Günaydın ekim analarıkaydirigubbakcemile5
oğluşumun bugün itibariyle alttaraftan bişi çıkacakmış gibi baskıları başlamış bulunmakta ve bu doğana kadar devam edicek sanırım, 15dkda bi wcyi ziyaret ediyorum:1closedeyes:
Kızlar selam çakılcım son 13 gün darısı başımıza,İbolyacım ilki ikincisi farketmiyor bu hamileliklerin sıpaların hareketlerine anlam vermek herzaman zor ama bence normal hissettiklerin ben de de ara ara oluyor hele 2-3 haftadır sanki acaip derecede tuvaletim var gibi geliyor gidiyorum az birşey sonra 15-20dk sonra yine aynı bebek aşağı indikçe bunlar normal.
Hatta bazen tamam diyorum şimdi karnımı delip çıkacak hele bir de çikolata yediysem geçmiş olsun bu arada aklıma gelmişken NST'ye giderken çikolata yiyip giderseniz bebişler daha da hareketli oluyor.
biz de gittk bugün okula herkesler doğumdan sonra gene manken gibim olcaksın dedi banasırnaşık şeyama ben 11 kilo aldım diyom hiç göstertmiyomuşum karnında ufak bi top varmış gibi duruyo dediler arkadaşın biriyle aramzda 1 hafta var onun oğlu 35. haftada vee 3,250 grammış boyu da 51 cmmiş kızlar şok oldum:1shok: sen doğur artık ozaman dedim zaten sezeryan olcakmış biraz da erken olur sezeryanda diyo
canım sizin orda doğum çok uçuk fiyatmış.yazık dünyanın parası.daha uygun bi hastane bul bence..ben şu ana kadar 4 tane doktor değiştirdim.o yüsden doktorlar fazla önem vermiyorlar sana.sürekli onun kontrolünde olmadığın için olsa gerek.ama sıkma canını mutlaka uygun bi hastane bulursun.ya hastane takibi yok.nst falan da yok.ben daha hiç nst ye girmedim.bana daha var mı.32 hafta 3 günlük oldu tam.ama bakalım bi özele gidecez artık.başka çare yok.daha boyunu bilmiyorum ben.geçen de dedim karın,kafa haftaya göre nasıl onu da bilmiyorum.en son güvene gittiğimde öylesine bakıp gönderdi işte.bizim doktor da izinliymiş.gerçi artık bizim doktor da değil ama.neysse
nisanurum,canım benim.dosya çıkarmak zor değil.ama adamlar son günlerinize gelmişiniz.artık bu güne kadar sizi neresi takip ettiyse orada doğumunuzu yapın diye tafralanıyolar.neymiş efendim ilk günden itibaren bir yere gitmemiz gerekiyomuş.sizler öyle mi yaptınız?ilk ayınızdan beri hep bir yere mi gittiniz?:uhm:
3.250 miiii:1shokfffff.nasıl büyütmüş o bebeği .nisanur kııızzz taktik alaydın ya bize de verirdin.ne yemiş içmiş de bu kadar büyütmüş.ya kızlar ben ne yapcam.hacettepe dışardan hasta kabul etmiyoo.gazide de dosyam yok.ben nerde doğuracam.senağlamaçok canım sıkılıyo arkadaşlar ya.ankaralılar siz napıyosunuz.büyük doğum bitti.oraya gitmem.etlik ssk da istemem.Allah'ım yardım et.bayındır,mesa bozmuş sgk ile anlaşmayı.güven de bozuyomuş.bi umut çağ ile akay kaldı.kızlar 4 milyar istiyolar sezeryana yaa.çok fazla.çağ ucuz.inşallah orada yapabilirim:Saruboceq:
destina, celen , kajo, olcay nerdesiniz bugün sesiniz çıkmıyo
CANIMMMMMMMM ben burdayımda bugün biraz yoğunum yazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum amanda karnı burnunda annişimiz nasılda düşünürmüş arkadaşlarını ooooooooo kuzum ya yerim seni benŞeniz
yaa ayrılın kızım artık izne , yapmayın iş güç, ben sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?