2008 Ekim Anneleri

yok ben sezaryende de kararlıyım,epidural anestezide de kararlıyım.(tabi acil bişey olmazsa) kendimi buna hazırladım.ama benim büyük bi şansım varki eşim yanımda olacak sezaryen boyunca. söz verdi bebişin yanına bile gitmicek beni bırakıp:çok üzgünüm:kameraya çekcek beni ve bebişin çıkışını falan..ee bide ameliyat ekibinide tanıyom..çoğu evime gelip gitmiş insanlar.bu konuda şanlıyım yani.tek korkum epiduralde tüm baskıyı ve çekiştirmeyi hissedecek olmam.sadece acı olmayacak.kendi kendime millet çatır çatır normal doğum yapıyo..onları düşün o anda diye teselli ediyom artık.çakılcımdan sonra inş.ben doğum yapcam.ayrıntıları yazarım size canım:1hug:

kıslar izine çıktınızmı siz yav ben çıkamadım benim kocişimin iş yeri kapanıyo bende bu ayda çalışıyım dedim malum ne olcağımız belli deil...kocişim iş bulamazsa paramız olsun kenarda..

ne budaması oğlumm sulamaya devammsositosositoama celen yapamazki sulayamazkilülülülülülüyokkiiilülülülülülü

görürsün sen:mymeka: herif yanaşmam derse dicem destinaya inat yapmamız lazım gel burayakaydirigubbakcemile
gazımı şeyettirttirttiremiyorum yaaaaaa karnım çok acıyosenağlamasenağlama
muhahaha:roflol: ulen ne forum oldu haa:roflol:çiçek sulamadan tutta gazmanların derdine kadar indik haa:roflol:

valla sanki korkularım azaldı biraz leynnn hepiniz sezaryenlemi doğurcanız....ben ilk bebişmi normal doğurdum ki bebişim ölmüştü içimde çok rahat doğurdum iki ıkınmada çıktı...o yüzden normal istiyom...

doktoruma çok güveniyorum zaten, hakikaten hem titiz hem ilgili hem de bilgili kaydirigubbakcemile5 kız eskiden ninelerimiz filan tarlada çalışırken bırtlatıveriyolarmış kaydirigubbakcemile3 o zaman bırak epidurali spinali sezaryen m biliyolardı ki :1no2: benim kociş ban naylon deyince kızıyorum da hak vermek lazım valla

Kıs DESTİNA barışmadın öyle mi helal sana yav aklı başına gelmiştir uzatma ama kıs gerçi anlatmadın mevzuyu ama (gerçi sen benim gb değilsin kıskançlık değildir acaba ne merak ettim kıs demedin bi )ama epeyi oldu sanırsam ama niyetin olduğuna göre affettin galiba barışta ilan edersin üstüne bi de çiçek sularsınız:jeyyar:

CELEN dua ederim kıs etmemmi aşkolsun yeterki sula canımın içi ama budamak ne demek anlamadım sulayamazsak budarız demişinsengözlerimebaksanab:jeyyar:Hayır benimkide su koyverdi gb ya ondan sordum yani sulamak yerine geçen ne olabiler???

Ama ben kayısıdan tiksindim, şimrdi yiyemiyom aklıma gelince bile midem bulanıyoü, yürüye yürüye bütün gece sabaha kadar bi haller oldum ama hala bana mısın demiyo çıkmıyo işte çıkmıyoooooooooo senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

budamaaakkkCADIARZU:icecream::icecream::icecream:

PHATOSH cnm benim sen çok şanslısın ne güzel daha ne korkuyosun o zaman hem herkesi tanıyosun hem de kocişin söz vermiş yanında olmak için aslında hiç konuşmadık ama benimkide girer doğuma heralde istesem ama almazlar ki senin kocişin ekipten sezaeryana almıyolar değil mi kocişleri aaaaaaa acaba alıyorlarmı bi sorarmısın yaaaaa kocişinefisfisfisyoksam dr kılığına mı soksam herüfüüüüüüüüüü bana ne PHATOSH' un eşi giriyo ama sen niye almıyon derinm doktorumaklava:

ibolyacım kuru erik ve kuru üzümde işini görür yada sabah aç hardna şöyle iki tane deveci armutu kabukşlarıylan ye üstüne suu tuvalete şıkana kadarr..:jeyyar:hihoyyyt

olcaycım yok anam benimki kıskançlık deil kıskanmam ben öyle aşırı benümkü ne bi naz yapim dedüm çekmedide ona kısdım banane ben hamileyim herşey serbest nazda yaparım kaprisye:enbuyukkk:

evet celen hanım olcayımın sorusuna yanıt bekliyoruz hep beraber " budamak nedir ? " :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok anam normal doğuma izinle giriliyo ama sezaryende girilmiyo diye biliyorum..yinede bi sorarım eşime ama bence sen dr.una sor.belki hastaneye göre değişir..ama sterilizasyon bozulur diye alınmaz yanii:1no2: benimki ekipten canımcım deme dr.una öyleesırnaşık şey hımmmmCADIARZU belki kocişini baştan aşağı domestosla yıkarsan alırlar ameliyata..alın dersin daha hijyeniği yok:roflol:

PHATOSH sen gülmüşün ya sana da cvp vermişim ama asıl hedefim CELEN kardeşim bu muzur neşriat iyi ki var ya hepimizi kırıp geçiriyo...ÇAKILIM oku güzelim vermiş işte cevabını baksana ice-cream yiyo

slm kısslar
dün bebişimin kıyafetlerini yıkadım sonunda. napiim kaç gündür doğurduğumu görüyom rüyamda. bugünde ütülüycem ve hastane çantamızı hazırlıycam

PHATOSH sen gülmüşün ya sana da cvp vermişim ama asıl hedefim CELEN kardeşim bu muzur neşriat iyi ki var ya hepimizi kırıp geçiriyo...ÇAKILIM oku güzelim vermiş işte cevabını baksana ice-cream yiyo

hee:1rolleyes: hemide en gaymaklusundaaannnsositososito

Kıslarrrrrrrr bugün muhabbet gırla ya valla kasıklarım ağrıdı gülmekten iyi ki varsınız yav hepinizi çok sefiyommmmmmm....

DESTİNA' m yap gülüm naz hakkındır çekmezler bilirimklava:hele bide kendilerinde haklılık yanı varsa hiç çekmezler boşverrrrrrrrrrr kıskanç olmada arada bi böyle nazlı ol ilk konuşan sen olma ama hım bekle o konuşuyodur zati cvp ver ööleee yavaş yavaş ısınma turlarıylan :jeyyar:konuş demesin bak inadını kırdım diyemirmirmirmir:1closedeyes:Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…