2008 Ekim Anneleri

bızdığımm canım üzme kendini bol bol dua et bak tam dua ayındayız.canımm kendine iyi bakk.arada bize haber ulaştır habersi bırakma biziŞeniz

noluyo len bu siteye:mymeka:
bızdıkım hayırlısı olsun bea..bu arada şu evde internet olmayan hatunlarda doğum hediyesi babında bağlatsınlar tawhihoyyyt

mrblar herkese hayırlı ramazanlar her nekadar oruç tutamıyorsakta en güzel yapabileceğimiz ibadet dua etmek allah hayırlısı ile sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin tüm anne adaylarına bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar olarak gelsin kucaklarımızı doldursun bebek isteyip arzu eden tüm çiftlerede allah bu mutluluğu yaşatsın amin

bızdığım seni görmek ne güzel duygu allah hayırlısı ile aileni kavuştursun allahtan umut kesilmez sıkma canını canım benim:1hug:

nisa ya sağol canım bilmiyoz tecrübeli değiliz duyduklarınızı yazın valla kız bugün okula gittimde nasıl dayncam bilmiyom 23 öğrenci 6 yaş 5 yş yedim ayvayı he

çok şükür girdim siteye bugün dellendim resmen bi sürü uğraştım olmadı haaaklava:

biz de gittk bugün okula herkesler doğumdan sonra gene manken gibim olcaksın dedi banasırnaşık şeyama ben 11 kilo aldım diyom hiç göstertmiyomuşum karnında ufak bi top varmış gibi duruyo dediler arkadaşın biriyle aramzda 1 hafta var onun oğlu 35. haftada vee 3,250 grammış boyu da 51 cmmiş kızlar şok oldum:1shok: sen doğur artık ozaman dedim zaten sezeryan olcakmış biraz da erken olur sezeryanda diyo

bızdıkcım canını sıkma unutmaki her işte bi hayır vardır Allah'ım hayırlı bol kazançlı işler nasip etsin eşine oruç nasıldı tutabildin mi bari bugün çok garip oldum ben kendimi kötü hissettim sanki keyfi tutmuyomuşum gibi geldi

müdür yardımcımla konuştum adam bana 3 haftalığına ders vermemiş proğram hazır am ben yokum bana başka bölümden git rapor al 3 haftalık dedi kulak burun boğazdan falan alsam kızlar doğum öncesi izinden düşmez miki? ben de olmuyo dedim o zaman 5-6 saat veririz dedi benim de çok işime geldi doğrusu:))

deme yawww kanama filan deyip korkutmayın beni vazgeçecem doğurmaktan :1shok: iyi peki de o kadar hasta bezi neyim aldık onlar ne işe yarıyo o zaman , yani hasta beziyle de pijamalarımız batacaksa pedle nolurdu acep benneyaptımki

bızdıkcım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun hayatım , dualarımız sizinle ................şu internet işini de hallet bir an önce yoksa 4 ay senden haber mi bekleyecez , çatlarız kızım o zamanaaaaa

celennnnnn nerelerdesin bacım, nettin , görüş nasıldı , ağrılarına ne dedi doktorun ???? bir ses veriver bakimmm

ulaa ben geldim herkescikler gitmiş:sm_confused: görüşüüze gitttik.7 deydi.baska bi hasta almıs öne 7 yi 10 gece girdik.7 yi 20 gece cıktık.bakacakj pek bişi yoktu.çünkü gecen ctesi ordaydık daha:1rolleyes:izne cıkıcağı için önümüzdeki hafta olan randevuyu öne celm,işt.nese kızım haftasına göre tam cıkıo maşallah kilomuzda 1798gr:1rolleyes: boyunu tahmini verdi.40 cm i gecmiştir artık dedi:sm_confused:sancılasrı sordum.bundan sonra bunlar olucak panik yapma hazırlıklı ol dedi.suyuma baktı o da bol bol var şükürdedim buraya gelmeden önce lavaboya girdim ve kalktığım halde benden hala bi sıvı geliodu??kokrtum nedir dedim.idrarmıs:sm_confused: bebek aşağıda cıoktı ve ters.ayaklarıyla mesaneye vurduğu için sızıntı oluomus.
buarada randevularnızı iftar saatine denk getirmeyin.doktorunuz orucsa kafasına vurmus oluo:smiley-cool: leyle gibi bakıodu doktorcum yasssııkk:teselli:Şeniz

bızdıkııımm üsülme tatlım.allah bi kapıyı kapar bi kapıyı acar.su mubarek günlerde senn üzülmenede kıyamaz tez elden bi umut kapısı cıkarır karsına.
ciciler izin işini doktordan ücretsiz izin alarak halledin şimdi.doğum izninden sayılmıo.ama ücretsiz.hem erken alın ki cocuklar baska ööretmenle baslasın döneme.deişiklik olmasın.yağmursum bizim bölüm diğerlerine göre daha zor bitanem.sarılanlar tekmeleyenler iktirenler oyuncak atıpta büyük bir basarıyla denk getirenler.bence riske atma.

bizde geldikkkk ama kimseler kalmamış bızdıkçım allahtan hakkınızda hayırlısı sen üzme canını allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açar

çakıltaşım endişelenme herkesin kanaması farklı olabiliyor ben normal doğum yaptım hasta bezini doğum yaptığım ilk gün kullandım ve kanamam bir hafta kadar sürdü bazılarının daha uzun sürdüğü oluyomuş kişiye göre değişiyor yani ama nasıl olursa olsun çeşmeden gelir gibi akmıyor aynı adet olduğun gibi ama tabi yan yön yatarken falan pijamaya geçerse bilmem artık ama sen genede korkma
celen naptın gelmedinmi doktordan yazsana nededi doktor:uhm:

celencim yazmışsın ben yazıncaya kadar maşallah kızımıza her şeyin yolunda olmasına sevindim eskilerin tabiriyle ay hafta sancıları bende de basladı sanki adet olacakmışım gibi zamanı ve süresi düzensiz tabii birde arada kasık bölgemde kasılmalar oluyor oanada her gün magnezyumu içmeye basladım bu arada senin taktiği deniyorum pek sevmesemde muz yiyorum dengelesin diye şimdilik iyi

yeşimcim ben günde 2 magnezyum aldığım halde 2 gecedir yine bacaklarıma kramp girio( gerci içmediğim zamanlara göre cabuk gecio ama bi kere uykudan uyandırıo işte bak sütte kabızlık yapar.onuda deneyebilirsin.ama cok soğuk içersende gaz yapar..ama ssen muza devam et enn iisi.
ben yatanzi cook ii geceler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…