günaydın herkeseeeeeeekaydirigubbakcemile5
bugün görüş günümüzdükaydirigubbakcemile2bi heycanla gittik ama sıpa sırtını döndü yüzünü göstertmedi bi türlü ama çok şükür herşeysi normalmiş minik ayaklarınıda gördüm o ayakları yerim ben kilosu 2300 bana az gibi geldi ama doktor normal dedi güne güzel başladık bakalımhihoyyyt
Kızlar merhaba Gülşencim bebişin iyi olduğuna çok sevindim :içelim:inşallah hep öyle gider kızlar artık bizde 30 günden geri saymaya başladık öümüzdeki ay bugün sezaryana gireceğim tabii hanımefendi bekleyebilirse.hihoyyyt
GÜNAYDIN,
Kıslar gene çok işim var arada bi ce derim size yine...Kıs CELEN seni varya yakalarsam kıs sen demiyomuydun artık şafakta saymıcam küstüm ök.......ekim babaları diye geçen gün he şimdi ne oldu da geri döndün şafak sayıyon senin kociş sanal ortamda ikna etti seni sanırsam:roflol::1hug::sm_cool:Kıs DESTİNA' m sanada noldu bööle modaya mı uydun nettin gı sen yapmazdın bööle şeyler gerçi sabah pek bi şen şakrak günaydın demişin yoksam uzun bi küslükten sonra akşam çiçeklere su verirkene barış mı ilan ettiniz hımmmmmmmmmmmmÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile2
kızlar benim karnımda kasılmalar oluyo, ara sıra sancı saplanıyo gibi oluyo, doğuruyomuyum neeee :1shok::1shok:
kızlar benim karnımda kasılmalar oluyo, ara sıra sancı saplanıyo gibi oluyo, doğuruyomuyum neeee :1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?