istemediler beni.orda bişe olur diesenağlama yok denize girme yok yol yapma yok araba kullanamzsın yok bilmem ne senağlama bu kadar seyin üstüne anladım bende gitmiyorum hava kötü dedim(ki dün bulutluydu)onlarda bu sözümün üstüne direk tamam dedilersenağlamagünaydınn ya nisanurcum iyiymişin çok sevindim ben de tüm gece meraktaydım bu kız naptı diye
ama kocacımla ben iki istanbul bilmez dolaşmaya çıkınca kaybolduk bi baktım sefaköy deyiz bi baktım köprüden geçmişiz kadıköydeyiz tekrar şişliyi bulana dek canımız çıktı anam bu çevreyolu dedikleri ne melem bişeymiş bi çıkışı kaçırdın mı yandın
gezmiyom işte bi daha küstüm
celenim kıyamam sana kıs sen de gideceydin hani vaz mı geçtin yalnız kalmazdın be kuzum:teselli:
pzar aksamı döneceklerdi.karar deiştirmişler ptesi öölen dönüyorlar.daha erken dönelim diiceklerine uzatmıslar tati,llerini.köpekler gibi pişöanım bu evi tasımadığıma.yemişim doktorunuda.koskoca gatayı gözardı ettim.şimdi elim mahkum katlanmak zorundayım.gecen kocama dedim pişmanım cok die.eee sen istedin dedi banasenağlama su cocuk hayırlısıyla sağlıklısıyla bi doğsun 40ını falan beklemiycem 20 s,inde mevlüt 30unda arkama bakmadan dooru istanbulasenağlama:Saruboceq:günaydın herkesleree:sm_cool:
hayırlı cumalar olsun inşallahh
celencim kıyamam ben sanaa:teselli:üzülme canım..hem sadece 2-3 günlüğüne gitmedilermi?
çalışabilir raporumu verdi
kızlar dedğiniz gibi çok stres yapmadım panik yapmadan şakalaşarak gittik eşimle çok şükür bişey yokmuş ama korkmadık da değil eşim sevk almaya gidince ben hastane çantamı toparladım duş aldım her önleme karşı akşama çantayı güzelce yerleştircem doğum yapan komşuma sordum o da benm dr a yaptırttı nelere ihtiyaç olduğunu falan hasta bezimi falan götürmem gerekiyomuş o kız sezeryen oldu epidural de ilk iğnede uyuşmadan başlamışlar ameliyata hissettim ve çok korktum 2. yi yaptılar o a çok ağır geldi diyo 1 hafta olmuş doğum yapalı kızın hali perşandı Allahım nolur normal olsun benimki
istemediler beni.orda bişe olur diesenağlama yok denize girme yok yol yapma yok araba kullanamzsın yok bilmem ne senağlama bu kadar seyin üstüne anladım bende gitmiyorum hava kötü dedim(ki dün bulutluydu)onlarda bu sözümün üstüne direk tamam dedilersenağlama
pzar aksamı döneceklerdi.karar deiştirmişler ptesi öölen dönüyorlar.daha erken dönelim diiceklerine uzatmıslar tati,llerini.köpekler gibi pişöanım bu evi tasımadığıma.yemişim doktorunuda.koskoca gatayı gözardı ettim.şimdi elim mahkum katlanmak zorundayım.gecen kocama dedim pişmanım cok die.eee sen istedin dedi banasenağlama su cocuk hayırlısıyla sağlıklısıyla bi doğsun 40ını falan beklemiycem 20 s,inde mevlüt 30unda arkama bakmadan dooru istanbulasenağlama:Saruboceq:
ayy çakıl kıııızzz valla bana daha 1.5 ay var ama ben çok heyecanlanıyorum.zaman su gibi geçiyo bana.sen napıyosun ki şimdi?valla sana çoookkk az kaldı.nasıl bişey acaba.kime benziyo?hiç renkli ultrosona girdin mi bu aralar.hem sana 17 gün mü kaldı artık.Allah yardımcın olsun
kızlar benim bugün saat 15.15de randevum varr inşallah herşey yolundaddır 3 gündür belimin ortası çk acıyorr sizdede oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?