2008 Ekim Anneleri

selam kıslar .. ilkimcim bende aynı durumdayım valla ilkinde bişi anlamdım bilmiyodum ama bunda başıma ne geliceğini çok iyi bildiğim için hem korkuyorum hem heyecanlanıyorumm...
kıs çakıl bitti lennsenağlamafani dünya kısım ne çabuk geçiyo zaman işte
15 güm nekii:sm_cool:a.s.

dbestcim normal doğum yapacak olsam tarih 1 ekim , ama biliyorsun ki hamilelerin sadece %5'i beklenen tarihte doğum yapıyor, % 75 'i ise 38 ile 40. hafta arasında , % 20 si de 38.haftadan önce..............sezaryen olması için normal doğumun başlamamış olmasını tercih ediyor doktorlar ve planlanan sezaryen için de genellikle 38. ya da 39. haftayı tercih ediyorlar diye biliyorum

ben normal doğum düşünüyorum arkadaşlar aranızda epiduralli normal doğum yapan var mı?

merhabalr kızlar bugün birazcık geç kaldık üzgünüz mufağımı temiledim de azcuk ancak dinlendim
çakılım aldıkların hayırlı olsun fotosunu çektin mi bakmadım oraya ben hala bi sürü eksik varmış gii hissediyom bitürlü bitmez herhalde bunlar kızımın kıpırtılarını çook özlüycem kesin hep söylerim kocama ben zor alışırım içimdeki yavrumun yokluğuna diye ama Alllah kucaklarımızı dolduracak dimi bebeklerle çakılım 2 haftacık kaldı 3. haftaya bu zamanlar özgen kollarında vay be hayal gibi bana hala çoook var gibi geliyo

bitti canım yaaaa , acaba karnımızdaki kıpırtılarını da özler miyiz celen
oof öslenmezmi be cakılıma.s ama kucağa almak daha buyuk bir haz olduğuna göre o özlemi sonuna kadar bastırıcaktıryerimseniben

ayy hakkat yaa düşününce bundan 3 hafta sonra kucağında olucak minik prenses.tabi ozmana kadar aramızdan bişri doğurmazsa ilk heyecanı cakılımdan dinliycez.gerci ondada birinciliği kaptırdı yananiknanik
lan şaka maka eylül analarına gectik haa:1shok: alt sırada biz varız.annnaammm az kaldı beeekafamçokkarıştı

ya benm dün geceden beri adet sancılarım var.dün dikkat etmedim ama bugun saate baktım.14,20 de geldi 14,25 de bitti.sonra 15,05 de geldi 15,10da bitti.şimdi 16,30 da geldi bakalım nezaman biticek.bööle devam ederse aksama kadar doktorumu aramayı düşünüyorum.sizlerdede bööle bi durum varmı??:çok üzgünüm:

hayatım eksik bitmiyor ki, ben sadece acil olanları tamamladım , daha bebişimin hiç 3+ aylık kıyafeti yok , sadece 0-3 ay aldım , kışlık bişeyler almadım, hayırlısı ile doğsun da asıl alışveriş ondan sonra olacak ( bi de aramızda kalsın ama gelecek hediyeleri de görüyüm de ona göre alıyım kıyafetlerini diye düşündüm yerimseniben )

ağrım olmuyor şimdilik ama dün biraz yoruldum diye mi neyse ilk defa karnımın kasıldığını hissettim ama bir kez oldu geçti

hemen yat dinlen ve ağrılarını takip et ama yat biraz istirahat etmen lazım..

ne diyon kızım 5 dakkikada bi sancın geliyosa ara hemen..
ama nası sancı bi tsrif et bakim

yok kusum 5 dk da bir deil.saatte 1 geliyor 5 dk sürüyor.baya bööle regl olucakmısım gibi.bacaklarımın arasına vuruo.hatta regl mi oldum falan gibi bilinçaltı düşüncem cıkıo.
dbestcim zaten hep dinlenmedeyim.yorulduğum falan yok:sm_confused:dün 11 de oldu gece.bide bugun yazdığım saatlerde.süresi 5 er dk.
14,20-14,25
15,05-15,10
16,30-16,39 gibi...

celencim peki karnında sertleşme oluyo mu?

bilmem:uhmna hiç dikkat etmedim.bebeğin olduğu yerler sert ama:sm_confused:ağrı olduğundamı bakiim?oofff bilmemezlik ne zor:çok üzgünüm:hakkımızda hayırlıosı hepimiz için:Saruboceq:

bende epeydir eğilip kalktığımda karnım top gibi oluyo ama geçiyo yalancı sancı daolabilr seninkiler gebelik sitelerinde bu sancılar olabilir yazıyo

ya aslında tüm kasığımda deil.sadece sağ kasığımda bi ağrı.ordan bacaklarımın baslangıcına yayılıo işte??5 dk sonra gecio.saatte bir oluo*??

bilmem:uhmna hiç dikkat etmedim.bebeğin olduğu yerler sert ama:sm_confused:ağrı olduğundamı bakiim?oofff bilmemezlik ne zor:çok üzgünüm:hakkımızda hayırlıosı hepimiz için:Saruboceq:

aman celen sakın bi action da sen yapmaya kalkma nisanur gibi, bu kadarını kaldıramam he

gerçek doğum sancıları istirahat ile geçmez ve şiddeti giderek artar.. sende durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…