2008 Ekim Anneleri

kızlar bişi sorcam ya bu bebek son ay aşağı iner falan derler benimkisi 1-2 saattir aşağı tarafımı zorluyo böyle kendini aşağı itiyo sanki destinacığım sen bilirsin bu işleri nası oluyo daha erkenmi yoksa benmi öyle algılıyorum???? pimpiriklendim ayolfisfisfis
bide bu aşağı inme öyle bi seferde lönk diyemi oluyo yoksa bebek yavaş yavaş yerleşe yerleşemi iniyo annayamadım ya bizimki baya faaliyette aşağıda bi işler görüyo ama nedir bide yavrucuğum bugün hıkçırıklara boğuldu annem benim kıyamam ben ona:teselli:

benim de senin haftanda aşağı döndü bebişim , şimdi başı aşağıda ayakları yukarda, ama doğum kanalına girmesi öyle lönk diye olmuyo, yavaş yavaş oluyomuş meraklanma

kısım benimki daha yeni döndü birasda iyi oldu diyodum ayaklarıyla mesaneyi tekmeleyip duruyodu şimdide elleriyle vuruyo kereta altıma kaçıttırıyo bana

gülşencim zamanla giriyolar kanala bebek hareketlerinin çokluğu erken doğum düşündürmezz..belden kasıklara doğru ağrılar..suyun gelmesii kanama gibi belirtiler olu veya hiç biri olmayayadabilirr..
tepiniyolar işte yerleri daraldı çıksakta şu memeye yapışsak diye bekliyolarr:dance:

benim de senin haftanda aşağı döndü bebişim , şimdi başı aşağıda ayakları yukarda, ama doğum kanalına girmesi öyle lönk diye olmuyo, yavaş yavaş oluyomuş meraklanma

2 hafta önce kontrole gittim doktor "bebek başıyla geliyo" dedi o ne demek dedim "yani baş aşağı dönmüş doğuma hazırlıyor kendini" dedi yani benimkisi zaten baş aşağı şuan hımmm yavaş yavaş iniyosa demekki bizimkisi inişe geçti
peki bu haftada normal mi bu 32. hafta :uhm:

inmemiştir daha kanala , inince yürüyüşün değişirmiş, ördek gibi yürürmüşsün :roflol: doğru mu destina, öyle diyorlarrrr kaydirigubbakcemile3

destinacığım sorma ya resmen kasıklarımda ellerini hissediyorum böyle içim gıcıklanıyo aynen bende bazen altıma kaçırcak gibi oluyorum eşşek sıpası çıksın da ben ona sorcemklava:
ihh ne sorayım ki kıyamam ben ona

celennnnnnnnnnn rüyanın 1.perdesi bittiyse bi mola ver de gel sohbeteeeeeeeeeeee

ben geldüümm:dance: anam nisanur haklı haa ben gelince tımtıs oluo cıkıom kıllatıonuz pişs şişkolarÇok üzgünüm çoook kaynanam aradı azönce.ölü taklidi yaptım ama yemedi:ısrarla caldırdı tel.i .bebiş için ağız mendili yapıcakmıs 6+7 tane.nereme yeticekse:mymeka: herneyse doğumda gelicem zaten getirim dedi.:dilcikar: daha şimdiden karısmaya basladı zati yok pijama alma gecelik al.yok hastanede 1 gece yatma 2 gece yat.. sanane yaklava:
offf:çok üzgünüm: asıl iş doğumdan sonra:çok üzgünüm: hiçbirini istemiom yanımda tek kocam olsun yeter herkeslerden ii bakar o bana:asigim:
annnaaaammm cok ösledim leeeyyyynnn:icecream: oooyyyyyyyyyy:Saruboceq:

hiçbirini istemiom yanımda tek kocam olsun yeter herkeslerden ii bakar o bana:asigim:
annnaaaammm cok ösledim leeeyyyynnn:icecream: oooyyyyyyyyyy:Saruboceq:

kocişin nerdeki:uhm: iş icabıdır kesin
ben daha hiç ayrı kalmadım kocişimden Allah ayırmasın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hayat arkadaşım oğlumun babası aşkım coşkum herşeyim o benim:asigim:Şeniz

yaa ben geldim diemi gittiniz beesenağlama bak siz yokken uykum geliomirmirmirmir erken yatıncada abuk sabuk seri rüyalar görüyorum.gerci suara destinaya taktımkaydirigubbakcemile3 doğurtmadan rahat edemiom rüyalarımda:roflol:

kocişin nerdeki:uhm: iş icabıdır kesin
ben daha hiç ayrı kalmadım kocişimden Allah ayırmasın hayat arkadaşım oğlumun babası aşkım coşkum herşeyim o benim:asigim:Şeniz

ahanda biri sesimi duydu geldia.s.Şeniz
evet gülşenim iş icabbı.tayinimiz izmirden istanbula cıktı.evi doğumdan sonra tasımaya karar verdik ama kocacım hayatımın öküzü bitanesi işe baslamak zorundaydı.e bende doktorumu bırakamazdım.doktorumda benm herseyim.şimdi 15 günde bir geliyor izmire:çok üzgünüm:bu cuma allah kısmet ederse gelicek:teytey: yanim şafak 3ama pazarada döüncek:çok üzgünüm:

RAHAT BIRAK LEN BENİİ..
banada koçişim bakmıştı:asigim:
ama kızına daha çok baktı:dilcikar:

bırakmam len:mymeka: doğurtcam senilülülülülülü
len ben nasıl kocamı hastanede bıraktırabilirim.şimdi 2 annede ben kaliim falan diicek.ama ben kocamı istiyorum.ne diim nasıl davraniim:jeyyar: kaç gün yatarım??özel deil bnm askeri hastane??

bi kerem güselimm askeri bile olsa 2 gün yatman lasım ..sezeryan olacan ateşini ve tansiyonunu iki gece takip etmeliler..
evi pis bırakkk..nasısa kocana temizletemeslerr..bide birascık nas yap kocam kalsın sis lohusa şerbeti hazırlayın evi toparlayın filan dee bide herüfün ısrar etsin kalmak içinn..

hee ayrıca büyük tuvalete çıkmadan hastaneden çıkamıyosun hani nebilim hastane odası fantesizi falan yapcaksan duyrulurr:CüvCüv:

hıhhhhhh tamammmmmm ver taktiğiiiiii, bu deli kız da kocasıyla hastane fantazisi yapacam diye bi hafta tuvalete çıkmasınnnn:1no2:

yok bee kapılar camlışakkıdı aslında asıl iş kocamı hastane kabl edicekmi?gerci bos ama:uhm:

ya ben pişik olmusuuummmm yineeee:çok üzgünüm: ya sşz nasıl çamasırlar giyiyonuz.benm acaip kesio bacak kenarlarımı:çok üzgünüm: valla gecen pazardan paçalı don baktım:dilcikar: hazır evde kimse yok:roflol: bigün giyersem resmini cekip gönderirim size:CüvCüv:

bu da paçalı don fantazisi mi :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…