2008 Ekim Anneleri

ya böyle gaz sancısıymış gibi, dünden beri vardı, ama şu andabiraz daha ağırlaştı, ne sancısı olduğunu bilmiyorum, gaz sancısı diye düşünüyorum ama gaz sancısı nedenn kasılmaya neden olsunki, karnımın alt tarafına sanki bişey var gücüyle bastırıyomuş gibi oluyo, sertleşiyomuş gibi oluyo, bi de sancı çöküyo yanında, dr gel cihaza bağlayalım dedi, oraya gidcem birazdan, sevk kağıdımı imzalatcam ama millet yemekte onları bekliyorum, allahhhhhhhhhh inşallah doğum sancısı değildir daha gelmesin çok erkennnnn

ibolyacım aynısı dün akşam oldu bana..önce kasıldı rahmim baya bi.sonrada sancılar başladı.çok canım yandı..ama 10-15 dk sonra geçti..geçmiş olsun canım.dr.una görünmende fayda var tabii..habersiz bırakma bizia.s.

ya biraz önce doğum yapmış arkadaşlarla konuştum belki bebeğin yerleşiyodur ondan oluyodur sıkma canını dediler ama sancı gibi oluyo, kasılma gibi oluyo, sen de tam zamanında okumuşsun maili yav, sanki derdimi biliyomuş gibi, bende doktoruma gidcem birazdan, cihaza bağlayalım dedi, hem ben şimdi doğurmak istemiyorumki yaaaaaaaaaaaaaaa :1no2:

ya ben korkuyorum dourmuyorumdur dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :Saruboceq::Saruboceq:

tatlım içini ferah tut.seni cok ii anlıyorum.korkuyla birlikte heyecanda basmıstır.doktoruna gidince daha net bilgiler alınca inan rahatlıycaksın.şimdilik senn ve bizim elimizden dua etmekten baska bir sey gelmez.allaha emanet olsun minik bebecik ve sen..:teselli:

ya ben korkuyorum dourmuyorumdur dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :Saruboceq::Saruboceq:

sıranı bekle kısım doğurmak falan yokk..
sancıların olması normal ama doktorundan duymadıkça rahatlamıycan sen en iyisi git gelde bizede haber verr..kaydirigubbakcemile5

kıs çakıl doğurdunmu nettin kız ..nu ne uykusu kalk bi selam ver:mymeka:

hakkat ya bööle son günlerde girmemezlik yapmayın.zaten sancısı tutan tutana.ben diyorum ama ekime kimse kalmaz eylülde dökülürüz biz bu gidişle:roflol:

sıranı bekle kısım doğurmak falan yokk..
sancıların olması normal ama doktorundan duymadıkça rahatlamıycan sen en iyisi git gelde bizede haber verr..kaydirigubbakcemile5

ya dua edin bana daha önceden hiç böyle bişey olmuyodu benim ilk defa oluyo böyle bişey korkuyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım öncelikle sakin olmaya çalış.panik yapma.büyük bi ihtimalle doğurmuyosundur.son zamanlar çok sancılar çekeceğiz.ama ne olduğunu anlamak için dr.a gitmek zorundayız bu durumlarda.eğer akşam sancılarım geçmeseydi ben de gidecektim çünkü nefesim falan kesildi.bağırdım bi ara..geçtiği için gitmedim dr.a..içini ferah tut.dualarmız seninle tabikiia.s.

senağlamasenağlamasenağlama
cokkkkk kotu bir gece geçirdim..benneyaptımki
belım kopacak sandım oyle bır ağrı vardı ki...kasıklarım da da ağrı vardı ve sol bacağım kasılıp durdu..
isyan etmek ıstedım Allaha..uyumaya calısıyorum,ne mumkunmirmirmirmir
tam dalacak gıbı oluyorum tuvaletım gelıyor kalkıyorum.zar zor yuruyerek gıdıyorum,,sonraa don başa..
15 dk da bır wc yemi gıdılır ya:1closedeyes:
sabaha karsı yıne dalıyordum kı bu sefer davulcu dan dan dan başımdabenneyaptımki
sabah da esımın uyanmasına kalktım. sınav gorevı vardı onu gonderdım derkennnn bıraz uyuyayım dedım yarım saat sonra zıl caldı.apt yı temızleyen kadın..
Allahımmmmmmmmmmmmmmm cınnet gecırmek uzereydım ya,neysekı kociş geldi sonra da bıraz kendıme geldım
butun gece iğrençtı yani ,,bi iş yapmadım bende devırıp mıçımı uzanıyorum bugünnn.
artık dayanılmaz oldu bu ağrılar,,uykusuzluklar...kurtulmak ıstiyorum ben yaasenağlama

selam kızlar çıtırcım geçmiş olsun canık benim de dün belimin sol tarafı çook ağrıdı misafirim var diye yemek derdine kaç saat ayakta durmuşum ondan olmuş herhalde sabah geçmişti çok şükür
ibolya sen de iyi haberlerle dön işallah

kızlar zaman yaklaştıkça bu şikayetleri sıkça duyacaz galiba,ama daha erken banada ara sıra çok fazla ayakta kalmaktan böyle sancılar giriyo ama normal herhalde,bide şu açıdan bakmak lazım
önceden korktuğumuz doğum olayından,şimdilerde bu şikayetler yüzünden artık doğursam diye düşünüyoruz,allahın hikmeti herhalde,
herkese zamanında hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin allahım şu mubarek günlerde bizleri fazla zorlamasın inşallah

oooyy kıyamam ben sana leeeyynn:teselli: hakkat ne geceymiş.okuyup üfleseydin kendini:Saruboceq:
neyse bak kocacın gelmişte sakinlemişin biraz:1hug:a.s.
ah bu ekim babalarına öküz diyenlerin dilini arılar sokmayaaaklava::1rolleyes:

sağolun ya
valla bışiler okuyım ben en ıyısıa.s
kolay doğum duları falan vardı onlardan da okumak lazım artık..
laf ettirmemm kocişimeee ,,,,kalbımın yarısı o,yarısı kızımm..canım O BENIMMMM CANIMM:1hug:

çıtırım geçmiş olsun canıma.s.
yavaş yavaş hepimiz dökülmeye başlıyoruz...
ama ne tuhaftırki karnıma sancı girdiğinde de,yerden kalkamadığımdada..yada böyle uyuyamadığım gecelerde onun ufacık bi kımıldaması,ya da birden hıçkırmaya başlaması sıkıntılı yüzümü gülümsetiyo.:1rolleyes:.acı çekerken gülümseten başka bi varlık yoktur herhalde dünyada

valla ben dün gece pek gulumsedığımı soyleyemeyeceğiimmm:1closedeyes:
ne yazıkkıııÇok üzgünüm çoook

selam güzel annişlerrrrr, bis geldikkkkkk.................korkmayın doğurmadım daha niyetim de yok öyle bişeye .

bugün temizlik günümüz ya yardımcım geldi biraz onunla beraber iş yaptım, ama yoruldum şimdi ona bıraktım geldim ..............ama açlıktan bayılacam hee sabah kahvaltı yapmamıştım o geldiğinde , yanında da yeyip içmek istemedim hissederse günah olur yazık o oruç oruç iş yapıyo , iş bitse de azcık bişeyler yesem yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…