eğer kasılmaysa benimde karnım çok sertleşiyor hemde 22. haftadan beri o kadar sertleşiyorki ne yürüyebi,liyorum ne oturabiliyorum..çok kötü oluyor vücut kendini doğuma hazırlarmış ondan olurmuş benimkide baya bir sık oluyor doktor saatte 4 den fazla olmamalı dedi benim bazen fazla oluyor..dr istiraat ve bol su diyor....hayırlısıyla inşallah hepimiz sğlıkla kucağımıza alırızz.....bu arada beni erken doğum korkusu sardııı..bazen terliyorumm çamaşırım nemleniyor hemen tuvalete koşuyorum sugeldi diye sormayın birde diamondan çk etkilendimm..hayırlısı bakalımm
benım kı tahır ozguder celencım.bucada yeri.
bence senınkı garıp artık 15 gunde bır alması lazım nedemek ayda bır zor alıyor yaf.
prize dıkkat et canım. erken doğumların sebebı en fazla bu ıdrar yolu enfeksıyonlrındanmış banada doktorum solemişti.a.s
hmm demek tahir bey ha:1no2: benm tam 4 sene doktorum oldu kendilerisenağlama nezamanki beni bostan yere hamişle deilken kürtaj yaptığını öörendim o an bitti benm için.ama babacanlığı abiliği ayrı onu atlayamam:çok üzgünüm:
hmm demek tahir bey ha:1no2: benm tam 4 sene doktorum oldu kendilerisenağlama nezamanki beni bostan yere hamişle deilken kürtaj yaptığını öörendim o an bitti benm için.ama babacanlığı abiliği ayrı onu atlayamam:çok üzgünüm:
ben geldimmmmm, şükür işyerindeki işleri bitirdim sayılır, artık canım isteyince bi uğrayacam , yarın sabah nst var, sonra işyerime gidip özel eşyalarımı alırım , sonraaaaa yaşasın özgürlükkkkkkkkkkkkk....................................destinacım ben onu masa üstüne atamadım , çareyi sık kullanılanlara eklemekte buldum :)...........................................celencim benim dr da ayda bir veriyo randevuyu hatta şöyle söyleyim 16 ağustosda gittim ya , 12 eylülde gel bakalım gelişme iyiyse 15 inde sezeryana alalım dedi :))))))) nerdeyse direk 15 inde gel alalım diyecekti
ya biri ltfen bi akıl versin.bugun toplasan bebeğim 1 saat ya oynadı ya oynamadı( kafayı sıyırıcam.yan yatıorum olmuyor düz yatıorum olmuyor.şekerli bişide yiyemiyorum...ya cok moralim bozuk (((((
ya biri ltfen bi akıl versin.bugun toplasan bebeğim 1 saat ya oynadı ya oynamadı( kafayı sıyırıcam.yan yatıorum olmuyor düz yatıorum olmuyor.şekerli bişide yiyemiyorum...ya cok moralim bozuk (((((
sadece dönüo.onu hissediyorum.ama tekme falan yok.allahım esirgesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?