küsünce kaprisli diyonuz , bak işte dün de böyle oldu ben geldim herkes sustu...............ben de konuşmayacam artık
küsünce kaprisli diyonuz , bak işte dün de böyle oldu ben geldim herkes sustu...............ben de konuşmayacam artık
HEYTTTTTTTTT açılın leyn ben geldin...CELEN kıs çiçekleride suladım akşamama sabah şekeri gene yüksekti o da işe yaramadı zaten benimkide seninki gb muslukları kapayacak gb görünüyo akşam h.sonu jübile yaparız dedimde çünküm haftaya geliyo kankisi bizde kalacak anlatmıştım ya size...Bu son dedi cmt itibariyle 32.hft giriyos ya yassak mış::Artık bilmem nolurbenneyaptımkiŞu dilimi tutmayı beceremiyom ne 32.hft dilime doluyosam konsantrasyonunu bozuyom adamın sonra da üzülüyomSen de maşallah pek bi şen şakraksın bugün seninki geliyorkaydirigubbakcemile2Hadi bakem gözünaydın...DESTİNA barış sağladın mı hala küsmüsün???ÇAKILIM ha gayret ipi iyice göğüsledin valla...Ve herkesler canlarım Şenizhepiciğinizi
ben geldim kıs susma bak ben çok sefiyom senia.s. anam şafak da 11 zati nerelere gidiyon tek rakamlara düşmene kalmış 2 gün uy uy uy ....sonram 9....8.....7 diyem sayarız sende 0 olduğunda pırtlatırsın özgemizikaydirigubbakcemile5
kıs celen allah neşeni daim etsin e sen bugün takılmassın bize be kuzu önemli işlerin vardır belkim yarine hazırlık filan:jeyyar:
:1shok: vay anasını leeen suladınz demek haa:mymeka: yaaaa banane banane bende sulucam işteee:çok üzgünüm::çok üzgünüm: du bakam herif yarın bi gelsinde sulucakmıyız buducakmıyız belli olur:icecream: kız olcayım dua et leenna.s.azıcık
ohoooo dünden hallettim nevresimleri deiştirdiim mutfajkta yapılacaklar vardı kalmasın die onları hallettiiimm bugune bilem iş kalmadı kızııımmm:teytey:10 günlük izne gelio.angutlar cuma aksamdan baslatmıslar iznini:çok üzgünüm:bosubosuna 2 günümüz gitti yawsenağlama
:mymeka:hala sulucakmıyız buducakmıyız diyo yaa...sula da sonra ertesi gün benim sancılarım tuttu diye ağla burdabudamaya devammmm:icecream:riske atma klava:
:1shok:ayyy kıslar benim bebiş hala baş aşağı dönmemiş....doktorum belki sezaryen yapabiliriz dedi bayramdan sonra yapca doğum planımı...sezaryen dedi elim ayağım boşaldı tırstım valla çok korkuyom var mı içinizde sezaryen doğum yapmış olan anestezi korkutuyo beni....belki döneryav ben normal doğum yapmak istiyom...:Saruboceq: dua edinde dönsün....:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?