- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
nisa sen de normal doğummu mi düşünüyodun bu arada
GÜNAYDIN,
Canlar ben geldim nasılsınız bakalım kışlıklar hazırlanmış bakıyorum valla ben hiç becerikli değilim maalesef bu konuda aman ne yapayım bende böyleyim bana da yollarsınız artık yaptıklarınızdan hepiniz birer kavanoz yollasanız tamamdır:sm_cool:Bu arada CELEN' in noldu bööle sana ltf bir vukuatı daha kaldıramayız yapmayın lütfen hadi bi git bakalım bekliyos iyi haberlerini...EVVET ÇAKILIM canımın için ya sen son 14 gün ayyyyyyyyy heyecan dorukta senin normal tarihin 1 ekimdi değil mi???Eğer öyleyse benide 15 ekimde alırmı ki???Benim normal doğum tarihim 1 kasım çünkü.Bi de bişey sorcam ya ultrasona göre hep değişiyor en son usg göre 24 ekim yazıyodu mesela hangisine inancaz???Normal doğum tarihine mi usg tarihine mi???
çıtırcım geçmiş olsun gülüm ..annene acil şifalarŞeniz
olcaycım eğer sezeryan olucaksan normal doğum tarihinden 10 gün önce almayı tercih ediyo doktorlar...zaten normal doğurcaksanda 10 gün sonrasına kadar bekletiyolarrr..
photoshum teşekkürler tarif için ya ama gözüm korktu valla 5 kilo un falan şimdi ben ayın 20 si gibi ist gidicem doğum için orda ablamlarlamı yapsam diyorum valla..burda beceremessem sorumluluğu almıyimkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?