2008 Ekim Anneleri

anam ne fantesisi bee:çok üzgünüm: diyomya bizde sular kesik:çok üzgünüm: ammaaaa demokraside çareler tükenmez:icecream:

kızım totom resmen isilik tarlasına döndüü..bepanten sürüp geziyommkafamçokkarıştı
paçalı don işini bende düşündüm ama modernleride var kı papatyanın kıttylii ondan alıcam valla..:teytey:

bende bebiş için aldığımız hematen var ondan kullanıyorum.baya iiymiş buarada.

:roflol::roflol::roflol: bu sıcaklara ne toto dayanır ne bişey belkim bebişlerimiz içerde bile pişik olmuştur zavallıcıklarsenağlama ikinciyi doğurursam kışa denk getircem bu ne ya saatte bi duştayım banyonun suyu hiç kurumuyoklava:

ya şu müzik indirmek için imesh kurdum şimdi pc ye daha önce limewire kullanıyordum imesh kastı resmen pc yi, nasıl iş bun anlamadım , çok yavaşladı pc

ooh herkes uyumuş ben uzun bi aradan sonra ağladım ağladımsenağlama kocişimin yokluğu fena vurdu beni bu gece aslında ben dedim ona git diye o da çok bunaldıydı ee ben memleketime gittim o gitmediydi ama çok koydu bana be bi de aramış özledim diyo neyse kafamı dağıtıyım diye kızım çekmecelirini karıştırdım kutudakilein kutularını falan attım etiketlerini neyim söktüm toparladım işte sonra gene aradı bende dedim gelince fena hıcımı alcam :mymeka:senden beni yalnız bıraktın falan diye yazık geleyim de ne alırsan al diyoo:asigim:

ya bu arada şu doğum iznini hesaplıyom benim 37.haftam bayrmın 1. gününe denk geliyo malum bu sene bayram 9 gün tatil benim doğum iznim boşuna bayram tatiline gitmesin diye doğum iznimi bayramın bittiğinde alsam diyorum ama o zaman da yarın dr.a gitmemem gerekiyo 32. hafta çalışır raporumu haftaya mı alayım daha doğrusu haftaya alabilir miyim bilmem anlatabildim mi ya bebek geç gelirse doğum öncesi iznimi çok kullanmak istemiyorum da

çakılım ben kullanmıyorum ki aldım kızımın çekmecesinde duruyo giydim çok da kabartılı durmuyo bizim doğumlar kışın olcağı için kazak falan belli bile olmazki kullananlar çok rahat olduğunu söylediler ben de 1 tane aldım bakalım kullanabilirsem daha alırım süt verirken ayrıca ne pahalıymış be en ucuzu nbb den buldum 8,75 ytl ye

kafamçokkarıştıgood morning len ekim ahalisilülülülülülü biz yürüyüşümüzü yaptık prensesimle şimdik mama yiyicezcokacimcoook cook acım leeeyyyn

günaydınlarrrrkaydirigubbakcemile5
sabah erkenden hortladım yine uykular haram oldu oda oda geziyom en serin nereyse oraya seriliveriliyom :icecream:

günaydın millet biz kızımla doktor amcasına gitmeye karar verdik işalllah hayırlı haberlerle döneriz

günaydınnnnnnnnnnnnnn.........................hayırdır nisanur neden doktora gidiyorsun, rutin kontrol mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…