senağlamasenağlamasenağlama
cokkkkk kotu bir gece geçirdim..benneyaptımki
belım kopacak sandım oyle bır ağrı vardı ki...kasıklarım da da ağrı vardı ve sol bacağım kasılıp durdu..
isyan etmek ıstedım Allaha..uyumaya calısıyorum,ne mumkunmirmirmirmir
tam dalacak gıbı oluyorum tuvaletım gelıyor kalkıyorum.zar zor yuruyerek gıdıyorum,,sonraa don başa..
15 dk da bır wc yemi gıdılır ya:1closedeyes:
sabaha karsı yıne dalıyordum kı bu sefer davulcu dan dan dan başımdabenneyaptımki
sabah da esımın uyanmasına kalktım. sınav gorevı vardı onu gonderdım derkennnn bıraz uyuyayım dedım yarım saat sonra zıl caldı.apt yı temızleyen kadın..
Allahımmmmmmmmmmmmmmm cınnet gecırmek uzereydım ya,neysekı kociş geldi sonra da bıraz kendıme geldım
butun gece iğrençtı yani ,,bi iş yapmadım bende devırıp mıçımı uzanıyorum bugünnn.
artık dayanılmaz oldu bu ağrılar,,uykusuzluklar...kurtulmak ıstiyorum ben yaasenağlama
sağolun ya
valla bışiler okuyım ben en ıyısıa.s
kolay doğum duları falan vardı onlardan da okumak lazım artık..
laf ettirmemm kocişimeee ,,,,kalbımın yarısı o,yarısı kızımm..canım O BENIMMMM CANIMM:1hug:
KISLARRRRRRRRRR
Şeker için hiçde iyi olmayan haberlerle geldim size sabah şekerlerimi düşürmeyi beceremiyorum bir türlü.Diyetisyen yönlendirdi başkasına bakalım durum ne olacak.Görüştük o doktorla.TSH ile kanda son 15-20 günlük şeker miktarını belli eden bi test varmış bir ona bakalım bir de iki akşam en az 1 saat yürüyün dedi CMT görecekmiş beni.Eğer hala düşürememişsek ve kan tahlilleride bozuksa diyet+insülüne başlayacaklar kızlar yaaaaaaaaa çok cnm sıkkınsenağlama:mymeka:
ah olcayım yaa inşallah gerek kalmadan iner su şekerin.tatlım banada diyetisyenim sabah ööle aksam olmak üzere 20 ser dk yürüyüs verdi.sabah 45 aksam 45 dk yürüyorum ben.ii geldi o sekerime.ama bu seferde tansiyon düşüklüğü yasıyorum:bbo:tatlım sende yap yürüyüşlerini.bide gecen haberlerde duydum.hurma seker yönünden oldukca zengin bir meyveymiş ama şekeri yükselteceğine tam tersine kan sekerini ayarlayıp düzene sokuomus.hazır bolluğu varken bu ay dene bi yada doktoruna sor bitanem..derin nasıl?tepişio mu minik sıpamŞeniz
olcayım üzülme tatlım az kaldı sık dişini, doktorunun dediklerine dikkat et bakalım bir de hep söylüyorum yine söyleyim lütfen stresten uzak dur ..................insüline de başlaman gerekirse başlarsın dert etme sonuçta senin ve bebeğinin iyiliği için veriyor doktorlar
Canımsınız siz ya demek yürüyüşler iyi geldi he CELEN valla napıyım yürürüm artık son çare dur bakalım 2 günümüz var cmt neler olacak göreceğiz.Hurma demek iyi geliyormuş insan tatlıdır diye düşünüyo dur bi sorayım sağol canımın içi...CELEN dr şeyide sorsammı ki çiçek sulama sanatıda egzersize giriyomu yürüyüş yerine geçer mi bak BIZDIK ta yok meydan bize kaldı hazır senin de şafak 3 değil mi ama:roflol::roflol::roflol:
heyo heyo doğurmuyomuşum hihoyyythihoyyyt hastaneye gider gitmez ntsye bağladılar beni kızlar, yarım saat filen kaldım ntsde,sonra çıkan raporu doktora gösterdim senin doğum sancın yok bitanem dedi, ama çok sancı çekiyorum dedim, idrar yaparken yanma oluyomu dedi olmuyo dedim, o zaman üşütmüşsündür gaz sancısı gibi bişeydir doğumla ilgili bi belirti yok şu anda için rahat olsun dedi, oh beeee ciğerime sular serpildi vallaha, daha doğurmak istemiyorum ben kaydirigubbakcemile3 ama hala sancım dvam ediyo benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?