2008 Ekim Anneleri

hani kendini birazda olsa normal doğumda gibi hissedebilirsin:)tek fark karından bırtlatıyon işte.uyanıksın ya..aslında genel anesteziden daha az riski var.daha rahat geçiyomuş doğum sonrası.ama tabi karar senin.gerçi benim bebişte ters.herkes döner o diyo..son gün bile döner diyolar..sanki dönmesini isteyen varmış gibikaydirigubbakcemile3

kıs sezen korkma bacım ne korkuyon lenn:teselli:uyuyosun uyanıyosun kucağında meleğin birz dikiş yerlerin acıyo eğilp doğrulurken o kıs hiç bi zorluğu yok adet sancısından daha kötü bi sancı çekmedim ben valla dönmessede sezeryan olursun gülüm sağlıkla gelsinlerde..

ne budaması oğlumm sulamaya devammsositosositoama celen yapamazki sulayamazkilülülülülülüyokkiiilülülülülülü

çakıl noluyo kıs sende bi duygu patlaması şimdi yavaş yavaş sona geliyos ya bu herüfe falan etmedüğünü bırakmıyodur evde yap bacum hakkındır kaç kere doğurcazzŞeniz

destinacım ya hazır konu açılmışken sana bişey soracam bacım..bende sezaryen istiyom ya,kendi annem ve kayınvalidem telefonda konuşup duruyolar benim normal doğum yapmam için nerde kötü sezaryen örneği varsa anlatılıyo falan
sezaryenden yıllar sonra bile dikiş yerleri ağrıyomuşşşş,soğuk havalarda o bölgeler çok üşüyomuşşşş,ağrı yapıyomuşşş v.s....v.s..off bunlar doğrumu canım ya..gerçi eşim bana anlatıyo herakşam ne yaşayacağımı ama kadın değil ki yaşayan daha iyi bilir dimi..dikiş yerleri ile yıllar sonra problem yaşanıyomu?

yok bidenem yaaa hiç kapris yapmıyorum kocişe, hatta kimseye yapmıyorum valla, sadece yatakları ayırdım :roflol:

photosh ikinci talihlimiz sendin demi
senin 25 eylülmüydüCADIARZU

eveeeeeeetttt benimmm:teytey::teytey:
tabi aramızda acil bırtlatan olmazsakaydirigubbakcemile3
biz 25 yada 26 eylül düşünüyoruz eşimle..ama bugün dr.randevum var.bakalım ne dicek.

doktorun çok önemli tabi hayatım benim doktorum çok tecrübeli bi hatundu biras tuzlu olmuştu emme çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadımm..
bikere asla ayaklarını üşütmüyceksin ilk 1 yıl çok fazla ağır kaldırmıycaksın ve ilk 6 ay aletli egzersiiz ağır egzersiz yapmıycann olduda bittii..
eşin daha iyi anlatır şimdi 7 kat kesiyolar sezeryanda bebeğe ulaşmak için bası doktorlar bazı katları dikmeden bırakıyomuş sanırım dikmedikleri katlarında etkisi var bu konudaakaydirigubbakcemile3

olcay hadi gözünaydın kıss demek muradına erdinkaydirigubbakcemile5
ben küsüm anam daha barışmadımm:dilcikar:
ama bugün bu iş bitermiş gibime geliyo direnemiyom artık cepheyi bıırakıcam yaneşakkıdı
sözlü tacizler var nedimm zaafım var benümm aa insanız değilmi kaydirigubbakcemile:jeyyar::1closedeyes:

Kızlar selam bakıyorum sezaryandan açmışsınız lafı phatoshçum destinanın dediği gibi sanırım doktorun marifeti de önemli ben mesela sadece doğumdan 4-5 ay geçene kadar bir uyuşukluk hissettim ama sonra hiçbir sıkıntım olmadı hatta beyaz tenli ve hassas bir tene sahip olmama rağmen doğrudürüst dikiş izi bile kalmadı.

hımmmm..yine de baya kollamak gerekiyomuş tabi..gerçi ben kışın çorapsız,terliksiz asla yere basamam..ama bikaç ay sonra egzersizlere başlarım diyodum..6 ay sonra başlarım aletliye artık..dr.uma çok güveniyorum..çok titiz çalışıyo.evet o olayı eşimde anlatmıştı.alt katmanlar yapışıyomuş dikilmediğinde falan.günde kaç tane düzeltiyoz öyle diyo başka hastaneden gelenleri..birazda canı tatlı olmamak gerekiyo sanırım.güçlü olmak gerek.benim alt komşum 6-7 sa. sonra ayağa kalktı.kız canavar gibi gezdi valla..başka bi arkadaşım 2 günde ayağa kalkalamadı..1-5 ay sonra toparlandı ve kıyafetlerinide ancak o zaman giyebildi.aşırı nazlı bi kızdı..sağol tatlım ya sende olmasan nolurdu halimizzzŞeniz

Son düzenleme:
yok bidenem yaaa hiç kapris yapmıyorum kocişe, hatta kimseye yapmıyorum valla, sadece yatakları ayırdım :roflol:

Allah için hiç kaprisli değilmişin yaniiikaydirigubbakcemile3

destina sende de deve inadı varmış haaa..kızım bu kadar zaman aynı evde nasıl küs duruyonuz valla..küsmeyin leyn kocalarınıza.onlar bizim herşeyimiiizzzz:asigim:

Hoşgeldin Livcim ikizlerin cinsiyeti ne?

sabah zaten ezandan sonra uyuyoruz canım , napıyım rahat rahat dönemiyorum aynı yataka olunca onu rahatsız edecem diye korkumdan ...............ama yazık kıyamam ben kocişe saat 8 mi neydi geldi ki hadi gel yatağımıza ben uyuyamıyorum diye

:asigim:sefiyo kıss seniiiii
benim kocişte öyle ya,ben yanında yatmazsam uyuyamıyo..ama kavga zamanı elimde koz oluyo..gidip başka bi odada yattığımda napıp ne ediyo gelip beni yatağa geri götürüyokaydirigubbakcemile3 böylece ilk o gelip konuşmak zorunda kalıyosositosositosositososito

Ya aslında bende sezeryan istiyomda ondan da korkmaya başladım PHATOSH senin gb.Epudiral yapmak istiyom bi cesaretleniyorum bi de korkuyorum aman yok ya genel atestezi olsun diyorum ama bebeğimi ilk görende ben olmalıyım diyorum sezeryanın bu kısmunda kararsızım yani benim oğluşta dönmemişti henüz cmt kontrolümüz var bakalım döndümü bende senin gb dönmesini istemiyom normalden zaten ödüm patlıyor ben beceremem...dr eğer dönmezse mecburen sezeryan dedi nerdeyse harmandalı oynayacaktım karşısında noldu dedi sevindim dedim kızdı bana zaten sezeryan isteyen annelere bebekleride yardaım ediyor mecburen sezeryan diyoruz dediHepimize hayırlı doğumlar ne diyim bu konuda ÇAKILIM bize önayak olacak artık anlatırsın değil mi???ÇAKILIMMMMMMMMMMMMM

Demek kocişin yatağa çağırdı hımmmmmmmm benim geçen akşam sancım vardı biraz ilgilendi benimki ama yapacağıda bişey yoktu sordu paptya çayı yapayım mı diye evde değil ki şirkette dedim benim gaz sancılarım oluyoda bu arada( İBOLYA bak şimdi kuru kayısı ye 2 ad sonrada hemen üzerine su iç çıkarırsın gas aklında olsun ) kayısı var mı dedi yok dedim yazık baktım ayakta uyuyo yat sen dedim ben biraz evin içinde yürüyeyim iyi gelir dedim uyumuş:dilcikar:bende salonda sızmışım gece4 te davulcu bi uyandırdı iyikide uyandırmış baktım donmuşum yerime gitti uyuyo fokur fokur sahura kalkmaz yer yatar adeti adamın ben tutarken sahura kalkıyodu şimdi ttmuyos ya yiyip yatıyo sabah dedim demezmi bir su içerdim neden uyandırmadın diye klava:lık klava:lık

valla olcaym kocamın tabiriyle ben çok cız cızım yani ben anlatınca emin ol evde kendi kendime doğuruyum dersin :1hug:

valla olcaym kocamın tabiriyle ben çok cız cızım yani ben anlatınca emin ol evde kendi kendime doğuruyum dersin :1hug:

Aman sanki ben farklıyım kısım kapı gıcırtısına ağlarım acı eşiğim sıfır...Normalinden korkarım bu arada ha bire dua ediyorum ani bişey olmasın diye...Sezeryanından korkarım nasıl gelecekse oğluş karar veremem genel mi epudiral mi diye...Hem sana bişey söyliyim mi benim kardeşimin sezeryanı pek bi rahat oldu ne gaz sancısı ne de bişi maşallahı vardı dr.aynıo biliyosun darısı sana inşallah hastaneden çıktı hiç yatmadı diyebilirim.Darsı başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…