ulen kızımı yıkıyom..mıçına kadar saçları var 1 saat onları taramak sürüyo-tatlicadiarzu-
ben de bayındıra gidiyorum ama normal doğum istiyorum ve doktorum sezeryandan hiç bahsetmese de normal doğumla uğraşacak gibi durmuyo, kesin sezeryana almak isteyecek uğraşmadan. o yüzden de lokman hekim hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım var, onların gittiği doktoru öğrenip oraya gitmeyi ve orda doğurmayı planlıyorum.. hayırlısı bakalım bence sen de bi araştır
dbestim ,canım.bayındıra ben hiç gitmedim.ama benim 1 hafta önce doğum yapan akrabam gidiyodu.orasını çok beğeniyodu.ama çağda doğum yapmak zorunda kaldı.çünkü o zekai tahirin doktorlarından birinin muayenhanesine gidiyodu.onun da bayındırla anlaşması bitmiş.çağ da yaptırdı doğumu.ama bana eğer gideceksen sen bayındıra git.orası daha güzel ilgileniyo dedi.sen ne düşünüyosun.hem de sezeryana bağ-kur anlaşmasıyla sadece 750 ytl alıyomuş.yatakla birlikte de 1 milyara mal oluyomuş.çağ da 500 ytl+yatak la 750 oluyomuş.lokman nasıl?ben oraya da hiç gitmedim.
duymuyim koca lafııyasakkelime
şahsen bizzat kendim çok kızgınım kendisine:mymeka:
vede küsüm konuşmuyom:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?