2008 Ekim Anneleri

çakılcım işin zormuş benimkisi hiç yemek seçmez önüne ne koyarsan yer hatta iğrenç bile olsa performanstan düşmeyim diye hayatında yediği en güzel yemekmiş gibi yapar zavallı kocamcokacimcoook ama boğaza çok düşkün öyle aç maç oruç tutmaz eee ramazan son ayımıza denk geliyo yemek yapmayı bırakta sahur hazırlamak işkence olur bende çareyi şöyle buldum 15 gün kayınvalidede 15 gün annemlerde kalırız hem o aç kalmaz hemde ben ayaklarımı uzatır bi güzel keyif yaparım diye düşünüyorum hemde son günlerimiz olacağı için yanlız kalmamış olurum

ee alırsın pastaneden 1 tepsi börek dolaba atarsın her sahurda çıkar çıkar yesin adam npalım bu sene idare etcekler ben kaçıyorum öğleden sonra oturmamız var kalkıyım çamaşırları asayım kociş olsa o asardı ama neyse hadi iyi muhabbetler kızlar akşama grşrz

amannn düşünmedim değil de evimden başka yerde de kalamam ,diğer zamanlar neyse de bu koca göbekle evimden başka yerde rahat edemiyorum

Kızlar ben hamile kalınca çalıştığım için annemle babam benim alt dairemi satın aldı yaklaşık 2 aydır taşınma işlemleri falan derken daha yeni evlerinde uyumaya başladılar akşama kadar beraberiz normalde bu Ramazanda umreye gidecekler Allah hayırlısıyla nasip ederse kayınvalidemler bize gelecek 1 ay kalacaklar bayrama kadar tahminen ekimin ilk haftası doğururum % 90 sezeryan olacak çünkü e o zamana annemlerde gelir yani hiç yalnız kalmicam aslında bu çok güzel ama şu çiçek sulama sıkıntısı olmasa

annenler evde olmıcakmış nasılsa ramazanda siz onların evde sularsınız çiçekleri

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız doğurmalık oldunuz hala aklınız fikriniz çiçek sulamada sırnaşık şey
anacım bırakında vücutlar biraz dinlensin biz 4. aydan beri perhizdeyiz kocamın göbeği bi görseniz benimki kadar var aynanın karşısına geçiyoz yan duruyoz :CüvCüv::CüvCüv: o 7 aylık ben 8 aylık işte adam kendini yemeğe vurdu :roflol::roflol:

Evet düşünmedim değil hatta annem isterseniz bizim evde kalın geceleri daha rahat edersiniz dedi ama kayınpederlere ayıp olmaz mı biz onlara geliyoruz onlar bizi bırakıyor demezler mi aşağıya gidip kapanmakta olmaz artık ne biliyim dışarı çıkıyoz diyip kaççaz başka çare yok tek çözüm bu

gece uyurgezer numarası yapar inersin aşağıya, eşin de sözümona sana bakmaya peşinden iner :roflol::roflol:

Biliyoz kızım zaten lahusalık 40 gün öncesi 1 ayda yasak şurda kaç kere kaçabilecez ne kıskanıyosun sende sula bu arada Çakalım sen benim bi msjimi kaçırdın geri dön ve oku

DESTİNA =
CELEN =
OLCAY =
KAJO =
nerdesiniz huuuuuuuu?
kajo bu ara bizi çok ihmal ettin , gözümden kaçmıyor haberin ola

gece uyurgezer numarası yapar inersin aşağıya, eşin de sözümona sana bakmaya peşinden iner :roflol::roflol:

ı ı cık olmaz Çakal tutmadım bu önerini kaynana diyecek ulen bu gelin böle değildi hamilelikte bi sürü sorunu çıktı daha bi senesi doldu böyle hergün bişeyi çıkarsa ohooo ne yapçam ben sonra

ı ı cık olmaz Çakal tutmadım bu önerini kaynana diyecek ulen bu gelin böle değildi hamilelikte bi sürü sorunu çıktı daha bi senesi doldu böyle hergün bişeyi çıkarsa ohooo ne yapçam ben sonra

ikinci gelini bi kaç gün yanımda yatırıyım bakıyım da uykusunda geziyorsa almiim mi der kaydirigubbakcemile3

Hastaydı Manisa'da tedavi görüyordu bizde kalıyordu benim yatağım çift kişilikti ve kışın resmen seninle yatıyım dedi

Yaaa aynen öyle sabah o uyurken işe gidiyorum ya giyiniyim dedim bi baktım gözünü kısık açmış inceliyor beni

Neysem benim son 20 dk saat 12 oldu mu ben kaçar amma Çakılım sen benim msji bulamadın valla olsa yorumların olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…