2008 Ekim Anneleri

canım destinamın günah:mymeka:ını aldım yaa millete fırça çekiyomuşş

destina sabah sabah ilk iş cinsel hayatını yaıyo galiba dur bi bakim ne yazmış

:roflol: bende ilk gördüğümde aklıma o geldi nisacım:roflol: dedim bunun geces, süper gecti heralde millete hava basıcak:jeyyar: dur bi bakam ne yazmısnaniknanik

kızlar sohbetedoyum olmaz da benim bugün gene oturmam var gezmeye gitcez kızımla akşam yemeğmi yapcam ee daha kahvaltıyı da hazırlamadık hadi size iyi muhabbetler diliyoz

şimdii

nisa77 hayatım gözünaydın maşallah kızımıza ..zayıf olucağına biraz şişman olsun be nisacım zayıf çocuk büyütmek okadar zorkii-tatlicadiarzu-hem ufacık bi üşütmüş olsalar bile hemen kilo veriyolar o yüzden stokları bol bol doldurmak lazımyerimseniben

nisanurcum ben günde 2 kere falan duş alıyorum klima açık yinede fayda etmiyoo..akşam benüm herüff soba gibsin dokunma diyosırnaşık şey

celen gel bakim ben seni sakinleştirim:1hug:canım boş ver bugün var yarın yoklar 1 elin 1 ayağın sayılır bi cemreni kucağına al annen daha bi kıymetli olacak onu öyle iyi anlıycaksınki..allah yokluklarını göstermesin sen yinede büyüktür de geçç:teselli:

olcay zamanla aşıcaksın canım benim zaten şimdi davranışlarında hormonlarınında çok etkisi var..merak etme her kadın kıskanırr..ama inan bunu belli ettiğinde sanki masus gözüne sokuştura sokuştura bazı şeyler yapıyolar..önemsemiyomuş gibi görünücen umrunda değil havaları yaniiyerimsenibenama altan takibe devam..:1hug:

üzülme canım allah her bebeği rızkıyla yollar..umarım en yakın zamanda iş bulur eşin belki daha iyi bi yere girer dualarım seninle:teselli:

günaydın kıslarkaydirigubbakcemile3 çakıltaşı doğum günün kutlu olsunhihoyyyt moralim bozuk kaç gündür :çok üzgünüm:eşimin çalıştığı yer kapatılıyor ve eşim işsiz kalacak mobilya ustası eşim işin kötüsü sektör çok durgun ve kışa geliyoruz kimse işçi aramıyor..bebişte olcak ben bu hafta izne çıkcaktım bi ay daha çalışcam nolur nolmaz aynı firmada çalışıyoz belki mağazada kapanır...:Saruboceq: dua etmekten başka çare yok sizde dua edinde bi an önce iş bulsun kocişim...

sezencim moralini bozma canım.Allah'ın izniyle eşin yeni bir iş bulur inşallah.bi kapı kapanır,bi kapı açılır.hiç belli olmaz canım.her bebek rızkıyla gelirmiş hem...sakın üzülüp bebişinide üzme canım.zamanla herşey düzelir.a.s.

allahtan ümit kesilmez saezencim.hem bebekler rızıklarıyla bereketleriyle gelirlermiş.üstelik her kötünün içinde bi hayır vardır.allah korusun belki baska bişi olucaktı ama böölesi, daha hayırlı oldu.dualarım seninle.allahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah:1hug:

hoş geldin minikeller aslında bu sorunun cevabını vericek olan çakıl hanım ama daha uyanamadı herhal..
valla kıslar benim ikinci ama ilki kadar heyecanlanıyorum rüyalarımda onu doğuruyorum emziriyorumm okadar güselkii:asigim:
allah sağlıkla kucağımıza almayınasip etsin:Saruboceq:

CNM benim üzülme bebek rızkıyla gelir ALLAH bir kapıyı kapar bir kapıyı açarmış bi tanem üzme kendini inşallah daha iyi koşullarda iş bulur eşin ALLAH hepimizin çocuklarının rızkını bol versin dualarımız seninle

günaydınlarrrrrrrr...................ben geldimmmmmmmm.......................uyudum sanmayın , bugün malum temizlik günümüz, kadın geldi, yorganları filan balkona attık , yıkanacakları yıkıyoruz , havalanması gerekenleri havalandırıyoruz , bi yandan ütü , iş çokkkkkkkkkkkk.......................neyse şööle bi yazdıklarınıza bakiim ne var ne yokmuş

ne uyuması beekaydirigubbakcemile3 çiçek bakım merkezinde kendileri:mymeka:

merhaba kızlar doğum zamanı gittikçe yaklaşıyor çok heyecanlanıyorum ben sizde durumlar nasıl?

aklıma geldikçe geceleri uykularım kaçıyo,heyecandan uyuyamıyorum,kendimi hep bebişimle hayal ediyorum,şuan resmen bebek aşeriyorum...sürekli dua ediyorum.Allah'ım hepimizin bebişlerini sağ salim elimize almayı ve büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq:.onu daha görmeden bu kadar sevebiliyorsam,gördükten sonra neler yapabilirim bebeğim için bilemiyorum...yapabileceklerimi düşündükçe ben bile şaşırıyorum......annelik gerçekten "süperkahraman"lık gibi bişey sanırım

celen celallenmişin bacım yine, relax relax Allah başımızdan eksik etmesin onları .............. nisacım çok şükür iyi haberlerle gelmişin sevindim..............olcayım inşallah sen de güzel haberler getirirsin ................sezen üzülme bitanem herşeyde bi hayır vardır bilemdiğimiz göremediğimiz, rabbim bizden iyisini bilir muhakkak, bebiş de rızkıyla gelir , allah canlarımızı sağ etsin gerisi boş .............fatoşcum uykuların kaçması normal artık , ben bu gece gözümü bile kırpmadım desem yeridir , hayırlısı ile alacaz inşallah bebişlerimizi kucağımıza , az kaldı..................benim şafak 18

ben de geldimmm
ya dün öğlenden geceye kadar kocişle gez toz valla çok giremiyom siteye bu gezmelerden ama hem vallah hem billah öslüyom sizia.s aklım burda naptı bu arılar acep diyomfisfisfis
olcayım iplerin gevşemeye başlamış canım çok sevindim valla o senin biricik kocacın kıs o kadar da kıskanıp sıkma adamı saten senle evlenmiş herüf bi de çocuk yapmışınız iyice aile olmak üzresiniz herüf napsın diğer karıları boşver takılmaya çalışan avcunu yalar zaten kimse senle boy ölçüşemez sen kocişe güvena.s
bak bugün de dr a gidiyomuşun inşallah güsel haberleriyle gel de kocacınla birlikte derini size gönderdiği için dua edin:Saruboceq: ve birbirinize sarılarak uyuyunn uyuyun diyom çünküm bize artıkım çiçek sulamak yasak gerisi size kalmış bacımm:roflol::roflol:

çakılım kıs valla doğum gününmüş bi ben kutlamamışım özürrsenağlama bunlarda bendena.s.

yaw bakın dün gece rüya mıydı neydi valla bilmiyom kıvırcık saçlı 3 yaşlarında bi çocuk kalkta tuvalete git bak sen annesin dedi bana ben de gözümü bi açtım anam hakkat felaket sıkışmışım hemen boşalttım idrar kesemi
acaba bebiş daralıyo mu böyle biz çok çişimizi tuttuğumuzda??

canım sıkma canını demek fayda etmez,illaki sıkılıyo insan ama allah büyük bebek rıskıyla gelir derler,bakarsın daha iyi bi iş bulur kocan allah hepimize herşeyin hayırlısını versin:Saruboceq::teselli:

Kızlarrrrrrr,

Ben şimdi yemeğe gidiyorum ordan da doktora ay heyecanlandım fena bi biçimde...Nolur dua edinde güzel haberlerle döneyim.Randevum 12,45 sarkmazsa bile 14,00 den önce gelemem nolur dua edin yazarım dönünce.ÇAKILIM sende sakın yorma kendini bırak kazdın yapsın mazallah dikkat et...EDHAK sana da çok tşk ederim cnm ya bakmaz de mi başkalarına ben onun oğluşunun annesiyim sulananlarda avcunu yalar de miyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…