- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
yade ve minikeller gözünüz aydın.bebişlere maşallah
ben bu kışlıklar konusunda çok şanslıyım.hem kendi annem hem kayınvalidem herşeyimi yapıyolar sağolsunlar..annemler tarhana ve salçayı yaptı...ayrıyetten böyle şişelerde domates yaptılar kışın yemeklere koymak için anneannemle..kayınvalidem de makarnadan(erişte) turşuya,ki kendisi turşu ustasıdır,tarhanadan yufkaya hatta reçelime kadar yapıyo...Allah başımdan eksik etmesin hiçbirini valla:Saruboceq:
ço şanslısın gerçekten fatoşcum ellerine sağlık annenlerin bende dün hep kavanozlara yaptım derin dondurucuda hşuma gitnmiyor tadı annenin şu yemeklere koymaniçin yaptığı domatesi nasıl yaptığını bi yazıversene ben biberle kavurdum domatesleri sıcak sıcak küçük kavonozlara koyup ters çevirdim menemen gibi yani eşim çok sever menemeni yemek yapamazsam napim açıp açıp yedircem herüfe
nisacım göğüs pedi göğüs ucu kremi ve bitanede her ihtimale karşı sterilize edilmiş biberon koyy..
bide şu kışlık domatesi bende yapabilirim demi kolay bişiyi benziyoo.peki onları evdekş boş garnitür salça kavonozlarına falan koysam olurmu illede yeni kavonozmu lasımm:uhm:
selamm kızlarr geçmiş olsun destina ve celen yaa son aylarda bu bebişler bizi baya hırpalayacak sanırım benimkide dünden bu yana nerdeyse alt tarafımdan çıkacak gibi çocuk geriniyomu nedir bir tarafı kamurgabı acıtıyor diğer tarafı asagıya acayip baskı yapıyor geçen doktora gittiğimizde kafası asağıdaydı yerleşmişti ama böyle baskı yapmıyordu evet kış hazırlıklarının çoğunu tamamladım ben bugünde görümceler gelip yufka ve ev makarnası erişte diyoruz biz ondan yapılacak sadece dolmalık kabukla reçelim kalıyo onlarıda yaptım mı olay tamamdır celencim tarhanın tarifini çakıltaşım diğer sayfalarda annemin ev tarhanası diye koymuş bak istersen
ay bi bana oluyo sanıyodum aynısı banada oldu ilk bebek tecrübesizlikte kötü bişey korktum sonra geçti hayırlısı hepimiz şu 37. haftayı bi atlatsakselamm kızlarr geçmiş olsun destina ve celen yaa son aylarda bu bebişler bizi baya hırpalayacak sanırım benimkide dünden bu yana nerdeyse alt tarafımdan çıkacak gibi çocuk geriniyomu nedir bir tarafı kamurgabı acıtıyor diğer tarafı asagıya acayip baskı yapıyor geçen doktora gittiğimizde kafası asağıdaydı yerleşmişti ama böyle baskı yapmıyordu evet kış hazırlıklarının çoğunu tamamladım ben bugünde görümceler gelip yufka ve ev makarnası erişte diyoruz biz ondan yapılacak sadece dolmalık kabukla reçelim kalıyo onlarıda yaptım mı olay tamamdır celencim tarhanın tarifini çakıltaşım diğer sayfalarda annemin ev tarhanası diye koymuş bak istersen
kızlar ya magnezyumu günde 1 kez mi yoksa 2 kezmi alıyonuz
sağol canımın içi benim dr 2 güne 1 dediydi ondan sordum ama magnezyum faydalı kasılmaları önlüyobana doktorum günde 3 dedi.ama ben 2 alıorum.sabah ve aksam yatarken.hatta bazı aksamlar unutuyorum o bi tane yetmio gece kramplarla uyanıyorum.prospektüsünde hiç bir yan etki veya kullanılamazlık yazmıo hamişler içinyerimseniben
kızlar ya magnezyumu günde 1 kez mi yoksa 2 kezmi alıyonuz
bana doktorum günde 3 dedi.ama ben 2 alıorum.sabah ve aksam yatarken.hatta bazı aksamlar unutuyorum o bi tane yetmio gece kramplarla uyanıyorum.prospektüsünde hiç bir yan etki veya kullanılamazlık yazmıo hamişler içinyerimseniben
yeşimcim ööle deil ya:1no2: bu hani bu tarafaların tarhanası.uşak kütahya tarhanaları varya ondan iştecokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?