2008 Ekim Anneleri

maşallah bebişe fulyacım..bizim senle tarihimiz aynı benim bamyamda senn kıs kadar olmuştur demii..
evde olduğuna göre daha çok yasarsın artıkk:1hug:

maşallah bebişe fulyacım..bizim senle tarihimiz aynı benim bamyamda senn kıs kadar olmuştur demii..
evde olduğuna göre daha çok yasarsın artıkk:1hug:

Evetcanım benim zeytinle senin bamyan aynı tarihlerde ilerliyorlar.Seninkide kocaman olmuştur.

fulyacım gözün aydın canım..maşallah kızımıza diyelim
benimde önümüzdeki hafta içi kontrolüm..çok merak ediyorum.göbüşüm büyüdü ya birden.o da büyümüştür herhalde:dance:

sağol canım Allah hepimizin bebişlerini korusun.

kıslar birazdan kontrole gidecem,prensimi görmeye özledim valla 4 hafta oldu
bakalım ne kadar olmuş tombikim gelince yazarım size,öptük hepinizi

kıslar birazdan kontrole gidecem,prensimi görmeye özledim valla 4 hafta oldu
bakalım ne kadar olmuş tombikim gelince yazarım size,öptük hepinizi

oh bugün bol bol bebiş haberi alcaz..baya bi kontrole giden oldu..hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..a.s.

fulyacım gözünaydın canım , maşallah bebişine , rabbim nazarlardan saklasın

Kızlar benim için dua eden herkese Allah kat be katını nasip etsin hepinizden Allah razı olsun:Saruboceq: bebişlerinden öpüyorum onları ŞenizRabbim cümlemizin bebişlerini sağ salim eli ayağı yüzü düzgün akıllı zeki olanlardan eylesin ve vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:kızlar pztsi izne ayrılıcam ama eve adsl almayı düşünüyorum sizsiz yapamam ben alamazsam muhakkak cebimi bırakırım isteyenlere sonunda işlerim bitti ne yapalım bebişimle o kadar çalıştık ki o da çooooooook yoruldu istemiyor artık çalışmak kafa yormak:1no2:

selam kızlar dünün kahramanı geldisırnaşık şey
kajocum tayinin hayırlı olsun yaşadığın olay içn de çok geçmişler olsun iyi tatiller diliyoruz sanaa.s.
bızdıkcım işallah başvurunuz kabul olur:Saruboceq: bebeğinin nasibine
celencim hiç üzme kendini ya ana gibi yar olur mu ben de kanamam olduğunda annem gelemediydi kayınvalidemler geldiydi burdnumdan getirdilerdi anneme içten içe çok kırıldım ama o da keyfinden gelmemzlik etmediydi şimdi anlıyorum tabi ama o an beni başkalrına muhtaç etti falan diye üsenağlamazüldüydüm ama hersıkıntımızda çok şükür bi tel kadar yakın hergün onla konuşmasam olmaz benim eşimde laf ettiydi bak ennen gelmedi benimkiler geldi falan diye 1 hafta kaldılar kayınbabam kalp spazmı geçirdi ben onlara bakmak ilgilenmek zorunda kaldım stresim 2 ye katlanmıştı ay neyse ben de burda yalnızım eşimden başka kimse yok allah korusun dedğin gibi bi şey olursa komşular götürcek yani beni de hastaneye biz anneyiz ve güçlü olmalıyız:1hug:

fulyacım maşallah bebğine gözün aydın darısı bugün kontrole gidecek diğer tüm hamişlerin başına
celen sen sormuştun galiba peluş battaniyemizi bugün yıkadım ben bişeycik olmadı elde yıkama programına attım hala yumuşacık
çakılım hadi bitirdin temizliğini benim ev de çok battı okul başlamadan halletmek lazım şu kışlık yiyecek işlerimi halletmeye çalışıyom bugün

ben temizliği bitirdim de kışlık yapmadım desem yeridir , sadece tarhana yaptırdım bir akrabamıza , kendim birazcık fasulye ile biber kuruttum o kadar ...............bizim adam etobur zaten , ben de kış sebzeleri ile idare edecem artık :) sana kolay gelsin şeker, güle güle afiyetle yeyin inşallah hazırladıklarını

slm kızlar doktordan geldim yaramazım büyümüşş bel ağrılarım falan normalmiş 1800 olmuş doktor normal dedi herşeyinee..

Kızlar biraz okumaya çalıştım yazdıklarını Nisacım çok geçmiş olsun canım Allah vaktinde doğum nasip etsin cümlemize bak benimde annem babam ayın 1 nde gidiyorlar umreye dönüşleri Allah nasip ederse Ekimin 9 unu bulacakmış o zamana kadar doğururum ben dedim dün akşam anneme doğum bu arkadaşım doğumunda vefat etti kanamadan hakkınız her zaman helal edin dedim çok fena olduk ama benden izin almışlardı bende olsun kayınvalidemler var dua edin yeter demiştim ama gecikmeli oldu hayırlısı be doktor görünüşte 8 haftan var dedi sevindim cümlemize hayırlısı inşallah bu arada bebeklerini gören herkes adına sevindim maşallah hepsi iyi hep böyle gider inşallah

kızlar biz de doktordaydık bugün herşey normal olmakla beraber bebek iki hafta ileriden gidiyormuş 2500 gr. inşallah bi sorun olmaz da normal kiloda doğar bebeğimiz... dualarım hepimiz için...

Pzt gelecekmisin BIZDIK' ım ltf.bana cebini yazarmısın ben sensiz yapamam biliyosun teraziyiz biz ben seni çok sefiyom bende senin özeline bırakıyımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…