2008 Ekim Anneleri

hoşgeldin çakılcım...yarasın canım kızına da sana da..uykusuzluk zor valla bilirim..

kızlar ben şimdilik çıkıyorum.tansiyonum düştü galiba yine.biraz dinleneyim sonra gelirim yinea.s.

istemediler beni.orda bişe olur diesenağlama yok denize girme yok yol yapma yok araba kullanamzsın yok bilmem ne senağlama bu kadar seyin üstüne anladım bende gitmiyorum hava kötü dedim(ki dün bulutluydu)onlarda bu sözümün üstüne direk tamam dedilersenağlama
günaydın herkesleree:sm_cool:
hayırlı cumalar olsun inşallahh
celencim kıyamam ben sanaa:teselli:üzülme canım..hem sadece 2-3 günlüğüne gitmedilermi?
pzar aksamı döneceklerdi.karar deiştirmişler ptesi öölen dönüyorlar.daha erken dönelim diiceklerine uzatmıslar tati,llerini.köpekler gibi pişöanım bu evi tasımadığıma.yemişim doktorunuda.koskoca gatayı gözardı ettim.şimdi elim mahkum katlanmak zorundayım.gecen kocama dedim pişmanım cok die.eee sen istedin dedi banasenağlama su cocuk hayırlısıyla sağlıklısıyla bi doğsun 40ını falan beklemiycem 20 s,inde mevlüt 30unda arkama bakmadan dooru istanbulasenağlama:Saruboceq:

kızlar benim bugün saat 15.15de randevum varr inşallah herşey yolundaddır 3 gündür belimin ortası çk acıyorr sizdede oluyor mu?

Slm Millet!
Herkese Hayırlı Cumalar ... Cumanız Mübarek Olsun
Bugün hepinizden bir ricam var Bugün eşim için yeni bir iş başvurusunda bulundum bizim için dua eder misiniz? kızlar çok ihtiyacımız var hamilelerin duası makbulmüş esirgemeyin ne olur... Normalde iznime çıkmam lazım işlerimi yeni hallettim nasipse Pztesi ayrılıyorum bugün yine boşvakitlerimde takip etmeye çalışırım siteyi hepinizi veee bebişlerinizi öpüyorum

canım benim bi akrabam da epidural oldu.bak doktordan doktora,hastaneden hastaneye fark var.o çok memnun.daha 2 gün oldu.sancıları var.yürümesi gerekiyomuş .ama öyle daha uyuşmadan falan da müdaheleye başlanmaz ki... nasıl bi doktormuş o.hayret ettim valla okuyunca.sanki bi yere mi yetişiyo.kadıncazın orası burası uyuşmadan ...valla ben de sezeryan olacam ama hiç öle epidural istemiyorum.uyutsunlar beni kardeşim.uyanınca meleğimi zaten görürüm.benden önce babişi görsün ne fark eder ki?sırnaşık şey

bızdıkcım.şu mübarek aylarda ve şu mübarek günde yüce rabbim yanında olsun inşallah.kocişine de hayırlı işler nasip etsin.sen sıkma canını ama tamam mı.bulursunuz bi iş.sabırlı ol canım.Allah bebişini rısksız bırakmaz.

yade canım benım de 17:30 da randevum...cok heycanlıyımm..
tam kuyruk sokumunu dıyorsun heralde. benım orası cookk ağrıyor bazenn.

BIZDIK' IM ALLAH inşallah bebeğinizin şansına sizin için en iyisi,en hayırlısı neyse onu nasip etsin herşeyin hayırlısı en güzel şekilde sonuçlansın inşallah...Bir de bişey sorcam sen şimdi izne ayrılınca siteye giremeyecekmisin??? eğer öyleyse biz senden nasıl haber alacağız tlf numaranı özele bırakırmısın lütfen???Sen dün yoktun sitede NİSA38 ve de bebişi bizleri acayip korkuttu neyse çok şükür iyiler şimdi o yüzden telefonlarımızı alma kararı aldık istersen bende sana atarım.Haberdar et bizi...:1hug:a.s.

bızdıkcımm hakınızda hayırlısı ne ise o olsun , ben hepimiz için hep dua ediyorum zaten................çıtır hayırlı habererle gel inşallah

ya benim kız kaburgama baskı yapıyo.taktı benim sağ tarafıma.valla oturamıyorum ya da yamuluyorum.toplanıyo kalıyo oraya.acaba orası daha mı rahat:uhm:

ayy çakıl kıııızzz valla bana daha 1.5 ay var ama ben çok heyecanlanıyorum.zaman su gibi geçiyo bana.sen napıyosun ki şimdi?valla sana çoookkk az kaldı.nasıl bişey acaba.kime benziyo?hiç renkli ultrosona girdin mi bu aralar.hem sana 17 gün mü kaldı artık.Allah yardımcın olsun

kısım gölgesi bilem yeter anacığının sakın öle düşünme çok hassassın ilgiye ihtiyacın var ondan bu kadar takıyosun..keşke gitseydin denize girmesende değişiklik olurduu..biras kafan dağılırdı..niye gelmeni istemesinler hayatım tedirginolmuşlar sadece:teselli:
hem sen sen ol eşin bi melek dahi olsa asla ona aileni şikayet etme eşine onlarla olan sıkıntılarını anlatma:1no2:sen affedersin unutulur aranızdakilerr ama el oğlu unutmuyo canım sonraki herhangi bi anlaşmazlıkta hemen açılıyo kara kaplı defterlera.s

galiba bana benzeyecek ( inşallah :Saruboceq: ) bir aksilik olmazsa 17.gün bebişim kucağımda olacak ............kendimi ev işlerine verdim , bu hafta izne ayrıldım ya evde su ve deterjan değmeyen bişey kalmadı desem yeridir , sıcaklardan dışarı çıkamıyorum ............ama galiba yarın çıkarım bir iki ufak eksiğimiz var onları ayarlarım galiba

Kızlar merhaba ben geldim.Dün işyerimde tüm gün adsl problemi yaşadık giremedim.Bugünde sabah doktorda randevumuz vardı yeni geldim eve.Artık iznimide aldım artık evde olcam.Bebeğim 1771 gr olmuş ve 43 cm her şey normal.doktor amcamız iyi gidiyo dedi.Teyzeleri bugün kızım annanesi ve dedesine gösterdi kendini.İzmirden dün geldiler yarında çarşı alışveriş falan var.İşte böyle.

bızdıkcım inşallah eşinin işi olur canım.bende dua ettim..hepimizin bebişleri için de ettim mübarek cuma saati:Saruboceq:

bu arada çok mutluyum eşim dr.umla konuşmuş.epidural sezaryene ok vermiş adam..normalde epidurale pek yanaşmıyo da.

çakılcım benimde sanırım 26-27 günüm var..aramızda 10 gün falan oynıcak yanikaydirigubbakcemile5 ama senin heyecan daha doruktadır tabiii..Allahım yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…