hu huuu ben geldiiimmlaelaelaelaelae cakılım itinde pek gözelmiş salya sümük gecti lan
ayy size ugunki rüyamı anlatiim.şindik ben dokuzeylül üni.sinin bahcesindeyim.ama moralim cok bozuk.güya ben henüz kocamlan evlki deilim ama hamileyim.:uhm: bahcede cok kalabalık.bi bakıom arkama beyaz önlük giymiş ZEKİ ALASYA gelio.doktormus orda.ama bura hastane deil.normal üni. gidiom yanına diomki cok dertliyim biraz konusalımmı.tamam dio.sevgilim benle konusmuo diyorum.hatta cocuğu onunla evlenmeye mecbur kaliim die yaptığımı düşünüyo diyorumkafamçokkarıştı telefonlarımı acmıo diyorum.sonra yanımıza amil bey gelio hani hayat bilgisi die bi dizi vardı ya ordaki müdür:sm_confused: o da bize katılıo.ama bunlar hiç konusmuo benm ceneme vurmus habire konusuom.derken bi helikopter gelio ve ikisini alıp götürüo:a015: bende eve dönüyorum.asansöre biniyorum.ama asansör bizim katta durmuo teee 20ye cıkıo.halbuki 10 katlı apartman:uhm: ayy ne korkuom ben:çok üzgünüm:
işte böölefisfisfis
mıçım acıkta kalmıs olabilirmiCADIARZU
şekerim sen fazla dizi izledin bu aralar herhalım :)))ama merak etme bende o kadar tuhaf rüyalar görüyorum ki hamilelikte bunlar çok normalmiş.hem sık sık rüya görüyosun hemde bi çoğu anlamsız saçma sapan oluyo işte...bu arada mıçın açıkta kalmışta olabilir hani:=)
muhaha cırcır olayı hee:roflol: gecmiş olsun ben her sabah yasıyoruma.s.yaa kusura bakmayın da bişi soracam, ben geçen akşam üzeri bi avuç leblebi yedim ,sonrası perişan ..........ama leblebiden olabileceğini düşünemedim çünkü çok yemedim, neyse dün akşam yine bi avuç yedim bu sanah kalktım ki yine durum vahim............eskiden olmazdı böyle bişey , şimdi neden olur ki
kız gülşen valla birine bişi olursa vicdan azabı cekerim haa:çok üzgünüm:çok pis rüya yorumlarım celencim sanat dünyasından iki yıldız daha kayacak adamları helikopterle göndermişsin ama yinede Allah korusun kimse ölmesin, gelelim sana bi sıkıntın olcak ama bu sıkıntı aynı zamanda büyük bir mutluluğa erişmene vesile olcak
ya bişi sorcam...kasılmaları olan arkadaşlar var mı aranızda .bana kasılmayı tarif edebilir misiniz acaba yaa..ben hala çözemedim bu kasılma olayını.33+3 deyim henüz kasılmayla karşılaşmadım yada karşılaştımda ben onun kasılma olduğundan haberdar değilim..
ayy walla bu kasılmaları yaşayan biri varsa annatsın nolluurr yaa...bi de bebişin kıyafetlerini deterjanla mı yıkamak gerekir acaba..bizim eş dost bi sürü kırka yelek örmüş onları yıkayacağım ama makinede yıkanır mı sabunla elde mi yıkamak gerekir acaba...makina deterjanı zarar verir mi ayy ne cahilim ben yaa...
bence yünlü olanları yün deterjanları varya sıvı onunla yıka.zaten sıvı deterjan herzaman daha iidir.kalintı bırakmaz.ben bebek kıyafetlerini hacışakirin matiğini aldım ctesi onunla yıkıycam.yumosunda babysini aldım.ama pek kalıcı deil.pişman oldum.kendime kullanıyorum şimdi.bitince vernele falan bakıcam.
kasılma bendede 1-2 kez oldu merak etme olsa anlarsın farkedilmicek bişi değil böyle bebek karnının ortasında yusyuvarlak oluveriyo kasık kısımların dümdüz oluyo kısa süreli birkaç saniye bana böyle olmuştu
bence yünlü olanları yün deterjanları varya sıvı onunla yıka.zaten sıvı deterjan herzaman daha iidir.kalintı bırakmaz.ben bebek kıyafetlerini hacışakirin matiğini aldım ctesi onunla yıkıycam.yumosunda babysini aldım.ama pek kalıcı deil.pişman oldum.kendime kullanıyorum şimdi.bitince vernele falan bakıcam.
niye kız bende yumoş baby aldım çok güzel koktu bebişimin kıyafetleri hatta sabun tozuyla birleşince daha güzel oldu aynen istediğim gibi buram buram bebek kokusu varsositososito
ya bebek sanki ortaya doğru toplanıyomuş gibi olmuştu bi kaç kez..acaba bu kasılmamıydı...
bi de bi kaç gündür bebeğin hareketleri çok yavaş..yani 5-6 saatte bir falan hareket ediyor.ya da hareket ediyor ben hissetmiyorum acaba doktorumu arayıp sorsam mı normal mi bu haftada .....:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?