2008 Ekim Anneleri

:roflol: hatta şööle söliimmmm bu günlerin daha iyi günlerrrrrr :roflol::roflol: dün çamaşır ütü filan derken yoruldum da galiba ( hoş wc seansları arasında ne kadar fırsat buldumsa iş yapmaya ) banyonun önünde kalakaldım , oturma odasına 3-4 adım var ama ben gidemiyorum , sanki kasığıma takıldı bişey rahat bi 10 dakika bekledim geçmesini , eşim de bebiş geliyo sandı korktu zavallı :teselli:

Kızlar selam çakılcım son 13 gün darısı başımıza,İbolyacım ilki ikincisi farketmiyor bu hamileliklerin sıpaların hareketlerine anlam vermek herzaman zor ama bence normal hissettiklerin ben de de ara ara oluyor hele 2-3 haftadır sanki acaip derecede tuvaletim var gibi geliyor gidiyorum az birşey sonra 15-20dk sonra yine aynı bebek aşağı indikçe bunlar normal.

aman şekerim normal bi durum olsun da ben razıyım ağrısına bile, sıpa göğsümün altında onun yüzünden kambur oturamıyom, arkaya doğru genişliyorum artık :roflol: karnım da burnumun dibinde, bi bakıyom sağa yamulmuş bi bakıyom sola, çok komik geliyo yav:roflol:

Hatta bazen tamam diyorum şimdi karnımı delip çıkacak hele bir de çikolata yediysem geçmiş olsun bu arada aklıma gelmişken NST'ye giderken çikolata yiyip giderseniz bebişler daha da hareketli oluyor.

Hatta bazen tamam diyorum şimdi karnımı delip çıkacak hele bir de çikolata yediysem geçmiş olsun bu arada aklıma gelmişken NST'ye giderken çikolata yiyip giderseniz bebişler daha da hareketli oluyor.

valla iyi fikir neden aklıma gelmedi ki :uhm: benim bebiş normalde çok hareketli sabahları benden önce uyanıp başlıyor kıpraşmaya , ama ne hikmetse nst ye gittiğim günler tık yokkkk :mymeka: ilkinde çok endişelendim ama önemli değilmiş meğer hareket etmesi , dün ikinci kez gittim son 5 dakikada bir iki kıpırdadı o kadar :dilcikar:

3.250 miiii:1shokfffff.nasıl büyütmüş o bebeği .nisanur kııızzz taktik alaydın ya bize de verirdin.ne yemiş içmiş de bu kadar büyütmüş.ya kızlar ben ne yapcam.hacettepe dışardan hasta kabul etmiyoo.gazide de dosyam yok.ben nerde doğuracam.senağlamaçok canım sıkılıyo arkadaşlar ya.ankaralılar siz napıyosunuz.büyük doğum bitti.oraya gitmem.etlik ssk da istemem.Allah'ım yardım et.bayındır,mesa bozmuş sgk ile anlaşmayı.güven de bozuyomuş.bi umut çağ ile akay kaldı.kızlar 4 milyar istiyolar sezeryana yaa.çok fazla.çağ ucuz.inşallah orada yapabilirim:Saruboceq:

ya hastane takibi yok.nst falan da yok.ben daha hiç nst ye girmedim.bana daha var mı.32 hafta 3 günlük oldu tam.ama bakalım bi özele gidecez artık.başka çare yok.daha boyunu bilmiyorum ben.geçen de dedim karın,kafa haftaya göre nasıl onu da bilmiyorum.en son güvene gittiğimde öylesine bakıp gönderdi işte.bizim doktor da izinliymiş.gerçi artık bizim doktor da değil ama.neysse

canım sizin orda doğum çok uçuk fiyatmış.yazık dünyanın parası.daha uygun bi hastane bul bence..ben şu ana kadar 4 tane doktor değiştirdim.o yüsden doktorlar fazla önem vermiyorlar sana.sürekli onun kontrolünde olmadığın için olsa gerek.ama sıkma canını mutlaka uygun bi hastane bulursun.

bu arada bende nst ye falan girmedim henüz..perşembe günü kontrole gideceğim bakalım o zaman girebilecek miyim.35+3 günümüzdeyiz...az kaldı allahın izniyle sağlıklı dağurabilsek bu mübarek ramazan ayında tek dileğim bu.

inşallah prizeciğim.valla hepimizin temennisi aynı.evet ankarada özeller maalesef bu kadar pahalı.yapacak bişi yok.Allahtan bağ-kur var da o bazı özellerde işe yarıyo.ona göre bi hastane seçsceğiz artık

selam hanımlar relax olalım bişeycik yok hamileyiz okadar hihoyyyt
kajocum nerden buluyosun yok makattan yok ayaktan gelmeler falan düşünmeyelim böyle şeyler herşey çook güzel olacak:lepi: ay bu da dizi ismi gibim oldu.
akşama yatılı arkadaşım gelecek tayini buraya çıkmış ev bulmaya falan çalışıyo bizde kalcak bulana kadar ne yapsam iftara kızlar bana bi fikir verin aslında mantı canım istiyo ama ayakta kim uğraşacak annem doğuma gelince ben yaparım artık sabır dediyasakkelime
ha bugün bi markete girim dedim ay şu da bimiş u da bitmiş derken zor getirdim eve geldiimde kollarım titriyodu eşim görse çok kızardı o varken sadece ekmek taşıyom dasırnaşık şey

eylülcüm en kısa zamanda bulamaya çalış canım ee gaziden dosya çıkarsana çok mu zor bu işlem?
hem kiloyu boyu falan kafaya takma bence hepsi tahmini sonuçlar gözümle görmeden inanmam hem arkadaşın çocuğu gibi kilolu istemiyorum ki yoksa normal nasıl doğurcam ben şöyle Allahın izniyle 3500 falan yetr bana

nisanurum,canım benim.dosya çıkarmak zor değil.ama adamlar son günlerinize gelmişiniz.artık bu güne kadar sizi neresi takip ettiyse orada doğumunuzu yapın diye tafralanıyolar.neymiş efendim ilk günden itibaren bir yere gitmemiz gerekiyomuş.sizler öyle mi yaptınız?ilk ayınızdan beri hep bir yere mi gittiniz?:uhm:

selam fıstıklarra.s.
dün mutfağı ındırdım tum dolapları fılan sıldım.3 te bır gırdım 8 de cıktım akşam vallahi ayaklar davul oldu. parmaklarım parçalandı resmen deterjan,çamaşır suyu vs..
zor yazıyorumbenneyaptımki
gecede kotu gecti o ne gok gurultusuydu ızmır de yaa.ama foss sadece gurultden ıbaret fazla yağmadışakkıdı
sbah pazara gıtıımm dolaştım annemle sole bı serınken..cok guzel seyler var ya...
celen kooşş koşş pazaraa valla.
super tulumlar 3,5 tu.hemde o sıcak tutan polar gıbı varya onlardan. ben almadım annem aldı torununaa.ben artık almam demiştim cunkummyerimseniben
iş güç bıtmıyor... kucuk işleri yapıyorum yavas yavas haftaya byuk temızlık olcak bıtıreyımm de kurtulayım yaÇok üzgünüm çoook
hadyy öptum sızı:1hug:

evet canım hep aynı yere gıttım ben zaten oyle oması gerekıyor ,sen hep farklı yere mı gııtınfisfisfis

ben de bayındıra gidiyorum ama normal doğum istiyorum ve doktorum sezeryandan hiç bahsetmese de normal doğumla uğraşacak gibi durmuyo, kesin sezeryana almak isteyecek uğraşmadan. o yüzden de lokman hekim hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım var, onların gittiği doktoru öğrenip oraya gitmeyi ve orda doğurmayı planlıyorum.. hayırlısı bakalım bence sen de bi araştır

yaa ayrılın kızım artık izne , yapmayın iş güç, ben sıkılıyorum

yaa ayrılın kızım artık izne , yapmayın iş güç, ben sıkılıyorum

Bak ya söyleyene bak daha yeni ayrıldı hele bi senin kadar olalım düşünürüz.Hem ayrılırsam kötü BIZDIK gb yazamam hiç çünkü evde int.yok canımın içi...Bide benim niyetim 37.hft sonuna kadar gelmek bakalım başarabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…