merhaba kızlar.bende ekim annesiyim geç olsada geldim aranıza.ben ikiz bekliyorum.eylülü doğurmadan bi geçirsem rahatlıcam.yatamıyorum.tıkanıyo gibi oluyorum.bende sık sık toplanıyorlar.o an karnım nasıl gerilio anlatamam.cumartesi dr.gitcem ama sizdede oluyomu??sancı yok ağrı yok fakat bu toplanmaları korkutuyo beni??iki bebeğe bi karın dar gelio.harita gibi oldum zaten.ikisi harekete başlayınca içerde parti var...
ne len o bitanem falan:mymeka: çakarım haa getirtmesin beni oraya:mymeka:
gözün aydın buarada ibolyacım..git sakin bi yere çömeş belkim azcık rahatlarsınseni gazman seniiiikaydirigubbakcemile3
günaydın kıslaaarhihoyyyt
nasılsınız bakalım bugün,celencim maşallah keyfin pek yerinde allah bozmasınŞeniz
ya kızlar ben mi sabırsızlanıyorum yoksa zaman mı geçmiyo,bir an önce zaman geçsin oğlum gelsin istiyorum:asigim: sizede öylemi geliyo:CüvCüv:
yaprak dökümü bu akşam 22.15 te tekrar canım
günaydınnnnnnnnn............................anammmmmmm geldi de çattı kız destinaaaaaa , netcem ben yaaaaa.................bi de doktorum 1 hafta daha bekleyelim dermiş kötükedihüso
günaydın kıslar bu aralar çok sık gelemiyorum foruma dün doktora gittik :CüvCüv:bebişimi gördümsağlıklı ama zayıf kalmış biraz 1600 gr.. doktorum proteine daha çok ağırlık vermemi söledi...kırmızı et, balık, yumurta, süt ve ürünleri bol bol tüketcez cokacimcoook
bu hafta 1800- 2000 gr arasında olması lazımmış... napalım yiycezcokacimcoook :icecream: içcez :içelim:kocaman göbüş yapcaz :CüvCüv:
nasıl 1 hafta bekleyelim demiş len.15inde deilmi yani şimdik:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?