2008 Ekim Anneleri

evettttttttt canımmmmmmmmm 25 gün sonra kızım kollarımda olacak inşallahhhhhhhhhh

oyoyoyoyyyyyy heyecan yaptım şimdik ...........................Rabbim hepimize sorunsuz , kolay doğumlar nasip etsin, sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşalım :Saruboceq:

ya benide heycan basıyor kollarımda bi bebekle kendimi düşünemiyorum yaa ne garip bişey nasıl bir duygu acaba bir an önce tatmak istiyorum annemin hep söylediği lafı geliyo aklıma "anne olunca anlarsın" anlamak istiyorum biran önce anneciğimihihoyyyt

yaww kısslar doktorların size sölediklerinin heyç birini benim dr bana söylemioo. ne nts dedi nede kemik ölçümü. sadece hazırlıklı ol plasenta aşağıda bebek ters her an doğurabilirsin dedi kafamçokkarıştı. bide 20 gün sonra gel dedi.
kafayı yicem benim kocişde dr diye bana okadar detaylı açıklama yapmıyyooo ama işin ilginç yanı kocişde yapmıyoo. bende herşeyi sizden öğreniommm. doktorlardan yana çok sefil bi hamilelik geçiriom bence.. bende rahatca soramıyom sorularımı. en son bi denize girebilirmiyim diye soriim dedim. çünkü kocişim demiştiki denize girebilirsin havuza giremezsin bi de denizden çıkınca ıslak mayoyla durmicen demişti. bende kendi kadın doğumcuma soriim bakimm o ne dicek dedim doktorum güldü sana herşey serbest dedi kafamçokkarıştı. dalga geçtiler bende daha bişey sormuyooommm :jeyyar:

yok canım bana bişi söylemedi nts ile ilgili gidince söyler sanırım,nts de karnına iki prob bağlayıp biriyle cocuğun hareketlerini biriylede kalp atışını dinliyolar,bide sancın varmı yada erken doğum riski varmı nts ye göre belirleniyo sanırım bildiğim bu kadar girince daha iyi anlarız neymiş ne değilmiş

acele etmeyin yahu nst 34-35. haftadan önce gerek duymuyorlar ki, bakın ben ilk kez yarın gidecem yani 35. haftanın içinde olacak....................bu arada ben 38. hafta içinde sezaryen olacam belki de ondan erken bile aldı beni nst ye.......................yani belki sizler 36. haftada filan da başlayabilirsiniz

kızlar biz geldik:teytey:destina gerçekten de moralim düzeldi ya çakılm rutin kontrole gittim bi de şu çalışır raporumu almaya mam drcum vermedi erken dedi haftaya verelim erkenden ayrılırsın izne dedi iyi de oldu böylece doğum iznim bayram tatiline girmiyo
neyse ayrıntılara geçelim canım kızım 2200 gr olmuş drum küsüratlı söyledi ama ben o ara ekrana baktığım için hatırlamıyorum tam olarak başı aşağıdaydı ben de doğum pozisyonuna mı gelmiş dedim yok daha erken zaten o kendi canı nasıl isterse öyle döner dedi haftası ultrasonda da tam aynı haftayı hatta günü gösteriyo şimdilik suyu çok önemli 2 hafta sonra kalp atışlarınada bakcaz ikisi doğuma kadar sıkı takipte olcak dedi suyumuzda fena değilmiş daha çk içsem iyi olurmuş

evet devam edeyim drcum kızımın diz kapağı kemiğini gösterdi bana çok iyi oluşmuş dedi diz kapağı kemiği normalde 34. haftada oluşurmuş tam olarak ve erken doğum halinde bebeğin yaşama ihtimalinin yüksekliğini işaret edermiş senin kız Allah korusun erken doğarsa yaşama ihtimali çok yüksek erken oluşmuş kemik yapısı iyi dedi muhtemel doğum tarihimi adet tarihime göre hesapladı ve bunu bilemiyoruz 38. haftaya kadar da kesin bişey söyleyemem şimdi normal gibi görünüyor ama o hafta bişey olur sezeryana alırız dedi son olarak da kan ve idrar tahlili verdim haftaya raporumu almaya gittiğimde onları da göstercem

hadi bahaneyle 1 hafta önceden bebişi de gördün, moralin düzelmiştir artık

Gözünaydın canım maşallah bebeğin kilosu çok iyimiş tosuncuk geliyo demekki
ay çok kıskandım benim daha 2 haftam var offf nası bekleycem şimdik :çok üzgünüm:klava:

destina, celen, bızdık, olcay, nisa77, kajo, eylülb, çıtır ....................................devamsızlıktan kalacaksınız haberiniz ola

çakılım ama ben günaydın demiştimm hatta saçımı bilem kestirdiğimi de söylemiştim burdayım yaneeelaelaelaelaelaenisanur gözün aydın canım maşallah bebişine

ya kılzar gördüm ama artık anlamıyom ki neresi neresi çok büyümüş eskiden tüm vücudu görünce anlıyodum şimdi mümkün değil

sanırım ilk nst ye giren benim 30.haftamda.panik yapmıştım yine bebişimin hareketleri yavaş diye dr cum da nstye gir bakalım demişti.zilloş nstye girince coşmuştu.beni yalancı çıkardı yaniiikaydirigubbakcemile3

nisa iyi etmişin saçı kestirmekle ben 2 defa kestirdim yengem falan oğlan çocuğu diye dalga bile geçtiler gittiğimde benim saçlarım uzyıp besleneceğine kızımınkiler uzasın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…