2008 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba Ben Kasım Annesiyim,sizi yakalamışken sorayım dedim siz daha tecrübelisiniz.
Kaç gündür nefes darlığı varmış gibi nefes alamıyorum,aldığım nefes yetmiyor,kalbimde çarpıntı oluyor.
Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?Neden oluyor,doktorunuz ne önerdi acaba?

son ay biraz çekilmesim kabul ediyorum ama
daha anlayışlı olabiler bamyanın saksısı:mymeka:

üff çakılım kıs 12 gün de getsin ne heyacan yawws:1hug::asigim:

merhaba arkadaslar...bende ekim annesiyim bir süredir takip ediyordum sizleri ancak şimdi üye olmaya karar verdim.4 yaşında dünyalar tatlısı bi kızım var ikinci bebegimi bekliyorum.35 haftalık hamişim...

ooo ben 3 aydır üleyim darkcım..bu ay aşağı döndüde sıpa biraz rahatladımm...
kaydirigubbakcemile5

anlayış beklemeyecen bacım erkeklerden, eğer anlayış gösterirse bunu bir nimet kabul edip şükredecen, yok göstermezse çok da tın deyip geçecen :)

aynenn valla nefes almak ıcın zorlnıyorum resmen. beb,iş donunce rahatlarsın sende..
meran hosgeldınn,allah bağışlasın yavrularını..

merhaba arkadaslar...bende ekim annesiyim bir süredir takip ediyordum sizleri ancak şimdi üye olmaya karar verdim.4 yaşında dünyalar tatlısı bi kızım var ikinci bebegimi bekliyorum.35 haftalık hamişim...

hoşgeldin meran , allah bağışlasın tatlışını , ikinci tatlışına da hayırlısı ile kavuştursun rabbim, onun cinsiyeti nedir

meran hoş geldin canımkaydirigubbakcemile5
net doğum tarihi cinsiyet belliyse ism alim listeye eklimmkaydirigubbakcemile2

Gayet doğal yani.İyi ya bi sorun olmasında napalım çekeriz bizde.
Bebek dönünce geçiyosa benimki biraz inatçı daha beklicem sanırım.Hep ters duruyor yaramaz.

ben kaçtımmm hadın ıyı uykularr sıze..
gece kac kez uyanıcam acaba çişe kabusum oldu yaa

kıs bende bi domuz inadı var bikere yok dediysem bitti..
bu sefer oda inat valla bilmeme ilk kim konuşcak ben küsüm:dilcikar:

kıs şu perşembe gelsede aşk_ı memnuyu seyretsem ben çok seferim o kitabı valla büyle büyle geçsin zamannkaydirigubbakcemile2

kıs bende bi domuz inadı var bikere yok dediysem bitti..
bu sefer oda inat valla bilmeme ilk kim konuşcak ben küsüm:dilcikar:

er ya da geç ilk konuşan sen olabilirsin , doğum sancıların başladığında işaretlerle anlatmayacan ya naniknanik

ooo ozamana kadar başirıs kızım

iyi geceler çıtırım..

o nası inatsa artık şakkıdı şaka şaka barışın tabii, üç günlük dünya, yazık ne diye küs geçirecez ki zamanımızı di mi , hatta şimdi barış sen ............belki çiçekleri sulamak sinirlerini yatıştırır

hoşbuldum canım.erkek bebek bekliyorum 8 ekim normal dogum tarihim ama sezeryan olacagım için 25 eylul diye düşünüyoruz.benim bebiş irice o yüzden

hoşbuldum canım.erkek bebek bekliyorum 8 ekim normal dogum tarihim ama sezeryan olacagım için 25 eylul diye düşünüyoruz.benim bebiş irice o yüzden

anammm maşallah ısırmalık yani :1hug: ben de aksilik olmazsa 15 eylülde sezaryen olacam bakalım hayırlısı

hayırlısı.ilk dogumum normaldi,bu dogumumda sezeryan olcak ve epidural düşünüyorum.seninde sezeryan degilmi epidural mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…