2008 Ekim Anneleri

sanırım forumdaki diğerleri seni alakadar etmiyor eylülcüm, selam sabah yok , direk destinaya yazıyorsun sengözlerimebaksanab
destian bebişini dün akşam yazdı, geçmişe doğru bakabilirsin

aşkolsun çakılım.forumdakileri nasıl unuturum?siz benim herşeylerimsiniz.Şenizsadece destinamı merak ettim.valla yoksa sizi hiç unuturmuyumsırnaşık şey

ya rahmim feci kasılıyo.çok zorluyo.çıkacakmış gibi yapıyo.kasılmayla birlikte ağrı oluyo.size de oluyo mu?valla korkuyorum.gerçi yarın randevum var sorarım ama sizin de fikirlerinizi alayım dedim

sıcak ve uykusuz bir ağustos sabahındann günaydınn:sm_cool:

çakıltaşı_m=? şafak 24:lepi:
ok6872=?
nisanur38=?
nisa77=?
edhak=?
themis=?
ibolya=?
fulya79=?
gül_şen=?
photash=?
yadeo6=?
melsa18=?
celen35=?
kajo=?
bızdıkcan=?
yağmur ankara=tatilde-tatlicadiarzu-
kevser erduran=?
yeşimmerve=?
:teytey: herkeşş sınıfakaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
ahanda burdayıımm leeeeyynn:sm_cool: herkeslere good morning anacımlülülülülülü aynen uykusuz vecoookkk sıcak bir geceydi:CüvCüv: ama o uykusuzluğuma rağmen hangi arada uyuduysam yine seri rüyalarıma devam ettim ama anlatmıycam.sonram kızıonuz:dilcikar:

günaydınnnnn...ee ben bu sınıfta görülmüyorum aşk olsun sana destina cım..bak üstelik erken geldim benbenneyaptımki

[COLOR="Purple"]:CüvCüv:good mornıng canım..benim içinde uykusuz ve de sıcak bi geceydi..şekerim sen annat rüyalarını ben zevkle dinlerim seni.hem kızmam da :1hug:[/COLOR]

[COLOR="Purple"]:CüvCüv:good mornıng canım..benim içinde uykusuz ve de sıcak bi geceydi..şekerim sen annat rüyalarını ben zevkle dinlerim seni.hem kızmam da :1hug:[/COLOR]

hemen yazsaydım olurdu prizecim ama şimdik unuttum-tatlicadiarzu- hep onların yüzündenbenneyaptımki bana kızıolar yaaaa:çok üzgünüm: kötü onlar kaka pis dimiii:çok üzgünüm:

Herkese Günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrhihoyyyt
Bende burdayım
Nasılsınız bakalım inşallah gününüz hayırlarla gelir hayırlarla geçeeeeeerrr
Cümlemize ve Bebişlerimize sağlık sıhhat dileklerimle tekrar Herkese Merhabaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

Kızım ne bu yaaaaa en az 15 sayfa aşmısınız bir günde zaten hep ben yokken çeneniz düşüyor nasıl okucam ben şimdi bunları oku oku bitmez öğleden sonra yokum zaten akşama abimin sünnet düğünü var hazırlanmam lazım

günaydın bende burdayım evet çk sıcakdı ben uyuyamadım habire terledim.bu arada eşimlede aramız açık birazz ona kızgınlığımda eklenince uykum hepten kaçtı...kötükedihüsokötükedihüsobu ekim babaları öküz gerçktennnklava: tansiyonum yükselicek diye korkuyorum inşallah bişey olmazz..neyse kızlarr sizinde kafanızı şişirmiyim kendinize iyi bakınnn

ayem hiyır tiçır:lepi:
ay ne sıcak ne sıcak buharlaşıp gökyüzüne karışağım az kaldıklava:
günaydın herkeslereeeeeeeee
gidip bişiler yemem lazım bebeğim tepinmekten helak oldu kuzusucokacimcoook

günaydınnn güzellerrrrrrrrrrrrrrr Şeniz ewwetttt şafak 24 ben sabah sabah nst den geliyorummmmmmmmmmmmm sositososito ne kadar kolay bişeymiş, çok stres yapmıştım ama değmezmişşş neyse sonuç çok iyiymiş doktorcum çok beğendi, 10 gün sonra tekrar bakalım nst ye dedi ...........................bızdıkcan nerdeydin bakiim dün, olcayımı da küstürmüşler gelmicem yarın demiş , su koyvermeyin kızım :mymeka: şurda şafak saymaya başladık :dance:

günaydımn millet sabahın köründe kalkıp hastaneye gittim sonuçlarımı aldım ve bende de idrar yolu enfeksiyonu varmışş:1no2:dr.monurol diye bi ilaç verdi bi kere kullanılıyomuş içini yıkıyor dedi bi de suyu bol içecem off zaten fil gibi su içiyom yaaaa
bide kanım daha da dşümüş demir ilacını bi gün sabah bir günde sabah akşam içecekmişim aslında ben 1 taneyi bile düzenli içmiyodum neyse gelir gelmez 2 kaşık pekmez içtim bundan sonra pekmez takviyesi de yapcam 20 gün sonra gel nstye bağlayalım dedi ondan sonra da 15 e bir ve en son haftaya bir geleceksin dedi son 100 metredeymişim

hheeeyyyyt uuuleyyn ekim babalarına öküz diyeni fururum ben beeeeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

bizde öyle korunuyoduk hidenişkocum allah nasip ederse oğlumu alıcam 2 ay sonra kucağıma:lepi:

ahanda yakaladım seniiii:roflol: azgun karuu:jeyyar: ne işin var bakiim senn bööle konusmaların içinde:mymeka: heleki bizden habersiz:mymeka: insan bizede sööler:jeyyar:

ay benim o nst hakkında hiç güzel bi anım yok ya kanamam olduğunda doktoru beklemem için beni servise yatırdılardı orası da nstnin olduğu odaydı ben zırıl zırıl ağlıyorum bebeğim öldü diye koca koca göbekli karılar geliyo karınlarına bağlıyolar güp güp bebeğin kalp atışları duyuluyo ben onları duydukça daha çok ağlıyorum off nasıl geçti o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…