2008 Ekim Anneleri

Ben izne ayrıldığımda ÖZGE mizi pışpışlıyo olacaksın sen ALLAH bilir dönüp yüzümüze bakmazsın kıslar hiç vaktim yok felanda dersin sen şimdikaydirigubbakcemile3

ulen kızımı yıkıyom..mıçına kadar saçları var 1 saat onları taramak sürüyo-tatlicadiarzu-

neeeeeeeeee nisa 3250mi lan one benimki anca oldu 2 kilo aramızda 3,5 gün var oarkadaşınla aman neyse sağlıklı olsunda kuzucuklar demi
benim kız doğum şeklini almış kızlar hep tesr duruyodu şimdi normal perşembe kontrolümüz var bakalım

dbestim ,canım.bayındıra ben hiç gitmedim.ama benim 1 hafta önce doğum yapan akrabam gidiyodu.orasını çok beğeniyodu.ama çağda doğum yapmak zorunda kaldı.çünkü o zekai tahirin doktorlarından birinin muayenhanesine gidiyodu.onun da bayındırla anlaşması bitmiş.çağ da yaptırdı doğumu.ama bana eğer gideceksen sen bayındıra git.orası daha güzel ilgileniyo dedi.sen ne düşünüyosun.hem de sezeryana bağ-kur anlaşmasıyla sadece 750 ytl alıyomuş.yatakla birlikte de 1 milyara mal oluyomuş.çağ da 500 ytl+yatak la 750 oluyomuş.lokman nasıl?ben oraya da hiç gitmedim.

ben lokman hekime gidiyorum, bende normal doğum istiyorum ve doktorumun tercihi de bu yönde ben çok memnunum, doğumuda orda yapıcam herşey dahil normal 300 sezeryan 500 ytl fiyat çok uygun isterseniz bu konuyu ilgili başlıkta konuşalım

egfferin bööle az yazın ben yoken.anam daha doğurmadan döküldü karılar.doğurunca kimsecikler gelmez artıkın buralara.
biz bugun kızımlan alısveriş yaptık(cıtırım hatay pazarına gidemiyorum.eski bi sevgülşüm vardı onlan rastlasıoz.nerdeeen nereye işte.)kendime gecelk ve pişjama tyakjımı aldım.aman allahım süper bişi.resminin cekerim yarın gönderrim.onlara uygun bi taç bide malum kırmızı tac aldım.allah kullanmayı nasip etsin.
buarada cok feci grip olmak üzereyim.umarım teyet gecer bizi.başımda catlıo zati.cok öptüm hden byeee:)

cok ketum bugün sayfaya bak he hee-tatlicadiarzu-
nirdesiniz huuuuuuuuunaniknanik

ben geldim yazılanlara bakiim dedim, kimsecikler gelmemiş ki bugün

hee kız noldu bize böyle oruçta tutmuyopski rehavet çöktüühihoyyyt
ama bakıyomda tüm kaçaklar yazıyo artık katılım fuul ama kadro noksan:roflol:

ya iyice boşverdiler artık siteye , çalışanlar gündüz işimiz çok diye yazmıyorlar da evde neti olanlar akşam da yazmıyo nedense...........kajo, nisanur, nisa nerde bular

ee iftar muhabbeti vardır herhal ee kocaları tutuyodur misafir geliyodurr..benim herkeşş istanbulda burda ağırlayabileceğim bi kaç komşum var ama bu halde temizlikti yemekti uğraşamam valla ondan çağırmıyom kimseyii:1closedeyes:

aynen ben de bu sene ne davet edecem ne de davete gidecem, gittiğim yerde de rahat edemiyorm zaten, bi de oruç tutmayınca davete gitmek çok rahatsız ediyo beni

evet tutmayınca kendını garıp hıssedıyorsun tuttanların arasında.
aslında iftara davet etmek çok sevap ama bu halde ağırlamak zor oluyor. ben zaten mısafır ağırlamaktan bıktım bılıyorsunuz..bende cağırmayı düşünmüyorum pekk

bir de benim davet edeceklerim hep kalabalık aileler , yani iki kişilik aile olsa neyse , ama kalabalığa hizmet etmeyi valla gözüm almıyo, hatta artık kocişe yemek hazırlamak bile yoruyo beni

kocişim hasta bugünn başı ağrıyorsenağlama
canım benım kıyamam ben onaabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

duymuyim koca lafııyasakkelime
şahsen bizzat kendim çok kızgınım kendisine:mymeka:
vede küsüm konuşmuyom:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…