Ya aslında bende sezeryan istiyomda ondan da korkmaya başladım PHATOSH senin gb.Epudiral yapmak istiyom bi cesaretleniyorum bi de korkuyorum aman yok ya genel atestezi olsun diyorum ama bebeğimi ilk görende ben olmalıyım diyorum sezeryanın bu kısmunda kararsızım yani benim oğluşta dönmemişti henüz cmt kontrolümüz var bakalım döndümü bende senin gb dönmesini istemiyom normalden zaten ödüm patlıyor ben beceremem...dr eğer dönmezse mecburen sezeryan dedi nerdeyse harmandalı oynayacaktım karşısında noldu dedi sevindim dedim kızdı bana zaten sezeryan isteyen annelere bebekleride yardaım ediyor mecburen sezeryan diyoruz dediHepimize hayırlı doğumlar ne diyim bu konuda ÇAKILIM bize önayak olacak artık anlatırsın değil mi???ÇAKILIMMMMMMMMMMMMM
ne budaması oğlumm sulamaya devammsositosositoama celen yapamazki sulayamazkilülülülülülüyokkiiilülülülülülü
muhahaha:roflol: ulen ne forum oldu haa:roflol:çiçek sulamadan tutta gazmanların derdine kadar indik haa:roflol:gazımı şeyettirttirttiremiyorum yaaaaaa karnım çok acıyosenağlamasenağlama
Hem sana bişey söyliyim mi benim kardeşimin sezeryanı pek bi rahat oldu ne gaz sancısı ne de bişi maşallahı vardı dr.aynıo biliyosun darısı sana inşallah hastaneden çıktı hiç yatmadı diyebilirim.Darsı başına...
Kıs DESTİNA barışmadın öyle mi helal sana yav aklı başına gelmiştir uzatma ama kıs gerçi anlatmadın mevzuyu ama (gerçi sen benim gb değilsin kıskançlık değildir acaba ne merak ettim kıs demedin bi )ama epeyi oldu sanırsam ama niyetin olduğuna göre affettin galiba barışta ilan edersin üstüne bi de çiçek sularsınız
CELEN dua ederim kıs etmemmi aşkolsun yeterki sula canımın içi ama budamak ne demek anlamadım sulayamazsak budarız demişinsengözlerimebaksanab:jeyyar:Hayır benimkide su koyverdi gb ya ondan sordum yani sulamak yerine geçen ne olabiler???::
budamaaakkkCADIARZU:icecream::icecream::icecream:
:roflol::roflol::roflol:
ayyyyyyy bugün çok güldüm..Allah da sizleri güldürsün vallaaasırnaşık şey
PHATOSH cnm benim sen çok şanslısın ne güzel daha ne korkuyosun o zaman hem herkesi tanıyosun hem de kocişin söz vermiş yanında olmak için aslında hiç konuşmadık ama benimkide girer doğuma heralde istesem ama almazlar ki senin kocişin ekipten sezaeryana almıyolar değil mi kocişleri aaaaaaa acaba alıyorlarmı bi sorarmısın yaaaaa kocişinefisfisfisyoksam dr kılığına mı soksam herüfüüüüüüüüüü bana ne PHATOSH' un eşi giriyo ama sen niye almıyon derinm doktorumaklava:
budamaaakkkCADIARZU:icecream::icecream::icecream:
PHATOSH sen gülmüşün ya sana da cvp vermişim ama asıl hedefim CELEN kardeşim bu muzur neşriat iyi ki var ya hepimizi kırıp geçiriyo...ÇAKILIM oku güzelim vermiş işte cevabını baksana ice-cream yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?