2008 Ekim Anneleri

selam millet naslız bakim kimi küsmüş kimi gene zavallı bebeğe takmış kafayı kaydirigubbakcemile3
olcaycım küsme ya nasılsın bakalım biraz anlat hele:1hug:
prize ben dalinin bebek deterjanıyla yumuşatıcısını aldım makinada yıkanabiliyo ve sıvı daha kullanamadım gezmekten pek eve gelemiyom da
celenim ya alışamadın gitti şu bebeğe sen doğduktan sonrada rahat vermezsin uyurken niye hareket etmiyo falan diye uyndırırsın haaaasırnaşık şey

yürüyüşe gittim.dediğini yaptım.tırmıklıo gibim??ya azda olsa var ama 1 saat mesela hiç kıpırdamadığı oluo( ben şimdik şu roman yarısmasını seyretmeye gidiom.bakem ozaman kıpırdıycakmı??azıcık oynak olacağa benziyordaa:))

kız celen gece rüyana girer gene bu sefer kızını bi zurnacıyla falan evlendirirken görürsün gitme gel kouşak

kızlar aresi yükle dediniz ya yükledim ama bağlanıyor yazıyor bağlanamıyor bi türlü

lime wire sanki yavaş gibi geldi bana, imesh i methettiler onu da beğenmedim pc yi kastı

böyle hiç bişisiz kal ozaman:mymeka:
nan sende hiç bişi beğenmiyon bakiyomda stresli garıı..şafak 25 miydi kılülülülülülü

kıalr belim çok ağrıdı söylemesi ayıp bugün akşam güzel bi ev süpürüp sildim yoz aldım mevsimin son reçelini de yaptım (şeftali) çok yorulmuşum yaa ben uzanmaya gidiyom hadi iyi geceler

ya destinaa benim bu kk puanım aylardır 11 nedennnnn, birbirimize puan versek ya bacım

ay bu kasım annelerinin aldıklarına takılıp kaldım gidemedim yaa utan çakılım neler almışlar odaları bilem hazır bazılarınınsenin 24 günün kalmak üzere ama daha aldıklarını falan şöyle komple göremedik bebek arabalrını falan almışlar benim bu konuda çok kafam karışık o kdar çok model özellik ve marka varki şaşırp tıırsıp dönüyorum kışın alzcaz biz daha ucuz oluyomuş

aaaa benim puanım da 1 miş yaa kim verdi bana bu biri başkası mı veriyo çakıl hadi ben sana 1 verim sen bana 5 ver benimki çok düşükmüş((

ahanda size 800. sayfa.hayrını görün.hade ben kaçanzii.buarada benm şafaktaaaaaa ikiiiii:)))

ben de uyuklamışım ya , neyse gidem de yerime yatam bari, iyi geceler hepinizeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…