2008 Ekim Anneleri

desina aferin kız ben de bunun acılısını yaptım bugün milletin canım istemesin de bana kızmasın dye yazmadıydım bak benimkini anlatem domatesi kabuğuyla parçaya ayırıp atıyosun rondoya bi tutam maydonoz ben birazda nane koydum sarımsak iyice çekiyosun içine sirke tuz 1 tatlı kaşığı kadar da şeker katıp karıştırıyosun evde kırmızı biber yoktu olsa süper olur.pazardan aldığım küçük acı biberlerin başlarını tam çıkarmadım acısı çok sosa gemesin diye bi de haşladım ki sıcak suya çıksın diye neyse hazırladığınız soso biberle karıştırıp kavanoza koyun acayip güzel oluyo üniverstede yurttaki arkadaşlar hala her sene arayıp tarifini alıyo bunun

hadi size kolay gelsin bacılar benim herif yalnız kaldı gideyim yanına iyi gecelr öptüm

vaay ekim anaları iş basında haacokacimcoook efferin efferin calısın.
benm ki biraz daha tembel işi.kabuk mabuk soymuosun.sadece üstteki yesil yer varya sert orayı alıp robottan cekiosun.sonra yağsız kavurusosun biraz bide tuz(kaya tuzu).cok ezmeden.sonra kavanozlara koyuyosun üstüne az yağ döküosun kapakları kapatınca ters yüz yapıosun tamaaamm.bende buzdolabında saklıycam.aslında serin ve gölge bi yerdede kalabiliomus ama bozulur mozulur bideÇok üzgünüm çoook dondurucuyada biberli domates atıcam karar verdim.onddada biberin cekirdeklerini temizliosun yağsız kavuruosun.ben 1 damla koyuyorum gerci.sonra robottan cektiğim veya azsa doğradığım domatesleri koyuyorum bide ööle kavuruorum.tuz koymuyorum buna.gerek yok.soğuyunca torbalayıpğ dondurucuya.buda cok lezzetli.

günaydıııınnhihoyyyt ama öğlen olmuş gece uyuyamayınca sabahta kalkamıyoz tabiii :1no2:bugün pazarya evet celencim pek uğrayan olmamış destina bacım hariç kızlar nöbetçi hamileler biziz galiba :CüvCüv:ama bende çıkıyorum çünkü bilgisayarı benim kız alacak bi ara gene elinden kapabilirsem gene uğrarımŞeniz

günaydın , iyi pazarlar kızlarrrrr..................ben dün alışveriş işini bitirdim çok şükürrrrrr.........ama çok yoruldum önce bebişin ihtiyaçları için sonra da ramazan alışverişi için koşturduk............gözüm alırsa resimleri eklerim ...............herkes gezmeye gitti anlaşılan

bitti canım yaaaa , acaba karnımızdaki kıpırtılarını da özler miyiz celen

özlemez misin çakılım.valla anne olmuş kadınlar.çocukları 6-7 yaşına gelince unutmuşlar.eski hamile günlerini.şimdi gelip gelip benim karnıma ellerini koyuyolar.hareket edince de nasıl seviniyolar anlatamam.biz de aynısı olacaz canım ya.ama ben bu günleri asla ama asla unutmayacam.destinam sen napıyodun kız.eski hamileliğini unutup şimdiki hamileliğini ilkmiş gibi mi yaşıyosun?

evet ekim anişleri.ikinci annemiz olan çakıltaşıma sadece ve sadece 15 gün kaldı.hayırlı ve de uğurlu olsun inşallah.çakılım sen sezeryandın demi ya.yanlış hatırlamıyorum.

Çakıltaşım senin sezaryan tarihini ne olarak verdi doktorun listedeki Ekim başı normal doğum tarihi mi?

Kızlar zaman yaklaştıkça bayağı heyecanlanıyorum hiçbir şey bilmemek en güzeli ilk kızımda hiç böyle heyecanlanmamıştım dün doğum yapan bir arkadaşa gittik o da ikinciyi sezaryanla doğurdu onunla konuştuk da yeşilleri giyeceğimi düşünmek beni daha da heyecanlandırdı.

ilkimcim.valla o yeşiller beni o kadar korkutuyodu ki anlatamam.hiç giymeyeceğimi düşünüyodum.ama hayat işte.insanlara her şeyi yaşatıyo.şimdi o yeşiller beni hiç korkutmuyo.belki 1.5 ayım var ondan bu kadar rahat konuşuyorum ama son günlerde sizlerle paylaşırım hislerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…