2008 Ekim Anneleri

iyi gecelerrr dicemm ama herkes uçmuşşgamyoncuiremsu
anca gelebıldım eve ve doğruuu bılgısyara koştum valla.neysekı ıyı haberler varmış,gecmiş olsun nısanurcuma.s.merak ettık senı cok.
neyse yorgunum gıdp yatayım bari bende.yarın gorusurus.:1hug:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızımın güzel teyzoşlarrrrrrııı.galiba tükanı ben açtım bugün.hiç uyku tutmadı beni yaww hala uykum varrr.mirmirmirmir
bu arada hayırlı cumalar rabbim bu cuma yüzüsuyu hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı zamanlarda doğumlar nasip etsin.bebişlerimizi sağlıcakla yetiştirmeyi nasip etsin bize.kızlar bugün birbirimize dua edelim mübarek gün.sela ile ezan arası yapılan dualar kabul olurmuş...geçmişi bi okuyayım barüü

günayıdınn..:sm_cool:
canım acayip bi şekilde şu celenin memleketinin tatlısını çekiyocokacimcoook
sabaha kadar rüyamda onu yedimmsırnaşık şey
bikere yapmıştım ecüş bücüş olmuştu ya yapmam lasım pipisi düşmesin oğlumun:lepi:

günaydın bacılar.acaaaiiip derecede moralim bozuksenağlamasabah 3 te teyzemi aldım havaalanından.bize geldk.oturduk konustuk biraz hasret giderdik.bebişime aldığı cicileri actık.ben aldıklarımı gösterdim(onun 3 oğlu varda kıza hasret:1hug:)neyse 5 gibi yattık.7 de ananem annem diğer teyzem eşi ve oğlu geldiler.kahvaltı yaptılar.ve didime yola cıktılar.suan izmirde allah korusun acil bişeyim olsa komsularımdan baska yardımıma kosacak kimsem yoksenağlamaöz annem teyzelerim (gerci almanyadakine emrivaki oldu bu tatil) ananem ellere muhtac ettiler beni.senağlamakocam suan ailem hakkında bişey söölese onları savynucak yüzüm yok artıksenağlamabana deseki bak sın ayındasın anan bile bırakıp gidio diicek sözüm yok.beni el oğluna bööle ezdirdiler iştesenağlama
tek tesellim kızım.allahın bana bi lütfu o.vücüdümda kapladığı yer minicik hayatımdaki yerine göre.şimdiden anasının can yoldası oldu meleğim.ona söz verdim ağlayarak "benm yasadıklarımı yasamıycak allahım izin verdiği sürece hep yanımda olucak-yanında olucam her ihtiyacı olduğunda ellerinden tutucamsenağlamaallahım onu bağıslasın bana(hepimizinkileri:Saruboceq:)diyorum ya tek tesellim kızımmmmsenağlama

günaydınn ya nisanurcum iyiymişin çok sevindim ben de tüm gece meraktaydım bu kız naptı diye
ama kocacımla ben iki istanbul bilmez dolaşmaya çıkınca kaybolduk bi baktım sefaköy deyiz bi baktım köprüden geçmişiz kadıköydeyiz tekrar şişliyi bulana dek canımız çıktı anam bu çevreyolu dedikleri ne melem bişeymiş bi çıkışı kaçırdın mı yandın
gezmiyom işte bi daha küstüm:dilcikar:

celenim kıyamam sana kıs sen de gideceydin hani vaz mı geçtin yalnız kalmazdın be kuzum:teselli:

GÜNAYDINNNNNNNN

Kızlar iyi başladık bugüne galiba toptan YARABBİM bin şükürler olsun sana.NİSANUR38 varya hepimizin yüreğini ağzına getirdin çok şükürler olsun ki iyisin geçmiş olsun hayatım ALLAH hepimize vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah...CELEN' im noldu gı söyleniyodun geçen gün ben sana dediydim ALLAH eksikliklerini göstermesin kızım onlar arkanda gizli kalen senin üzülmene gerek yok bak biz burdayız şu anda senin hissettiklerini ben zaten hep hissediyorum kocamda olmasa ki o da istediği sürece işte kimse yok ama biz güçlü kadınlarız ALLAH' ın izniyle geliriz herşeyin üstesinden ağlama bakıyım yeter artık sil gözünün yaşını hepimiz vaktinde doğuracağız ve ALLAH' ım izin verdiği sürece onların yanında olacağız RABBİM bizi onlara onları bize bağışlasın...KAJO neyse sende iyiymişin evini de temizlemişin 2 günde kaçamak eee hakkındır hakettin yani...

günaydın herkesleree:sm_cool:
hayırlı cumalar olsun inşallahh
celencim kıyamam ben sanaa:teselli:üzülme canım..hem sadece 2-3 günlüğüne gitmedilermi?

günaydınlarr herkese hihoyyyt
bugünnn çokkk heyecanlıyım kızlar aksamustu 17:30 da kızımı görmeye gideceğim.:teytey::teytey:
celen yıne bunalım yapıon bakıyomm.ben varım len izmirde üzülme,yanınadayız hepimiz:1hug:

günaydın arkadaşlar nasılsınız a.s.

uzun zamandır yazmasam da sizi takip ediyorum, herkesin keyfi yerindedir umarım..

günaydıııın kıslaara.s.

nasılsınız bakalım bugün,çok şükür haberler güzel,
nisacım çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim,
celen kız ne ağlayıp duruyon şekerim sanki çok uzağa gitmediler ya hem 2-3 gün sonra gelirler,sen niye gitmedin ki:sm_confused:
bizde iyiyiz bugün oğlumla 4-5 saat te olsa uyuduk buda bize 2-3 gün gibi geldi onca uykusuzluktan sonra:CüvCüv:
herkesi çook öpüyoruz hayırlı cumalar bu arada,:Saruboceq:

dbest hoş geldinnŞeniz
çıkmadınmı kuzum doğum iznine artık sende başlasan sohbetlere diyorumm..

celen:1hug:ağlama kıss sende gitseydin ya güselimm değişiklik olurduu.. çok takıyosun kafana ama son haftaların olsaydı gitmeslerdi daha doğuma 1.5 ayın varya ondan rahat davranmışlardırr...kızma bakimmm hem kocacığında bişiy diyemez onunkiler çokmu yanınızda..:1closedeyes:

valla bu senin kız senden dolayı hep duygusal olcak hee bütün hamişliği sulugöz geçirdin:mymeka:

günaydınnn hayırlı cumalarrrkaydirigubbakcemile2
celencim üzülme tatlım seniii çokkk iyi anlayabiliyorum benim annem de öyle bu konularda ince fikirli değildir insan anasına nazlanmak istiyo ama anne biraz gaddar olunca olmuyo benim eşimde bazen der nasıl annen diye tabii söylecek laf bulamıyo insan napim onun yapısı bu diyom ama bazen benimde çok gücüme gidiyo bir de hamilelikten daha fazla etkileniyor insan napalım bizde onları böyle kabul edelim hiççç üzülme tatlım bebeğinde üzülür sonra bizler yanındayızŞeniz

mrb kızlar hepinize hayırlı cumalar...rabbbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar versin..
celen tatlım üzülme be güzelim daha doğuma da var annenede hak ver uzun zamandan beri görmediği kardeşleri var onlarında birlikte olmaya hakkı var..benim annemde bazen öyle ama ben hak veriyorum iki kardeş 5,5 hafta arayla hamile kaldık kadın ikimizede yetişiyorr...hamile olduğumuzdan hep ilgi bekliyoruz naz yapıyoruzz...hem kocan bişey diyemezz ayda yılda bir kere geliyor...çok düşünüyorsa onun ailesinden birisi gelsin yanınaa...sen kafana takmaa bebişinle konuş sohbet et.doğumdan sonrada sen çok gezersin.....

ya kevsercüğüm nerde yaa kıs inşallah doğurmamıştır hee iki haftadır girmiyo siteye:Saruboceq:

doğursa 2 haftadır girip bi haber veriridi herhalde:uhm:en azından 1 kere girmeye fırsat bulurdu yaa..bizler doğurunca böyle haftalarca habermi beklicez birbirimizde beaaa:çok üzgünüm:
şimdikten anlaşalım..ilk günler olmaz tabi ama doğuran ilk fırsatta girip haber versin bi şekildekaydirigubbakcemile3

günaydın............hayırlı cumalarrrrr..................bu gece süper bir uyku çektim valla , ohhhhhh kaç zamanın uykusuzluğunun acısını çıkardım ...................nasılsınız bakalım bugün, doğrmaya niyeti olan filan yok değil mi? bu gün kim action yapacak

bu arada kajocum geçmiş olsun valla , ben olsam yerinde kesin ve kesin doğururdum :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…