2008 Ekim Anneleri

çıtırım geçmiş olsun canım çok zor oluyo iyi bilirim , bi de benim kanım az, tansiyonum düşük ondan mı neyse kollarımdan ellerimden hatta bacaklarımdan canım çekiliyor gibi oluyorum uyuşuyor demek ki ...........

ibolya ne doğurması kız sıranı bekle önce bennnn :) şafak 12

yaw ben geldim diye mi kaçtınız sabah beri ben yokum diye ha gayret kaynatmışınız

KISLARRRRRRRRRR

Şeker için hiçde iyi olmayan haberlerle geldim size sabah şekerlerimi düşürmeyi beceremiyorum bir türlü.Diyetisyen yönlendirdi başkasına bakalım durum ne olacak.Görüştük o doktorla.TSH ile kanda son 15-20 günlük şeker miktarını belli eden bi test varmış bir ona bakalım bir de iki akşam en az 1 saat yürüyün dedi CMT görecekmiş beni.Eğer hala düşürememişsek ve kan tahlilleride bozuksa diyet+insülüne başlayacaklar kızlar yaaaaaaaaa çok cnm sıkkınsenağlama:mymeka:

çakılım hoşgeldin gizlide olsa bişey ye canım az kaldı he anam ne heyecan vardır şimdi sende hadi bakalım teker teker güzel haberlerimizi veririz inşallah
olcayım sıkma canının dediklerine dikkat et drununun yürü ama yormadan kendini

anam noldu bize ekim anaları değilde eylül analarımı olca korkuyom he bendede var bel ağrısı lan hanginizin yazısını okusam ağrı var diyonuz bende okudukça daha çok saplanıyor
çıtırım dur sabret bebiş biraz daha büyüsün az kaldı canım uyu dinlen şimdi geçmiş olsun arkadaşım hepimiz aynıyız artık az kaldı sık dişini:1hug:

ÇITIRIM geçmiş olsun cnm ya valla benimde kaburgam fena sol kaburgam gerçi geçen haftaya göre fena değil ama yine de ağrıyor bel ağrılarım mevcut ama bana doktorum bacaklarını açarak ve sırtın dimdik bir vaziyette oturacaksın hem kaburgadaki baskı azalır hemde bel ağrına iyi gelir dedi aklında olsun am aben maalesef 2 dk öyle oturuyorsam bi bakıyorum bükülüvermişim sıkıcaz artık dişimizi napalım şekerde ona göre ama az kaldı kıslar asılın küreklere napalım herşey onlar için...Yeterki sağlıkla gelsinler vefalı,kıymet bilen hayırlı evlatlar olsunlar önce aileleine sonra tüm insanlara

ii len vur dediysek öldür demedik:mymekalan var olmayan var dimi:dilcikar:senağlama

ah olcayım yaa inşallah gerek kalmadan iner su şekerin.tatlım banada diyetisyenim sabah ööle aksam olmak üzere 20 ser dk yürüyüs verdi.sabah 45 aksam 45 dk yürüyorum ben.ii geldi o sekerime.ama bu seferde tansiyon düşüklüğü yasıyorum:bbo:tatlım sende yap yürüyüşlerini.bide gecen haberlerde duydum.hurma seker yönünden oldukca zengin bir meyveymiş ama şekeri yükselteceğine tam tersine kan sekerini ayarlayıp düzene sokuomus.hazır bolluğu varken bu ay dene bi yada doktoruna sor bitanem..derin nasıl?tepişio mu minik sıpamŞeniz

hheeyyyyytt ulleeeeyynnn biri cetvelimi çaaallmmııssÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoooksenağlama

çok yorgunum çokkkkkk sositososito kocişimin yemeğini de pişirdim ama ben de piştim valla ocağın başında -tatlicadiarzu- sıcakkkkkk :bbo:

olcayım üzülme tatlım az kaldı sık dişini, doktorunun dediklerine dikkat et bakalım bir de hep söylüyorum yine söyleyim lütfen stresten uzak dur ..................insüline de başlaman gerekirse başlarsın dert etme sonuçta senin ve bebeğinin iyiliği için veriyor doktorlar

Canımsınız siz ya demek yürüyüşler iyi geldi he CELEN valla napıyım yürürüm artık son çare dur bakalım 2 günümüz var cmt neler olacak göreceğiz.Hurma demek iyi geliyormuş insan tatlıdır diye düşünüyo dur bi sorayım sağol canımın içi...CELEN dr şeyide sorsammı ki çiçek sulama sanatıda egzersize giriyomu yürüyüş yerine geçer mi bak BIZDIK ta yok meydan bize kaldı hazır senin de şafak 3 değil mi ama:roflol::roflol::roflol:

Kıyamam ben sana demek yemek yaparken yoruldum uyyyyyyy canımsın ya napıyım cnm ya üzülmemeye çalışıyorum biliyorum kızgın olduğumda stresli olduğumda da etkileniyor şeker inşallah gerek kalmaz ama kalırsa da ne yapayım bu arada yavrum şekerin tadını bilmeden doğacak hiç tatlı yemiyos...Şeniz

CELEN' im minik sıpan tepişiyo kıs tepişmez mi yerim ben onu seninki napıyor bakıyım...Yerim ben onların ellerini ayaklarını çok mutlu oluyorum ya bi de bazen öyle bişey hissediyorum ki elimi karnıma koyunca sanki bööle denizdeki dalga gibi elimin altında bir balık varmış gb dalga dalga kıpraşıyo sanki nasıl anlatsam ki sanki bombe bombe gezeliyor içerde sizleri verene kurban oluruz sağlıcakla doğun ekim annişlerinin ekim bebişleriŞeniz

geçmiş olsun...kekik suyunun şekeri düşürdügü biliyorum.doktorunuza danışıp insülünden önce bitkisel birşeyler deneseniz iyi olur mu aceba diye düşündüm...acil şifalar

CANLARIM ben kaçanzi CELEN' imin dediği gb...Kendinize ve bebişlerimize iyi bakın.Hepinizi çok Şeniz:a015:

heyo heyo doğurmuyomuşum hihoyyythihoyyyt hastaneye gider gitmez ntsye bağladılar beni kızlar, yarım saat filen kaldım ntsde,sonra çıkan raporu doktora gösterdim senin doğum sancın yok bitanem dedi, ama çok sancı çekiyorum dedim, idrar yaparken yanma oluyomu dedi olmuyo dedim, o zaman üşütmüşsündür gaz sancısı gibi bişeydir doğumla ilgili bi belirti yok şu anda için rahat olsun dedi, oh beeee ciğerime sular serpildi vallaha, daha doğurmak istemiyorum ben kaydirigubbakcemile3 ama hala sancım dvam ediyo benneyaptımki

hee bide bunun üstüne çiçek sulamayı sor:mymeka: adam ondan cakar gerci senn şeker neden yüksek bi türlü inmio:roflol:sulada sende rahatla sekerinde reahatlasın der kanımca:roflol:

ne len o bitanem falan:mymeka: çakarım haa getirtmesin beni oraya:mymeka:

gözün aydın buarada ibolyacım..git sakin bi yere çömeş belkim azcık rahatlarsınseni gazman seniiiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…