sağol nisacım yani mutlaka 32 demem gerekiyo demi sağol yardımına canımcım
valla ben hala yemedim canım istemiyoo..
ay şu üst satırı bida okuyum benmi yazdım bunukafamçokkarıştı
çok sıcak yaa..ağustos bitti hala çok sıcakkk-tatlicadiarzu-
EVET CANIM DR UN 32.HAFTASINDA 2 HAFTA ÇALIŞABİLİR VERİYOR ÖNCE.SONRA ALMAK İSTERSEN TEKRAR ALIYOSUN.AMA Bİ SORUN VAR İNŞALLAH ŞU TATİLE DENK GELEN 1 HAFTASI DOĞUM SSONRASINA ATILIR.TATİL DİYE ATILMAZSA 1 HAFTAM SAYILACAK.ÖĞRENCİLER GELDİĞİNDE DE ÇALIŞABİLİR MİYİM BİLMİYORUM.DAHA DA AĞIRLAŞACAZ VALLA..-tatlicadiarzu-
bu ne nan..ben hiç bööle tarhana görmedim bunu demiyorum ben kırmızı varya o işte sen niye yapmayı bilmiyon bakimm..
nisanur yeşim siz biliyonuzmuukaydirigubbakcemile3[/QUOTE
canım bizim yaptığımız tarhana tarifide çakıltaşımın ikinci verdiği sitedeki gibi biz sadece içine maydonoz dereotu değilde nane koyuyoruz az miktarda ve birazda nohut haşlatıp ekliyoruz diğer işlemler aynen ANNEMİN EV YAPIMI TARHANASI tarifindeki gibi işlemler ilk basta fazla ve zahmetli gibi görünsede yapımı okadar zor değil işlemleri sırasıyla yap birde yoğrup bekletme süresi varya tarhanın ekşimesi için bazıları çok ekşi seviyor üç hafta bekletiyor bazılarıda fazla ekşi sevmediği için üç gün bekletip seriyor tabi odaha tatlı oluyor yani ağız tadınıza göre ayarlayabilirsin onu kolay gelsin sengözlerimebaksanab
kızlar bana bişey deyin hele malum pztesi okullar açılıyo ben çalışım biraz daha diyom çalışabilir raporu aldıktan mesela 2 hafta sonra baktım yoruldum gidemiyom desem doğum öncesi iznimi verirlermi yoksa 37e kadar çalışmammı lazım
evet hepsini okudum şimdi günaydın diyebilirm canım arkadaşlarıma:1hug:
celencim kemiklerindeki ağrı kalsiyum eksikliğinden olabilirmiki ilk klıma o geldi sen kalsiyum hapı aıyomusun almıyosan günde ne kadar tüketiyosunsüt ve ürünlerini bakim:1rolleyes:
bu arada ben dün hastane çantamı hazırlayıp kapattım sayıyorum bakın koyduklarıma:
gecelik sabahlık takımım
peçete,havlu kağıt,hasta bezi 3 adet,bi paket gece pedi, koca bi paket pamuk(komşum al mutlaka dedi ama bence hastane orası pamuktan çok ne var ben genede hemşirelere sorarım belki) silikon göğüs ucu,2 adet çorap,emzirme süyeni,4er tane alt üst iç çamaşrı (çok lazım oluyomuş),pijama takımım(yeni aldığımı koydum ama çıkarırım belki 2 tane evde giydiğim pijama altımı koyacam zaten yeniyi gelince evde giyerim hastanede çok batıyomuş),saçıma toka
bebeğinkler gelelim ;iki tane bohça yaptım birini hemşireye vercem poşet koydum içine içdış zıbın pantolan şapka eldiven işte bi takım bi de yenidoğan bez koydum diğer bohçadakileri bi bebşim gelince üzerini değişiriz diye koydum bi çıkış seti
bi de bebek bezi tabiki
sizce nasıl bu çanta okey mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?