2008 Ekim Anneleri

sağol nisacım yani mutlaka 32 demem gerekiyo demi sağol yardımına canımcım

EVET CANIM DR UN 32.HAFTASINDA 2 HAFTA ÇALIŞABİLİR VERİYOR ÖNCE.SONRA ALMAK İSTERSEN TEKRAR ALIYOSUN.AMA Bİ SORUN VAR İNŞALLAH ŞU TATİLE DENK GELEN 1 HAFTASI DOĞUM SSONRASINA ATILIR.TATİL DİYE ATILMAZSA 1 HAFTAM SAYILACAK.ÖĞRENCİLER GELDİĞİNDE DE ÇALIŞABİLİR MİYİM BİLMİYORUM.DAHA DA AĞIRLAŞACAZ VALLA..-tatlicadiarzu-

valla ben hala yemedim canım istemiyoo..

ay şu üst satırı bida okuyum benmi yazdım bunukafamçokkarıştı
çok sıcak yaa..ağustos bitti hala çok sıcakkk-tatlicadiarzu-

DESTİCİM BEN AKŞAM YEMEĞİ YEDİM VE YİNE ACIKTIM KUDURMUŞ GİBİYİM BU ARALAR ŞEKERİMDE İYİDİ YA HABİRE ŞİMDİ YEMEK DÜŞÜNÜR OLDUM KENDİMİ ENGELLEYEMİYOMMM.SEN HALA YEMEDİN Bİ DE ÇOCUK ZAFİYET GEÇİRECEK ALİMALLAH.GİT BAMYANI DOYUR HADİİcokacimcoook

nisa valla bunları yeni öğrendim sayende demek ilk başta sadece 2 hafta alıyoz bilmiyodum bunu ben anasınıfı öğretmeniyim ilk zamanlar çok yorucu olyo bizde çalışabilrmiyim bilmiyom bugün kızın nevresim takımı için çıktım oda arabayla gittik tuş oldum len 4 günde insan bukadar ağırlaşırmı

e nisacım biz şimdi 32 olarak gösteriyosak kim bilcek o 1 haftanın güme gittiğini benim kafa durduda bugün yanlış düşünüyosamda gülmeyin heeeeeeeeeeeklava:

Canim ben de kendime güvenemiyom öğrencilerle uğraşamam ben de resim öğretmeniyim habire eğil bişeyler anlat.bi de sinif öle sessiz falan olmaz.ne bileyim.şu seminere gidelim de olmazsa gitmiycem ben.
32.hafta tatile denk geliyoya hani şimdi aldik onu saymazlar diyolar.zaten tatildeymişiz diye.ama benim müdür yardimcim öyle şey olmaz diyo sayarlar dedi.ben yine de aldim 2 haftayi

kızlar günaydın iyi hafta sonları,
benim yaramaz uyutmadı beni bugün bende kalkayım bari bi bakayım kızlar ne yapmış dedim,malum dün yoktum ya baya bi kaynatmışsınız maşallah oku oku anca bitti:lepi:
dün kontrolümüz vardı oğluşumuzu gördük maşallah kocaman olmuş 2700 gr dedi
kilosuna ama boyunu söylemedi bende unuttum sormayı
başı çok aşağı inmiş, nerdeyse yerleşmiş dedi çok ayakta duruyosun galiba dedi, biraz endişelendim doğrusu acaba erken falan mı gelecek nedersinizfisfisfis ama ölçüleri iyi çıktı normalde ilerden giderdi başı falan bu hafta uyumlu dedi,bide bacak ağrılarım için kalsiyum ve magnezyum verdi
kafama çok takılmış herhaldeki uykumda hep acil doğuma gidiyodum uyuyamadım gideyim biraz daha yatayım bakalım belki uyurum,öptük hepinizi Şenizkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ahanda ben geldim:lepi: good morninng hepinize..ya ben 1 haftadır uykumndan el kemiklerimin ağrısıyla uyanıyorum sizlerdede oluomu bööle:uhm: ama ööle bööle bi ağrı deil.uykumdan uyandırırcasınaaaa:çok üzgünüm:

günaydın anlaşılan herkes uyuyooo...ohh valla ben çalışıyom....diamondun bebeği ne durumda habeeri olan varmı

evet bir anönce al yamurcum ben de 2 gün önce aldım raporumu rahatsızlaşır da gidemezsen zaten dr. direk raporu iptal edip doğum iznine ayırıyomuş seni benim raporda 37. haftya kadar çalışması uygundur yazıyo sen de 35. haftaya diye yazdırırsın olur biter galiba nisa77 2 haftalık çalışır rapru aldım yazmıştı

evet hepsini okudum şimdi günaydın diyebilirm canım arkadaşlarıma:1hug:
celencim kemiklerindeki ağrı kalsiyum eksikliğinden olabilirmiki ilk klıma o geldi sen kalsiyum hapı aıyomusun almıyosan günde ne kadar tüketiyosunsüt ve ürünlerini bakim:1rolleyes:

destna seni tembel seni bi reçel bilem yapmadın haa piyasadakilerde katykı maddesi var diye 2 senedir evlendiğimizden beri yani kendm yapıyorum inn çook kolay sen en zorundan başlıycan haa tarhana yapmadım hiç bizim tarhana da çakılımın ilk tarifini verdiğnden bayılırım ona benim babannem yapardı annem yapmaz kurutacak yer falan lazım kaynvalidemyapar tarhanayı o da toz şeklinde ben pek sevmesemde baharatla falan güzel olur bebişe onu içirirm artık
haa annem yaştarhana yapar onu da çok severim doğuma geldiğinde yaptırırm bunu kurutmuyosun hafif süzülmş yoğurda haşlanmış yarma nohut katıyosun rndoda domates yeşil biber nane başka ne koymak istersen çekip içine katıyosun 5 kilo kadar falan yapıyo annem işten falan gelince hemen bi sulandırıp kaynatıyorum üstüne de kırmızı biber nane kavurup coslatıyorum güzel ouyo off canım çekti bea

nisanurcum aslında benmde aklıma o geldi ama ben yeteri kadar tükettiğimi düşünüyorum.günde 400ml süt 2 kase yoğurt bayada bi peynir hüpletiyorumcokacimcoook hatta aramızda şakalaşıyoruz bu cocuk dişli gelcek diesırnaşık şey

evet celencim aya bi götüryomuşun benden bilem fazla ama niye olurki başka magnezyumu da alıyosun günlük dimi

hmm alıyorum.onuda sabah ve aksam yatarken 2 defa alıorum.ptesi görüşümüz var soriim diyorum bende.nette okudum olabiliomus el ağrıları.hatta cok asırı durumlarda ele bişe takılıomus????

günaydınnmirmirmirmir
çok kötü bi gece geçirdim valla belim ortadan ikiye ayrılacakmış gibi ağrıdı sonra terler bastı gece gece 3 kere kıyafet değiştirdim öyle ter atmışımki çarşafı bile değiştirmek zorunda kaldımm..oturur pozisyonda ne kadar uyunabiliyosa uyudum sayılır işte düz yatınca belim çok ağrıdı çünkü neyse şimdi iyiyim biras ama uykusuzummirmirmirmir

bu arada ben dün hastane çantamı hazırlayıp kapattım sayıyorum bakın koyduklarıma:
gecelik sabahlık takımım
peçete,havlu kağıt,hasta bezi 3 adet,bi paket gece pedi, koca bi paket pamuk(komşum al mutlaka dedi ama bence hastane orası pamuktan çok ne var ben genede hemşirelere sorarım belki) silikon göğüs ucu,2 adet çorap,emzirme süyeni,4er tane alt üst iç çamaşrı (çok lazım oluyomuş),pijama takımım(yeni aldığımı koydum ama çıkarırım belki 2 tane evde giydiğim pijama altımı koyacam zaten yeniyi gelince evde giyerim hastanede çok batıyomuş),saçıma toka
bebeğinkler gelelim ;iki tane bohça yaptım birini hemşireye vercem poşet koydum içine içdış zıbın pantolan şapka eldiven işte bi takım bi de yenidoğan bez koydum diğer bohçadakileri bi bebşim gelince üzerini değişiriz diye koydum bi çıkış seti
bi de bebek bezi tabiki
sizce nasıl bu çanta okey mi kızlar

celencim bence de normaldir işallah bişeycik olmaz destina kız geçmiş olsun ter bende e fena sırt üstü asla yatamıyom belim dediğin gibi kopacak gibi oluyo kalkarken mutlaka bi çığlık atıyom ama sol ya da sağımagüzelcene uyuyom şimdilik

canım iyi hazırlamışın sen eksik yok gibi bende bi grup hazırladım terlikte koy kendine deodrantta koy istersen bebişi sarcağın battaniyeyide koy canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…