2008 Ekim Anneleri

çok pis rüya yorumlarım celencim sanat dünyasından iki yıldız daha kayacak adamları helikopterle göndermişsin ama yinede Allah korusun kimse ölmesin, gelelim sana bi sıkıntın olcak ama bu sıkıntı aynı zamanda büyük bir mutluluğa erişmene vesile olcak

ya bişi sorcam...kasılmaları olan arkadaşlar var mı aranızda .bana kasılmayı tarif edebilir misiniz acaba yaa..ben hala çözemedim bu kasılma olayını.33+3 deyim henüz kasılmayla karşılaşmadım yada karşılaştımda ben onun kasılma olduğundan haberdar değilim..

yok bacım dizide seyretmiom ama dediğin gibi suara rüyalar pek bi ucuk kacık oldu:uhm:allah hayra cıkara:Saruboceq:

muhaha cırcır olayı hee:roflol: gecmiş olsun ben her sabah yasıyoruma.s.
kız gülşen valla birine bişi olursa vicdan azabı cekerim haa:çok üzgünüm:

benmde geceleri oluo.bi uyanıyorum karnım kaskatı olmus.ama gün içinde oluomu işte onu bende anlamıyorum.acep nası bişi ki:uhm:

ayy walla bu kasılmaları yaşayan biri varsa annatsın nolluurr yaa...bi de bebişin kıyafetlerini deterjanla mı yıkamak gerekir acaba..bizim eş dost bi sürü kırka yelek örmüş onları yıkayacağım ama makinede yıkanır mı sabunla elde mi yıkamak gerekir acaba...makina deterjanı zarar verir mi ayy ne cahilim ben yaa...

canım ben geçen hafta yıkadım herbişeyini bebişimin makinaya attım 30 derece narine sabun tozu ve yumoş baby kullandım klasik bebek kıyafeti kokusu oluyo, bebek deterjanları da var ama ilk etapta sabun tozunu önerdi herkes o yüzden ilk etapta sabun tozu kullanıcam daha sonra bebek deterjanlarına geçicem:1rolleyes:

kasılma bendede 1-2 kez oldu merak etme olsa anlarsın farkedilmicek bişi değil böyle bebek karnının ortasında yusyuvarlak oluveriyo kasık kısımların dümdüz oluyo kısa süreli birkaç saniye bana böyle olmuştu

bence yünlü olanları yün deterjanları varya sıvı onunla yıka.zaten sıvı deterjan herzaman daha iidir.kalintı bırakmaz.ben bebek kıyafetlerini hacışakirin matiğini aldım ctesi onunla yıkıycam.yumosunda babysini aldım.ama pek kalıcı deil.pişman oldum.kendime kullanıyorum şimdi.bitince vernele falan bakıcam.

niye kız bende yumoş baby aldım çok güzel koktu bebişimin kıyafetleri hatta sabun tozuyla birleşince daha güzel oldu aynen istediğim gibi buram buram bebek kokusu varsositososito

ya bebek sanki ortaya doğru toplanıyomuş gibi olmuştu bi kaç kez..acaba bu kasılmamıydı...

bi de bi kaç gündür bebeğin hareketleri çok yavaş..yani 5-6 saatte bir falan hareket ediyor.ya da hareket ediyor ben hissetmiyorum acaba doktorumu arayıp sorsam mı normal mi bu haftada .....:bbo:

doğru walla sıvı deterjan daha iyi olur sanırım...bende öle yapiim.saolun arkadaşlar..

niye kız bende yumoş baby aldım çok güzel koktu bebişimin kıyafetleri hatta sabun tozuyla birleşince daha güzel oldu aynen istediğim gibi buram buram bebek kokusu varsositososito

ya evet gzl kokuo ama ilk yıkandığında.kuruyunca bişi kalmıo bnm camasırlarımda.vernel ve viking 1 ayda kalsa kokuyu tutuo üstündesengözlerimebaksanab

canım benimkisi normalde çok hareketli hatta hareket etmediği an yok diyebilirim bi gün böyle nerdeyse hareket etmiyo denecek kadar az hareket ediyodu soluğu acilde aldık doktor önemli olan hareket etmesi dedi az da yavaş da olsa hareket ediyorsa korkma dedi onlarında canlarının hareket etmediği zamanlar olurmuş ama çok korkmuştum hak veriyorum panik yapma uzan dinle bebeğini bu durum uzun sürerse doktora başvur bence

eğer kasılmaysa benimde karnım çok sertleşiyor hemde 22. haftadan beri o kadar sertleşiyorki ne yürüyebi,liyorum ne oturabiliyorum..çok kötü oluyor vücut kendini doğuma hazırlarmış ondan olurmuş benimkide baya bir sık oluyor doktor saatte 4 den fazla olmamalı dedi benim bazen fazla oluyor..dr istiraat ve bol su diyor....hayırlısıyla inşallah hepimiz sğlıkla kucağımıza alırızz.....bu arada beni erken doğum korkusu sardııı..bazen terliyorumm çamaşırım nemleniyor hemen tuvalete koşuyorum sugeldi diye sormayın birde diamondan çk etkilendimm..hayırlısı bakalımm

napıyonus bakemm..bızdıkla olcay hiç uğramamışş..
benim elenktırıkler kesildi kıslar anca giriyomm..

nisanur hayırlı olsun maşallah kızınavalla benim kız doğduğunda iki kiloydu düşün artık senin tombikin olcak galibaa..

çakılım bu ekran temizleyiciyi kızım çok beğendi ya onu nasıl masa üstüne indirebilirinm..:uhm:

yaa sınıfta bırakmayın benı valla süprizzzzz
mazeretım var benım bılıyorsunuz.mirmirmirmir
bıde ustune su kesılmelerı eklendı.oğlene kadar su verıyorlar taa gece gelıyor. bende kesılmeden ışlerımı halldedyım dıye koşusturuyorum

destına erken mı doğmuştu kızın nasıl ıkı kılo yaff???
benım daha sımdıden 2 kılo.

Anladım canım bende bebişii iyi beslemedın sandımmmklava:
kızlar ben nst ye 27. haftadan berı her gıdışımde giriyorum. ve 15 gunde bır gıdıyorum dr a. haftaya cuma yıne gıdeceğim ve nst ye bağlayacak yıne.bırde bebişe bakcak donmüş mü diye.:icecream:

cıtırım senn doktorun kim??anam benmkimi gariiiip sizinkimi??benmki ayda 1 i zor alıo nerdeyse!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…