sıkılırım ama en azından evimdeyim derim.koccam bugun nöbetci.arayıp canını sıkmak istemiyorum yarın arıycam gelsin alsın bizi migrenim tuttu delirmek üzereyim kötükedihüso
canım yaaa üzüldüm bak şimdi ne hayallerle gittin of yaamafoldumben ananenle annende çok cinsmiş yanilmaz: kusura bakma ama öle walla..sen yinede acele karar verme canım ama yinede sen daha iyisini bilirsin nerde huzurlu olcaksan orda kal..söle sende ben bunun iiçinmi geldim die döncem de bakalım naapcaklar..hayalkırıklığı yaşıosun anlıyorum ama işte insan bişeye çok hewes ederse aksilik oluyo..umarım herşey yolunda gider tatlım..cemrem kuzuyuda öp benim için...opuyorumnanaktan
okadar çok kıllatmışınız ki okuyamıom..
bende acayip stres oldum pazar günü fındık için köye gidioz tam 2 AY yokum mafoldumbenmafoldumben nasıl geçer bilmem ama şimdiden sıkıntı bastı..ewimi özlicem şehrimi özlicem sizleri özlicem we merak edicem acaba napıonuz hasta olan varmı yürüyen konuşan........ ooof oofff:a015::a015:
beni unutmayın emi:gitme::gitme: gitmeden arada girebilirsem gircem görümcemler burda waktim olmuyo:sinifsinif:
ölümlü dünya Allaha emanet olun..sizleri özlicem belki fırsatım olmaz die şimdiden veda ediyorum..
şimdiden yetişemiceğim tüm bebişlerin yaşgünleri kutlu olsun..opuyorumnanaktan
hoşçakalın...:a015::a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?