yeşimcim ben 3 almıorum.2 alıorum.şeker cıkmadan önce günde iki de muz yiyordum(biliosun o da kabız yapar)birbirlerini dengeliyorlardı.şimdi biraz ishalimsi gibiyim ama cok rahatsız edici boyutta deil.çkıs sıklığım eskiyle aynıda kıvam deişti::smiley-cool:günde üçmü: sende bir yan etki yapmadımı celen gerçi kabız oluyosan faydası bile olmuştur ama ben alsam heralde wc den çıkamamm
evet canım bölgesel deişiyo.özellikle uşak ve kütahyanın tarhanaları bambaskadır.cokacimcoookoraların tarhanası nasıl oluyorki domatesli biberli kırmızı un gibi değil mi bide bölgesel olarak değişiyor
selamm kızlar...sengözlerimebaksanab
dün dktorumuza gittik.
2.300 olmuş kızımız 44 cm.
veeeeee baş aşağı dönmüşşşşşşşşş
normal doğum yapacağım inşalahh bir terslık cıkmazsa,nasılsa dondu artık.
sevıncle eve gelırken annemın rahatsızlandığıu haberını aldık ve doğru oraya gıttık drdan cıkışta.annemı dra goturduk.aksam 12 lere kadar acıldeydım.ama annem ıyı sımdılık bişeyı yok çok şükür
işte boyle. ayaklarım yıne cok şişti tabisaat 4 te cıkmştım evden o saatten gece yarılarına kadar ayakta dayanır mıyım???benneyaptımki
ee siz neler yaptınız bakimmm,,bi gecmişi okuyımm
sitede de sorun var sanırım ya cok yavas.kötükedihüso
çıtırcım geçmş olsun annecine işallah önemli bişey yoktur
kızının da maşallahı var gözün aydın olsun
celencim o domates suyunu çiğden yani hiç kavurmadan mı koyuyosun kavanoza hele bi deyiver
ha bi de ben semizotu kurutuyom emzirenler için çok faydalıymış malum kışın yok şimdi kurutacam kaynanam salamura yaprak göndermiş doğumdan önce asayım dondurucuya atayım diyorum ee tabi şu turşuluklar bi çıksın 20 kilo turşu yapmam lazım geçen sene 15 kilo yaptıydım hepsini ben yedim martta bittiydi dün anneme sordum acıturşu yapsam emzirirken bişey lur mu diye o da ilk 3 ay yiyemezsin bebeğe gaz yapar dedi olsun ben de domatesli soundan yerim bugün onu da yapmam lazım şu okul başlamadan
Güzelim öyle düşünme kaçıncı haftanda olduğunu takviminden tam çıkaramdım ama o sonradan çok hızlı kilo alacak ayrıca önemli olan sağlıklı olması ki biliyorsun bunun kilo ile ilgisi yok kafana takma bunları.ya kızlarr.benim kızımın kilosu düşük mü ne?bakıyorum sizinkilerin maaşallahı var.benimki daha 1.580 gr .valla benimki zayıf mı olacak nedir?ya bi de ben bu ay 3 kilo birden aldım.ama öyle aman aman yediğim bişi yok.sabah ve öğle yemeklerimi güzel yerim.akşama da bazen süt bazen meyve yer yatarım.ama baktım bu ay 3 kilo oldu.daha 8.aya da girmedik yani ve ben 57 oldum.yani 9 kiloya ulaştım.neyse hayırlısı bakalım
domateslerin kaboğunu soyuyoruz biberli yapacaksan biberin çekirdeklerini ayıklayıp yıkıyoruz az yağ koyuyoruz tencereye önce biberleri güzel bi kavuruyoz yağda sonra doğradımız domatesleri pişiriyoz ocaktan alacağın zaman içine şu kayatuzları varya turşuluk ondan katıyosun tadı baya belli olacakki kolay bozlmasın sıcakken kavanozlara koyuyosun üzerlerine az miktar zeytinyağı kapağı kapatıp ters çeviriyosun kavanozun başında 1 parmak boşluk olcak soğuyunca dolabına yerleştiriyosun ister yemeklerine sos olarak isterde menemen olarak tüketebilirsin ben aynı işlemin taze fasülyeye de uyguladım hafif haşladıktan sonra domates sosu kattım ve kavanoza koydum napim işe başlayınca lazım olur diye bu sene biraz dafazla yaptım herhalde
şimdi celenindedğine gelelim o hepsini biberli yapmamış sadece domates kavurmuş han içine biber girmeyecek yemekler için faln o da güzel olur ha b de kavanozları küçük alırsan daha kullanışlı oluyo yani bi yemeğe bi küçük kavanoz böylece kalan da bozulmaz
nisacım sen ne kadar istersen ben menemen olarak yapacağım için 5-10 dk pişirdim ama sen yemeklerde belli olsun diyosan hafifçe kavurup koyabilirsin bi nevi şoklama yapıyosun yani
ayy ne hamaratsınız maşşallh gözlerim yaşardı kızlarr aferim çalışn bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?