2008 Ekim Anneleri

BEN GELDİMMMMMMMMMM

Bakıyorum konuşmuşunuz konuşmuşunuz ama beni soran olmamış DESTİNAM ve de ÇAKILIM haricinde...Sizi çok Şenizkıslar...Ama siz diğerleri:mymeka:CADIARZUkaydirigubbakcemileYeter mi bu kadar hayırrrrrrrrrrrr yetmezzzzzzzzzzzzz:dilcikar::mymeka:naniknanikbenneyaptımkiÇok üzgünüm çoook

benım kı tahır ozguder celencım.bucada yeri.
bence senınkı garıp artık 15 gunde bır alması lazım nedemek ayda bır zor alıyor yaf.

bende de war erken doğum korkusu..idrar yolu iltihabı vardı ..surekli tekrarlıyordu...erken doğum riski dedi doktor öle kötü oldum ki anlatamam..zati bi sürü antibiyotik kullanıyosun onun vermiş olduğu bi huzursuzluk var.bebeğine zarar verecek diye korkuyorsun..bi de erken doğum riski deyince doktor bunalıma giriyosun.ne zor bişi..allaha şükür şu an yok iltihap falan umarım tekrarlamas.inşallah sağlıklı bi şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza..

prize dıkkat et canım. erken doğumların sebebı en fazla bu ıdrar yolu enfeksıyonlrındanmış banada doktorum solemişti.a.s

BIZDIKIMMMMMMMMMMMMM sen nerdesin güselim bugün sendemi kızdın bu gacılara bak ben kızdığımı küstüğümü beyan etmeme rağmen kimseler oralı olmamış.Yarın da protesyo edek gelmiyek varmısın???:dilcikar:Çok üzgünüm çoook

benım kı tahır ozguder celencım.bucada yeri.
bence senınkı garıp artık 15 gunde bır alması lazım nedemek ayda bır zor alıyor yaf.

hmm demek tahir bey ha:1no2: benm tam 4 sene doktorum oldu kendilerisenağlama nezamanki beni bostan yere hamişle deilken kürtaj yaptığını öörendim o an bitti benm için.ama babacanlığı abiliği ayrı onu atlayamam:çok üzgünüm:

prize dıkkat et canım. erken doğumların sebebı en fazla bu ıdrar yolu enfeksıyonlrındanmış banada doktorum solemişti.a.s

ediyorum canım yaa..bu sıcakta ayağıma çorap bile giyiyoorum..doktorum üşütmeyeceksin dedi.cayranda kalmayacaksın dedi..ne kadar dikkat etsende bu sıcaklarda cayranda kalmamak mümkün değil.klima bi yandan...ee açmasan sıcaktan nemden nefes alamıyosun zatii...az kaldı biraz daha sabretse kızım..allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğurmak nasip etsin..

alla alla nası oluyor o hamile değilken kürtaj yapmak ..bu nası doktor yahuuuu.yanlış mı anladım acaba?:çok üzgünüm:

nası nan hamiile değilken kürtaj ettii:1shok:

bundan 4 sene önce kanamam vardı.sebepsiz yere.bu doktorda benm genc kızlığımdan doktorumdu.ona gittik.usg de baktı.bebek varmıs ölmüş aksam 10 gibi gel alalım dedi.sonucta güveniosun ne dese tamamdı bizim için.e bide acemilik.nese genel anestesiyle muayenesinde kürtaj yaptı.sonrada dediki bebek deilmiş kan pıhtısıymıs(( 4 sene önce genel anesteziyle yaptığı için 200 milyon almıstı.o an anladım ki para için hersey yapılabilio.ama ben hep derim doktor tamamen sans işi.bana ii gelmemştir ama baskası cok memnundur.allah iilerle karsılastırsın:)

ben geldim oy oy olcayımı kim küstürdü şimdi
iki misafir ağıladık bak kimse ilgilenmemiş kızla

celencim valla hayret ettim hamile olmadan kürtaj ha e o şimdik kürtaj da sayılmaz ne ki o

ben geldimmmmm, şükür işyerindeki işleri bitirdim sayılır, artık canım isteyince bi uğrayacam , yarın sabah nst var, sonra işyerime gidip özel eşyalarımı alırım , sonraaaaa yaşasın özgürlükkkkkkkkkkkkk....................................destinacım ben onu masa üstüne atamadım , çareyi sık kullanılanlara eklemekte buldum :)...........................................celencim benim dr da ayda bir veriyo randevuyu hatta şöyle söyleyim 16 ağustosda gittim ya , 12 eylülde gel bakalım gelişme iyiyse 15 inde sezeryana alalım dedi :))))))) nerdeyse direk 15 inde gel alalım diyecekti

:roflol: ..............

ya biri ltfen bi akıl versin.bugun toplasan bebeğim 1 saat ya oynadı ya oynamadı( kafayı sıyırıcam.yan yatıorum olmuyor düz yatıorum olmuyor.şekerli bişide yiyemiyorum...ya cok moralim bozuk(((((

ya biri ltfen bi akıl versin.bugun toplasan bebeğim 1 saat ya oynadı ya oynamadı( kafayı sıyırıcam.yan yatıorum olmuyor düz yatıorum olmuyor.şekerli bişide yiyemiyorum...ya cok moralim bozuk(((((

celencim prize a da söyledim bana da oldu eşşolueşşeğin keyfi yokmuş kıpırdamadı acile gittik bi sorun yoktu böyle ara sıra moralleri bozuk olunca kıprdamak istemiyolar ufak da olsa bikaç hareket gözlemlediysen endişelenme :teselli:
ama hiç hareket hissetmediğin zaman mutlaka doktora başvur Allah korusun büyüttük besledik kanguru gibi taşıdık bu vakite getirdik ihmale gelmez:Saruboceq:

sıcaktan mayışmıştır o da, valla benimki sıcakta uyukluyo

sohbetinize doyum olmaz, uyumadan gidiyim de yarın akşam için yemek yapıyım bari

sadece dönüo.onu hissediyorum.ama tekme falan yok.allahım esirgesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…