2008 Ekim Anneleri

şu okul meselesi de gıcıma gidiyo seminerler nayse de derse nasıl gircem diye kara kara düşünüyom bi de şansımızdan sayın bakanımız semineri de 1 haftaya düşürdü((

ay ben çıktım kızlar çok oturunca heryanım ağrıyo biraz da telefonla konuşam ablamla neyim

günaydın ciciler.ahanda biz geldik:) akşam annemler geldi:dilcikar: tatil dönüşü cay içmeye:mymeka:anlata anlata bitiremediler.o yuzden giremedim.sancılar akşam ve gece uykumdada girdi.hele geceki aman allahım:1no2:bu akşam 7 de görüşümüz var.konusucaz doktocumlaŞeniz cok öptüm.ben kaçanzi:a015:

günaydın kızlar:sm_cool:
hayırlı ramazanlar olsun inşallahh.
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim sağlıkla kuccağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı:Saruboceq:

günaydınlar herkesee:sm_cool:
Hayırlı ramazanlarr...
Celencim öncelikle geçmiş olsun..iki gündür işten güçten giremedim siteye..yeni okudum sancı olayını..rahim kendini doğuma hazırlamak için bu dönmelerde çok kasılırmış ya..belki de ondan olmuştur canıma.s.

GÜNAYDIN,

Canlar ben geldim nasılsınız bakalım kışlıklar hazırlanmış bakıyorum valla ben hiç becerikli değilim maalesef bu konuda aman ne yapayım bende böyleyim bana da yollarsınız artık yaptıklarınızdan hepiniz birer kavanoz yollasanız tamamdır:sm_cool:Bu arada CELEN' in noldu bööle sana ltf bir vukuatı daha kaldıramayız yapmayın lütfen hadi bi git bakalım bekliyos iyi haberlerini...EVVET ÇAKILIM canımın için ya sen son 14 gün ayyyyyyyyy heyecan dorukta senin normal tarihin 1 ekimdi değil mi???Eğer öyleyse benide 15 ekimde alırmı ki???Benim normal doğum tarihim 1 kasım çünkü.Bi de bişey sorcam ya ultrasona göre hep değişiyor en son usg göre 24 ekim yazıyodu mesela hangisine inancaz???Normal doğum tarihine mi usg tarihine mi???

günaydın kızlar,hayırlı ramazanlar herkese
bu mübarek günlerde rabbim hepimize kolaylık versin son ayımız artık,zorlamasın bizi inşallah
bende dün bbeğin son eksiklerini tamamladım
cumartesi akşamı sancılanınca çok korktum erken doğuracam diye,bide doktorum baya aşağı inmiş çok ayakta kalmışsın demişti, bende bari hazır olayım dedim çantamızı hazırladık eksik kalmadı,
allah hepimizi zamanında bi avazda kurtarsın inşallah

günaydın kızlar,,
hayırlı ramazanlar olsun inşalahh..
gelebıldım sonunda ne var ne yokk bakalım:1rolleyes:
annem rahatsızlanmıştı bılıyorsunuz onun yanındaydım dün butun gun yıne. ama ıyı Allaha şükür bişeyi yok şimdilik..
valla bugün 1 eylül inanamıyorum.zamanın bu kadar cabuk gececeğini hıc sanmıyordum ben.hepimizin cok az kaldı..
braxton hıcks kasılmaları baslayacakmış artık oyle okudum. benım gecen gun cok ağrı gırdı altan ama gectı sonra artık bunları yasayacağız heralde.
sızlerde durum nedır??durun bı okuyım gecmişi ben yıneee:icecream:

Olcay bu tarihlerin hic birine inanmayacagiz.36. haftadan sonra heran dogurmaya hazir olacagiz.:) zaten planli sezeryan olacaksada doktorlar en gec bebegin durumuna gorede 38.39. haftalarda yapiyorlar.benimde sat ima gore 3 kasim ,ultrasona gore 24 ekim.muhtemelen 21 ekimde beni sezeryana alaacaaklar (daha erken gelmeye kalkmassa)yani bu dogum olayi ne olursa olsun suprizini hic kaybetmiyor.yeterki hepimiz saglikla kucagimiza alalimda...
herkese hayirli ramazanlar,iyi haftalar

melsa ıyı yapmışsın canım bende hazırladım oylece duruyor. sureklı gormek ınsana stres verıp o anı hatırlatsada. aslında verdiği stres değil rahatlık bunu bılıyorum.eğer hazılamamış olsaydık sureklı aklımız orda olacaktı. ya bişi olursa anıden ne gotureceğim,nasıl hazırlayacağım dıye dusunup duracaktık..
benımde ıcıne koyacağım bır bardak,çatal kaldı.onuda koydum mu tamamdır..

çıtırcım geçmiş olsun gülüm ..annene acil şifalarŞeniz
olcaycım eğer sezeryan olucaksan normal doğum tarihinden 10 gün önce almayı tercih ediyo doktorlar...zaten normal doğurcaksanda 10 gün sonrasına kadar bekletiyolarrr..
photoshum teşekkürler tarif için ya ama gözüm korktu valla 5 kilo un falan şimdi ben ayın 20 si gibi ist gidicem doğum için orda ablamlarlamı yapsam diyorum valla..burda beceremessem sorumluluğu almıyimkaydirigubbakcemile2

tarif nerde len:sm_confused:

günaydınnnnnn................hayırlı ramazanlar olsunnnnnnn herkese...............celen geçmiş olsun şeker inşallah daha iyisindir , senin yüzünden akşamdan beri kendimi dinler oldum benneyaptımki ......................kajocum gözün aydın canım................olcayım ultrasona göre değil son adet tarihine göre belirleniyor canım doğum tarihi ..........çıtırım annene geçmiş olsun bitanem , noluyo bu annelere , toruna nasıl bakarız stresi mi acaba, benim ki de hastaydı yeni iyileşiyor

bu arada ben hastaneye gittim geldim nst için, ama sonucu gösteremedim doktorum ameliyattaydı , hastanede bi akrabamız var ona bıraktım , gösterip beni arayacak

oruç tutanınız var mı, ben cesaret edemedim susuzluğa dayanamam , bebişe bi zararı olur filan diye :1no2:

ÇITIR' ım geçmiş olsun cnm.Ama üzülme bak artık maşallah iyiymiş annen ne oldu aciller felan tansiyon ya şeker problemi mi var???

MİY tşk ilgin için demek senin bebişte önde 3 kasım 24 ekimi gösterdiğine göre ayyyy valla çok heyecan bastı beni 15 ekim gb olsa 1,5 ay var ya 36.haftadan sonra beklicez demişssin bu da benim için ayramın bitimi oluyor.Daha odası gelmemiş olacak o zaman ay ben ne zaman yerleşirim.ALLAH' ım ne olursun herşeyini hazır edecek zamanım olsun:Saruboceq:Hepimize bu mübarek günler yüzü gözü hürmetine zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin RABBİM:Saruboceq:

DESTİNA' m ne normal doğumu gı nerde bende o yürek o cesaret valla ne diyim arkadaşlar normal doğumu düşünenler helal size,cesaretinize gıpta ediyorum ama maalesef benim o kadar cesaretim hiç yok.Süpriz yapmazsa bebişim sezeryancıyım ben umarımda yapmaz oğluşum çünkü çok korkuyorum...

Bu arada kıslar hepinize hayırlı ramazanlar olsun bu sene tutmuyorum ya unutuyorum sabahtan beri deminde ara öğünümü alıp geldim nasıl yemeğe başladım ay bi baktım etrafımdaki herkesin oruçlu olduğu aklıma geldi tabağı kaptığım gb kaçtım ama ne ya kıslar...ALLAH bu mübarek günler yüzü hürmetine hepimize hayırlı ve miyadında doğumlar nasip eylesin:Saruboceq:

ben tutmuyorum.dün haberlerdede sööledi bi ilahiyatcı.hamileler önce bebeklerinin sağlığını düşünmel die.hava sıcak günler uzun ac susuz nolur o yavrucaklar.yazık.daha sonra kazası yapılıo sanırım ramazan orucunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…