2008 Ekim Anneleri

HEYTTTTTTTTT açılın leyn ben geldin...CELEN kıs çiçekleride suladım akşam ama sabah şekeri gene yüksekti o da işe yaramadı zaten benimkide seninki gb muslukları kapayacak gb görünüyo akşam h.sonu jübile yaparız dedimde çünküm haftaya geliyo kankisi bizde kalacak anlatmıştım ya size...Bu son dedi cmt itibariyle 32.hft giriyos ya yassak mış:dilcikar:Artık bilmem nolurbenneyaptımkiŞu dilimi tutmayı beceremiyom ne 32.hft dilime doluyosam konsantrasyonunu bozuyom adamın sonra da üzülüyomsenağlamaSen de maşallah pek bi şen şakraksın bugün seninki geliyorkaydirigubbakcemile2Hadi bakem gözünaydın...DESTİNA barış sağladın mı hala küsmüsün???ÇAKILIM ha gayret ipi iyice göğüsledin valla...Ve herkesler canlarım Şenizhepiciğinizikaydirigubbakcemile3

küsünce kaprisli diyonuz , bak işte dün de böyle oldu ben geldim herkes sustu...............ben de konuşmayacam artık

küsünce kaprisli diyonuz , bak işte dün de böyle oldu ben geldim herkes sustu...............ben de konuşmayacam artık

:teselli:kıyamammm ben sanaaaa..sen sakın küsme..en yakın doğum yapacak ekim anası sensin..Şeniz hem sen olmasan buraların tadımı olur hiç çakılcım:1no2:
konuşun leynn nerelere kayboluyonuz bi anda..sanki saklambaç oynuyozsırnaşık şey
ebe de çakılnaniknanik

ben geldim kıs susma bak ben çok sefiyom senia.s. anam şafak da 11 zati nerelere gidiyon tek rakamlara düşmene kalmış 2 gün uy uy uy ....sonram 9....8.....7 diyem sayarız sende 0 olduğunda pırtlatırsın özgemizikaydirigubbakcemile5

kıs celen allah neşeni daim etsin e sen bugün takılmassın bize be kuzu önemli işlerin vardır belkim yarine hazırlık filan:jeyyar:

:1shok: vay anasını leeen suladınz demek haa:mymeka: yaaaa banane banane bende sulucam işteee:çok üzgünüm::çok üzgünüm: du bakam herif yarın bi gelsinde sulucakmıyız buducakmıyız belli olur:icecream: kız olcayım dua et leenna.s.azıcık

ohoooo dünden hallettim nevresimleri deiştirdiim mutfajkta yapılacaklar vardı kalmasın die onları hallettiiimm bugune bilem iş kalmadı kızııımmm:teytey:10 günlük izne gelio.angutlar cuma aksamdan baslatmıslar iznini:çok üzgünüm:bosubosuna 2 günümüz gitti yawsenağlama

:mymeka:hala sulucakmıyız buducakmıyız diyo yaa...sula da sonra ertesi gün benim sancılarım tuttu diye ağla burdabudamaya devammmm:icecream:riske atmaklava:

eeee hamarat karısın ne diyimm:lepi:

:mymeka:hala sulucakmıyız buducakmıyız diyo yaa...sula da sonra ertesi gün benim sancılarım tuttu diye ağla burdabudamaya devammmm:icecream:riske atmaklava:

ii tamam:çok üzgünüm: ne kısıonsenağlama bizde budarı<z napak:icecream:

:1shok:ayyy kıslar benim bebiş hala baş aşağı dönmemiş....doktorum belki sezaryen yapabiliriz dedi bayramdan sonra yapca doğum planımı...sezaryen dedi elim ayağım boşaldı tırstım valla çok korkuyom var mı içinizde sezaryen doğum yapmış olan anestezi korkutuyo beni....belki döner yav ben normal doğum yapmak istiyom...:Saruboceq: dua edinde dönsün....:bbo:

anaaam ben bütün kullandığım vitaminleri çöpe atayım..günde bikaç hurma yesem yetcek yaniiiikaydirigubbakcemile3 bu kadar faydalı olduğunu bilmiyodum valla

canım umarım istediğin gibi normal yaparsın doğumunu.ama sezaryen olmak zorunda kalırsan da üzülme.herşeyin hayırlısı.içimizde sezaryen yapmış olan destina var..anesteziden korkuyosan genel anestezi yerine epidural anesteziyi isteyebilirsin..bende normalden korkuyom..acil doğum yapmıyım diye dua ediyom hep..genelde tersi oluyo yaa

phatoshcum yok epidural daha korkunç geliyooo..alt tarafı hissetme üst taraf canlı...ayyy...hayırlısı neyse o olsun tabi ama bi korku sardı başka zaman aslan kesilirim her konuda şimdi fare gibi ameliyathanede kovalambaç oynarız artık doktorla..

sezen daha erken korkman için, bebişin döner o zamana kadar üzülme , benim bile bu son günlere kadar dönüyordu ama sanırım bikaç gündür sıkıştı dönemiyo :) büyümüştür inşallah.......................ben hepinizi çok seviyorum yaaaa iyi ki varsınız a.s.

ya nette okudum 36 haftaya kadar dönmezse bi daha dönmesi zor olurmuş büyüdüğü ve yeri daraldığı için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…