2008 Ekim Anneleri

ya kıs valla beni bu kociş de ağlatmıyo ki salya sümük olam
üfff ama öslemişim bende yaprak dökümünü bak şimdiden bekliyom necla ne dicek ki ceme acep??:uhm:
ya aslında yarın da aşkı memnu yu islemek istiyom güzele benziyo ama kocacımı iki gün üstüste dizi için orduevi odasına tıkarsam beni tepe korkaydirigubbakcemile zati kalmış 2 günümüz benim koca da gezmeyi pek sever de
izleyenler bana özet geçer artıkım dii miCADIARZU
bu arada ibolya cım gösünaydın canım kasım annesi olabilme ihtimalim var derkene nerdeyse eylül anası olacan diye korktum du
neyse çok uykum var şu ara yatıyım da sabaha görüşürüz zati kimsecikler yok burda:a015:

merhaba kızlar.bende ekim annesiyim geç olsada geldim aranıza.ben ikiz bekliyorum.eylülü doğurmadan bi geçirsem rahatlıcam.yatamıyorum.tıkanıyo gibi oluyorum.bende sık sık toplanıyorlar.o an karnım nasıl gerilio anlatamam.cumartesi dr.gitcem ama sizdede oluyomu??sancı yok ağrı yok fakat bu toplanmaları korkutuyo beni??iki bebeğe bi karın dar gelio.harita gibi oldum zaten.ikisi harekete başlayınca içerde parti var...

kooooğğğğuuuuuşşş kaaalllkkkk
şafak 1 bnm kimsecikler uyumasın bugun fururumÇok üzgünüm çoook
hep beraber latif babadan neyi söölüyoruuzzzhihoyyyt
yar gelecek yar gelecek
dünya bana dar gelecek
haden bakam:teytey::teytey:
kıss lalee muhahaa:roflol: hakkat cok komik yaaawww:roflol:kaydirigubbakcemile3
sabah sabah bi diomondun haberi gülümsetti bide senn lalen güldürdü:roflol:
şabanın ööle bi şarkısı vardı bilionmu
laleler lalelerkaydirigubbakcemile3

hoşgelmişin bacuuummŞeniz ii ettin geldinde biraz gec geldin:mymeka: demek ikiz anası olcan hee:1hugyy ne güzeldir şimdi o göbüüşş:1hug: aa hakkat bizim hiç ikizli fotomuz yok:uhm: en acilinden bi göbüş fotosu alalım liv cimyerimseniben
allaha emanet olun buarada.umarım bebişler tam zamanında gelir sağlıkla sıhhatle inşallahyerimseniben

ne len o bitanem falan:mymeka: çakarım haa getirtmesin beni oraya:mymeka:

gözün aydın buarada ibolyacım..git sakin bi yere çömeş belkim azcık rahatlarsınseni gazman seniiiikaydirigubbakcemile3

yav adamın tarzı böyle bitanem canım diye konuşuyo sürekli, sadece bana olsa noluyo len dicem ama herkese karşı böyle, yani normal hali bu hem böyle olunca kendimi daha iyi hissediyorum sanki hem çömeşemiyom olm yere, sabaha kadar kaç kere yattım kalktım bi sorsana bana, ağrıya sancıya razıyım şimdi doğurmayım da, hem önce siz doğurun nasıl bişeymiş bi söyleyin öğreniym sonra doğurup dourmayacağıma karar vereyim :roflol:

günaydın kıslaaarhihoyyyt
nasılsınız bakalım bugün,celencim maşallah keyfin pek yerinde allah bozmasınŞeniz
ya kızlar ben mi sabırsızlanıyorum yoksa zaman mı geçmiyo,bir an önce zaman geçsin oğlum gelsin istiyorum:asigim: sizede öylemi geliyo:CüvCüv:

Valla şekerim zaman geçsin istiyorum da hemen şimdi gelsin istemiyorum dün yeteri kadar tırstım zaten, azcık daha büyüsün karnımda fındık kurdum kaydirigubbakcemile3

günaydın kıslar bu aralar çok sık gelemiyorum foruma dün doktora gittik :CüvCüv:bebişimi gördüm sağlıklı ama zayıf kalmış biraz 1600 gr.. doktorum proteine daha çok ağırlık vermemi söledi...kırmızı et, balık, yumurta, süt ve ürünleri bol bol tüketcez cokacimcoook
bu hafta 1800- 2000 gr arasında olması lazımmış... napalım yiycezcokacimcoook :icecream: içcez :içelim: kocaman göbüş yapcaz :CüvCüv:

günaydınlarrrrrr:sm_cool:
akşam misafirim vardı izleyemedim yaprak dökümünüü yaasenağlamabende o yüzden salya sümüktüm..tekrarı ne gün bilen varmı kızlar sinir oldum başka gece yok sanki gelmek içinÇok üzgünüm çoook
celencim gözün aydın şafak 1 e düşmüşhihoyyythihoyyyt
ibolyacım geçmiş olsun...Şeniz
liv hoşgeldin canım aramızaa.s.

günaydın len ekim ahalisii:sm_cool::sm_cool:
kıs celen 2000 mesajda oluyo galiba seninde görücez lale halininaniknanik
nisa77 ve nisanur38 nerdesiniz yaww..

sezencim benim bamyacıkta sıska bisim oğlanlar ince uzun olurlar artıkın napalımmkaydirigubbakcemile5

çakılm şafak11:teytey::teytey::teytey:kalk kız kalkk

yaprak dökümü bu akşam 22.15 te tekrar canım

deme beee:dance::dance:
oh rahat rahat izlerim artık.çok sağol canımcım..bu arada gözün aydın.bebişin sağlıklıymış.kilosunuda tamamlar hiç merak etme.sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil.bugün benimde görüş günümmsositosositosositososito
ama akşamüstü gideceğim..zaman nasıl geçcek ya.çok özledim oğlumuuuu:1rolleyes:

ne yaprak dökümü lem, döktürtmeyin yapraklarınızı bana, :mymeka: izliyonuz izliyonuz sonra salya sümük ağlıyonuz, yasak bundan sonra size böle diziler, izlicekseniz komedi dizisi izleyin kardeşim, bebişi de ağlatıyonuz, klava:

günaydın arkadaşlarr a.s.
herkesin neşesi pek bi yerinde bugün baya enerjik başlamışsınız güne kaydirigubbakcemile2

günaydınnnnnnnnn............................anammmmmmm geldi de çattı kız destinaaaaaa , netcem ben yaaaaa.................bi de doktorum 1 hafta daha bekleyelim dermiş kötükedihüso

günaydınnnnnnnnn............................anammmmmmm geldi de çattı kız destinaaaaaa , netcem ben yaaaaa.................bi de doktorum 1 hafta daha bekleyelim dermiş kötükedihüso

nasıl 1 hafta bekleyelim demiş len.15inde deilmi yani şimdik:uhm:

sezencim üsülme canımın içi benm bebişte 32+6 da 1798di:smiley-cool: sağlıkları yuerinde olsunda gerisi boş kuşum:teselli:

nasıl 1 hafta bekleyelim demiş len.15inde deilmi yani şimdik:uhm:

demiş değil şekerim deRmiş dedim, olur ya az daha bekleyelim diyebilir, 12 sinde son kararı verecek....... geçen gittiğimde aksilik olmazsa 15 inde yaparız sezaryeni demişti ama fisfisfis

evet sezencim dert etme, bir anda atak yapar belki , sen doktorun tavsiyelerine uy bakalım, benim de narin olacak kızım , sağlıklı sıhhatli olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…