incir hiç yemedim iyimi oluyomuş??
günaydın kızlar..yeşimcimbende sürekli alıyorum..ama bu ara inciri çok yedim ondan galibaaa.....
bende inciri ve üzümü çok yedim ondan mı dersin CADIARZU
günaydınnnnnnnnn canlarrrr nasılsınız bugün.ben dün saçımı kısacık kestirdim dayanamadım artık yandım piştim valla.bebişin çamaşır yıkama ütüleme işi bitti. sadece nevresimi,örülen şeyleri kaldı yıkanacak.ayyyy heyecan bastııı.ben ptesi nst ye gircem salı da kızımı görmeye gitcemmmmmmmm:teytey:bu arada şekerimi kontrol altına almıştım kiiiiiii dün akşama kadar dün felaket yüksek çıktı.inşallah bişeycik olmas meleğime.isimsiz meleğimmmmm benimmmmŞeniz
nisacım sorma ya bende saçımı kestirmek istiyorum iyice şekli bozuldu çok paspal duruyo ama şu batıl inançlar yokmu yaaaaaklava:inanmam aslında batıl inançlara ama bebeğim32 haftalık olmuş neme lazım tedbiri elden bırakmak da istemiyorum neymiş efendim saçını kestirirsen bebeğin ömrü kısalırmış çok saçma ama napayım asilikde etmek istemiyorum saçıma da sinir oluyom artık doğumdan sonra yapıcam bu işi
ben de kestirmedim hamilelik boyu , ama iyi de oldu , ben hep kısa kullanıyordım uzatmak istesem de bir müddet sonra sıkılıp kestiriyordum, şimdi bahaneyle uzadı bari, eeeee doğumdan sonra da hayırlısı ile bir röfle attırdım mı hoş olur galiba :)
bu arada benim de yarın nst günüm, ilk olacak bu , nasıl olacak çok merak ediyorum, inşallah sorunsuz hallolur, nasıl bişey olduğunu bilsem o kadar endişe etmeyecem ama , bilmeyince sıkıntı basıyo insanı
ya bana neden nts randevusu verilmedi? bu haftalarda girilmesimi gerekiyor? ben 30. haftada gittim en son 34te gel dedi dr. ama nts den falan bahsetmedi sadece 38de kemik taraması yapılcakmış normal doğuma uygunmu fizyolojim diye bakılcakmış ondan bahsetti nts gereklimiki sorayım bari 34te gidince dimi:uhm:
ya bana neden nts randevusu verilmedi? bu haftalarda girilmesimi gerekiyor? ben 30. haftada gittim en son 34te gel dedi dr. ama nts den falan bahsetmedi sadece 38de kemik taraması yapılcakmış normal doğuma uygunmu fizyolojim diye bakılcakmış ondan bahsetti nts gereklimiki sorayım bari 34te gidince dimi:uhm:
34. haftadan itibaren diye biliyorum ben nts yi ama sancısı olanı 32 dede alıyolarmış,sen ne zaman gitcen kontrole o zaman belki söyler doktor benim haftaya cuma randevum sanırım o gün alırlar nts ye 34 hafta oluyo çünkühihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?