2008 Ekim Anneleri

oh be nihayet girebildim tekrar siteye..bu arada azcık temizlik yapayım dedim hazır site açılmıyokensırnaşık şey gerçi buna pek temizlik denemez..yaşanacak yer açıyorum evde kendimize:roflol::roflol:çok istiyorum ama yapamıyom göbüşten napıyım..Allahtan annem geldi artık uzun tatilinden..birlikte heryeri kaldırcaz artık.benimde tahmini 24-25 günüm kaldı:teytey: bu hafta içi kontrolde biraz daha netleşir.çakılcımdan sonra ben gelcem inşallah:Saruboceq:

eylülcüm bencede imkanın varsa evleri ayırın.ev ev üstüne olmaz gerçekten.bebişini daha rahat büyütürsün.Allah kolaylık versin valla

heryeri kaldırmak mı yormayın kendinizi , ne kaldı şunun şurasında , bebişiniz doğunca yapın böyle işgüzarlıkları Çok üzgünüm çoook zaten yap yap yine aynısı oluyor ......................ya ben şimdi bebişimin cicilerini yıkıyorum da nasıl asacam balkona CADIARZU bi tuhaf oldum şimdi

bence asma caklım dısarıya.eivin içine as çamasırlığın varsa.ben ööle yapıcam.hem evin içi mis gibi kokuo hem kokusu ucmuo hemde dısardaki tozlar ıslak camasırlara yapısmıoyerimseniben

yok çakılcım birlikte yapcaz derken ben anneme eşlik etcem sadece..herşeyi o yapacak.arada ablamda gelir.ben yapamam zaten yaptırmazlarda..ama derinlemesine bi hijyene ihtiyacı var evimin ya..yaptıklarım içime sinmiyo..bide doğumda kayınvalidemler falan burda olcak.kalabalık olcaz.gelen giden de çok olur.çok iş var yanii:bbo:

celene katılıyorum bencede çamaşırlığın varsa dışarıya asma..kokusu gider..

üffff bu ne ya saatlerdir siteye girmeye çalışıyom valla bu kadınlar kulubü bezdirdi beni
eylulcum canım bence de imkanınız varsa en güzeli bir evde tek aile olarak yaşamak o zaman bir aile olduğunu daha iyi anlıy insan hem bütün zamanını bebişin ve eşinle birlite geçirirsin ne güzel..

edhakcım dönüş nezaman??tadını cıkar valla o.evinin.ekmek elden su gölden:1closedeyes:

buarada showtv de köle isaura baslamıs.yası yetenler bilir bende hayal meyal hatırlıorum.bi tazeliim dedim bizim eski türk filmleri halkt etmiş yanında:lepi:ilk bölümde nerdeyse 18 yıl atladılar.destinacım sen bilmezsin.ozamanlar daha portakalda vitamindinlülülülülülü

edhakcım dönüş nezaman??tadını cıkar valla o.evinin.ekmek elden su gölden:1closedeyes:

celenim vlla tek güsel yanı o zaten yediğin önünde yemediğin arkanda ama kociş gelene kadar odada yatak üstünde pineklemek sıkıyo:1no2: bi zaman sonra tek başına gezmek de zevkli olmuyo zaten koca göbekle tek başıma çarşı pazar dolaştığımı görenler dönüp bi daha bakıyo ama umursamıyom napıım:dilcikar:
cumartesi sabaha evimde olurum inşallah ben de artıkım .ıçımı devirip doğumumu beklemek istiyomm

Ne bu leyn giremiyom siteye iyi dellendim he......Ne köle ısavrua mı başlamış???CELEN' im ne dakga geçiyon DESTİNA' mla kendide ALLAH bilir 3-4 yaş büyüktür ondan he hakkaten kaç yaşındasın CELEN???Bu arada sen hala doktora gitmedin mi???

kızlar niye ağır işliyo bu site celenimin yazısını okudum şükür iyimiş sevindim köle isaurayı bende biliyom yoksam bendemi ........

Kızlar eşimin işi olmadı gibi görünüyor yani yüzde doksan gerisi Allah'a kalmış çok moralim bozuk şimdi öğrendim bu arada annemle babamı dün sahurda umreye yolcu ettik yemekte yiyince ilk gün bir deniyim dedim oruç tuttum iyiki tutmuşum yoksa bi paket sigara içmiştim şimdi offf dua edin ne olur hayırlısı olsun herşey... Bugün doğum iznime ayrılıyorum evimde int yok bir süre İzmir'de kaynvalidemlerde kalıcam sonra bize dönüp bayram ve doğum temizliği yapıcaz bu zaman zarfında orda int ayarlayabilirsem ya da eve geldiğimde adsl alabilirsem bi şekilde size ulaşırım artık

bızdıkcım.Allah hayırlısıyla dönmesini nasip etsin ailenin.kocana gelince de umutsuzluğa düşme bence.ummadık yerden bi teklif geliverir bakarsın.moralini hiç bozma canımın içi.Allah kabul etsin ama keşke oruç tutmasaydın.15 saat nasıl dayanacaksın şimdi?Allah sabır versin

Şimdiden herkes hakkını helal etsin hepinizi öpüyorum Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah'a emanet olun dualarınızda bizi unutmayın olur mu:a015:

ya noluyo bu siteye arkadaşlar.çok yoğun acaba ondan mı hata verip duruyo.valla kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum.kocişim de öyle diyo.biz bu evde kalalım.annemler gitsin diyo.hem biliyosunuz.evimizin altında dükkanımız var.arkada da bahçemiz var.bahçeden de giriş var.şimdi burayı kiraya vermeye kalksak çok güvenilir biri olması lazım.hayırlısı bakalım

canım moralini bozma sakın.bi kapı kapanır,bi kapı açılır.belki bu iş eşin için hayırlı olamayacaktı.herşeyin hayırlısını istemek lazım.bu arada Allah kavuştursun annen ve babanla inşallah..umarım en kısa zamanda int.problemini çözersin.özletme kendini çok..güzel haberlerini bekliyoruz herzaman..kendine ve bebişine dikkat et..artık sigara olayını da bırak bence bak oruç tutunca ne güzel dayanabiliyosun demekkia.s
sevgiyle kal canımcıma.s.

Slm güzel annişler oruç tutmasakta hayirli ramazanlar diliyorum.inşallahhhh şu mübarek ramazan yüzüsuyu hürmetine bebişlerimizi sağlicakla kucağimiza aliriz.sağlicakla büyütürüz.bugün okula gittim herkes oh oh bebişi büyütmüşsün maşallah dedi.toplantida bi ara kağitla kendime serinlik yapiyodumm.müdür bey hocahanim hayirdir sicak basti galiba diyip espri yapti.(2 gündür yağmur yağiyo ve hava baya serin burda )ama bana hhüüüçç etksi neyim olmadi valla.kislar ben bugün sezeryan olan bi arkadaşimla konuştum fazla pijama götür dedi.o çok kanama olmuş 2 tane götürmüş onlar batmiş.yaninda refakatçisi yengesinin miçindaki pijamayi alip unu giymiş.bbollllll iç çamaşiri ve de atlette götür dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…