""Vakit geldi mi? Sadece birkaç hafta kalmışken, doğum belirtilerini bilmekte fayda vardır. Doğum her kadın için farklıdır, fakat en sık görülen semptomlar araları giderek kısalan düzenli kasılmalar, sırtın alt kısmında olan ağrı ile birlikte özel günlerdekine benzer kramplar, suyun boşalması (amniyotik sıvının boşalması), kanlı mukus gelmesidir ki, bu serviksin açılmaya başladığını gösterir.
Bu semptomlardan herhangi birinin bulunması muhakkak doğumun başladığı anlamına gelmez. Bu belirtiler doğumu yapmanızdan günler hatta haftalar önce ortaya çıkabilir. Bırakın buna doktorunuz karar versin. Eğer bu semptomlardan herhangi biri ile karşılaşırsanız muhakkak onu arayın""
ibolyacım şimdi bu gelen maili okuyodum.işini görür mü bilmem.gecen h.sonu bendede oldu.ptesi doktocuma sordum bunlar olucak hazırlıklı ol demişti.
doğuramaz kiii lülülülülülü doğuramazzkkiiiilülülülülülükaydirigubbakcemile3
ibolyacım aynısı dün akşam oldu bana..önce kasıldı rahmim baya bi.sonrada sancılar başladı.çok canım yandı..ama 10-15 dk sonra geçti..geçmiş olsun canım.dr.una görünmende fayda var tabii..habersiz bırakma bizia.s.
ya biraz önce doğum yapmış arkadaşlarla konuştum belki bebeğin yerleşiyodur ondan oluyodur sıkma canını dediler ama sancı gibi oluyo, kasılma gibi oluyo, sen de tam zamanında okumuşsun maili yav, sanki derdimi biliyomuş gibi, bende doktoruma gidcem birazdan, cihaza bağlayalım dedi, hem ben şimdi doğurmak istemiyorumki yaaaaaaaaaaaaaaa :1no2:
ya ben korkuyorum dourmuyorumdur dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :Saruboceq::Saruboceq:
kıs çakıl doğurdunmu nettin kız ..nu ne uykusu kalk bi selam ver:mymeka:
sıranı bekle kısım doğurmak falan yokk..
sancıların olması normal ama doktorundan duymadıkça rahatlamıycan sen en iyisi git gelde bizede haber verr..kaydirigubbakcemile5
ben gidiyorum kızlar inşallah dönüşte haber verecem size
cokkkkk kotu bir gece geçirdim..benneyaptımki
belım kopacak sandım oyle bır ağrı vardı ki...kasıklarım da da ağrı vardı ve sol bacağım kasılıp durdu..
isyan etmek ıstedım Allaha..uyumaya calısıyorum,ne mumkunmirmirmirmir
tam dalacak gıbı oluyorum tuvaletım gelıyor kalkıyorum.zar zor yuruyerek gıdıyorum,,sonraa don başa..
15 dk da bır wc yemi gıdılır ya
sabaha karsı yıne dalıyordum kı bu sefer davulcu dan dan dan başımdabenneyaptımki
sabah da esımın uyanmasına kalktım. sınav gorevı vardı onu gonderdım derkennnn bıraz uyuyayım dedım yarım saat sonra zıl caldı.apt yı temızleyen kadın..
Allahımmmmmmmmmmmmmmm cınnet gecırmek uzereydım ya,neysekı kociş geldi sonra da bıraz kendıme geldım
butun gece iğrençtı yani ,,bi iş yapmadım bende devırıp mıçımı uzanıyorum bugünnn.
artık dayanılmaz oldu bu ağrılar,,uykusuzluklar...kurtulmak ıstiyorum ben yaasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?