2008 Ekim Anneleri

şişş napıyonuz bakimmnaniknanik
yeme yedık kocişlee boll afıyetlennncokacimcoook
olcayy hurma işine katılıyorum yavrum be hem bılıyorsun doğumuda kolaylaştırıyor ve bol vıtamın var içinde.kasların güçlenmesını ve doğmdan sonra vucudun cabuk toparlanmasını vs.. sağlıyormuş...
daha bi çok sey okumuştum hurma ıle ılgılı..
benım kciş almış gecenn torbaylaaakaydirigubbakcemile3
bol bol yıyıroum ben .
ama şeker için ıyı gelıyor mu onu bılmıyorum ya yanlış yonlendırmeyelım seni.drunla konuş bakalım bi.:icecream:
ibolya daha doğuramazsın sen bekle bakiimmm yok oleeeee kolay mı hemen ıkı ağrıyla doğrmakkklava:
bıraz dua mua okudum bende ya tümmmm hamışler için dua ettım Allahıma bizi bır avazda kurtarsın die..:Saruboceq:

Çıtırım geçmiş olsun İbolya doğurmayacak olmana sevindim herkes sırasını beklesin lütfenklava:

heyyt napıyonuz ulen ben gene yaprak dökümü salya sümük olaylarısenağlamasenağlama
ibolya hadi gözünaydınn..
olcaycım sanada geçmiş olsunn...

ben küsmüştüm aslında ama yine dayanamadım geldim ...................fakat biliyorum ki yine ben gelince kaçar herkesler aynen gündüz olduğu gibi :dilcikar: yaw bu kajo netti ki acep okulu da yakına taşıdı neden gelmiyo peki siteye :uhm: nisa yine öyle ...............hatta nisanuru da göremiyorum artık galiba ben çıkıyorum o geliyo ...........hele kevser yok canım kevser kesin doğurdu başka türlü duramaz gelirdi arada da olsa :sm_confused:

kevserin 7 ekim gibiydi doğum dimi ..onun evde net yoktu işten giriyodu bence senelik izne ayrıldı bize haber vermedenn..:çok üzgünüm:

sen ne zaman küstün len:sm_confused: bnm nie hbrim yok.bu nenem kılıklı mı bişe dedi yoksaa:mymeka:

:mymeka:sensin lenn nenelülülülülülü

oooovv kuzuum yaaaŞeniz nasılda anlıo len hemencik:teselli:
nese reklam bitti.kaldığımız yerden dvmkaydirigubbakcemile5
haden kacanzi ben:a015:
leveeeeennnnttt asıııım len sanaaaaaa:jeyyar:

küsüyüm dedim de beceremedim ki, öğleden sonra yorgun yorgun geldim , kimsecikler yok :sm_confused: aman neyse herkes iyi olsun da napalım birazcık da yalnız kalırız ............ sahi yaa evet haklısın destinacım kevser izne ayrılmış olabilir büyük ihtimalle CADIARZU

kevserin evde yokmuydu int.ama en son giriş trhi izin tarhine göre erken deişlmi?

kız levenyte benzerse şaşırmıycam valla bütün gebelik rüyalarını süsledi sonra herüf seni kapıya koymasın byu çocuk bana benzemiyo diye:roflol:

kız levenyte benzerse şaşırmıycam valla bütün gebelik rüyalarını süsledi sonra herüf seni kapıya koymasın byu çocuk bana benzemiyo diye:roflol:

burdaki smileylara benzer ozaman:roflol:laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5:asigim:şutarafagitti

ulenn bu benim nikimin altıns llale yazmışlar oşumm..kaç mesaj sonra değişirki bu çiçek asabım bozuluyo yaw:mymeka:

oyyyyyyyy bu yaprak dökümü beni erken doğutcak he aman allah korusun tabi oy o cem nedir öyle neyse allah sahibine bağışlasın benim herüfte bana göre en hoşu
kızlar belim ağrıyo bide bazen kız pırtlayıp çıkcak sanıyom sizede oluyomu yavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…