2008 Ekim Anneleri

çakılım ne merem bişeymiş bu nts? napıyolar yani karnına aletler bağlayıp dıptıs dıptıs kalp atışı felanmı dinleniyo?

evet canımmm beni yatırdı ebe cihazın iki tane probu var kanıma jel sürüp onları yerleştirdi bebişimin kalp atışlarını duymaya başladım, elime de bir cihaz verdi üzerinde bir buton var bebiş oynayınca ona bastım o kadar............... hani kalp grafisi çektirdiğimizde çıkan kağıt var ya aynı öyle bir rapor çıkıyor onu da doktoruma gösterdim .............o kağıtta kalp atış sayılarını gösteren çizelge var, anladığım kadarıyla benim bebişin dakikada 120-160 arasıydı

ben sana kıyamam yaasenağlama benide kürtaj olduktan sonra doğum yapan kadınların odasına yatırmıslardı.tek hatırladığım bebek cığlıklarına karısmıs olan beni burdan cıkarın diye haykırmalarımdısenağlama allahım kiseye yasatmasın bebişlerimizi bizlere bağıslasın:Saruboceq:

Yok be anacım dedim ya bugün abimin sünnet düğünü var dün akşam kına gecesi vardı öğleden sonra izinliydim sabahtanda günün tüm işini yapınca siteye bakacak halim kalmadı inanın bugünde öğlenden sonra yokum ve akşam ne yapçam bilmiyorum daha kuaförümle bile görüşemedim giyeceklerimiz tam hazır değil ay stress yapıyorum zaten erken kalkınca akşama halimde kalmıyor birde bu hamilelikte kilo aldım ya önceden çok zayıftım herkes çok beğeniyor dün biraz halaya katılim dedim annem çimdiklemekten bi hal oldu sallanma bebeğe bişey olcak yok nazar değecek diye offfff

nisanurcum geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu çoğu hamiş bayanda görülüyomuş zaten
evet o demir hapına bende illetim ama bi yol buldum artık çiğnemiyom emiyom böyle daha iyi gibi geldi öbür tür dişimee yapışıyo çıkmıyo filan

üffffff bugün çok işim var kızlar bu sıcaklarda yapılmıcak tek şeyi yani ütü yapmam lazım ve dağ gibi ütüm varkafamçokkarıştı
en iyisi öğle sıcağı çökmeden yapıım:a015:

nisanurcum geçmiş olsun , kan hapını ben de iki içiyorum , nefret ediyorum ama napıyım, katlanacaz işte, enfeksiyon için de dr haklı çok su içmen iyi olur , allahtan yaz gebesiyiz de su içilebiliyor, kış olsa bu kadar zor içerdik.............................................................bızdıkcan ne halayı kıs rahat dur , zaten bi topluluğa girsek gözler hemen üzerimizde oluyor bi de halay malay :mymeka: duymayım bi daha, akıllı uslu hanım hanımcık otur bi köşedeeeeee Çok üzgünüm çoook ben hastanede bile sinir oluyorum kadın doğum hastanesi güya ama kapıdan girince sanki başka hamile yokmuş gibi tüm gözler seni süzüyor ya kötükedihüso

canım demir hapı çiğneniyomuki benimki gynoferon diye bi ilaç dr. da eczacı da öyle bişey demedi ben içini okuduydum öyle bişi hatırlamıyom yoksa yanlış mı yapıyom ben kabız yaptığı için içmiyodum genelde

Nisanurcum geçmiş olsun canım o bahsettiğin tek kullanımlık ilaç gerçekten iyi geliyor yengem kullandı geçen hafta şimdi iyi evet bol su iç şu çiğnenen ilaç varya sanırım o Ferlos seninki suyla alınanlardan sakın çiğneme olur mu

peki çiğnemem canım sen de çok hoplama şöyle yeni gelin gibi süzüne süzüne oyna

hani bu destina sabah sabah kalkyo adında sınıf başkanı bi yoklama gerisi nanay

kızlar ne güzelmiş ya evde tyalnız olmak valla alıştım ha herüfe diycem bikaç gün daha kalsın koca yatakta bi güzel serin serin uyuyorum canım istedği zaman yemek yapıyorum yoksa sandviç falan idare ediyorum ohh be biraz tatil yaptım bu sayede

destina şimdi başka derslere çalışıyordur, celene söyleyelim bulur onu :)))))))

o da gitti baksana destinayı yakalaym derken onu da kaybetmiyelim kocası da gelmedi daha

aaaaa benim puan 3 olmuş çakılım sen mi verdin akşam uyudum ben fazla bekliyemedim nerden veriliyosa ben de sana vereyim

valla iyi hoş da ben ramazan da napacam diye düşünüyorum, oruç tutamam , sıcaklarda da yemek yapmak zor geliyor, kociş sefil olmasın diye yapmak da lazım, ramazan da öyle tek çeşit de olmuyo , e bi de sahura hazırlamak lazım, ben de artık iyice ağırlaşmış olurummm kafamçokkarıştı

peki çiğnemem canım sen de çok hoplama şöyle yeni gelin gibi süzüne süzüne oyna

Tamam ama ben hoplamasam bebek hopluyo hiç durmuyo ki bari millet çakmasın diye ya ellerimi karnımın üstüne koyup kamuflaj ediyorum yada bende hopluyorum ama güzelde oluyor gerçi akşam biraz kasık ağrım oldu hemen oturdum da inşallah bugünü de sağlık sıhhatle atlatırız.
TÜM KIZLARIN DİKKATİNEEEEEEEEEEE!!!!!
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/So...iye&ArticleID=980551&Date=21.08.2008&b=Kocaya ilişki cezası&ver=34 HABERİ İYİ OKUYUN.
Celenim bunu yazıcıdan çıkart eşin gelince önüne koy yeter bi tanem

hani mesajımızın üzerinde saat yazan yer var ya orda terazi resmi var, kötü içerik yazısının solunda teraziye tıklıyorsun ordan veriliyor

canım teşekkür ederim şimdi baktım sana vermek için ama beceremedim ki
benim kociş ne diyo biliyon mu o da eş dururmundan kurtarabilirmiş bu sene hamilelerin kocası da kazaya bırakabilir diyo kısa günler de tutacakmış tabi şaka da bi de bizimki burnumdan getirir sigara içiyo beyfendi bi de açlığa hiç tahammülü yoktur hersene oruç mu tutar bana işgence mi yapar bilemem ama bu sene hiç çekemem yemeğini hazırlarım ama nazını çekemem doğrusu

anammm çok şükür bizimki açlığa susuzluğa haddinden fazla dayanıklı , hatta beni çileden çıkartacak kadar dayanıklı, ben hatırlatmasam yemek yemeyi de düşünmez, ama tek kötü yönü yemek seçer, o yüzden zor işte, adam sebze düşmanı , sadece kızartma olursa sever sebzeyi , e et hadi neyse de tavuk sevmez, kırmızı et hazırlamak da meşakkatli iş , sahurda da hamurişi seviyor , galiba bu sene aç tutacak orucu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…