2008 Ekim Anneleri

slm kısslar
dün bebişimin kıyafetlerini yıkadım sonunda. napiim kaç gündür doğurduğumu görüyom rüyamda. bugünde ütülüycem ve hastane çantamızı hazırlıycam

valla allah kolaylık versin sana, o el kadar şeyleri hele hele zıbınları ütülemek beni mafetti sositososito

çok yorgun ve uykusuzum kızlar bi bakim size dedim hemen gidip yatcam tam 4,5 saat sürdü dandik toplandtı saırtım kıçım öff her yanım ağrıdı kan şekerim neyim düştü kalkıp yemeğimi yedim ama çook mutluyum çünkü bana ders vermemiş sevgili müdür yardımcım:sm_cool::teytey:3 hafta boş gidip gelirip 2-3 gün arkadaşım bugün evine çıkıyo ay 1 kişi bile olsa çok yorulduğumu hissediyorum

bi de benim iki gecedir sırtımın yan kasları sanki içerden kesiliyomuş gibi acıyo siz de de öyle şeyler var mı özellikle akşam yatamıyorum bile artık hergece böyle mi olcak sizce

ya ramazan ramazan ne diyonuz be zaten üsttekiler gacur gucar durmadılar dün gece

ya ramazan ramazan ne diyonuz be zaten üsttekiler gacur gucar durmadılar dün gece

kızım ekim analarını hamilelik,yasaklar durduramadı..ramazan hiç durdurmaz..korkuyom bunlar doğumdan 1 gün sonra çiçek sulayacam diye ayağa kalkcaklar..lohusalığı da bekleyemicekler sanırım:roflol:

kızım ekim analarını hamilelik,yasaklar durduramadı..ramazan hiç durdurmaz..korkuyom bunlar doğumdan 1 gün sonra çiçek sulayacam diye ayağa kalkcaklar..lohusalığı da bekleyemicekler sanırım:roflol:

hakkat netcez lohusalıkta 40 gün kat'i yasak mı var

bak konunun müdavimide geldi birasdan edhakta damlarr:dance:

bu laf banamı qıı?
konuyu amma ilerletmişsiniz. saol olcaycım budamak ne sorusunu bende sormuştum öğrenememiştim. aneeem nasıl cevapmışş ölee. destina bak günahımı alıyoon. bunu bile bilmiyomuşum
bu arada liv hoşgeldin aramızaa

bak sorucaktım hep unutuomm. sanırım phatosh açmışdı konuyu. yaa doğuma kocişleriniz girecekmi? ben kararsız kaldım gerçi benimki girmemde girmem dioo ama.

Ya hakkaten illaki niye yassak bu lohusalıkta anlamadım ben bu işi tamam çok elverişli olmayacakmış ama durumumuz yani kanamamız felan olacakmış ama bitti diyelim kanama olmayacakmı 40 gün kesinlikle yasakmı yok mu leyn cvp verecek hiştttttttttt CELEN vardır senin bilgin konuşşşşşşşşşş

:roflol::roflol::roflol: EWWET CELENNNNNNNNN HADİ AÇIKLAMA BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZ :roflol::roflol::roflol:

Ya KAJO cum yaman bunlar yaman budamak valla bilemediydim sonra anladık bişey değil hayatım hep beraber aydınlandık şimdi lohusalığa da bi cvp alırsak ne mutlu bize:roflol:NİSA38 demek karyolanın gıcırtısı başladı gene

kapatın şu konuyu kıslar yavf zaten azmışık bide ramazan ... düz duvara tırmandırcanız insanı
aklıma sokuyonuz sonra evede kovalambaç oynuyoz...

uleen sorman dinen 40 gün yasakmış ben ne bilimm..1 hafta sonra biz sulamıştık çiçekleri
valla bilmeyene günah olmas dimi kıslarr:lepi:
doktorlarda en az 30 gün diyomuşş bilemiycem alengirli mevzuu:1closedeyes:

hakkaten çok fena bu celen. bak ortaya bi laf attı kayıplara karıştıı.
olcayy qııı o zaman bunun dediğine göre 40 günde hikaye :roflol: budama dediği her şart ve zamanda olan bişey olmuyomu :uhm:

yeterin nan , bu ne herkesde bir bahçıvanlık merakıdır gidiyo, fazla uğraşmayın bu gidişle çiçekler kopup elinizde kalacak haberiniz ola :mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:

buradan çıkardığımız sonuç:sezaryenden 1 hafta sonra çiçekler sulanacak duruma geliyo..iyileşiyoz:dance:
ama dinen yasak olduğu için 40 gün daha budamaya devam ediyoz:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…