neyse dr.a götürdüm upuzun sonucu adam gülüyo seni unutmuşlar diyo bu kadar uzun nstyi bi unutulanlara bi de dr. karılarına çekerlermiş
günaydın kızlar, bu hafta son, ondan sonra izne ayrılacam, sonra sizi bi dakika bile rahat bırakmayacam, şu anda işten güçten pek giremiyorum, yazdıklarınızı bile okuyamıyorum, ama bi izne çıkayım hepinize yetcem sırnaşık şey bu arada benim hamileliğim çok rahat geçiyo genel anlamıyla ama ne hikmetse bugün belim çok ağrıyo, bi de sanki alttan alttan bişey vuruyomuş gibi oluyo, sanki dışarı fırlıcakmış gibi, buna benzer şeyler sizde de oluyo mu, ya belimin ağrısı çıok rahatsız ediyo beni, birkaç gündür magnezyumu ihmal ediyodum acaba ondan mı, yoksa başka bi sorun mu var, öff acemi olmak da çok zor bişey yav
ibolya bu sözünü unutma , izne ayrılınca da az gelirsen siteye destinanın dilinden kurtulamazsın deyim sana yerimseniben bel ağrısı bende de 2 gündür var, sol tarafım kopacak sanıyorum ağrıdan, üşütmüş de olabilirim ama işin aslı yoruldum galiba artık
ya gönlüm sizinle aslında ama çalışınca burayla ilgilenemiyorum, eve gittiğimde de yorgun düşüyorum, geçmişi okumak çok zahmetli geliyo, evde olsam çok rahat takip edebilirdim sizi, bu arada sende de bebek alttan vuruyomuş gibi bişey oluyomu, bende sanki fırlıcakmış gibi oluyo :1rolleyes:
benim bebişim döndü canım şimdi başı aşağıda , ama dönmeden önce resmen tekmeliyordu altımı ve eletrk çarpmış gibi oluyordum çok canım acıyordu
benimkisi normel bi durum yani dimi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?