2008 Ekim Anneleri

iyi ya nisanurcum en azından sen de kestirmişsin celen de kestirmişti galiba.kızlar sabrediyomuş kestirmiyomuş ama dayanamadım geberdim sıcaktan zaten ben normal zamanda da koyun gibi yazın yünlerimi kırpar gibi saçımı kestirir,kışında uzatırdım.çookk bile dayandım rabbim korusun meleklerimizi inşallah

:roflol::roflol::roflol:destinam o kadar mı ya?valla bana öle şeyler olmuyo Allah'tan bana öle şeyler olmuyo.ama bazen çok baskı yapıyo

nisacım allah bebişine uzun ve hayırlı ömürler versin, ben daha önce yazmıştım galiba, geçen sene hamileyken kestirdim hatta kuaförüm kesmeye başlayınca öğrendi hamile olduğumu , rengi filan değişti kadının , ayyy neyse azcık düzeltip bırakıyım filan dedi, 1-2 hafta sonra da bebeğimi kaybettim ya galiba ondan etkilendim o yüzden kestiremiyorum

ayyyyyyyy çakılım korkutma kıs beni ben de kaybettim bundan önce 5 meleğimi ama ozaman saçımı kestirmişmiydim kı hatırlamıyom.ayyy rabbim korusun çakılım yaaaaaa

ayyyyyyyy çakılım korkutma kıs beni ben de kaybettim bundan önce 5 meleğimi ama ozaman saçımı kestirmişmiydim kı hatırlamıyom.ayyy rabbim korusun çakılım yaaaaaa

özür dilerim sanırım düşündüğümü doğru ifade edemedim.................... ben saç kestirmemenin batıl olduğunu düşünüyorum , saçla alakası olmadığını biliyorum canım , benimkisi saçma bir takıntı işte .......................... rabbim uzun ömürler versin bebişlerimize

ay çakılım ekran temizleyicin şahane bende ne yani nasıl ekran temizleyici gönderiyo bu kız dediydim

nisanurcum gözün aydın canım maşallah tosuncuğuna nazar değmesin

oyy canım benim ben anladım senii de ee bilirsin evham deposu gibiyim nem kapacak yer arıyom ya

destina nasılmış bebişin?valla merak ettim.dün gittin sen.yarın da ben gidiyorum.inşallah herşey yolundadır canım benim.herşeyini yaz kilosunu falan.

destina nasılmış bebişin?valla merak ettim.dün gittin sen.yarın da ben gidiyorum.inşallah herşey yolundadır canım benim.herşeyini yaz kilosunu falan.

sanırım forumdaki diğerleri seni alakadar etmiyor eylülcüm, selam sabah yok , direk destinaya yazıyorsun sengözlerimebaksanab
destian bebişini dün akşam yazdı, geçmişe doğru bakabilirsin

hu huuu ben geldiiimmlaelaelaelaelae cakılım itinde pek gözelmiş salya sümük gecti lan:mymeka:
ayy size ugunki rüyamı anlatiim.şindik ben dokuzeylül üni.sinin bahcesindeyim.ama moralim cok bozuk.güya ben henüz kocamlan evlki deilim ama hamileyim.:uhm: bahcede cok kalabalık.bi bakıom arkama beyaz önlük giymiş ZEKİ ALASYA gelio.doktormus orda.ama bura hastane deil.normal üni. gidiom yanına diomki cok dertliyim biraz konusalımmı.tamam dio.sevgilim benle konusmuo diyorum.hatta cocuğu onunla evlenmeye mecbur kaliim die yaptığımı düşünüyo diyorumkafamçokkarıştı telefonlarımı acmıo diyorum.sonra yanımıza amil bey gelio hani hayat bilgisi die bi dizi vardı ya ordaki müdür:sm_confused: o da bize katılıo.ama bunlar hiç konusmuo benm ceneme vurmus habire konusuom.derken bi helikopter gelio ve ikisini alıp götürüo:a015: bende eve dönüyorum.asansöre biniyorum.ama asansör bizim katta durmuo teee 20ye cıkıo.halbuki 10 katlı apartman:uhm: ayy ne korkuom ben:çok üzgünüm:
işte böölefisfisfis
mıçım acıkta kalmıs olabilirmiCADIARZU

Son düzenleme:
hımmmmm çok büyük ihtimalle açık yatmışsın , bir de hakkat sen yatmadan önce her gece bi hatim fikrimi yabana atma a.s.

kız valla okuom.3 ihlas 3 felak 3 nas.uyuyup kalmazsam bide ayetel kürsi.düşün okuyom bööle ya okumasam nolcam kimbilir.:uhm:

şekerim sen fazla dizi izledin bu aralar herhalım :)))ama merak etme bende o kadar tuhaf rüyalar görüyorum ki hamilelikte bunlar çok normalmiş.hem sık sık rüya görüyosun hemde bi çoğu anlamsız saçma sapan oluyo işte...bu arada mıçın açıkta kalmışta olabilir hani:=)

yaa kusura bakmayın da bişi soracam, ben geçen akşam üzeri bi avuç leblebi yedim ,sonrası perişan ..........ama leblebiden olabileceğini düşünemedim çünkü çok yemedim, neyse dün akşam yine bi avuç yedim bu sanah kalktım ki yine durum vahim............eskiden olmazdı böyle bişey , şimdi neden olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…