oooo nst ler başlamış çakılım hayırlı olsun hadi siftah senden bereketi bizdenn
melsacım aynı hastane gidiyoruz, hatta bir gün arayla gitmiştik bana bi ay sonra gel demişti 6 ağustosta gittim yani yine 3 eylülde gidicem 34+4 oluyor o gün, zaten ondan sonra 2 haftada bir çağırır kanımca, seninki geçen randevuda söylemişmiydi seni nts ye alcaz falan diye:uhm:
evet devam edeyim drcum kızımın diz kapağı kemiğini gösterdi bana çok iyi oluşmuş dedi diz kapağı kemiği normalde 34. haftada oluşurmuş tam olarak ve erken doğum halinde bebeğin yaşama ihtimalinin yüksekliğini işaret edermiş senin kız Allah korusun erken doğarsa yaşama ihtimali çok yüksek erken oluşmuş kemik yapısı iyi dedi muhtemel doğum tarihimi adet tarihime göre hesapladı ve bunu bilemiyoruz 38. haftaya kadar da kesin bişey söyleyemem şimdi normal gibi görünüyor ama o hafta bişey olur sezeryana alırız dedi son olarak da kan ve idrar tahlili verdim haftaya raporumu almaya gittiğimde onları da göstercem
çakılım ama ben günaydın demiştimm hatta saçımı bilem kestirdiğimi de söylemiştim burdayım yaneeelaelaelaelaelaenisanur gözün aydın canım maşallah bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?