Kızlar merhaba ben geldim.Dün işyerimde tüm gün adsl problemi yaşadık giremedim.Bugünde sabah doktorda randevumuz vardı yeni geldim eve.Artık iznimide aldım artık evde olcam.Bebeğim 1771 gr olmuş ve 43 cm her şey normal.doktor amcamız iyi gidiyo dedi.Teyzeleri bugün kızım annanesi ve dedesine gösterdi kendini.İzmirden dün geldiler yarında çarşı alışveriş falan var.İşte böyle.
maşallah bebişe fulyacım..bizim senle tarihimiz aynı benim bamyamda senn kıs kadar olmuştur demii..
evde olduğuna göre daha çok yasarsın artıkk:1hug:
fulyacım gözün aydın canım..maşallah kızımıza diyelim
benimde önümüzdeki hafta içi kontrolüm..çok merak ediyorum.göbüşüm büyüdü ya birden.o da büyümüştür herhalde:dance:
kıslar birazdan kontrole gidecem,prensimi görmeye özledim valla 4 hafta oldu
bakalım ne kadar olmuş tombikim gelince yazarım size,öptük hepinizi
Kızlar benim için dua eden herkese Allah kat be katını nasip etsin hepinizden Allah razı olsun:Saruboceq: bebişlerinden öpüyorum onları ŞenizRabbim cümlemizin bebişlerini sağ salim eli ayağı yüzü düzgün akıllı zeki olanlardan eylesinve vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:kızlar pztsi izne ayrılıcam ama eve adsl almayı düşünüyorum sizsiz yapamam ben alamazsam muhakkak cebimi bırakırım isteyenlere sonunda işlerim bitti ne yapalım bebişimle o kadar çalıştık ki o da çooooooook yoruldu istemiyor artık çalışmak kafa yormak:1no2:
slm kızlar doktordan geldim yaramazım büyümüşş bel ağrılarım falan normalmiş 1800 olmuş doktor normal dedi herşeyinee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?