2008 Ekim Anneleri

zambakcım kvalidene tek cümle diycem kusura bakma lütfen DENSİZ :1shok:
heeeeç bakmam isteyen istediğini söylesin memnun bilenem olurum turkbayragi
amaaaaaan napmalı bunları yaaa kendi utanırmış mış da sanki sen elin kızı değilsin yok efendim gelin başka damat başka olurmuş zihniyetleri boş bunların
işte buluşma fotosu.benim çektiklerim çok güzel değil.meranın çektikleri güzel ama oda telden bağlandığı için atamayacak
amaaaaaaaaaaaaan çok güzelsiniz yaaa gerçekten hepinizi çok seviyom ben bu arad feyzanın tameri nasıl süzdüğü gözümden kaçmadı ha

celennnnnnn naber kıssss buldum seni napooon bakem ayyy kıs takma kafana bana de gezelim beraber nolcek yaşlılar hep ölee valla yapcak bişi yok sen takıl kafana göre ben boştayım beklerüüümmmm

hacerle feyzanın saçlarını da kıskandım gülçenin hala saçı toka tutmayacak kadar kısa uzamıyo bir türlü dökülmediği halde kız leyla bide hacer kel kalmıştı saçlar hepten gitmişti ama maşallah ne güzel uzamış

kimselerim bilmezim ne gzl cıkmısınız kıııızzzzzzz delikafadulden valla cok sevindim adınıza zemuszemus maran acaip kilo vermişin bacım :1shok: kıskandım mı :1shok: yooo hiç kıskanmadım :dilcikar:
bebişlerim canlarım nasılda tatlılar ekim bebekleri bi baska canıııımmmmm lülülülülülü tamerim öslemişim seni teezem :a015: feyza cok deişmiş cok ama cok tatlı olmus opuyorumnanaktan hacer gene bi bambaska cok seviyorum hepsini :asigim:

eee biz napalım canımcım bizde toka istedik ama napalım rabbim bize erkek evlat nasip etti.çok şükür sağlıklı ama kızlar için çok şey var yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

celennnnnnn naber kıssss buldum seni napooon bakem ayyy kıs takma kafana bana de gezelim beraber nolcek yaşlılar hep ölee valla yapcak bişi yok sen takıl kafana göre ben boştayım beklerüüümmmm

:1shok: anam basıldım cendermeler cendermeler delikafadulden he kı moralim bozuktu bugun aklıma geldin ama cok sıcaktı ses etmedim :gitme: bundan sonra acımam ederim :jeyyar:

kesinlikle katılıyorum herkesin yavrusu kendine güzeldir ama 2008 ekim bebekleri pek bi özellllllllyerimseniben

gördüm ulen gördüm, kimselerim bilmezim kıııı seni de gördüm, kız meran da ne zayıflamış len mankan gibi karı olmuş ha, leylayı zaten söylemeye gerek yok, hanfendiler maşallah her zamanki giibi müthişler, tamer bey de almış kızları yanına ooohhhh :roflol:

:1shok: anam basıldım cendermeler cendermeler delikafadulden he kı moralim bozuktu bugun aklıma geldin ama cok sıcaktı ses etmedim :gitme: bundan sonra acımam ederim :jeyyar:

acıma bana valla bende yalnız başıma takılıyom yaw canım sıkılıyo hiç olmassa cemrecikle vakit geçiririm severim onu valla senin kızdan sonra keşke bende doğurabilsem dedim emme demekle olmiiii

herkese iyi geceler benim küçük erkekim birazdan emmek için uyanır bende gidip uyuyayım bari.babamız uyudu malum dün gece yatağında yatmadı ya:))horul horul uyudu bide görseydiniz:))

allah cezanı vermesin len koca kış izmir izmir diye başımızı yedin şimdi de evime gitecem diyon kaydirigubbakcemile3
canım benim ya öyle deme, gene gelince kıllatırık, hemi kış da gelecek, kimse evden çıkmaz sayfalar dolar taşar güle güle git güle güle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…