2008 Ekim Anneleri

evet terlik aklımda canım rolon koyarım deodorant iyi değilmiş annenin kokusunu alması gerek ya bebeğe suni koku vermeyelim dimi

alın kızlar bendende okadar bende uyumadım gece 1 benimki acayip hareket ediyo sanki çıkcak korktum he dua okuaya okuya uyumuşum
magnezyumu 2 keremi alıyon günde celennnnnn anlamadım ben 1 gün magnezyum birgün kalsiyum

nisacım göğüs pedi göğüs ucu kremi ve bitanede her ihtimale karşı sterilize edilmiş biberon koyy..

bide şu kışlık domatesi bende yapabilirim demi kolay bişiyi benziyoo.peki onları evdekş boş garnitür salça kavonozlarına falan koysam olurmu illede yeni kavonozmu lasımm:uhm:

göğüs ucu pedine gerek yok dediler öyle çok süt gelmiyomuş ilk gün ama genede koyaym bkaç tane krem yerinede sen demiştin saf zeytin yağı kullanmaya başlıyım dyorum şimdiden onu da yanıma alırım gene
tabi koyabilirsin kapakları sağlamsa ben de hepsini yeni almadım çoğu eevdeki konserve salça kavanozu domatesi yaparken içine normal iyotlu tuz koyma şu kayatuzları var ya tuşuya falan koyduğumuz ondan koycan tuz biraz belli olsun ki bozulmasın yemeğine tuz koymasın pişirirken bi de kavanozu doldurduktan sonra üzerine zeytin yağıkoy biraz ince bi tabaka olsun kavanozu da tam doldurma bi parmak kadar boşluk bırak ben taze fasulyayi d haff bi haşalayıp içine domates biber sosundan koydum aynı usulle dolaba yerleştirdim

günaydın hamarat ekim anaları
bakıyorum da iki gündür bi kışlık erzak muhabbetidir gidiyo, ben hep kayınvalidem ve annemden otlanıyodum bu sene ikisi de tembelleşti ne tarhana var ne salamur yaprak ne kurutulmuş sebze ne konserve ne turşu ne derindorucu hiçbişicik yapmadılar:mymeka: ayyy bunların hazırlarını da heç sevmem:dilcikar: bol bol avuçlarımızı yalıcaz bu kış:icecream:

sağol canımm deniycem bakalım inşlallah tutar..
zeytinyağını hastaneye götüremessin belki diye dediydim çünkü hemen nemlendirmessen çatlayıp yara oluyolar eğer yağı götüremessen troysd diye bi krem kullanmıştım ben ilk günler ..

destinacım cok gecmiş olsun.nisanur maşşallahın var valla haa.bende ptesi yapıcam şişe domatesi.bizim yaptıklarımız bibersiz.her yemeğe koyabileyim die.doöatesleri robottan gecirp yapıosun.biberliyide dondurucuya atıcam.onuda yağsız kavuruosun torbalayıp dondurucuya.gercekten cok kullanıslı oluo kısın.sürekli elinin altında.bakın bunların yanında cocukjlar için taze meyve zamanıykken marmelat komposto falan yapın.ek gıdaya kısın bitimi gibi baslıycaz.bazı yaz meyveleri ozaman cıkıo ama hepsi hormonlu malum.buarada sanırım fatoşun annesinden tarhana tarifi gelicekti??bu içine kırmızı biber tarhana otu nane yoğurt falan konan dan dimii??onu unutmayında tarifini.. azıcık bende yapiim..

selamm kızlarr geçmiş olsun destina ve celen yaa son aylarda bu bebişler bizi baya hırpalayacak sanırım benimkide dünden bu yana nerdeyse alt tarafımdan çıkacak gibi çocuk geriniyomu nedir bir tarafı kamurgabı acıtıyor diğer tarafı asagıya acayip baskı yapıyor geçen doktora gittiğimizde kafası asağıdaydı yerleşmişti ama böyle baskı yapmıyordu evet kış hazırlıklarının çoğunu tamamladım ben bugünde görümceler gelip yufka ve ev makarnası erişte diyoruz biz ondan yapılacak sadece dolmalık kabukla reçelim kalıyo onlarıda yaptım mı olay tamamdır celencim tarhanın tarifini çakıltaşım diğer sayfalarda annemin ev tarhanası diye koymuş bak istersen

yeşimcim ööle deil ya:1no2: bu hani bu tarafaların tarhanası.uşak kütahya tarhanaları varya ondan iştecokacimcoook

ay bi bana oluyo sanıyodum aynısı banada oldu ilk bebek tecrübesizlikte kötü bişey korktum sonra geçti hayırlısı hepimiz şu 37. haftayı bi atlatsak

kızlar ya magnezyumu günde 1 kez mi yoksa 2 kezmi alıyonuz

bana doktorum günde 3 dedi.ama ben 2 alıorum.sabah ve aksam yatarken.hatta bazı aksamlar unutuyorum o bi tane yetmio gece kramplarla uyanıyorum.prospektüsünde hiç bir yan etki veya kullanılamazlık yazmıo hamişler içinyerimseniben

sağol canımın içi benim dr 2 güne 1 dediydi ondan sordum ama magnezyum faydalı kasılmaları önlüyo

günde üçmü:1shok: sende bir yan etki yapmadımı celen gerçi kabız oluyosan faydası bile olmuştur ama ben alsam heralde wc den çıkamamm

selamm kızlar...sengözlerimebaksanab
dün dktorumuza gittik.
2.300 olmuş kızımız 44 cm.
veeeeee baş aşağı dönmüşşşşşşşşşyerimseniben
normal doğum yapacağım inşalahh bir terslık cıkmazsa,nasılsa dondu artık.
sevıncle eve gelırken annemın rahatsızlandığıu haberını aldık ve doğru oraya gıttık drdan cıkışta.annemı dra goturduk.aksam 12 lere kadar acıldeydım.ama annem ıyı sımdılık bişeyı yok çok şükür:Saruboceq:
işte boyle. ayaklarım yıne cok şişti tabisaat 4 te cıkmştım evden o saatten gece yarılarına kadar ayakta dayanır mıyım???benneyaptımki
ee siz neler yaptınız bakimmm,,bi gecmişi okuyımm
sitede de sorun var sanırım ya cok yavas.kötükedihüso

çıtırcım geçmş olsun annecine işallah önemli bişey yoktur
kızının da maşallahı var gözün aydın olsun
celencim o domates suyunu çiğden yani hiç kavurmadan mı koyuyosun kavanoza hele bi deyiver
ha bi de ben semizotu kurutuyom emzirenler için çok faydalıymış malum kışın yok şimdi kurutacam kaynanam salamura yaprak göndermiş doğumdan önce asayım dondurucuya atayım diyorum ee tabi şu turşuluklar bi çıksın 20 kilo turşu yapmam lazım geçen sene 15 kilo yaptıydım hepsini ben yedim martta bittiydi dün anneme sordum acıturşu yapsam emzirirken bişey lur mu diye o da ilk 3 ay yiyemezsin bebeğe gaz yapar dedi olsun ben de domatesli soundan yerim bugün onu da yapmam lazım şu okul başlamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…