Kızlar eşimin işi olmadı gibi görünüyor yani yüzde doksan gerisi Allah'a kalmış çok moralim bozuk şimdi öğrendim bu arada annemle babamı dün sahurda umreye yolcu ettik yemekte yiyince ilk gün bir deniyim dedim oruç tuttum iyiki tutmuşum yoksa bi paket sigara içmiştim şimdi offf dua edin ne olur hayırlısı olsun herşey... Bugün doğum iznime ayrılıyorum evimde int yok bir süre İzmir'de kaynvalidemlerde kalıcam sonra bize dönüp bayram ve doğum temizliği yapıcaz bu zaman zarfında orda int ayarlayabilirsem ya da eve geldiğimde adsl alabilirsem bi şekilde size ulaşırım artık
Slm güzel annişler oruç tutmasakta hayirli ramazanlar diliyorum.inşallahhhh şu mübarek ramazan yüzüsuyu hürmetine bebişlerimizi sağlicakla kucağimiza aliriz.sağlicakla büyütürüz.bugün okula gittim herkes oh oh bebişi büyütmüşsün maşallah dedi.toplantida bi ara kağitla kendime serinlik yapiyodumm.müdür bey hocahanim hayirdir sicak basti galiba diyip espri yapti.(2 gündür yağmur yağiyo ve hava baya serin burda )ama bana hhüüüçç etksi neyim olmadi valla.kislar ben bugün sezeryan olan bi arkadaşimla konuştum fazla pijama götür dedi.o çok kanama olmuş 2 tane götürmüş onlar batmiş.yaninda refakatçisi yengesinin miçindaki pijamayi alip unu giymiş.bbollllll iç çamaşiri ve de atlette götür dedi.
deme yawww kanama filan deyip korkutmayın beni vazgeçecem doğurmaktan :1shok: iyi peki de o kadar hasta bezi neyim aldık onlar ne işe yarıyo o zaman , yani hasta beziyle de pijamalarımız batacaksa pedle nolurdu acep benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?