2008 Ekim Anneleri

good morning len ekim anaları.kaydirigubbakcemile2 bnm şafak bugunude sayarsaaaakkk 3:teytey:
ekim babalarına kızan ekim babalarına küsen taş olur valla:mymeka: laf yok len ekim babalarınaaasüprizzzzz
bu bilgisayarın varyaaa:mymeka: ekran bi bembeyaz oluo bi kopkoyu tükürecem haakötükedihüso

günaydınnn tembel ekim annelerikaydirigubbakcemile3
hadi uyanın artık bakayım saat kaç olmuş kimsecikler yok ortalıkta:mymeka:
bakın biz işe bile başladık,hadi bakalım kalkın kalınkaydirigubbakcemilehihoyyyt

GÜNAYDIN,

Kıslar gene çok işim var arada bi ce derim size yine...Kıs CELEN seni varya yakalarsam kıs sen demiyomuydun artık şafakta saymıcam küstüm ök.......ekim babaları diye geçen gün he şimdi ne oldu da geri döndün şafak sayıyon senin kociş sanal ortamda ikna etti seni sanırsam:roflol::1hug::sm_cool:Kıs DESTİNA' m sanada noldu bööle modaya mı uydun nettin gı sen yapmazdın bööle şeyler gerçi sabah pek bi şen şakrak günaydın demişin yoksam uzun bi küslükten sonra akşam çiçeklere su verirkene barış mı ilan ettiniz hımmmmmmmmmmmmÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile2

ne çiçeği lennn küsüm barışmıyom:dilcikar:
kıslar nerdesiniz bea çakılım uyanmadınmı şafak 12:teytey:

günaydın herkeseeeeeeekaydirigubbakcemile5
bugün görüş günümüzdükaydirigubbakcemile2 bi heycanla gittik ama sıpa sırtını döndü yüzünü göstertmedi bi türlü ama çok şükür herşeysi normalmiş minik ayaklarınıda gördüm o ayakları yerim ben kilosu 2300 bana az gibi geldi ama doktor normal dedi güne güzel başladık bakalımhihoyyyt

gülşencim gözün aydın..herşeyi normalmiş bak ne güzel.hep böyle devam etsinler inşallah.kilosuda gayet iyi bence.ayaklarını ilk gördüğümde içim kıpır kıpır olmuştu.çok şirinler dimii.ayy bende yarın göreceğim inşallah bebişimiii:teytey:çok özledim vallaa

ya çakılcım cidden şafak 12 oldu..ne güzel az kaldı bebişine kavuşmanasositososito

Kızlar merhaba Gülşencim bebişin iyi olduğuna çok sevindim :içelim:inşallah hep öyle gider kızlar artık bizde 30 günden geri saymaya başladık öümüzdeki ay bugün sezaryana gireceğim tabii hanımefendi bekleyebilirse.hihoyyyt

ilkimcim sanki senin normal doğum tarihin o döneme denk geliyo gibi..takviminden anladığım kadarıyla yaniiCADIARZU sezaryen 10-15 gün önce yapılıyo..3 ekim sezaryen tarihini dr.mu verdi sana?40.haftada falan olacaksın da o zaman

Merancım hoşgeldin benim de senin gibi 4 yaşında bir kızım var siz fark yapmışsınız benim ikinci de kız.

Takvim 1 hafta önden gidiyor ben şu anda 34+3üm takvimi düzeltemedim öyle devam ediyor benim normal tarihim 13EKİM sezaryan tarihimi evet 3 Ekim olarak doktor verdi.Yani 38+5'de doğum olacak.

:teytey:günaydınn gerçim öğlen olmuş ama kime ne:icecream:
bugün bi uyumuşum gözümü açtığımda saat 11 buçuktu oğluş acıkmasa ona da uyanacağım yoktu herhaldekaydirigubbakcemile3
bu istanbul çok yoruyo beni çoooooooooooksırnaşık şey

gülşen cim gözünaydın canım darısı başıma artıkım şu evime bi dönsem de dr cuğuma gitsem adam kesin unuttu beni nerdeyse 2 ay olcak vallaa

kızlar benim karnımda kasılmalar oluyo, ara sıra sancı saplanıyo gibi oluyo, doğuruyomuyum neeee :1shok::1shok:

hee laf yok bugun çünküm çook asığım:dilcikar::asigim:
gülşencim gözünaydın bitanem bebiş cok şükür iiymiş.ben hep teyzeme kısardım bnm cocuğpum diğer yasıtlarına göre zayıf falan derdi.kıyaslama su cocuğu derdim.o da annelik kızım der sitem ederdi.şimdi ona kızdığımı ben daha doğmadan yapıyorum.32+6 da 1798 gr gelen bebişim banada zayıf geldi.demekki annelik bööle bişe.delilik had safhada-tatlicadiarzu-

Bebeğin gerilmelerini kasılma gibi hissediyor olabilirsin.Kasılma saniyelik ise merak etme bana da bazen öyle sancı gibi geliyor doktoruma sormuştum kısa süreli gelip geçiyorsa meraklanma dedi bir takip et bakalım devam eder ve uzun sürerse doktorunu bir ara umarım devam etmez.

kızlar benim karnımda kasılmalar oluyo, ara sıra sancı saplanıyo gibi oluyo, doğuruyomuyum neeee :1shok::1shok:

""Vakit geldi mi? Sadece birkaç hafta kalmışken, doğum belirtilerini bilmekte fayda vardır. Doğum her kadın için farklıdır, fakat en sık görülen semptomlar araları giderek kısalan düzenli kasılmalar, sırtın alt kısmında olan ağrı ile birlikte özel günlerdekine benzer kramplar, suyun boşalması (amniyotik sıvının boşalması), kanlı mukus gelmesidir ki, bu serviksin açılmaya başladığını gösterir.

Bu semptomlardan herhangi birinin bulunması muhakkak doğumun başladığı anlamına gelmez. Bu belirtiler doğumu yapmanızdan günler hatta haftalar önce ortaya çıkabilir. Bırakın buna doktorunuz karar versin. Eğer bu semptomlardan herhangi biri ile karşılaşırsanız muhakkak onu arayın""
ibolyacım şimdi bu gelen maili okuyodum.işini görür mü bilmem.gecen h.sonu bendede oldu.ptesi doktocuma sordum bunlar olucak hazırlıklı ol demişti.
doğuramaz kiii lülülülülülü doğuramazzkkiiiilülülülülülükaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…