2008 Ekim Anneleri

günaydınn:sm_cool:
iyi git gör kızınıda rahatla biraz kocası 3 gün yok diye bunalıma girdi hatunnn..iyi gelirr.

günaydınkaydirigubbakcemile3 sabah sabah tartıya çıktım 2 kilo daha almışım senağlamayaaaa neyapsam kafamçokkarıştıgerçi bi tarafım bebekle uğraşırken verirsin diyor ama şişko oldum şişko ya:CüvCüv:

günaydın kızlar..yeşimcimbende sürekli alıyorum..ama bu ara inciri çok yedim ondan galibaaa.....

günaydınnnnnnnnn canlarrrr nasılsınız bugün.ben dün saçımı kısacık kestirdim dayanamadım artık yandım piştim valla.bebişin çamaşır yıkama ütüleme işi bitti. sadece nevresimi,örülen şeyleri kaldı yıkanacak.ayyyy heyecan bastııı.ben ptesi nst ye gircem salı da kızımı görmeye gitcemmmmmmmm:teytey:bu arada şekerimi kontrol altına almıştım kiiiiiii dün akşama kadar dün felaket yüksek çıktı.inşallah bişeycik olmas meleğime.isimsiz meleğimmmmm benimmmmŞeniz

ben de kuru kayısı-şeftali-üzüm ve karpuz manyağı oldum çok fazla tüketiyorum cokacimcoook
aslında şanslıyız yaz aylarına denk geldiğimiz için ben meyveyi yazın yerim zaten kışın pek seçenek yok, hamileliğimin ilk dönemlerinde bulantının da etkisiyle midem sadece kiviyi kabul ediyordu sabah kahvaltım kivi öğle yemeğim kivi akşam yemeğim kivi oldu marketle anlaşma yapmıştık bitmek üzereyse ayırıyorladı banakaydirigubbakcemile3
sonra öğrendimki c vitamini deposuymuş ama bide şöle bişi duydum kivinin dışı tüylü olduğu için ona elledikten sonra biyerini falan kaşırsan bebeğin orası tüylü olurmuş benim oğlan kıl yumağı gibi bişey olcak ozaman:roflol::roflol::roflol:

bende inciri ve üzümü çok yedim ondan mı dersin CADIARZU

yeşimm olabilir canım ben bir ara diyetteyken doktorum bana üzüm ve incir yasak demişdi
şekerli olduğundan kilo aldırır ama n yapiyim dayanamıyorum..

gülşenin dediği gibi yaz ayına denk geldiğimizden en tatlı en sulu en kalorili meyvelri yiyebiliyoruzz...herşey bebeklerimiz için

nisacım sorma ya bende saçımı kestirmek istiyorum iyice şekli bozuldu çok paspal duruyo ama şu batıl inançlar yokmu yaaaaa klava:inanmam aslında batıl inançlara ama bebeğim32 haftalık olmuş neme lazım tedbiri elden bırakmak da istemiyorum neymiş efendim saçını kestirirsen bebeğin ömrü kısalırmış çok saçma ama napayım asilikde etmek istemiyorum saçıma da sinir oluyom artık doğumdan sonra yapıcam bu işi

yaa gülşencimmmmmmm ben de korkarak kestirdim hatta bebişim okadar tekmelediki o an.vazgeçsem mi diye çok tereddüt ettim.ama hep duaa ediyoruzsonuçta rabbimden büyük kim var saçımızın uzunluğu mu koruycak meleğimizi.belki de böle diyerek mi avunuyom bilmiyom ama en azından okadar şey yaşadıktan sonra rabbim meleğimi bu zamanlara getirmeyi nasip etti.inşallahhhhh hepimizin meleklerini bağışlar rabbimmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben de kestirmedim hamilelik boyu , ama iyi de oldu , ben hep kısa kullanıyordım uzatmak istesem de bir müddet sonra sıkılıp kestiriyordum, şimdi bahaneyle uzadı bari, eeeee doğumdan sonra da hayırlısı ile bir röfle attırdım mı hoş olur galiba :)
bu arada benim de yarın nst günüm, ilk olacak bu , nasıl olacak çok merak ediyorum, inşallah sorunsuz hallolur, nasıl bişey olduğunu bilsem o kadar endişe etmeyecem ama , bilmeyince sıkıntı basıyo insanı

ya bana neden nts randevusu verilmedi? bu haftalarda girilmesimi gerekiyor? ben 30. haftada gittim en son 34te gel dedi dr. ama nts den falan bahsetmedi sadece 38de kemik taraması yapılcakmış normal doğuma uygunmu fizyolojim diye bakılcakmış ondan bahsetti nts gereklimiki sorayım bari 34te gidince dimi:uhm:

senin henüz erken canım, 34 de gittiğinde söyler zaten ne zaman girmen gerektiğini

34. haftadan itibaren diye biliyorum ben nts yi ama sancısı olanı 32 dede alıyolarmış,sen ne zaman gitcen kontrole o zaman belki söyler doktor benim haftaya cuma randevum sanırım o gün alırlar nts ye 34 hafta oluyo çünkühihoyyyt

melsacım aynı hastane gidiyoruz, hatta bir gün arayla gitmiştik bana bi ay sonra gel demişti 6 ağustosta gittim yani yine 3 eylülde gidicem 34+4 oluyor o gün, zaten ondan sonra 2 haftada bir çağırır kanımca, seninki geçen randevuda söylemişmiydi seni nts ye alcaz falan diye:uhm:

ben geldim sabah yoklamayı kaçırdım biliyom ama size hizmet için çalışıyodum valla
sabah beri imageshack le uğraşıyom anam ne uzun iş foto eklemek canım çıktı
napıyonuz bakıım ekim gülleri
çakılım son 25kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…