normal yavyum ben altıma bile kaçırıyom artıkk
mide bulantısı bendede varda baş dönmesi bilemiycem belki dediğin gibi yeniden hamilesindir:jeyyar:
kıs celen haftaya izmire geliyom alışverişe kemeraltımıydı şimdi herşeyi bulabileceğim yerin adııCADIARZU
ayyyyyyyy çakılım korkutma kıs beni ben de kaybettim bundan önce 5 meleğimi ama ozaman saçımı kestirmişmiydim kı hatırlamıyom.ayyy rabbim korusun çakılım yaaaaaa
özür dilerim sanırım düşündüğümü doğru ifade edemedim.................... ben saç kestirmemenin batıl olduğunu düşünüyorum , saçla alakası olmadığını biliyorum canım , benimkisi saçma bir takıntı işte .......................... rabbim uzun ömürler versin bebişlerimize
destina nasılmış bebişin?valla merak ettim.dün gittin sen.yarın da ben gidiyorum.inşallah herşey yolundadır canım benim.herşeyini yaz kilosunu falan.
mıçım acıkta kalmıs olabilirmiCADIARZU
hımmmmm çok büyük ihtimalle açık yatmışsın , bir de hakkat sen yatmadan önce her gece bi hatim fikrimi yabana atma a.s.
hu huuu ben geldiiimmlaelaelaelaelae cakılım itinde pek gözelmiş salya sümük gecti lan:mymeka:
ayy size ugunki rüyamı anlatiim.şindik ben dokuzeylül üni.sinin bahcesindeyim.ama moralim cok bozuk.güya ben henüz kocamlan evlki deilim ama hamileyim.:uhm: bahcede cok kalabalık.bi bakıom arkama beyaz önlük giymiş ZEKİ ALASYA gelio.doktormus orda.ama bura hastane deil.normal üni. gidiom yanına diomki cok dertliyim biraz konusalımmı.tamam dio.sevgilim benle konusmuo diyorum.hatta cocuğu onunla evlenmeye mecbur kaliim die yaptığımı düşünüyo diyorumkafamçokkarıştı telefonlarımı acmıo diyorum.sonra yanımıza amil bey gelio hani hayat bilgisi die bi dizi vardı ya ordaki müdür:sm_confused: o da bize katılıo.ama bunlar hiç konusmuo benm ceneme vurmus habire konusuom.derken bi helikopter gelio ve ikisini alıp götürüo:a015: bende eve dönüyorum.asansöre biniyorum.ama asansör bizim katta durmuo teee 20ye cıkıo.halbuki 10 katlı apartman:uhm: ayy ne korkuom ben:çok üzgünüm:
işte böölefisfisfis
mıçım acıkta kalmıs olabilirmiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?