Çakıltaşım senin sezaryan tarihini ne olarak verdi doktorun listedeki Ekim başı normal doğum tarihi mi?
çakıltaşı sana özelden mesaj gönderdimmm
oof öslenmezmi be cakılıma.s ama kucağa almak daha buyuk bir haz olduğuna göre o özlemi sonuna kadar bastırıcaktıryerimsenibenbitti canım yaaaa , acaba karnımızdaki kıpırtılarını da özler miyiz celen
merhabalr kızlar bugün birazcık geç kaldık üzgünüz mufağımı temiledim de azcuk ancak dinlendim
çakılım aldıkların hayırlı olsun fotosunu çektin mi bakmadım oraya ben hala bi sürü eksik varmış gii hissediyom bitürlü bitmez herhalde bunlar kızımın kıpırtılarını çook özlüycem kesin hep söylerim kocama ben zor alışırım içimdeki yavrumun yokluğuna diye ama Alllah kucaklarımızı dolduracak dimi bebeklerle çakılım 2 haftacık kaldı 3. haftaya bu zamanlar özgen kollarında vay be hayal gibi bana hala çoook var gibi geliyo
merhabalr kızlar bugün birazcık geç kaldık üzgünüz mufağımı temiledim de azcuk ancak dinlendim
çakılım aldıkların hayırlı olsun fotosunu çektin mi bakmadım oraya ben hala bi sürü eksik varmış gii hissediyom bitürlü bitmez herhalde bunlar kızımın kıpırtılarını çook özlüycem kesin hep söylerim kocama ben zor alışırım içimdeki yavrumun yokluğuna diye ama Alllah kucaklarımızı dolduracak dimi bebeklerle çakılım 2 haftacık kaldı 3. haftaya bu zamanlar özgen kollarında vay be hayal gibi bana hala çoook var gibi geliyo
ya benm dün geceden beri adet sancılarım var.dün dikkat etmedim ama bugun saate baktım.14,20 de geldi 14,25 de bitti.sonra 15,05 de geldi 15,10da bitti.şimdi 16,30 da geldi bakalım nezaman biticek.bööle devam ederse aksama kadar doktorumu aramayı düşünüyorum.sizlerdede bööle bi durum varmı??:çok üzgünüm:
ya benm dün geceden beri adet sancılarım var.dün dikkat etmedim ama bugun saate baktım.14,20 de geldi 14,25 de bitti.sonra 15,05 de geldi 15,10da bitti.şimdi 16,30 da geldi bakalım nezaman biticek.bööle devam ederse aksama kadar doktorumu aramayı düşünüyorum.sizlerdede bööle bi durum varmı??:çok üzgünüm:
ne diyon kızım 5 dakkikada bi sancın geliyosa ara hemen..
ama nası sancı bi tsrif et bakim
celencim peki karnında sertleşme oluyo mu?
bilmem:uhmna hiç dikkat etmedim.bebeğin olduğu yerler sert ama:sm_confused:ağrı olduğundamı bakiim?oofff bilmemezlik ne zor:çok üzgünüm:hakkımızda hayırlıosı hepimiz için:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?