phatoshcum yok epidural daha korkunç geliyooo..alt tarafı hissetme üst taraf canlı...ayyy...hayırlısı neyse o olsun tabi ama bi korku sardı başka zaman aslan kesilirim her konuda şimdi fare gibi ameliyathanede kovalambaç oynarız artık doktorla..
kıs sezen korkma bacım ne korkuyon lenn:teselli:uyuyosun uyanıyosun kucağında meleğin birz dikiş yerlerin acıyo eğilp doğrulurken o kıs hiç bi zorluğu yok adet sancısından daha kötü bi sancı çekmedim ben valla dönmessede sezeryan olursun gülüm sağlıkla gelsinlerde..
ne budaması oğlumm sulamaya devammsositosositoama celen yapamazki sulayamazkilülülülülülüyokkiiilülülülülülü
çakıl noluyo kıs sende bi duygu patlaması şimdi yavaş yavaş sona geliyos ya bu herüfe falan etmedüğünü bırakmıyodur evde yap bacum hakkındır kaç kere doğurcazzŞeniz
photosh ikinci talihlimiz sendin demi
senin 25 eylülmüydüCADIARZU
doktorun çok önemli tabi hayatım benim doktorum çok tecrübeli bi hatundu biras tuzlu olmuştu emme çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadımm..
bikere asla ayaklarını üşütmüyceksin ilk 1 yıl çok fazla ağır kaldırmıycaksın ve ilk 6 ay aletli egzersiiz ağır egzersiz yapmıycann olduda bittii..
eşin daha iyi anlatır şimdi 7 kat kesiyolar sezeryanda bebeğe ulaşmak için bası doktorlar bazı katları dikmeden bırakıyomuş sanırım dikmedikleri katlarında etkisi var bu konudaakaydirigubbakcemile3
yok bidenem yaaa hiç kapris yapmıyorum kocişe, hatta kimseye yapmıyorum valla, sadece yatakları ayırdım :roflol:
Hoşgeldin Livcim ikizlerin cinsiyeti ne?merhaba kızlar.bende ekim annesiyim geç olsada geldim aranıza.ben ikiz bekliyorum.eylülü doğurmadan bi geçirsem rahatlıcam.yatamıyorum.tıkanıyo gibi oluyorum.bende sık sık toplanıyorlar.o an karnım nasıl gerilio anlatamam.cumartesi dr.gitcem ama sizdede oluyomu??sancı yok ağrı yok fakat bu toplanmaları korkutuyo beni??iki bebeğe bi karın dar gelio.harita gibi oldum zaten.ikisi harekete başlayınca içerde parti var...
Allah için hiç kaprisli değilmişin yaniiikaydirigubbakcemile3
destina sende de deve inadı varmış haaa..kızım bu kadar zaman aynı evde nasıl küs duruyonuz valla..küsmeyin leyn kocalarınıza.onlar bizim herşeyimiiizzzz:asigim:
sabah zaten ezandan sonra uyuyoruz canım , napıyım rahat rahat dönemiyorum aynı yataka olunca onu rahatsız edecem diye korkumdan ...............ama yazık kıyamam ben kocişe saat 8 mi neydi geldi ki hadi gel yatağımıza ben uyuyamıyorum diye
gazımı şeyettirttirttiremiyorum yaaaaaa karnım çok acıyosenağlamasenağlama
Ya aslında bende sezeryan istiyomda ondan da korkmaya başladım PHATOSH senin gb.Epudiral yapmak istiyom bi cesaretleniyorum bi de korkuyorum aman yok ya genel atestezi olsun diyorum ama bebeğimi ilk görende ben olmalıyım diyorum sezeryanın bu kısmunda kararsızım yani benim oğluşta dönmemişti henüz cmt kontrolümüz var bakalım döndümü bende senin gb dönmesini istemiyom normalden zaten ödüm patlıyor ben beceremem...dr eğer dönmezse mecburen sezeryan dedi nerdeyse harmandalı oynayacaktım karşısında noldu dedi sevindim dedim kızdı bana zaten sezeryan isteyen annelere bebekleride yardaım ediyor mecburen sezeryan diyoruz dediHepimize hayırlı doğumlar ne diyim bu konuda ÇAKILIM bize önayak olacak artık anlatırsın değil mi???ÇAKILIMMMMMMMMMMMMM
valla olcaym kocamın tabiriyle ben çok cız cızımyani ben anlatınca emin ol evde kendi kendime doğuruyum dersin :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?