çakılım ne merem bişeymiş bu nts? napıyolar yani karnına aletler bağlayıp dıptıs dıptıs kalp atışı felanmı dinleniyo?
ay benim o nst hakkında hiç güzel bi anım yok ya kanamam olduğunda doktoru beklemem için beni servise yatırdılardı orası da nstnin olduğu odaydı ben zırıl zırıl ağlıyorum bebeğim öldü diye koca koca göbekli karılar geliyo karınlarına bağlıyolar güp güp bebeğin kalp atışları duyuluyo ben onları duydukça daha çok ağlıyorum off nasıl geçti o günler
günaydınnn güzellerrrrrrrrrrrrrrr Şeniz ewwetttt şafak 24ben sabah sabah nst den geliyorummmmmmmmmmmmm sositososito ne kadar kolay bişeymiş, çok stres yapmıştım ama değmezmişşş neyse sonuç çok iyiymiş doktorcum çok beğendi, 10 gün sonra tekrar bakalım nst ye dedi ...........................bızdıkcan nerdeydin bakiim dün, olcayımı da küstürmüşler gelmicem yarın demiş , su koyvermeyin kızım :mymeka: şurda şafak saymaya başladık :dance:
nasıl korunuyomuş destina celen söylesene:jeyyar:
nisanurcum geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu çoğu hamiş bayanda görülüyomuş zaten
evet o demir hapına bende illetim ama bi yol buldum artık çiğnemiyom emiyom böyle daha iyi gibi geldi öbür tür dişimee yapışıyo çıkmıyo filan
üffffff bugün çok işim var kızlar bu sıcaklarda yapılmıcak tek şeyi yani ütü yapmam lazım ve dağ gibi ütüm varkafamçokkarıştı
en iyisi öğle sıcağı çökmeden yapıım:a015:
kızlar ne güzelmiş ya evde tyalnız olmak valla alıştım ha herüfe diycem bikaç gün daha kalsın koca yatakta bi güzel serin serin uyuyorum canım istedği zaman yemek yapıyorum yoksa sandviç falan idare ediyorum ohh be biraz tatil yaptım bu sayede
peki çiğnemem canım sen de çok hoplama şöyle yeni gelin gibi süzüne süzüne oyna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?