2008 Ekim Anneleri

hihoyyyt günaydın kısslar nerdesiniz. ramazanda tembellik yapıyonuzz dimii. kısslar havalar serinleyince rahatladık kızımla. ama bişey sorucam benim 2-3 gündür. göğüslerim büyüdü ve dolgunlaştı. süt mü doldu acaba :uhm: benim bide erken doğum riskim vardı. onun habercisimi yoksa bu? sizdede varmı böyle bişey?

neyse dr.a götürdüm upuzun sonucu adam gülüyo seni unutmuşlar diyo bu kadar uzun nstyi bi unutulanlara bi de dr. karılarına çekerlermiş

kısss onu kim diosa yalan söylüyo ben dr karısıyım. ama size yapılanların ve denilenin onda birini bana yapmıyolar. benim muayene beş dk ya sürüyo ya sürmüyooo bide açıklamada yapmıyolar. doktorum kocişe bırakıyoo kociş doktora bırakıyoo boşunamı kadın doğumcuya götürüyozz dioo. kaldık kızımla ortada. bana ne nts diolar ne çatı ölçümü diolar biz öylesine gidip geliozzz. bizde kızımla sizden öğreniozz neyin ne olduğunu. baksanıza göğsümü bile kocişe sormadım size soruyoom. biliom çünkü o da dr umda sallıycak

günaydın kızlar, bu hafta son, ondan sonra izne ayrılacam, sonra sizi bi dakika bile rahat bırakmayacam, şu anda işten güçten pek giremiyorum, yazdıklarınızı bile okuyamıyorum, ama bi izne çıkayım hepinize yetcem sırnaşık şey bu arada benim hamileliğim çok rahat geçiyo genel anlamıyla ama ne hikmetse bugün belim çok ağrıyo, bi de sanki alttan alttan bişey vuruyomuş gibi oluyo, sanki dışarı fırlıcakmış gibi, buna benzer şeyler sizde de oluyo mu, ya belimin ağrısı çıok rahatsız ediyo beni, birkaç gündür magnezyumu ihmal ediyodum acaba ondan mı, yoksa başka bi sorun mu var, öff acemi olmak da çok zor bişey yav

günaydın:sm_cool:
celen gözün aydın kı..bana gülüyodun naber tutuşunu tutamıyon diye benimki 2 aydır vuruyo mrsaneme:lepi:
kajocum normal hayatım doğumlar yaklaştıkça büyüycek tabii:teselli:
sen ağrılarını takip etkaydirigubbakcemile5

yaaa kıslarr makat gelişle ilgili bi kaç şey bakiim dedim moralim çok bozuldu bakın bi şukadarını gönderiiim. ufff
"Gebelik yaşı dışında rahime ait şekil bozuklukları, bebeğe ait anomaliler ve çoğul gebelikler de makat gelişlere neden olabilirler. Amniyon sıvısının çok fazla ya da az olması, daha önceden geçirilmiş fazla sayıda gebelik nedeniyle rahimin gevşek olması, plasentanın rahimin tepesinde yerleşmiş olması bu durumun altında yatan sebep olabimektedir. Makat geliş olan erken doğumların yaklaşık %17'sinde, term doğumların ise %9'unda anomali saptanmaktadır. Bununla birlikte makat doğumların çok büyük bir kısmında hiçbir neden saptanamaktadır."

GÜNAYDINNNNNNNN

Herkese günaydın.Ayyyyyyyy ÇAKILIM ya şafak 13 heyecan doruktadır şimdi amanınnnnnnnnnn............CELEN kıs varya seni klava:korkutuyon bisi neyse şükür iyiymiş bebişimiz,gözünaydın...Ay kıslar ya dün gece bir gaz sancısı tuttu beni ne kıvrandım sormayın en son kendimi salona attım adamım oruç tutuyor bari uyusun dedim oğluşla uyumuşuz salonda bide hava baya serinledi ne olduysa üşüdüm müdür nedir gece bi gözümü açtım saat 4 olmuş gittim yatağıma ama hala ağrıyodu papatya çayıma döneyim ben bugün karar aldım epeydir içmiyodum da...

günaydınlarrrrrrrrrrrr......................celen gözün aydın canımmmm................kajo sen bari yapma , kız ferah olun azcık, ben artık aklıma kötü şeyler getirmiyorum, tadını çıkarmaya çalışıyorum hatta geç bile kalmışım keşke önceleri böyle yapsaymışım çünkü bitmez sandığımız kooossssskoca 9,5 ay da bitiyo işte ( kimbilir bi daha ne zaman olacak :)))) )

ibolya bu sözünü unutma , izne ayrılınca da az gelirsen siteye destinanın dilinden kurtulamazsın deyim sana yerimseniben bel ağrısı bende de 2 gündür var, sol tarafım kopacak sanıyorum ağrıdan, üşütmüş de olabilirim ama işin aslı yoruldum galiba artık

ya gönlüm sizinle aslında ama çalışınca burayla ilgilenemiyorum, eve gittiğimde de yorgun düşüyorum, geçmişi okumak çok zahmetli geliyo, evde olsam çok rahat takip edebilirdim sizi, bu arada sende de bebek alttan vuruyomuş gibi bişey oluyomu, bende sanki fırlıcakmış gibi oluyo :1rolleyes:

benim bebişim döndü canım şimdi başı aşağıda , ama dönmeden önce resmen tekmeliyordu altımı ve eletrk çarpmış gibi oluyordum çok canım acıyordu

günaydınn:sm_cool: oğluşla birlikte kahvaltımızı yapıp geldik hemen
celen gözünaydın canım:CüvCüv: cemremiz koskocaman kıs olmuş
çakılım son 13:teytey: kıs hakkatan ne çabuk geçti zaman ben de son 40 filan diye sayar oldum ama seni sayarken benimki daha çoooooooooook uzun geliyo

kajocum içini ferah tut canım insanın korktuğu şey başına gelirmiş derler sen güzel bir doğumum olcak diye iyi şeyler düşün ki herşey iyi olsun canım öle yüzdelere çok takılma hepimiz hayırlısıyla sapasağlam atlatcaz inşallah:içelim:

günaydın kızlar ibolyacım normal bir durum hatta benimkisi dönmesine rağmen alttan baskı yaptığı gibi kaburga kemiklerimide ya yamuklar düzeltmeye çalışıyo yada düzler yamultmaya çalışıyo bazen çok canımı yakıyo yani
kajocum içini ferah tut sen herşey yolundadır
olcaycım kendine dikkat et özellikle üşütmemeye gayret et

eskiden böyle bişey hiç olmayınca bi de ilk hamileliğim olunca tırsıyorum, sanki alttan pırtlıcakmış gibi, çok komik geliyo yaaa

Günaydın ekim analarıkaydirigubbakcemile5
oğluşumun bugün itibariyle alttaraftan bişi çıkacakmış gibi baskıları başlamış bulunmakta ve bu doğana kadar devam edicek sanırım, 15dkda bi wcyi ziyaret ediyorum:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…